2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gizemcim

hiç sıkılmadım askolsun ortak bir konu bu neden sıkılayım hem oyle olmasa bile. bakıcınız korkunc gızem derhal kurtulmaya bak bende az veriyorum falan diyince 500-600 veriyosun sandım
ben 950 veriyorum mukemmel diyebileceğim bir bakıcımız var
bir kere temizlikciden bozma bakıcı olmaz ben buna kesinlikle inanıyorum

bizim bakıcımız dadı pozisyonunda birkadın normal evinin hanımı iken yillar evel bu ise girismis esini kaybetmis çocuklarını buyutmus yanlız yasam mucadelesi veriyor tertemiz klas kaliteli bir kadın . verdigin para az buz degil ben 950 diye yazınca herkes sok olmustu topikte dusun yani insanlar çok daha uygun fiyatlara bulabiliyor ama kalite genelde ucuza alınmıyorr.
istisnalar her zaman olabilir

burdan sirketten arkadasımın komsusu bu bahsettigim bakıcı.
ikiz bebeklere bakıyor su anda tabi fiyatı yuksek ikiz baktıgı için ama kadıncagız erkenden kalkıp hc gec kalmadan ordaki isine gidiyor acıbadem e. sende aynı semttesin ama arkadasar çıktı su anda yoklar. pazartesi konusurum bu konuyu yada haftasonu cepten bir sorarım aynı semttesiniz olmadı bir aksam gorusursunuz.

ne artistttt kadınsın sen varyaa :)))
kendine munhasır derlerrr ya ondan :))
marka sevmezmis o tum oyuncaklar chicco esofmanlar sapkalar nike yanlıslıklamı aldınız :)))

parti bende tutmam takım desen oylesine:)

dogum gunun kutlu olsun ortmenimmm

ayy koptum yaa çuku duser haa :B))))))

ben tayt giydircem elbisesinin rengine gore.. tr den gelirken almıstım taytlarını

bende corapsız yatırıyorum cok rahat oluyo geceleri.. gunduz hep atraksiyon halinde olduklarından karınları agrır ama gece freeyis

sen biryeri gorunmesin diyemi tayt giydircen sıcak olmazmı ? kısa tayt olacak heralde dimi

zaten ilerleyen zamanlarda oynarken bahcede falan arkadaslarım etek altına hep minik boxer gibi sort giydiirlerdi taslaara falan oturunca kulodunun arasından mikrop bulasır vajinasından girer falan diye
ay allahım erkek çocuk ne kolaymıs yaa.

bence verebilirsin birsey olmaz 8 aydan evel dr bizimki domates vermeyin dedii için baharatsız tarhana aradık biz domatessiz ve de
su an çok acı olmayan normalı yer bence

vapurdan inince tam ortada limanda..hos bir yer dısarda sandalyeleri var hiç gitmedim ama gidip gelirken cok gordum

tam benliksin cigerim

izzet capa nın mekanı imis herkess guzel diyor bakalım gidip uguoreceıiz zaten sirketten kalabalik bir grubuz kotu yerde olsa biz egleniriz

evrim ahh nerde o gunler kafaya esip gitmeler esip gelmeler... 52kg olmalar.. ne guel gunlerdi o gunler

boshayallersmile

ayy temizlk yaptık elifle.. utuler beni beklio o ecisinileri utuledi emrahın gomlekler elimden oper. bu sabah gomlege gore takım giydi adam :) neyseki yemek derdimiz yok aksama yemege cıkcaz..birileri gonlumusu almaya calısıo..

kaydirigubbakcemile3

efrimm ben kızımı kulotla gesdirmem:) ondan tayt aldım edepli hayalı olsun:) ozendirmek istemedim yaw:) bu gulinin afiki sahile goturmemesi gibi bi olay

senın yaptıgın herseye bozuluyor ve kıskanıyorum kadın.. alış artık buna.. bak bızde çük var, sizin taytı bile kıskanıyoruss.. durum bu kadar vah vah.. akannehir

ben de bır kız annesi olsaydım, emınım bıraz sıkardım.. bundan eminim.. hoş Kuzey de de bır sey degısmeyecek..evlenene kadar evimden ayrı bır evde yasamayacak mesela.. ve bellı bır yaşa gelene kadar hava karardı mı evde olacak.. kız-erkek cok degısmeyecek benım yetıstırmem de sanırım..

evde de bıraz boyleyım.. Ozgur dısarıdan eve tok gelemez mesela, aksam 7 dendı mı masada aksam yemegı yenır bızde.. Kuzey de 4 aylıktan berıdır her aksam masada oturuyor,bu bılıncle buyusun ıstıyorum,,.. veyahut ben nerede olursam olayım Ozgur gelmeden evde olurum,ona kapıyı ben acar, hafta sonunu muhakkak ona ayırırım,kendı arkadaslarımla falan asla bulusmam haftasonu,bunlar benım aıle olmam adına kendı adıma evde koydugum kurallar, Ozgur de sagolsun basından beri saygı duyarak uyuyor... bıraz despotum kabul edıyorum.. ama çok özgür yaşamayı kendi adıma cok sıcak bulmayan bir insanım :)

efrim ben her girdiimde sana ordamısın diye sorsam bogulurmusun.. sen beni goruon ama unuttum ben senin statusu ..sende yazmıosun

bogulacaksam senın denızınde bogulayım da.. statu??

ne artistttt kadınsın sen varyaa :)))
kendine munhasır derlerrr ya ondan :))
marka sevmezmis o tum oyuncaklar chicco esofmanlar sapkalar nike yanlıslıklamı aldınız :)))

Ay Esra öldüreceksin sen beni akannehir

Ben zengin bir kadın degılım.. bir seyı alacaksam ve uzun sure kullanacaksam ıyısını almaya mecburum :)) asla ole takıntım olmaz, illa bu marka olacak dıe.. bızım dıbımızde chıcco nun fabrıka satıs magazası var.. ondan durum bu dur.. artı dedıgım gıbı.. ucuz alacak kadar zengın bır ınsan degılım.. 3 kurus fazla olsun, benı yarı yolda bırakmasın.. her kalıtelı sey de marka degıldır zannımca.. :)) o an ne denk gelırse, ne benı ikna ederse onu alırım :))

sayende tam bır bıyografı yazdımm haaaa kaydirigubbakcemile3 herseyım ortada :))

ESRAKO BACIM;

gecen demıssın ya kumandayı falan agzına sokmasına musade edıyorum dıe..

ben de evdekı herseyı agzına sokmasına karısmıyorum artık.. para gııb pis bır seyı elıne almadıktan, ustune basına surmedıkten sonra.. bence hıc bır sey bu kadar pıs olamaz.. kaldı kı evdekı seylerın dısarıdakı seylere ıstınaden daha guvenlı oldugunu dusunuorum.. musade edıorum cunku yavas yavas mıkroba alıssın ıstıyorum..

Dısarıda onu koruudgum tek sey de su alısverıs arabalarının kulpları.. ondakı mıkrop tuvaletın delıgınde bıle yok.. ben ona dokunursam kuzey e hıc dokunmuyorum ya da ozy.. onun harıcınde cogu sey free artık.

ıZMıR kavruluyor desemm sıze yalan olmaz.. resmen oramızdan buramızdan su akıyor yaaaa.. klımayı da açasım yook.. pazartesıye kadar boleymıs.. sonra duzelecekmıs cok sukur...

valla evrim ha tam biyografi yazdırdım sana kısım kısım :)))

kumanda tabi canim niye en pis sey oluyor bende anlamadım serap oyle demis face de .. evdeki insanların eli degiyor sakınmak mumkun degil yerde emekleyip sonra parmakları agızlarına sokuyorlar her saniye el mi yikanır silinir. dedigin gibi dıs ortamdaki mikroplar bambaska alısveris arabası vs yada asansorde oraya buraya ellememesine ugrasıyorum en çok

hatta ben artık evdeki terliklerimle oynamasına bile birsey demiyorum
dusunuyorum terlik nedir yere basıyoruz e ece o yere elleri ile basıyor
ayak kısmı desen zaten temizligimize ozen gosteren insanlarız eskiden terlik elledi amanın kosar alırdım sonra dedim ayakkabi deilki bu napalım varsın oynasın bayılıyor benim pofuduk terliklerime:)

istanbulda aynen o sekil kavruluyor. valla mayıs boyle ise temmuz agustosta napcaz bilmiyorum
eee efrimm sen esini dostunu ist da bıraktıklarını ozlemissindir ne zaman geliyorsun sonuç olarak :)

ben neden sen caddeye geliyordum her haftasoun dediginde illa mekana geldigini dusundum boyle salakca bir fikre kapıldım arkadasların için geldigin aklıma gelmedi hani orad oturmussun ya havasını suyun ozleyip geliyorsun diye dusundum kafamda :))

cuma aksamı isler az herkes erken çıktı birde aksam yemek tantanasına aklıma geleni yazıyorum bende :))

nice mutlu yaşlara tüm sevdiklerinle

istanbulda aynen o sekil kavruluyor. valla mayıs boyle ise temmuz agustosta napcaz bilmiyorum
eee efrimm sen esini dostunu ist da bıraktıklarını ozlemissindir ne zaman geliyorsun sonuç olarak :)

çok sıcak gerçekten klima açmaya başladık erkenden daha mayıs ya

kaydirigubbakcemile3
hıc bırınız hızıma yetişemiyorsunus.. boshayallersmile
maşşallahın var evirm.çok enerjik gördüm seni

* yazın gelecegım, mecburum zaten gelmeye.. GATA Kardiyolojı de benım doktorum.. ona görunuyorum.. ona gelmem gerek..

* kımınle yazıstıgını hatırlamıyorum kumanda konusunda, Ecoş un koydugu fotolar aklıma geldı onunla ılgılı yazdıgın yorumlar, ona ıstınaden yazdım. Serap la yazısmmıssın demek.. ama hatırladıgım kadarıyla Serap ta daha LENA cok ama cok kucukken paraların ıcıne koyup foto cektırmemıs mıydı.. sankı ole hatırlıyorum.. yanlıs hatırlıyorsam ayıp olcak kıza..

* Cadde nin aorası tartısılmaz.. ama Marina nın karsısındakı kahvaltı yaptıgımız cafelerın tadını burada bulamıyorum Esra hala.. ne yalan soyleyeyım.. hala kahvaltı yapmak deyınce aklıma orası gelır.. burada bu keyfı veren bır yer bulamadım ben nıyeyse.. kı kahvaltıya cok duskunumdur..

*fatoş cografya ogretmenı oldugu ıcın, olaya teorık yaklasıp acıkladı, Lıbyadan gelen çöl sıcakları ımıs bunlar ve pazartesı normal seyrıne donecekmıs hava :))

aaa adaşşş
serapmı demiş kumanda mikroplu diye
ada lena el kadarken herbi tarafına para koyup foto çektiren o değilmiydi??
ne kadar çelişkili bir durum ilginç...

yok yok evrim doğru hatırlıyosun bacım
serap paralar altınlar falan koymuştu minicik bebeğin etrafına
çok şaşırmıştım ben tam mikrop yuvası onlar
kimbilir kaç el değdi onlaraa :sinifsinif:

bu arada adaşşş
ben hiç efrim gadını gibi değilim
takım tutarım siyasi görüşüm vardır marka yerine göre severim kalite meselesi tamamennn
fanatik fenerbahçeliyimdirrrr
şampiyon fenerbahçeeeeee :sm_cool:

hey gidi gençlik heyy
bağdat caddesi deyince benimde aklıma şampiyonluk kutlamalarımız geliyorrr :roflol:

pervinim canım yazmışsın ya benim için nimet diye
ay bi acayip oldum çok duygulandım yüzü kadar yüreğide güzel arkadaşım
seni çok seviyorummm
emrahla barışın artık bu akşam yemekte..

esra maşşallah sana ne kadar hızlı bir giriş yaptın öyle
bu arada seninde olaylara bakış açın ve anlatımın süper.her bir olayı anlatışından kopuyorum resmenhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…