Yok Evrim değil, zaten tarih net değilmiş, amcam "cuma olabilir" demiş babama. Biz annemle ayaklandık :) sağol bacım. Oğlunu eğit lütfen bu arada, çocuğum korkuyor. Bir araya gelsinler hem artık değil mi?
Anacım iki xxx hatunun yaptıklarına bak, biri sahile götürmez, öteki donla gezdirmez! Kişi kendinden bilir işi! Sizin libidolar yüksek, sıpalara şimdiden önlem alıyorsunuz :))))
evet tazem cuk oturdu
bizimkiler yüksek düzeyde ya şimdiden dizginliyelim veledleri.. hahaaaaaayyy
pervinn bu aralar sekteye ugradıydı
ama maydonoz işe yaramış
baksana emrah yeeğe gtürcekmiş onbları
heeheeeeee
acaba sümüklümü yicekler yoksa sümüksüzmüüüüüüülülülülülülü
Güli; senden, benden ve Pervin'den korkmam libido konusunda.. Bir yolunu bulur düzeltiriz :)
kaydirigubbakcemile3
dadından yenmezbir evrim varmış,tozu dumana katmış
ben kaçırmışımm
Yok Evrim değil, zaten tarih net değilmiş, amcam "cuma olabilir" demiş babama. Biz annemle ayaklandık :) sağol bacım. Oğlunu eğit lütfen bu arada, çocuğum korkuyor. Bir araya gelsinler hem artık değil mi?
Anacım iki xxx hatunun yaptıklarına bak, biri sahile götürmez, öteki donla gezdirmez! Kişi kendinden bilir işi! Sizin libidolar yüksek, sıpalara şimdiden önlem alıyorsunuz :))))
Yalnız erik de şahaneymiş be arkadaş! Aşk yaşıyorum resmen!
Evrim anam da semiz yapmış, hemen kapızladım bir porsiyon, Onur'a pide söylemeyi düşünüyorum. Ben gündüz pizza yidim deee :))
Fücudum dökülüyor, umarım Doruk uyumak konusunda kıllık yapmaz. Yatmıyorum, yoksa kalkamam :) Bir de yemek problemi başladı Doruk'ta, 1-2 defa ateş, 1-2 defa da ishal gözledik bu hafta. Kesin üstler geliyor :teytey:
evet tazem cuk oturdu
bizimkiler yüksek düzeyde ya şimdiden dizginliyelim veledleri.. hahaaaaaayyy
pervinn bu aralar sekteye ugradıydı
ama maydonoz işe yaramış
baksana emrah yeeğe gtürcekmiş onbları
heeheeeeee
acaba sümüklümü yicekler yoksa sümüksüzmüüüüüüülülülülülülü
Ama bazı arkadaşlar var kiiiii, tüh tüh! eyvahedigeldismile
taze heryerin nie agrıyor
de bakayım bana
bu arada yahu huyum kurusun eli boş gidemiom.
aslında öyle şahane bişey yaptıgım yok
bugunun talihlilri
tahinli kurabiye(pişiyor muhteşem bi koku)
incirli kek
börek:)ama hazır yufakadan tabiisii
oyy cok kalorili seyler yedim Allahtan yarın spor var ve gun icinde pek kalori almamıstım ..
ooo maşallah ece hanıma. bu ne hız??simdi ece nin cici annesi aradı. bizimki bugun hiç bir yere tutunmadan domalıp aygaga kalkmıs ve dikilmis biraz :) inanamadım ya kadının da komsular varmıs nazar deger diye hemen okudum ufledim diyor :)) çok alem bi kadın yaa. inanamadım nasıl kalktı o kadar saglam bastıgını dusunmuyorudm nası oldu çok merak ediyorum bakalım yapacakmı haftasonu bize
ben hep kendi tarhanamızdan verdim. severek yiyor.kuzulara TARHANAYI nasıl veriyorsunuz....
bizim seline ayırdığımız baharatsız tarhana bitti kaç aydır yavrum tarhana yemiyor... artık selin 10 aylık oldu bizim yediğmiz tarhanadan versem acaba birşey olurmu... yani bizimkininde öyle aman aman bi baharatı yok yani insanın ağzını yakmıyor..... aktardan tarhana baharatı diye birşey satılıyor ondan alıp karıştırılıyor onun haricinde ektra acı biber falan yok.... ne dersiniz versem birşey olurmu aceppp......
aynen. altı yedi yıl önce 0,25 di ikisi de. bu sene biri 0,50 diğeri 0,75 olmuş. ama ben de yalnızca işte bilgisayar başında takıyorum çabuk yorulmasın diye.yaa ilk gittiğimde 0.25 ti ikiside ama göz kayması varmış sakın şaşılık zannetmeyin annem ilk öle zannetmiş:) gözüm uzağa bakınca kayıyormuş dr göz uzağa adate olamıyor dedi şimdi hemen yükselmiş ve 50 75 olmuş biri dahada ilerlio dedii amaa ben sevmiomda artık taksam ii olur
ofoff sefan olsun. git gez eğlen. benim yerime de eğlen canım. bu arada kozaklı buralarda bi yer mi meşhur mu? daha pek bilmiyorum da çevreyi :)biraz önce gökhan aradı hönk oldum otelden yer ayırttım dedi yarın kozaklıya gidelim dedii pazartesiye kadar kalalım dedi ooyy çok sevindim amaa teyzemi kaç aydır görmüodumm yarın beraber olacaktık amaa neysemm bu şansta herzmn gülmez allahtan bu hafta içi gidio teyzem yani görebilicem
sağol Esracım. kurtuldum zaten. bugün verdim parasını yolladım. onur da ben de 1 gün daha kalmasını istemedik.. şüphelerim vardı ama dedim ya en azından tandık referanslı güvenilir demiştim.. yanılmışım. görüşürüz tabii bayanla.akşam iş çıkışı uğrar olmazsa..gizemcim
hiç sıkılmadım askolsun ortak bir konu bu neden sıkılayım hem oyle olmasa bile. bakıcınız korkunc gızem derhal kurtulmaya bak bende az veriyorum falan diyince 500-600 veriyosun sandım
ben 950 veriyorum mukemmel diyebileceğim bir bakıcımız var
bir kere temizlikciden bozma bakıcı olmaz ben buna kesinlikle inanıyorum
bizim bakıcımız dadı pozisyonunda birkadın normal evinin hanımı iken yillar evel bu ise girismis esini kaybetmis çocuklarını buyutmus yanlız yasam mucadelesi veriyor tertemiz klas kaliteli bir kadın . verdigin para az buz degil ben 950 diye yazınca herkes sok olmustu topikte dusun yani insanlar çok daha uygun fiyatlara bulabiliyor ama kalite genelde ucuza alınmıyorr.
istisnalar her zaman olabilir
burdan sirketten arkadasımın komsusu bu bahsettigim bakıcı.
ikiz bebeklere bakıyor su anda tabi fiyatı yuksek ikiz baktıgı için ama kadıncagız erkenden kalkıp hc gec kalmadan ordaki isine gidiyor acıbadem e. sende aynı semttesin ama arkadasar çıktı su anda yoklar. pazartesi konusurum bu konuyu yada haftasonu cepten bir sorarım aynı semttesiniz olmadı bir aksam gorusursunuz.
kesinlikle katılıyorum.. ucuz mal alacak kadar zengin değilim. çok severim bu lafı..Ay Esra öldüreceksin sen beni akannehir
Ben zengin bir kadın degılım.. bir seyı alacaksam ve uzun sure kullanacaksam ıyısını almaya mecburum :)) asla ole takıntım olmaz, illa bu marka olacak dıe.. bızım dıbımızde chıcco nun fabrıka satıs magazası var.. ondan durum bu dur.. artı dedıgım gıbı.. ucuz alacak kadar zengın bır ınsan degılım.. 3 kurus fazla olsun, benı yarı yolda bırakmasın.. her kalıtelı sey de marka degıldır zannımca.. :)) o an ne denk gelırse, ne benı ikna ederse onu alırım :))
sayende tam bır bıyografı yazdımm haaaa kaydirigubbakcemile3 herseyım ortada :))
+1valla evrim ha tam biyografi yazdırdım sana kısım kısım :)))
kumanda tabi canim niye en pis sey oluyor bende anlamadım serap oyle demis face de .. evdeki insanların eli degiyor sakınmak mumkun degil yerde emekleyip sonra parmakları agızlarına sokuyorlar her saniye el mi yikanır silinir. dedigin gibi dıs ortamdaki mikroplar bambaska alısveris arabası vs yada asansorde oraya buraya ellememesine ugrasıyorum en çok
yere yapıştım gülmekten!Yok Evrim değil, zaten tarih net değilmiş, amcam "cuma olabilir" demiş babama. Biz annemle ayaklandık :) sağol bacım. Oğlunu eğit lütfen bu arada, çocuğum korkuyor. Bir araya gelsinler hem artık değil mi?
geçmiş olsuuunnn... benim de kaç gündür bitmek tükenmek bilmeyen bir reglim var.. bugün diyetisyende sadece 200 gr vermiş göründüm, ama şişlikten ellerimi bile kapatamıyorum..hapın da yarın son günü, ne zman bitecek acaba bu regli!Güli be, valla şahanesin. Yakın oturalım isterdim. Ya da İst'da olsam bol bol ziyaret ederdim seni :)
Bugün de bi ark elmalı kek yapmış, 2 dilim götürdüm. Muhteşemdi, kendsiyle kanka olmayı planlıyorum :)) İştahım çok açık, karnım davul gibi, kesin hormonal bişiler dönüyo içerde. Şu kutu bitse de regl olsam! Hapa ilk başladığımda da vücudum bi 10 gün şişmişti. Sonra düzelmiştim. Gene düzelmeyi bekliyorum. En son 3.5 ay oluyor regl olalı. Bu aldığım hapla da ilk ay 10 gün falan sürüyormuş regl, ben 4 aydır olmuyor olduğuma göre, olacaklardan korkuyorum :))
Ay ağrıyor her tarafım :S
eellerine sağlık! mmmm kokusu buralara geldi...taze heryerin nie agrıyor
de bakayım bana
bu arada yahu huyum kurusun eli boş gidemiom.
aslında öyle şahane bişey yaptıgım yok
bugunun talihlilri
tahinli kurabiye(pişiyor muhteşem bi koku)
incirli kek
börek:)ama hazır yufakadan tabiisii
güle güle kullan..saçlarımı hallettim geldim. yarın foto yüklerim albüme kızlar. bakalım beğenecek misiniz? tam istediğim gibi olmadı ama...
Sen oğluna ciger yedim bacım korkmasın.. ne yapayım ben yahu.. bebekken Toruk ta cok mıyavlıyordu ama Kuzy korkmuyordu annem :)
Nirde yedin pızzayı, hem de bensis.. nası yedin bi annat bakimmm alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?