2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de hamileliğim çok güzel geçti ama sonrasında yaşadıklarım yüzünden şimdi bir hamile görsem tüylerim diken diken oluyor. Zavallıyı ne zor günler bekliyor diyorum içimden. Tabi herkes benim gibi olmaz ama, 7 yıl kimseye hesap vermeden geçirilen evliliğin de etkisi var tabi. Şimdi kapıyı çekip istediğmiz yere istediğimiz saate gittiğimiz günler yok artık.Bebekli hayat çok güzel ama bana zor geldi valla.

tracyden bende birçok şey öğrendim tmm herşey uygulamaya gelince iş değşiiyor ama bilgiler çok iyi bence

gizem yenidoğn bebeğe 3 saat beslenme aralığı koymuyorduki tracy eminmisin??ilerleyen aylarda öyleydi..yanlışmı hatırlıyorum bilmiyorumkismile

eda gece emzirmeme olayını nasıl başardın ayrıntılı anlatırmısın
öncesinde çok düşkünmüydü memeye bu kadar çabuk sonuç aldın
yahoya mümkün değil bıraktıramam gece emmeyi cıngar çıkarırrr
aslında emsin istiyorum gün içinde zaten ek gıda alıyor fazla emmiyor uykumdan feragat ediyorum bu durumada alışığız zaten

cok ii yapmıssın canım .. azıcık asım kaygısız basım keske bende gelmeseydim dedigim zamanlar cok oldu

pervin misafirlerin gittimi???
ayybenimkide soru işte
gitmesi ne işi var burda dimi
misafirlere
"azcık bekleyin kusura bakmazsanız ben bi topiğe laf yetiştirip gelicem "
dicek değil ya..kaydirigubbakcemile3

gittiler bizde bittik.. yasemin bi lafıma alındı agladı benide aglattı zor yaptım gonlunu .. oglen emrahla kavga ettim evi cebi aramıs msnden yazmıs duymamısım tamda misafirin geldigi sıra saydı saydı bagırdı kapadı misafirime guleryuz gostermek cokta kolay olmadı.. kardesimin esinin kaza yaptıgını ogrendim tam bomba gun yani...

benimde yok o saydıklarından.. bendemi alısverise cıksam napsamki..:=P

hic ozlemiorum Allah gunah yazmasın.. ama nezaman hamile kalcagımı kalıp kalmıycamıda bilmiorum.. esra gaipten haberler alıosun benide bi soruversene :))

2 bilemedin 3 gece suruyo sonrası rahat uyanmıo .. yani memeye uyanmıo arada cırlıo ya poz degismek icin ya gazı gelio vs..

Son düzenleme:
selam
yeni binama taşındım çok şükür pc de kuruldu
hayirli olsun canim..a.s.
ÖZGÜLLL nasılsın canım..... gördüm seni burdasın :))))))
sagol canim..iyi olmam gerekiyor aslinda ama degilim..biraz yalnizlikta var..ailemde yok..durduk yere cingar cikarip duruyorum..artik temmuz gelsin..tatile cok ihtiyacim var..
ben aldim ama malesef giydirecek hava yok..yoksa bizimki kicini basini acmaya pek merakli..kaydirigubbakcemile3
bende hamile görünce acıyan gözlerle bakıyorumm
ayyy diyorummm rabbim olmayana versin benden uzak olsun
+1 kaydirigubbakcemile5
aynen oyle.. eve gelince hiçbisey olmamıs gibi davrandı ama acayip kırıldım okadar cok bagırdıki inanamazsın.. herkes ulasıomus o ulasamıomus stres oluyomus her aradıgında vs vs..
insallah düzelir canim..seni cok iyi anliyorum..ama benim kocam kinci degil allahtan..adam aslinda melek gibide ben huysuzluk ediyorum..offff!!:1no2:
sinirden deli gibide yedim.. allahtan spor varda idare etcez kilo milo veremiycem ben bu gidisle
ben takmiyorum artik..spora basladim baslayali kilo veremiyorum zaten..55 te kaldim..kadin dedi vücut vermek istedigi yere kadar verir diye..birde kas olustugu icin vermek zorlasiyormus..bakalim..yaza kadar dikkat ediyorum..verdigim yere kadar..
tarkanı ekledim profilime cok guzel sarkı yapmıs
ben hic begenmedim canim ya!!:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…