bu arada adaşşş
ben hiç efrim gadını gibi değilim
takım tutarım siyasi görüşüm vardır marka yerine göre severim kalite meselesi tamamennn
fanatik fenerbahçeliyimdirrrr
şampiyon fenerbahçeeeeee :sm_cool:
evrimim hoş geldinn
bende geldim evi süpürdüm tekrar şöle güselce mustiyi uyuttum ohh o uyanana kadar sisinleyimmm
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir) Brokoli, EvrimKuzey+, gypsyesra+
3 bir arada:):):):)
biraz önce gökhan aradı hönk oldum otelden yer ayırttım dedi yarın kozaklıya gidelim dedii pazartesiye kadar kalalım dedi ooyy çok sevindim amaa teyzemi kaç aydır görmüodumm yarın beraber olacaktık amaa neysemm bu şansta herzmn gülmez allahtan bu hafta içi gidio teyzem yani görebilicem
nişana falan gitmiyoruz yuppiiii, temmuza ertelenmiş!
4 tane lokma yedim ohhaaa!
step grubu dağılmış, zaten 2 kişi kalmıştık, bu haberi bekliyordum. üzüldüm.
bir duş alayım, annem ve doruk birazdan damlarlar. mucuks
demiii bencedee kimzeyi düşünmeden o anın tadını çıkarmam lazımm inş eve geldiğinde gidemioz demezz kaç kere böle oldu çünküNUR teyzeni hafta içi koklarsın bol bol, eğlenmene bak!
kaydirigubbakcemile3hayatta Doruk la bız yan yana gelemeyız.. kesın cocugun çükü düşer bu sefr korkudan.. site yankılanıyor resmen((
aferin sanakaydirigubbakcemile3efrimm ben kızımı kulotla gesdirmem:) ondan tayt aldım edepli hayalı olsun:) ozendirmek istemedim yaw:) bu gulinin afiki sahile goturmemesi gibi bi olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?