2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

taze heryerin nie agrıyor
de bakayım bana

bu arada yahu huyum kurusun eli boş gidemiom.
aslında öyle şahane bişey yaptıgım yok
bugunun talihlilri
tahinli kurabiye(pişiyor muhteşem bi koku)
incirli kek
börek:)ama hazır yufakadan tabiisii

Boğazım acıyor, burnum yanıyor, gözlerim kapanıyor, her yerim de ağrıyor haliyle. Hala ilaç içemezmişim gibi geliyor. 1.5 yıldır ilaçsız yaşamaya alıştık ya! ıyi bir şey aslında!

Menü çok şahane böbeğim, sen alışmışsındır artık, şık şık iki dk da yapıyorsundur. Ben de bi ara tam öyle oluyordum, baktım tepsi 2 günde boşalıyor, vazgeçtim. Yapıp da yememek bana göre değil, bu konuda eğitmem lazım kendimi ya, nasıl olacak?

yapıpda yememk için tek çar
misafirin geldiğinde yada misAFıRLıĞE GıDRKEN YAPMAK.
evde olunca bende yiyorum
üstelik aydın hamurişi sevmezz

cicilerimizi giydik.paketlerimiz hazır aydını bekliyorus.

yazarken aynı seyi dusunmedim desem yalan olur. supersin tazem

toyuq yedik toyuq :) guzeldi yemekte mekanda. fotoda cektik eklerim

Güli; senden, benden ve Pervin'den korkmam libido konusunda.. Bir yolunu bulur düzeltiriz :)

aynen yavrum. bende korkmam bizden . ah su evrimde yarımız kadar olaydı hiç olmasa ceyregimis kadar ama nerdeeee

kaydirigubbakcemile3
dadından yenmezbir evrim varmış,tozu dumana katmış
ben kaçırmışımm

olumunekankayizsmile

Sen oğluna ciger yedim bacım korkmasın.. ne yapayım ben yahu.. bebekken Toruk ta cok mıyavlıyordu ama Kuzy korkmuyordu annem :)

Nirde yedin pızzayı, hem de bensis.. nası yedin bi annat bakimmm alsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile3 Allah senı ne etmeye

Ama bazı arkadaşlar var kiiiii, tüh tüh! eyvahedigeldismile

Kimmiş o arkadaslar.. nolmuş onnara.. deyiver bi hele.. boncukları mı düşmüş.. şeyleri mi sarkmış.. ne olmuss, desene nan!!

anamm anamm anammmmmm

tatlı tatlı dıyeee mıyavlıyorkene şu ann.. anammmm.. aha düştü şeyimmm akannehir

oyy cok kalorili seyler yedim Allahtan yarın spor var ve gun icinde pek kalori almamıstım ..

affiyyet şeker olsun.. idrarla atılsın onnar.. hop hop hava olsun.. :))

ooo maşallah ece hanıma. bu ne hız??
ben hep kendi tarhanamızdan verdim. severek yiyor.
aynen. altı yedi yıl önce 0,25 di ikisi de. bu sene biri 0,50 diğeri 0,75 olmuş. ama ben de yalnızca işte bilgisayar başında takıyorum çabuk yorulmasın diye.
ofoff sefan olsun. git gez eğlen. benim yerime de eğlen canım. bu arada kozaklı buralarda bi yer mi meşhur mu? daha pek bilmiyorum da çevreyi :)

saçlarımı hallettim geldim. yarın foto yüklerim albüme kızlar. bakalım beğenecek misiniz? tam istediğim gibi olmadı ama...

sağol Esracım. kurtuldum zaten. bugün verdim parasını yolladım. onur da ben de 1 gün daha kalmasını istemedik.. şüphelerim vardı ama dedim ya en azından tandık referanslı güvenilir demiştim.. yanılmışım. görüşürüz tabii bayanla.akşam iş çıkışı uğrar olmazsa..
ben daha önce sorduğunda bakıcı ücretini yazmıştım sana . görmedin heralde, aman cevap vermemiş gibi olmiim de.. üzülürüm.. tekrar tekrar sağol.. nazar değmesin çok şanslısın bakıcı konusunda, daim olsun inşallah..

kesinlikle katılıyorum.. ucuz mal alacak kadar zengin değilim. çok severim bu lafı..

+1
evrim2in ev kuralları mesajını da alıp +1 yapmak istedim ama ayıp olacak artık! aynı şeyler bizde de geçerli.. bi de sofrada televizyonu kapattırabilsem tam olacak.. annemlerin evinde hersey sofrada konuşulurdu, sohbet edilirdi, televizyon seyredilmezdi, hala öyle!

yere yapıştım gülmekten!

geçmiş olsuuunnn... benim de kaç gündür bitmek tükenmek bilmeyen bir reglim var.. bugün diyetisyende sadece 200 gr vermiş göründüm, ama şişlikten ellerimi bile kapatamıyorum..hapın da yarın son günü, ne zman bitecek acaba bu regli!

eellerine sağlık! mmmm kokusu buralara geldi...

saçlarımı hallettim geldim. yarın foto yüklerim albüme kızlar. bakalım beğenecek misiniz? tam istediğim gibi olmadı ama...
güle güle kullan..

bizim gerilim filmi takıntımız vardır.. seyreder seyreder sonra tırsarım! bugün the shock labyrinth e gittik. biraz saçma olmakla birlikte fena değildi, tipik japon gerilim filmi. 3D olmasa pek çekilmez ama 3 D olması değişik olmuş. tırsmadım ama bu sefer!

Sen oğluna ciger yedim bacım korkmasın.. ne yapayım ben yahu.. bebekken Toruk ta cok mıyavlıyordu ama Kuzy korkmuyordu annem :)

Nirde yedin pızzayı, hem de bensis.. nası yedin bi annat bakimmm alsanaalsanasmile

ciğer sevmem, alakayı da kurmak stemedim evrim. lafın gelişi söylemiştim...

pizzayı okuldan relax bi hatunla yidik. Doruk'tan 1 ay küçük oğlu var, adı da Onur. Hoş değil mi?

GİZEM senin hapın adı ne? Yazz benimki 2. haftadayım.

bayanlar size bi sorum olucak bende 2009 ağustos annesiyim kızımı emziriyorum doğumdan beri hala adet olmadım doğumum sezeryanla oldu sizler kaçıncı adet oldunuz çok sıkıldım artık adet olmayı özledim yaaaaa ((

gunaydınn
dun geldigimde manyak ykum vardı kızı uyutunca hemen uyudum 5bucukta zırladı mama icin su vereyım dedim biberonu tam kapamamısım yatmadan once doldururken o sersemlile..cocuk basbas bagrıo bi kucagımaa aldımki ustu bası yatak yorgan su icinde..hemen ustnu degistim babası gezdirdi sakinlestirdi sonra mamasını yedirdik uyuttum sonra yıne agladı yanıma aldım nezamandır ilk defa.

dunku kalriden sonra 60a cıktım anında.. ne olcak 5 kilo aylardır yapısık bana bi veremedim offf cok sıkıo canımı . 5kg ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…