Guzel bacım :) İzmir in ücra oldugunu kim dedi :)
Bir şehri güzelleştiren içindeki insanlardır.. benim de o zamandan hala bu zamana uzanan ciğerlerim var orada.. halıyle vakıt gecırmeye gelıyordum.. bekarım, gencim,güzelim, 52 Fenerbahce de oturdugum ıcın fenerlıyım :)) takım tutmam, parti tutmam, belli bir siyası gorus benımsemem, bir yere ait olmam,marka tutmam,sembol sevmem, bır seye tutunmaya ıhtıyac hıssetmem, bu da benım bakıs acım.. .. :))
çok yoğunum.
3 gezi, 1 tiyatro oyunu, finaller, dersler, dönem sonu işleri berbat.
annem geliyor bu gece. deniz iki gündür uyumuyor. yarın doğumgünüm.
kızımla ilk doğumgünümden hepinizi öperim.
nice yıllar evlatlarımızla hep güzel günlerde birlikte olalım inşallah.
hepimiz için dilerim.
geçenlerde aksam dısarıda yemekteyiz.. amanın, bı baktık Kuzey ın elinde lolipop.. kaşla göz arası.. :)) nası yıyoo bılıo musunuzz.. allah allahh.. sapur supur.. yaw kım verdı nıye verdı demeden, garson geldı, ben verdim falan.. az daha adamın üstüne uçuyordum..
hep gidip yedıgımız yer oldugundan ses etmedım ama resmen kıpkırmızı oldum.. dedım, o daha cok bebek, bu seyler onun ıcın sakıncalı.. dedı afedersınız.. adam Kuzey ı ciyyyaaaakkk ciyakkk bağırdııgını duyunca halıyle susturucu bısıler aradı.. emınım buna, Kuzey ın cığlık atma volumu gun gectıkce artıyor yaf..
hayatta Doruk la bız yan yana gelemeyız.. kesın cocugun çükü düşer bu sefr korkudan.. site yankılanıyor resmen((
ben tayt giydircem elbisesinin rengine gore.. tr den gelirken almıstım taytlarını
bende corapsız yatırıyorum cok rahat oluyo geceleri.. gunduz hep atraksiyon halinde olduklarından karınları agrır ama gece freeyis
kuzulara TARHANAYI nasıl veriyorsunuz....
bizim seline ayırdığımız baharatsız tarhana bitti kaç aydır yavrum tarhana yemiyor... artık selin 10 aylık oldu bizim yediğmiz tarhanadan versem acaba birşey olurmu... yani bizimkininde öyle aman aman bi baharatı yok yani insanın ağzını yakmıyor..... aktardan tarhana baharatı diye birşey satılıyor ondan alıp karıştırılıyor onun haricinde ektra acı biber falan yok.... ne dersiniz versem birşey olurmu aceppp......
vapurdan inince tam ortada limanda..hos bir yer dısarda sandalyeleri var hiç gitmedim ama gidip gelirken cok gordum
tam benliksin cigerim
evrim ahh nerde o gunler kafaya esip gitmeler esip gelmeler... 52kg olmalar.. ne guel gunlerdi o gunler
ayy temizlk yaptık elifle.. utuler beni beklio o ecisinileri utuledi emrahın gomlekler elimden oper. bu sabah gomlege gore takım giydi adam :) neyseki yemek derdimiz yok aksama yemege cıkcaz..birileri gonlumusu almaya calısıo..
efrimm ben kızımı kulotla gesdirmem:) ondan tayt aldım edepli hayalı olsun:) ozendirmek istemedim yaw:) bu gulinin afiki sahile goturmemesi gibi bi olay
efrim ben her girdiimde sana ordamısın diye sorsam bogulurmusun.. sen beni goruon ama unuttum ben senin statusu ..sende yazmıosun
ne artistttt kadınsın sen varyaa :)))
kendine munhasır derlerrr ya ondan :))
marka sevmezmis o tum oyuncaklar chicco esofmanlar sapkalar nike yanlıslıklamı aldınız :)))
nice mutlu yaşlara tüm sevdiklerinleçok yoğunum.
3 gezi, 1 tiyatro oyunu, finaller, dersler, dönem sonu işleri berbat.
annem geliyor bu gece. deniz iki gündür uyumuyor. yarın doğumgünüm.
kızımla ilk doğumgünümden hepinizi öperim.
nice yıllar evlatlarımızla hep güzel günlerde birlikte olalım inşallah.
hepimiz için dilerim.
istanbulda aynen o sekil kavruluyor. valla mayıs boyle ise temmuz agustosta napcaz bilmiyorum
eee efrimm sen esini dostunu ist da bıraktıklarını ozlemissindir ne zaman geliyorsun sonuç olarak :)
kaydirigubbakcemile3çok komik bişi oldu yaa normalde bende görme bozukluğu var ve ne kadar numarası büyüsede ben takmıyorum bi kaç zamandır bu beni rahatsız edio ve takıyım dedim taktım şimdi musti oyun zannetti sanırım bana bakıp bakıp gülüokaydirigubbakcemile3
maşşallahın var evirm.çok enerjik gördüm senihıc bırınız hızıma yetişemiyorsunus.. boshayallersmile
valla evrim ha tam biyografi yazdırdım sana kısım kısım :)))
kumanda tabi canim niye en pis sey oluyor bende anlamadım serap oyle demis face de .. evdeki insanların eli degiyor sakınmak mumkun degil yerde emekleyip sonra parmakları agızlarına sokuyorlar her saniye el mi yikanır silinir. dedigin gibi dıs ortamdaki mikroplar bambaska alısveris arabası vs yada asansorde oraya buraya ellememesine ugrasıyorum en çok
hatta ben artık evdeki terliklerimle oynamasına bile birsey demiyorum
dusunuyorum terlik nedir yere basıyoruz e ece o yere elleri ile basıyor
ayak kısmı desen zaten temizligimize ozen gosteren insanlarız eskiden terlik elledi amanın kosar alırdım sonra dedim ayakkabi deilki bu napalım varsın oynasın bayılıyor benim pofuduk terliklerime:)
istanbulda aynen o sekil kavruluyor. valla mayıs boyle ise temmuz agustosta napcaz bilmiyorum
eee efrimm sen esini dostunu ist da bıraktıklarını ozlemissindir ne zaman geliyorsun sonuç olarak :)
ben neden sen caddeye geliyordum her haftasoun dediginde illa mekana geldigini dusundum boyle salakca bir fikre kapıldım arkadasların için geldigin aklıma gelmedi hani orad oturmussun ya havasını suyun ozleyip geliyorsun diye dusundum kafamda :))
cuma aksamı isler az herkes erken çıktı birde aksam yemek tantanasına aklıma geleni yazıyorum bende :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?