ben de kötü oluyorum hatırladıkça ama naapalım geçti gitti, kullanma kılavuzu ile doğmuyor ki bu sıpalar!yeniden hatırlayınca çok kötü oldum yaakendimden nefret ettim niye dinledim onları diye. yavrukuşum benim...
:)) inşallah olur dileklerin.. sen de 2 tane melek var zaten yerimsenibendün komik birsey yaptım :))
gulmeyin azıcık anlatayım bir arkadasım yapmıs melek geliyormus evinize iki tane . iste 3 dilek dileyip kagıda yazıp zarfa koyuyorsunuz beyaz mum beyaz çiçek ve bir elma ile dilekleri 5 gun evde bekletiyorsunuz. bu arada dun aksam 22,30 da kapıyı acıp melekleri karsıladım :) guluyorum ama inanmasam az biraz yapmazdım tabi umut dunyası .) iste isimleri var meleklerin eve saglık sihhat falan getiriyorlarmıs 5 gun misafir edicez ve sonra 3 arkadasıma ugurlyacagım melekleri.
bakalım dileklerim olacakmı :)
çok haklısın.. bizim hastanede hiç sorunumuz olmadı, sarılığına da bakıldı yoktu bişey, kendim ettim ben sanırım işte..ya fatmacım nefret falan etme kendinden karsındakı dr çok iyi dr diyorsun ne bilcensen on tane dourmadınkı
ha ama su var bak simdi sana yazarken aklıma geldi
benim bir arkadasım ilk bebegini dogurdu iste emmemis hemen mama verelim demis dr lar vermisler ve sonra anneyi hiç emmemis hep mama ile beslendi falan filan.
aynı arkadas ikinici kere aynı hastanede doum yaptı ve yine demisler emmiloyr mama verelim
kiz dda diyor yaparmıyım aynıhatayı verdirmedim beklettim saatlerce sonunda emdi
ve uzun yıllar meme emdi çocuk
e bu da bir bakıs acısı senin dr da bu bakıs acısı ile bakmıs olabilir
ama onemli olan sey çocukta sarılık varmı sıkı takip edilmeli ?
gerekirse arada kan sekeri olculmeli kan sekeri duserç unku aclıktan bu da ihmal edilmemeli
madem bu sekilde sıkı bir emzirme politikası uygulanıyor bunlar goz onunde bulundurulmalıydı
günaydın herkese.istifayı basmış bulunuyorum.yeter artık dün rehabilitasyoncunun biri tehdit etti bizi.öldüreceğim,kemiklerinizi köpeklere atacağım.hepsi bu başımızdaki basiretsiz müdür yüzünden.onun bunun çıkarları için uğraşıyor aklınca baba müdür oluyor.yüzüne de aynen böyle deyip istifayı bastım.salih de istifa etti.çok rahatladım.işini düzgünn yapmaya çalışmak,doğrulıktan ödün vermemek çok yorucu.ama kimse arkamdan işini iyi yapmıyordu diyemez.inşallah kabul edilir istifamız.
geçerim fen lisesine misss gibi.başlayacam bu görevlendirmelere valilik olurlarına ben
Hayırlı olsun Elif, stressiz bir çalışma hayatı dilerim.günaydın herkese.istifayı basmış bulunuyorum.yeter artık dün rehabilitasyoncunun biri tehdit etti bizi.öldüreceğim,kemiklerinizi köpeklere atacağım.hepsi bu başımızdaki basiretsiz müdür yüzünden.onun bunun çıkarları için uğraşıyor aklınca baba müdür oluyor.yüzüne de aynen böyle deyip istifayı bastım.salih de istifa etti.çok rahatladım.işini düzgünn yapmaya çalışmak,doğrulıktan ödün vermemek çok yorucu.ama kimse arkamdan işini iyi yapmıyordu diyemez.inşallah kabul edilir istifamız.
geçerim fen lisesine misss gibi.başlayacam bu görevlendirmelere valilik olurlarına ben
Pek anlayamadım, nasıl karşıladın melekleri :)dün komik birsey yaptım :))
gulmeyin azıcık anlatayım bir arkadasım yapmıs melek geliyormus evinize iki tane . iste 3 dilek dileyip kagıda yazıp zarfa koyuyorsunuz beyaz mum beyaz çiçek ve bir elma ile dilekleri 5 gun evde bekletiyorsunuz. bu arada dun aksam 22,30 da kapıyı acıp melekleri karsıladım :) guluyorum ama inanmasam az biraz yapmazdım tabi umut dunyası .) iste isimleri var meleklerin eve saglık sihhat falan getiriyorlarmıs 5 gun misafir edicez ve sonra 3 arkadasıma ugurlyacagım melekleri.
bakalım dileklerim olacakmı :)
evet esracım. kan alındı işte. bakıldı sarılığına. doktor var ama sınırda dedi. siz eve gidin gözlemleyin. artarsa getirin dedi. biz de gittik iki gün sonra baktık artıyor. getirdik işte tekrar yaptılar test. artmış 18 miydi neydi değer. çıkarken hastaneden 12 idi. bir gece kaldı işte. annem yattı başında. eşim iki saatte bir biberonla benim sağdığım sütü getirdi hastaneye. hastanedeki güvenlikçiler diyormuş ki abi sen daha ne kadar gidip geleceksin gece boyunca :) neyse.. bir gece sonunda düştü 9 a filan. öyle olunca çıkardılar. o zaman boşuna üzmiyim kendimi. demek bekletince emen bebekler var. biz çok ama çok uğraştık emmesini. tam yirmi gün. her biberondan önce yarım saat memeyle uğraştık. yiğit emmesini bilemiyor. ben tutmasını bilemiyorum. annem, eşim, ben... çok uğraştık. sonunda emdi 21, gün. sonra yirmi gün daha uğraştırarar emdi çok zordu. çok şükür şimdi emiyor ya uğraştıklarımıza değdi.
pukettt kardesimin esi yapmıstı kazayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?