Benim de hamileliğim çok güzel geçti ama sonrasında yaşadıklarım yüzünden şimdi bir hamile görsem tüylerim diken diken oluyor. Zavallıyı ne zor günler bekliyor diyorum içimden. Tabi herkes benim gibi olmaz ama, 7 yıl kimseye hesap vermeden geçirilen evliliğin de etkisi var tabi. Şimdi kapıyı çekip istediğmiz yere istediğimiz saate gittiğimiz günler yok artık.Bebekli hayat çok güzel ama bana zor geldi valla.bende az evel 2010 agustos anneleri topigine girdim bebek sekerleri ile ilgili linkler falan atmıslar ne heycanlı ve keyifli gunlerdi simide çok guzel ama hamilelik ayrı bir ozeldi ben ozluyorum acıkcası
birde birdaha hamile olmayacagımı biliyorum ya
Kısa olması çok iyiymiş canım ya.
Eşiminde yurt dışı meselesi vardı. O da Türkmenistan da ki şantiyelerine göndereceklerdi. Ama 5 seneliğine.. parası falan çok iyiydi ama ben ayrılmak istemedim kalamam yani ailemden uzakta.. Çok zor olduğunu söylediler.
pervin misafirlerin gittimi???
ayybenimkide soru işte
gitmesi ne işi var burda dimi
misafirlere
"azcık bekleyin kusura bakmazsanız ben bi topiğe laf yetiştirip gelicem "
dicek değil ya..kaydirigubbakcemile3
bugu afikimin yazlık kışlık değişimini yaptım.
yeni aldıklarımı yıkamıştım ütüleyip yerleştirdim bi güzel
iyi oldu eksiklerini not aldım.yoksa ben kendimi kaybedip gereksiz dolduruyorum
kısa kollu gömleği yk
keten pantolonu yok.
keten kapri yok
atlet gibi kolsuz tshirt yok
sandaleti yok
aklıma gelenler bunlar.yazdımki sizinde belkim aklınıza gelmes
bende az evel 2010 agustos anneleri topigine girdim bebek sekerleri ile ilgili linkler falan atmıslar ne heycanlı ve keyifli gunlerdi simide çok guzel ama hamilelik ayrı bir ozeldi ben ozluyorum acıkcası
birde birdaha hamile olmayacagımı biliyorum ya
eda gece emzirmeme olayını nasıl başardın ayrıntılı anlatırmısın
öncesinde çok düşkünmüydü memeye bu kadar çabuk sonuç aldın
yahoya mümkün değil bıraktıramam gece emmeyi cıngar çıkarırrr
aslında emsin istiyorum gün içinde zaten ek gıda alıyor fazla emmiyor uykumdan feragat ediyorum bu durumada alışığız zaten
pervin emrahla aranız düzeleceğine daha moka sarıyor sankim??
bu arada geçmiş olsun ya nasıl bir kazaymış ciddi birşey varmı?
hayirli olsun canim..a.s.selam
yeni binama taşındım çok şükür pc de kuruldu
sagol canim..iyi olmam gerekiyor aslinda ama degilim..biraz yalnizlikta var..ailemde yok..durduk yere cingar cikarip duruyorum..artik temmuz gelsin..tatile cok ihtiyacim var..ÖZGÜLLL nasılsın canım..... gördüm seni burdasın :))))))
ben aldim ama malesef giydirecek hava yok..yoksa bizimki kicini basini acmaya pek merakli..kaydirigubbakcemile3bugu afikimin yazlık kışlık değişimini yaptım.
yeni aldıklarımı yıkamıştım ütüleyip yerleştirdim bi güzel
iyi oldu eksiklerini not aldım.yoksa ben kendimi kaybedip gereksiz dolduruyorum
kısa kollu gömleği yk
keten pantolonu yok.
keten kapri yok
atlet gibi kolsuz tshirt yok
sandaleti yok
aklıma gelenler bunlar.yazdımki sizinde belkim aklınıza gelmes
+1 kaydirigubbakcemile5bende hamile görünce acıyan gözlerle bakıyorumm
ayyy diyorummm rabbim olmayana versin benden uzak olsun
insallah düzelir canim..seni cok iyi anliyorum..ama benim kocam kinci degil allahtan..adam aslinda melek gibide ben huysuzluk ediyorum..offff!!:1no2:aynen oyle.. eve gelince hiçbisey olmamıs gibi davrandı ama acayip kırıldım okadar cok bagırdıki inanamazsın.. herkes ulasıomus o ulasamıomus stres oluyomus her aradıgında vs vs..
ben takmiyorum artik..spora basladim baslayali kilo veremiyorum zaten..55 te kaldim..kadin dedi vücut vermek istedigi yere kadar verir diye..birde kas olustugu icin vermek zorlasiyormus..bakalim..yaza kadar dikkat ediyorum..verdigim yere kadar..sinirden deli gibide yedim.. allahtan spor varda idare etcez kilo milo veremiycem ben bu gidisle
ben hic begenmedim canim ya!!:umursamaz:tarkanı ekledim profilime cok guzel sarkı yapmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?