2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugun cacık detoksuna baslıos ayrıcada sabah maydonozu kaynatıp suyuyla blendırdan gecirip icine limon sıkıp ictik. cok işe yarıomus o sekil dun bi arkadas soyledi. 59.3 cıktım bende.. nerde 55 ozgulum ya 55 olsamda yeter..

günaydinlar..Elif insallah istifan hayirlara vesile olurda istedigin yerde istedigin gibi calisirsin..:Saruboceq:
Mumy canim bebisler cok seviyor piknigi gercekten..hayatta cok seviyor ve cokta uslu duruyor..temiz hava cok iyi gelmisti..size iyi eglenceler..
pervin gercekten igrenc bir tabir bu..zaten en igrendigim seylerden biridir..hele de bir gidaya söylendiginde daha da igrenc..ben yagli demek sanmistim..kafamçokkarıştı

iyide 55 e ne kalmiski..4 kilo de sen ona..eger azicik dikkat etsen 2 aya kalmaz 54 te olursun sen..ayrica sporun göbege cok etkisi oluyor..vücudumu baya sikilastirdi benim..

sen de mi istifa ettin gizem?? dediğin gibi sinerji iş başında. şu zorunlu hizmet durumu benim de kafamı attırıyor. ben de mi etsem istifaa :) ama ben cesaret edemem yaa. zaten eşimden dolayı yine tayin isteyemem.. en iyisi ben oturayım oturduğum yerde :)
doktora gitmeyi düşündüm gizem de devam ederse ağrı yani.. dün geçti bir saat filan sürdü. bugün de tekrarlarsa gideceğim. değişik bi ağrı hani doğum sancısı böyle girer geri gider ya onun gibi. batıyor geçiyor batıyor geçiyor..

bende hamile görünce acıyan gözlerle bakıyorumm
ayyy diyorummm rabbim olmayana versin benden uzak olsun
işte budur ben de ben de ben deeee
hayırlısı olsun istifan. inşallah herşey dilediğin gibi olur..
sağol canım
günaydın arkadaşlar..
nasılsınız? ben fena değilim. dün öğleden sonra rahmimde kötü bir ağrı oldu. şu riadan dolayı mı bilmiyorum ama neyseki geçti..
ria ne ki?
yav ne iğrenç gerçekten.etten kebabptan soğur insan..teşekkürler canım bu arada
düzelir inşallah.kaka tahlilini niye yapıcak ki?
sinerjiye inanaırım,sinerjisiz duramam.senin de işin zor canım yaaa.hakkımızda hayırlısı.içim rahat.kızım bana uğur getirdi,güzelliklerle geldi.onun şansına güveniyorum.onunla daha çok vakit geçirebileceğim inşallah.kafam da rahat olacak.
sağol özgülcüğüm

Öncelikle herkese günaydın...
Canım Hakkınızda hayırlısı olsun.Rabbim her ikinizede hayırlarla muamele etsin.
Biliyorsun "Doğru söyleyeni 9 köyden ovarlar." kaydirigubbakcemile3 Söz:Abiye kuzu
günaydın arkadaşlar..
nasılsınız? ben fena değilim. dün öğleden sonra rahmimde kötü bir ağrı oldu. şu riadan dolayı mı bilmiyorum ama neyseki geçti..
Ria dediğin hap mı ki .. İnşallah tekrarlamaz canım. Doğum sancısını iyi bilirim azı bile zor..eyvahedigeldismile

Canım Ecoş ya zordur tabi.. Komşumun ikizlerinden birinin de böyle kabızlık sorunu var. Yavrum resmen canı acıdığı bellli yani.Bide canının acıyacağını bildiği için sıkıyor kendini durum daha vahim oluyor.İnşallah düzelir canım ya doktora gitmede fayda var..

Sabah sabah 2 istifa haberi aldım. Canım inşallah seninde hakkında hayırlısı olsun. Çalışmanın zor yanları.. Çabuk düzelir inşallah..

off minik kuzu yaa! bazen küçücük bedenlerine ne kadar ağır gelecek şeyler yaşıyorlar! inşallah bir çözüm bulunur! orada yokmuş galiba ama ben de Evrim gibi hep conformil vermiştim..gerçekten çok iyi hemen etki ediyor.. şimdi normal aptamil 2 veriyorum. keşke şu conformili bulabilsen.. ama onunda kokusu bi garipti.

Neden bir daha olamayacaksın canım ben kaçırmışım orayı..bilmiyorumkismile
canım zaten iki çocuum var e uçuncuyu dusunmedigime gore

esrako hayırdır böbeem tüplerini baglattında haberimiz mi yok
bir daha hamile olmayacını biliyorum falan yazmışsında.
baknz nurdan hapla hamile kaldı teoş 9 aylık oldu bile...

yahu allah olmayanlara versin allah korusun kaza ile falan olmaması icin azami ozen gosteriyorum ama tek tupum zaten tıkalı ordan sansım yok olduki kaldim aldırırım dogurmayı aklımdan bile geçiremem. allah dusurmesino duruma

yaw niye bu kadar sasırdınız hamile kalamayacagımı demedimki hamile olmayacagımı dedim kendi istegim ve irademle bir daha dogurmayı dusunmem herlde iki tane çocuktan sonra . o nedenle birdaha hamile olmam heraled dedim

evet ettim! çok da rahatlamıştım ama şimdi durum belirsiz olunca bi garip kaldım ortada! bakalım günler ne getirecek?? ama şunu anladım ki arada ayar vermek gerekiyormuş.. keşke kendimi bu kadar paralayacağıma önceden yapsaymışım!

işte budur! huzur ve dinginlik herşeyden önemli! çocukların bizlere sağlıklı ihtiyacı var..

Sabah sabah 2 istifa haberi aldım. Canım inşallah seninde hakkında hayırlısı olsun. Çalışmanın zor yanları.. Çabuk düzelir inşallah..
sağol canım.. herşey daha iyi olacak.. inanıyorum ben..

anne! her derde deva!!

evet arada ayar vermek gerekiyor bazı patronlara :) bizde o şans yok olsa da...

arkadaslar bir sorum olacak..siz bebislerin önlüklerinde ya da giysilerinde olan yemek lekelerini cikarabiliyormusunuz?? valla benimkiler cikmiyor..helede domates ve havuclu olanlar..sinir geldi artik..

bizim onluklere pek yemek dokulmediginden leke sorunumuz hiç olmadı. genelde bizim oburix agzını duzgunce acıyor dokulenler elbet oluyor ama leke olmadı sebze çorbalarından simdiye kadar yada onluklerimizin çogu koyu renk beyaz pek kullanmıyorum belki ondan gormuyorum leke yi

hayırlısı olsun hakkınızda elif insallah daha iyiyerlerde çalısırsınız

ay inanmıyorum yaa nasil yeni doganı 10 saat ac bırakırlar pes diyorum nasıl dr bunlar

günaydınnnhihoyyyt

gunaydinn gulimmm

pes di mi esraa yaaa aklıma geldikçe kendime kızıyorum. ama baktılar parmaklarıyla ve emme refleksi var seni emmek istemiyor. acıkınca mutlaka emecek. sakın mama verme dedi doktor. ve baya da tutulan bir doktor yani. ben de inandım ne bilim işte.. hatta diyor ki ateşlenene kadar yolu var diyor. neyse ki ateşlenmesini beklemedik. kıyamadık. annem dedi olmaz böyle verelim. minicik bebek ateşlenmesin. hemşire de geldi baktı ağlıyor. o da kıyamadı. çok aç bu bebek 30 cc verelim de doysun iyice dedi..

sonrasında da benden sağıldığı kadarıyla yani kaşık kaşık verildi. o gece yani.. ertesi gün pompa alınca pompayla sağıp kaşıkla verdik beş gün. beş gün sonra da pompayla sağıp biberonla verdik..

yeniden hatırlayınca çok kötü oldum yaa kendimden nefret ettim niye dinledim onları diye. yavrukuşum benim...

dün komik birsey yaptım :))
gulmeyin azıcık anlatayım bir arkadasım yapmıs melek geliyormus evinize iki tane . iste 3 dilek dileyip kagıda yazıp zarfa koyuyorsunuz beyaz mum beyaz çiçek ve bir elma ile dilekleri 5 gun evde bekletiyorsunuz. bu arada dun aksam 22,30 da kapıyı acıp melekleri karsıladım :) guluyorum ama inanmasam az biraz yapmazdım tabi umut dunyası .) iste isimleri var meleklerin eve saglık sihhat falan getiriyorlarmıs 5 gun misafir edicez ve sonra 3 arkadasıma ugurlyacagım melekleri.
bakalım dileklerim olacakmı :)

Meme saatleri için önce de belirttiğimiz gibi, değişik yöntemler önerilmektedir. Yeni doğan bebek, doğduktan 12 saat sonraya kadar aç kalabilir. Bu süre içinde bebeğe yalnızca şekerli su veril*melidir. Bugüne kadar emzirme konusunda çok şeyler söylenmiş, uygulanmıştır. Oysa, günümüzde, hekimler annelere şu öğütleri vermektedirler: Bebeğiniz ağladığı zaman onu hemen besleyin; yalnız, beslenme aralıklarının iki saatten az olmamasına özellikle dikkat etmelisiniz. Ayrıca son yıllarda birçok ülkede yeni doğan bebeğin ilk alacağı besin maddesinin anne memesindeki süte benzer sıvı olmasına özen gösterilmektedir.

bu yazıyı bi sitede buldum. 12 saat aç kalabilir diyor yeni doğan bebek.. ne kadar doğrudur bilmem. ben doğum yapmadan önce bir büyük serum verilmişti bana. doktorum demişti. bebek aç kalmasın sen de kalma diye. acaba dedim o yüzden mi durabildi filan. ne bilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…