2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydin..pervin öyle biberonu acik unutarak ben de hayati islatmistim..daha kücüktü ama..bizimkinin aksine hosuna gitmisti..sirtarip duruyordu..

havalar 1 haftadan beri yagmurlu..sanirim bu haftada öyle..cocuklarla kaldik evde..aksamlarida spora gidip geliyorum..birkac günlük sinirlilik ve bunalim döneminin ardindan cok sükür simdi daha iyiyim..sakinlestim biraz..a.s

Esra ve nurdan cok tatlisiniz..nurdan gercekten cok formunda..esram sen de herzamanki gibi cok güzelsin..senin karizman yeter zaten..ah ah...ne güzel..bir gün bize de nasip olur insallah bulusmak..:Saruboceq::gitme:

Özgül özlemişim canım seni...
PErVıN ben eminim, dikkat etsen 5 kg'ı 1.5 - 2 ayda verirsin. Ama kaçırıyoruz işte arada değil mi? Spora da başladın, gider merak etme! Akşam güzel miydi?
Boğazım sanki ağzımın içinde kulaklarım pamukla dolu gibi... hapşırık, burun akıntısı, yağmurlu hava ve boyasız, şekli kaçmış saçlar! Gidicem valla kuaföre, 1 hafta daha bu saçlarla yaşayamam!

SABRAA fasulyeko nickli arkadaş da regl olmadı henüz, normalmiş emzirdiğin sürece!

19 mayıs tatili için diyarbakırdan ablam ve 19 örtmen arkadaşı istanbul gezisine gliyor
1 gun onlara rehberlik edecegim.
ohh oglumuda babanneye bırakıp sokaklarda gezecegim alışverişde yaptırcam
hahaaa salı pazarınıda ekledim hatunkişlere...sempatiksalakcinni

esraaaaaaa
kardişiiiiimm
bana gezdirilecek yerler söyşesen
dolmabahçe
topkapı ayasofya
sultanahmet,yerebatan sarnıcı
beyazıt kapılı çarşı
panaroma muzesi
kızkulesi
çamlıca
eyüp
pierre loti
minia türk

dışında aklıma bişi gelmiyiiii

yasmin canım. daha önce de onu kullanıyordum. bugün bitti bakalım. kahverengiler de kırmızıya döndü ve azaldı..

dunku kalriden sonra 60a cıktım anında.. ne olcak 5 kilo aylardır yapısık bana bi veremedim offf cok sıkıo canımı . 5kg ya
çok az aslında. hiç bozmadan biraz sıksan hemen verirsin bence de..

ooohhhh sefan olsun!

hiiiiiiiiiiiiiiiii kaç güne sığacak bu kadar yerrr????

gizemcim
3 güe sıgdırcas ama aklınıza gelen yer varsa söleseniz bana..

gizemcim
3 güe sıgdırcas ama aklınıza gelen yer varsa söleseniz bana..
himmm galata kulesi mesela, eminönünde balık ekmek, istiklal caddesi, ama istanbul diyince, illaki tekneyle boğaz turu.. ama zor be Gülistancım 3 günde bu kadar yer.. bi çoğu da uzak uzak hani.. tuttukları otobüs filan var mı? neyle gezeceksiniz? sultanahmetten üstü açık sightseeing otobüsleri kalkıyor sürekli aslında, baya bi yer gezdiriyor, o da hoş olabilir.. 2 saat sürüyor sanırım. ama fiyatı hakkında bilgim yok..

galata kulesi-istiklal cad-hidiv kasrı

tazem guzeldi aksam. ilk defa azeri restaurantına gittik degisik otantik bi yerdi yemeklerinide cok sevdim. gozumdeki azeri yemegi imajını tamamen sıfırladı

su biberiye cayını gunde kac kez icios . aldım bugun denk geldi. bir fincan suya 1 cay kasıgı dokup demledik ictik elifle. dogrumu ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…