perviin gelinime tembel dime gelirsem bak yanına. aklinialirimsmile
şimdi gelelim ev kurallarına aşağı yukarı aynı teraneler.
yemek eve gelme falan filan ama pervinim bana bişey hatırlattı.
biz eylulde evlendik. sonbahar tabe..
aydın eve gelmeden bişey lazımmı diye arar ve 15 dk içinde evde olurdu
bende o tlfdan sonra hemen süslenir püslenirdim.bayanssulusmile
neyhse bu böyle devam etti epey
sonra havalar ısındı tabe yaz geldi kaydirigubbakcemile2
ben süslenip püslenip aydını beklerim
her akşam aydın gelir gelmes bana bir busecik ve
hemen soyunup dökünüp en salaş haliyle(hatta donuyla oturuğp)sempatiksalakcinni
ayy aşkım kusura bakma çok sıcak bahnelerine başladı ve ogunden sonra bendede aşortmanla karşılama devri başladıakannehir
arada hala makyaj falan yaparım o gelmeden.
ama cicilerimi giyinip bekleme olayı geçtii:hulya:
ya bu süslenme püslenme ve makyaj isi bende hicbir zaman olmamistir..evet giyinip kusanmasini evde temiz ve bakimli olmasini severim..ama makyaj hic yapmam ve pekte beceremem..dügünde bayramda ancak..disari cikarkende bir maskara ve ruj o kadar..evde de öyle esohmanlarla dolasirim..bence önemli olan temiz ve bakimli olmak..makyaj olmasa da olur..biz dogal halimizle daha güzeliz gadinlar..bayanssulusmile
ya bu süslenme püslenme ve makyaj isi bende hicbir zaman olmamistir..evet giyinip kusanmasini evde temiz ve bakimli olmasini severim..ama makyaj hic yapmam ve pekte beceremem..dügünde bayramda ancak..disari cikarkende bir maskara ve ruj o kadar..evde de öyle esohmanlarla dolasirim..bence önemli olan temiz ve bakimli olmak..makyaj olmasa da olur..biz dogal halimizle daha güzeliz gadinlar..bayanssulusmile
Pervin varya bazen çok kırılıyorum.. Ya tanışma yıldönümümüzde bile geldi bi 5 10 dk durdu sonra baktım kalkıyro sandım ki hediye falan getirecek gitti geldi anaaaaaaaaaa pijamaalr.. Çok kırılmıştım. Ama belli etmedim. Bazende diyorum ki yazık gün boyu bu rahatsız elbise içinde yazık ama özel günlerde deyapılamzki aaaaaaaaaaa....:1shok:
Pervincim biberiyeyi emziriken içebilirmiyim..
Aslında öyle haklısın diğer güzellikleri düşününce bu hafif kalıyor zaten.. Seviyürüm kenisiniiiii.. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?