2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tülinncimm
ben öyle selam ben geldim gittim gidiyorum zart zurt yazmayı sevmiyorumm her seferinde
ara sıra yazarım ama o kadaannnn kaba değilimmm

bi sevemedim gitti seni zaten.. nie nie diye düşünüyordum.. fuldumm.. hıc hazzetmıyorum senı yaaa kaydirigubbakcemile2 :hulya: aklinialirimsmile Şeniz

evrimim hoş geldinn
bende geldim evi süpürdüm tekrar şöle güselce mustiyi uyuttum ohh o uyanana kadar sisinleyimmm

biraz önce gökhan aradı hönk oldum otelden yer ayırttım dedi yarın kozaklıya gidelim dedii pazartesiye kadar kalalım dedi ooyy çok sevindim amaa teyzemi kaç aydır görmüodumm yarın beraber olacaktık amaa neysemm bu şansta herzmn gülmez allahtan bu hafta içi gidio teyzem yani görebilicem

nişana falan gitmiyoruz yuppiiii, temmuza ertelenmiş!

4 tane lokma yedim ohhaaa!

step grubu dağılmış, zaten 2 kişi kalmıştık, bu haberi bekliyordum. üzüldüm.

bir duş alayım, annem ve doruk birazdan damlarlar. mucuks

evrimim hoş geldinn
bende geldim evi süpürdüm tekrar şöle güselce mustiyi uyuttum ohh o uyanana kadar sisinleyimmm

şu gıcık tıpler ıcın yazdım onu.. bılıosun ole enteresan gırıslerım yoktur :) herhalukarda sevdıgın ıcın benı cok tsk ederım kuzum.. :)

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir) Brokoli, EvrimKuzey+, gypsyesra+
3 bir arada:):):):)

nescafe sevmem ama bu üçlüyü severimm :)

aman aman teyzem dıe mıyavlama, ardına bakmadan git :)

ertelenmenın sebebı ınsallah sevımsız bısı deıldır..

efrimm ben kızımı kulotla gesdirmem:) ondan tayt aldım edepli hayalı olsun:) ozendirmek istemedim yaw:) bu gulinin afiki sahile goturmemesi gibi bi olay
aferin sanakaydirigubbakcemile3
işte afikin sefgiliside öyle olmalı
bak tuttum seni
boşuna kertmedik bebeleri dimeeeeee
benm oglumsahilde öpüşenleri görmicek senin kızında kilodunu göstermicek
(hepden irtica gibin oldu yaff)sempatiksalakcinni
ayy güli teyzesi yesin onun taytlı totsunu...
eşşek sıpa ya..

ayy aklıma bi fıkrageldi,

keçiyle koyun otluyorlarmış.önlerine bi hendek çıkmış
önce koyun atlamış tabi atlarken kuyruk yagı yukarı kalkınca totsu görünmüş
keçi başlamış alay etmeye
- totonu gördüm totonu gördüm diye,kaydirigubbakcemile3
koyunda demişki
-ben seninkini hergun görüyorumsempatiksalakcinni

Yok Evrim değil, zaten tarih net değilmiş, amcam "cuma olabilir" demiş babama. Biz annemle ayaklandık :) sağol bacım. Oğlunu eğit lütfen bu arada, çocuğum korkuyor. Bir araya gelsinler hem artık değil mi?

Anacım iki xxx hatunun yaptıklarına bak, biri sahile götürmez, öteki donla gezdirmez! Kişi kendinden bilir işi! Sizin libidolar yüksek, sıpalara şimdiden önlem alıyorsunuz :))))

akşama bi arkadasımıza davetlyiz.
kızcagız hamile 7 aylık:)
bende sen bişey zahmet etme ben yapar getiririm didim.
mutfakdayım bi size yazıom bi pasta börek kurabiye yapıom..

üstelik bugun cumaydı.
yani ben rutin cuma gunundeydim..

Yalnız erik de şahaneymiş be arkadaş! Aşk yaşıyorum resmen!

Evrim anam da semiz yapmış, hemen kapızladım bir porsiyon, Onur'a pide söylemeyi düşünüyorum. Ben gündüz pizza yidim deee :))

Fücudum dökülüyor, umarım Doruk uyumak konusunda kıllık yapmaz. Yatmıyorum, yoksa kalkamam :) Bir de yemek problemi başladı Doruk'ta, 1-2 defa ateş, 1-2 defa da ishal gözledik bu hafta. Kesin üstler geliyor :teytey:

evet tazem cuk oturdu
bizimkiler yüksek düzeyde ya şimdiden dizginliyelim veledleri.. hahaaaaaayyy
pervinn bu aralar sekteye ugradıydı
ama maydonoz işe yaramış
baksana emrah yeeğe gtürcekmiş onbları
heeheeeeee
acaba sümüklümü yicekler yoksa sümüksüzmüüüüüüülülülülülülü

Güli be, valla şahanesin. Yakın oturalım isterdim. Ya da ıst'da olsam bol bol ziyaret ederdim seni :)

Bugün de bi ark elmalı kek yapmış, 2 dilim götürdüm. Muhteşemdi, kendsiyle kanka olmayı planlıyorum :)) ıştahım çok açık, karnım davul gibi, kesin hormonal bişiler dönüyo içerde. Şu kutu bitse de regl olsam! Hapa ilk başladığımda da vücudum bi 10 gün şişmişti. Sonra düzelmiştim. Gene düzelmeyi bekliyorum. En son 3.5 ay oluyor regl olalı. Bu aldığım hapla da ilk ay 10 gün falan sürüyormuş regl, ben 4 aydır olmuyor olduğuma göre, olacaklardan korkuyorum :))

Ay ağrıyor her tarafım :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…