Çok geçmiş olsun Pervin, kim kaza yaptı anlayamadım ama..zincirleme olmus 3.arabaymıs . airbag filan acılmısta bisey olmamıs arabada hasar cok bide boyun sinirleri zedelenmiş.. evde dinlenioşoka girdim birden duyunca.. neyseki seslerini duydumda rahatladım
arkadaslar bir sorum olacak..siz bebislerin önlüklerinde ya da giysilerinde olan yemek lekelerini cikarabiliyormusunuz?? valla benimkiler cikmiyor..helede domates ve havuclu olanlar..sinir geldi artik..
güle güle oturun yeni binanızda meltemcim. çok güzel zamanlar geçir o binada inşallah...selam
yeni binama taşındım çok şükür pc de kuruldu
evet yaa neydi di mi o güzel bahar şenlikleri. ben de zaman zaman özlerim. çok güzel olurdu bizim bahar şenliklerimiz...Off hiç çalışmak istemiyorum. Hava güzel, okulda bahar şenliği var. Ben de sorumsuz bir öğrenci gibi çimlere yatmak istiyorum. Dondurma yemek, langırt oynamak, kareoke yapmak falan istiyorum. Gençliğimi yaşayamadım galiba....
şimdiden allah kavuştursun. eşinden ayrılmak çok zor olur ama işi olunca işte...yok canım ben dış müdürlükteydim ana binaya taşındık (işyeri)
bu arada eşim bu akşam Türkmenistan a gidiyor ama pazar sabah dönecek inşallah
umarım bundan sonra da gidecekse bile kısa kısa gider gelir
ben de çoğu lekeyi çıkartamıyorum. gölgesi kalıyor..arkadaslar bir sorum olacak..siz bebislerin önlüklerinde ya da giysilerinde olan yemek lekelerini cikarabiliyormusunuz?? valla benimkiler cikmiyor..helede domates ve havuclu olanlar..sinir geldi artik..
Ah canım ya dişten demi... İnşallah çabucak patlatır şu deriyi dişleri..
Burcu eşin galiba seni yeniden istemeye gelmiş..sempatiksalakcinni
Ne güzel bol bol kokla çiçeklerini Çikolatalarını.. Ogüzel çiçeler gibi rengarenk bir hayatınız olsun...a.s.
İlaçtan galiba canım. Benim bir ay boyunca hep leke oldu kırmızı kırmızı sonrada regl olmuştum.Ama dr ye de sor bi istesen..
TUVALET EĞİTİMİYLE İLGİLİ doktorum programına SABİHA PAKTUNA KESKİN katılmıştı bi kaç ay önce
6-7 aylıkken kakasını çocuğa gösterip ay nekadar güzel yapmış kelebeğe benzemiş ayıcığa benzemiş saklayalım babaya gösterelim falan die başlayın dio çiş eğitimi için kakssından korkmasın diyeymiş kendinden bi parçanın koptuğunu falan düşünüyolarmış lazımlıkta falan ilk görünce korkuyolarmış.. korkmasın die böyle başlanıcakmış 1 yaşında falan da lazımlığa oturtun dedi yanında sizde klozete oturun hatta önce kıyafetleriyle otursun alışması için dedi.. daha sonra yapınca kakasını görsün dio görmesi için önemliymiş lazımlık.. bu yöntemle 1.5 yaşında çişini söyleyen bebikler olduğunu da söyledi...
bende dün kakasını gösterdim ilkeye bu yöntemi deneyeceğim.. baktı tuhaf tuhaff :roflol:
Aklıma geldı yazayım hemen;
beşi bi yerde cayı falan ıcen arkadaslar.. uzun surelı tuketmeyın bu cayı.. bır de kekık oranına cok dıkkat edın, bu yuzden ölümler okudum.. bobrek ve karacıger yetmezlıgıne yol acmıs fazla kekık.. aman kararında yapın yapacaklarınızı.
ayyy bguun topiğin demirbaşı gibin oldum ya
hamileliğimzn son zamanlarındada böyle olduydu.
herkeşler dogurmuştuda dilek ben ve burko kaldıydık
ayy ne gunlerdi ya
hiç unutmam sempatiksalakcinni
dogumu ve rahim açılmasını menide bulunan bi hormonmu ne başlatırmış
ee son zamanlar ilişki yasak aklımıza turlu turlu şeyler gelmişti
aklinialirimsmile
arkadaslar bir sorum olacak..siz bebislerin önlüklerinde ya da giysilerinde olan yemek lekelerini cikarabiliyormusunuz?? valla benimkiler cikmiyor..helede domates ve havuclu olanlar..sinir geldi artik..
gizem yenidoğn bebeğe 3 saat beslenme aralığı koymuyorduki tracy eminmisin??ilerleyen aylarda öyleydi..yanlışmı hatırlıyorum bilmiyorumkismile
benzer bir aptallık ben de yapmıştım gizem yalnız değilsin. yiğit doğduğunda beni emmeyi reddetti. doktor baktı emme refleksi var bekleyeceğiz. acıkınca mutlaka emecek dedi. bebeğimi on saat aç bıraktılar emmediği için.. ben de salak gibi kabul ettim emer diye ne bilim. bi bildikleri vardır dedim. oysa götürdüğün mamadan versene.. benim süt hemen inmedi. pompa olayını bilmiyorum. hemşire geliyor sıktırıyor mememi süt çıksın diye. çay kaşığı ile veriyor bebişime. canımdan can gidiyor sanki o sıktırdıkça. zaten sezeryanlıyım düşün.. e tabi noldu yiğit kuşum sarılık oldu. bir tam gün o da yattı orda. eve geldiğimizin ikinci günü. hastanede ikinci gün söyledi hemşire pompa alın diye aldıkta rahat ettik. yirmi gün pompayla sağıp biberonla verdim. ama özellikle on saat aç kalmasına çok pişmanım. susuz kaldığı için olmuş sarılık yavrucum. on saatin sonunda daha verme diyorlar ama biz dayanamadık 30 cc mama verdik. nasıl içti bitirmişti...illaki acemiliklerimiz oluyor. işte... doktorlara da hemen inanmamak lazım heralde.canım 2 ya da 3 şimdi tam hatırlayamıyorum ama 3 tü sanırım, tam dediği gibi yapmıştım yani.. o zaman bilgiler tazeydi..hastaneden eve geldiğiniz gün uygulamaya başlayın diyordu.. sarılığı olan bebeklere yapmayın diyordu tabi bi bölümde o uyarıyı koymuş ama bizde eve geldiğimizde öyle bişey yoktu ki!! uygulamıştım o nedenle.. acemilik işte.. şimdi 2. çocuğum olsa, her çocuk bir değil,teori, pratikte her zaman işe yaramaz kurallarını bilir, çocuğuma zaman verir, isteklerini anlar ona göre uygulardım, ama dedim ya acemilik.. sarılık mevzusu 5. günde çıkınca hemen vazgeçtim tabii ki ama olan oldu çocuğum fototerapi için hastaneye yattı.. benim de üzüntüden sütüm gitti..ilk gün 150 cc sağdığım süt, ikinci gün 90 a filan düştü..hemşireler aa ne güzel bol sütün var hemen atlatır böyle filan diyolardı ilk gün..bunun üzerine daha büyük salaklıklar da yaptım, illa anne sütü dedim, mama vermem dedim, iyi halt ettim!! sarılık geçmedi bir türlü! 3 kere yattı fototerapiye Ada.. süt de üzüntüden azaldıkça azaldı..ilaçla filan biraz arttırdılar doktorlar ama yine de tam olarak yetmedi tabii.. yarı mama yarı anne sütü ile beslendi bu yüzden..
yani zincir şeklinde ilerledi herşey.. yine de kendime hala acaip kızıyorum.. insan hataları bu kadar devam ettirir mi yaa!!!
günaydın herkese.istifayı basmış bulunuyorum.yeter artık dün rehabilitasyoncunun biri tehdit etti bizi.öldüreceğim,kemiklerinizi köpeklere atacağım.hepsi bu başımızdaki basiretsiz müdür yüzünden.onun bunun çıkarları için uğraşıyor aklınca baba müdür oluyor.yüzüne de aynen böyle deyip istifayı bastım.salih de istifa etti.çok rahatladım.işini düzgünn yapmaya çalışmak,doğrulıktan ödün vermemek çok yorucu.ama kimse arkamdan işini iyi yapmıyordu diyemez.inşallah kabul edilir istifamız.
geçerim fen lisesine misss gibi.başlayacam bu görevlendirmelere valilik olurlarına ben
Pervin kanaltürkte azerbaycan baküyü gösteriyorlar..carsi pazar geziyorlar..atamadinmi kendini kameranin önüne..kaydirigubbakcemile3bak sümüksüz ve sümüklü dana eti varmis..ne demek oliki acaba..sümüklünün kilosu 6 manatmis..kaydirigubbakcemile3
günaydın herkese.istifayı basmış bulunuyorum.yeter artık dün rehabilitasyoncunun biri tehdit etti bizi.öldüreceğim,kemiklerinizi köpeklere atacağım.hepsi bu başımızdaki basiretsiz müdür yüzünden.onun bunun çıkarları için uğraşıyor aklınca baba müdür oluyor.yüzüne de aynen böyle deyip istifayı bastım.salih de istifa etti.çok rahatladım.işini düzgünn yapmaya çalışmak,doğrulıktan ödün vermemek çok yorucu.ama kimse arkamdan işini iyi yapmıyordu diyemez.inşallah kabul edilir istifamız.
geçerim fen lisesine misss gibi.başlayacam bu görevlendirmelere valilik olurlarına ben
canım hayırlı olsun! inşallah herşey daha iyi olur. istifayı verdiğinde için çok rahatladıysa doğru karardır! bu arada ben de İSTİFA ETTİM! oohhhhhhhhhhhh be OH! Dünya varmış! şehir dışına gidemem artık engelim var dedim. bi rahatladım bi rahatladım! ama dün patron aradı, tamam şehir dışına gitme istifa et sonra seni tekrar işe alalım part time sigorta yapalım, sadece istanbul işlerine bak kendi işlerini de al,maaşını düşürelim dedi. ee şimdi iki ucu moklu değnek oldu! herşey iyi güzel de, part time sigorta da sağlık yok, e istifa edince kıdem gidiyor hadi onu göze aldım ama izin haklarım da sıfırlanıyor, bilemiyorum ne yapacağımı hayırlısı bakalım..günaydın herkese.istifayı basmış bulunuyorum.yeter artık dün rehabilitasyoncunun biri tehdit etti bizi.öldüreceğim,kemiklerinizi köpeklere atacağım.hepsi bu başımızdaki basiretsiz müdür yüzünden.onun bunun çıkarları için uğraşıyor aklınca baba müdür oluyor.yüzüne de aynen böyle deyip istifayı bastım.salih de istifa etti.çok rahatladım.işini düzgünn yapmaya çalışmak,doğrulıktan ödün vermemek çok yorucu.ama kimse arkamdan işini iyi yapmıyordu diyemez.inşallah kabul edilir istifamız.
bence de..benzer bir aptallık ben de yapmıştım gizem yalnız değilsin. yiğit doğduğunda beni emmeyi reddetti. doktor baktı emme refleksi var bekleyeceğiz. acıkınca mutlaka emecek dedi. bebeğimi on saat aç bıraktılar emmediği için.. ben de salak gibi kabul ettim emer diye ne bilim. bi bildikleri vardır dedim. oysa götürdüğün mamadan versene.. benim süt hemen inmedi. pompa olayını bilmiyorum. hemşire geliyor sıktırıyor mememi süt çıksın diye. çay kaşığı ile veriyor bebişime. canımdan can gidiyor sanki o sıktırdıkça. zaten sezeryanlıyım düşün.. e tabi noldu yiğit kuşum sarılık oldu. bir tam gün o da yattı orda. eve geldiğimizin ikinci günü. hastanede ikinci gün söyledi hemşire pompa alın diye aldıkta rahat ettik. yirmi gün pompayla sağıp biberonla verdim. ama özellikle on saat aç kalmasına çok pişmanım. susuz kaldığı için olmuş sarılık yavrucum. on saatin sonunda daha verme diyorlar ama biz dayanamadık 30 cc mama verdik. nasıl içti bitirmişti...illaki acemiliklerimiz oluyor. işte... doktorlara da hemen inanmamak lazım heralde.
aman canım ya görünsen mi acaba?günaydın arkadaşlar..
nasılsınız? ben fena değilim. dün öğleden sonra rahmimde kötü bir ağrı oldu. şu riadan dolayı mı bilmiyorum ama neyseki geçti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?