iyide 55 e ne kalmiski..4 kilo de sen ona..eger azicik dikkat etsen 2 aya kalmaz 54 te olursun sen..ayrica sporun göbege cok etkisi oluyor..vücudumu baya sikilastirdi benim..bugun cacık detoksuna baslıos ayrıcada sabah maydonozu kaynatıp suyuyla blendırdan gecirip icine limon sıkıp ictik. cok işe yarıomus o sekil dun bi arkadas soyledi. 59.3 cıktım bende.. nerde 55 ozgulum ya 55 olsamda yeter..
işte budur ben de ben de ben deeeebende hamile görünce acıyan gözlerle bakıyorumm
ayyy diyorummm rabbim olmayana versin benden uzak olsun
sağol canımhayırlısı olsun istifan. inşallah herşey dilediğin gibi olur..
ria ne ki?günaydın arkadaşlar..
nasılsınız? ben fena değilim. dün öğleden sonra rahmimde kötü bir ağrı oldu. şu riadan dolayı mı bilmiyorum ama neyseki geçti..
yav ne iğrenç gerçekten.etten kebabptan soğur insan..teşekkürler canım bu aradasumuklu= kemikli sumuksuz=kemiksiz :) 6manat=12 tl
ya ben calıstıgım donemde yemekteyken azeri arkadaslar konusyolar sumuklu et sumuksuz die hamileyim bidemidem ulanıo zaten yemeklerden bide konusyolar deli oluyodum ama cok komik. hastanede bile sumukoloji yazıo
hakkınızdan hayırlısı olsun
düzelir inşallah.kaka tahlilini niye yapıcak ki?dun devam sutu vermedim keci sutu verdim sonuc yıne aynı kakası sert ve aglayarak.. burda ii bi turk dr varmıs onu aradım bezınıde cocuguda getır ona gore kaka tahlili yapalım dedi . dedim emmio ne verecegimi sasırdım vs ona gore bakıp yonlendircek bakalım...
sinerjiye inanaırım,sinerjisiz duramam.senin de işin zor canım yaaa.hakkımızda hayırlısı.içim rahat.kızım bana uğur getirdi,güzelliklerle geldi.onun şansına güveniyorum.onunla daha çok vakit geçirebileceğim inşallah.kafam da rahat olacak.canım hayırlı olsun! inşallah herşey daha iyi olur. istifayı verdiğinde için çok rahatladıysa doğru karardır! bu arada ben de İSTİFA ETTİM! oohhhhhhhhhhhh be OH! Dünya varmış! şehir dışına gidemem artık engelim var dedim. bi rahatladım bi rahatladım! ama dün patron aradı, tamam şehir dışına gitme istifa et sonra seni tekrar işe alalım part time sigorta yapalım, sadece istanbul işlerine bak kendi işlerini de al,maaşını düşürelim dedi. ee şimdi iki ucu moklu değnek oldu! herşey iyi güzel de, part time sigorta da sağlık yok, e istifa edince kıdem gidiyor hadi onu göze aldım ama izin haklarım da sıfırlanıyor, bilemiyorum ne yapacağımı hayırlısı bakalım..
yalnız sinerji iş başında mı yine ne!
sağol özgülcüğümgünaydinlar..Elif insallah istifan hayirlara vesile olurda istedigin yerde istedigin gibi calisirsin..:Saruboceq:
Mumy canim bebisler cok seviyor piknigi gercekten..hayatta cok seviyor ve cokta uslu duruyor..temiz hava cok iyi gelmisti..size iyi eglenceler..
pervin gercekten igrenc bir tabir bu..zaten en igrendigim seylerden biridir..hele de bir gidaya söylendiginde daha da igrenc..ben yagli demek sanmistim..kafamçokkarıştı
Canım Hakkınızda hayırlısı olsun.Rabbim her ikinizede hayırlarla muamele etsin.günaydın herkese.istifayı basmış bulunuyorum.yeter artık dün rehabilitasyoncunun biri tehdit etti bizi.öldüreceğim,kemiklerinizi köpeklere atacağım.hepsi bu başımızdaki basiretsiz müdür yüzünden.onun bunun çıkarları için uğraşıyor aklınca baba müdür oluyor.yüzüne de aynen böyle deyip istifayı bastım.salih de istifa etti.çok rahatladım.işini düzgünn yapmaya çalışmak,doğrulıktan ödün vermemek çok yorucu.ama kimse arkamdan işini iyi yapmıyordu diyemez.inşallah kabul edilir istifamız.
geçerim fen lisesine misss gibi.başlayacam bu görevlendirmelere valilik olurlarına ben
Ria dediğin hap mı ki .. İnşallah tekrarlamaz canım. Doğum sancısını iyi bilirim azı bile zor..eyvahedigeldismilegünaydın arkadaşlar..
nasılsınız? ben fena değilim. dün öğleden sonra rahmimde kötü bir ağrı oldu. şu riadan dolayı mı bilmiyorum ama neyseki geçti..
Canım Ecoş ya zordur tabi.. Komşumun ikizlerinden birinin de böyle kabızlık sorunu var. Yavrum resmen canı acıdığı bellli yani.Bide canının acıyacağını bildiği için sıkıyor kendini durum daha vahim oluyor.İnşallah düzelir canım ya doktora gitmede fayda var..dun devam sutu vermedim keci sutu verdim sonuc yıne aynı kakası sert ve aglayarak.. burda ii bi turk dr varmıs onu aradım bezınıde cocuguda getır ona gore kaka tahlili yapalım dedi . dedim emmio ne verecegimi sasırdım vs ona gore bakıp yonlendircek bakalım...
Sabah sabah 2 istifa haberi aldım. Canım inşallah seninde hakkında hayırlısı olsun. Çalışmanın zor yanları.. Çabuk düzelir inşallah..canım hayırlı olsun! inşallah herşey daha iyi olur. istifayı verdiğinde için çok rahatladıysa doğru karardır! bu arada ben de İSTİFA ETTİM! oohhhhhhhhhhhh be OH! Dünya varmış! şehir dışına gidemem artık engelim var dedim. bi rahatladım bi rahatladım! ama dün patron aradı, tamam şehir dışına gitme istifa et sonra seni tekrar işe alalım part time sigorta yapalım, sadece istanbul işlerine bak kendi işlerini de al,maaşını düşürelim dedi. ee şimdi iki ucu moklu değnek oldu! herşey iyi güzel de, part time sigorta da sağlık yok, e istifa edince kıdem gidiyor hadi onu göze aldım ama izin haklarım da sıfırlanıyor, bilemiyorum ne yapacağımı hayırlısı bakalım..
yalnız sinerji iş başında mı yine ne!
?
ria=spiral demek..
off minik kuzu yaa! bazen küçücük bedenlerine ne kadar ağır gelecek şeyler yaşıyorlar! inşallah bir çözüm bulunur! orada yokmuş galiba ama ben de Evrim gibi hep conformil vermiştim..gerçekten çok iyi hemen etki ediyor.. şimdi normal aptamil 2 veriyorum. keşke şu conformili bulabilsen.. ama onunda kokusu bi garipti.dun devam sutu vermedim keci sutu verdim sonuc yıne aynı kakası sert ve aglayarak.. burda ii bi turk dr varmıs onu aradım bezınıde cocuguda getır ona gore kaka tahlili yapalım dedi . dedim emmio ne verecegimi sasırdım vs ona gore bakıp yonlendircek bakalım...
canım zaten iki çocuum var e uçuncuyu dusunmedigime goreNeden bir daha olamayacaksın canım ben kaçırmışım orayı..bilmiyorumkismile
esrako hayırdır böbeem tüplerini baglattında haberimiz mi yok
bir daha hamile olmayacını biliyorum falan yazmışsında.
baknz nurdan hapla hamile kaldı teoş 9 aylık oldu bile...
cok ii yapmıssın canım .. azıcık asım kaygısız basım keske bende gelmeseydim dedigim zamanlar cok oldu
hic ozlemiorum Allah gunah yazmasın.. ama nezaman hamile kalcagımı kalıp kalmıycamıda bilmiorum.. esra gaipten haberler alıosun benide bi soruversene :))
evet ettim! çok da rahatlamıştım ama şimdi durum belirsiz olunca bi garip kaldım ortada! bakalım günler ne getirecek?? ama şunu anladım ki arada ayar vermek gerekiyormuş.. keşke kendimi bu kadar paralayacağıma önceden yapsaymışım!sen de mi istifa ettin gizem?? dediğin gibi sinerji iş başında. şu zorunlu hizmet durumu benim de kafamı attırıyor. ben de mi etsem istifaa :) ama ben cesaret edemem yaa. zaten eşimden dolayı yine tayin isteyemem.. en iyisi ben oturayım oturduğum yerde :)
doktora gitmeyi düşündüm gizem de devam ederse ağrı yani.. dün geçti bir saat filan sürdü. bugün de tekrarlarsa gideceğim. değişik bi ağrı hani doğum sancısı böyle girer geri gider ya onun gibi. batıyor geçiyor batıyor geçiyor..
işte budur! huzur ve dinginlik herşeyden önemli! çocukların bizlere sağlıklı ihtiyacı var..sinerjiye inanaırım,sinerjisiz duramam.senin de işin zor canım yaaa.hakkımızda hayırlısı.içim rahat.kızım bana uğur getirdi,güzelliklerle geldi.onun şansına güveniyorum.onunla daha çok vakit geçirebileceğim inşallah.kafam da rahat olacak.
sağol canım.. herşey daha iyi olacak.. inanıyorum ben..Sabah sabah 2 istifa haberi aldım. Canım inşallah seninde hakkında hayırlısı olsun. Çalışmanın zor yanları.. Çabuk düzelir inşallah..
anne! her derde deva!!http://haber.mynet.com/detay/saglik/annenin-sesi-bile-cocugu-sakinlestiriyor/510854
dikkatimi çeken bir haber arkadaşlar
arkadaslar bir sorum olacak..siz bebislerin önlüklerinde ya da giysilerinde olan yemek lekelerini cikarabiliyormusunuz?? valla benimkiler cikmiyor..helede domates ve havuclu olanlar..sinir geldi artik..
günaydın herkese.istifayı basmış bulunuyorum.yeter artık dün rehabilitasyoncunun biri tehdit etti bizi.öldüreceğim,kemiklerinizi köpeklere atacağım.hepsi bu başımızdaki basiretsiz müdür yüzünden.onun bunun çıkarları için uğraşıyor aklınca baba müdür oluyor.yüzüne de aynen böyle deyip istifayı bastım.salih de istifa etti.çok rahatladım.işini düzgünn yapmaya çalışmak,doğrulıktan ödün vermemek çok yorucu.ama kimse arkamdan işini iyi yapmıyordu diyemez.inşallah kabul edilir istifamız.
geçerim fen lisesine misss gibi.başlayacam bu görevlendirmelere valilik olurlarına ben
benzer bir aptallık ben de yapmıştım gizem yalnız değilsin. yiğit doğduğunda beni emmeyi reddetti. doktor baktı emme refleksi var bekleyeceğiz. acıkınca mutlaka emecek dedi. bebeğimi on saat aç bıraktılar emmediği için.. ben de salak gibi kabul ettim emer diye ne bilim. bi bildikleri vardır dedim. oysa götürdüğün mamadan versene.. benim süt hemen inmedi. pompa olayını bilmiyorum. hemşire geliyor sıktırıyor mememi süt çıksın diye. çay kaşığı ile veriyor bebişime. canımdan can gidiyor sanki o sıktırdıkça. zaten sezeryanlıyım düşün.. e tabi noldu yiğit kuşum sarılık oldu. bir tam gün o da yattı orda. eve geldiğimizin ikinci günü. hastanede ikinci gün söyledi hemşire pompa alın diye aldıkta rahat ettik. yirmi gün pompayla sağıp biberonla verdim. ama özellikle on saat aç kalmasına çok pişmanım. susuz kaldığı için olmuş sarılık yavrucum. on saatin sonunda daha verme diyorlar ama biz dayanamadık 30 cc mama verdik. nasıl içti bitirmişti...illaki acemiliklerimiz oluyor. işte... doktorlara da hemen inanmamak lazım heralde.
günaydınnnhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?