2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

65 kiloyken girdiğim kıyafetlerime girebiliyorum artık.. Çok garip ama spor sayesinde galiba.. Çok sevindirik oldum bugün.. zemuszemus
Ama böyle diye pes etmek yok. Zaten sıkılmıştım onlardan daha küçüklerini alabilirim .. delikafadulden

Aynı ama ben... kilolarımın çoğu gidince eskiye döndüm şimdiiiiii....
Amaaaa kocam aynı kocam... mafoldumben
O eskiye dönse.. Öyle olunca yaapasım kaçıyor..

ben dogal halimle cok ucube gibiyim bi rimel dunyamı degistirio walla..

Pervin varya bazen çok kırılıyorum.. Ya tanışma yıldönümümüzde bile geldi bi 5 10 dk durdu sonra baktım kalkıyro sandım ki hediye falan getirecek gitti geldi anaaaaaaaaaa pijamaalr.. Çok kırılmıştım. Ama belli etmedim. Bazende diyorum ki yazık gün boyu bu rahatsız elbise içinde yazık ama özel günlerde deyapılamzki aaaaaaaaaaa....:1shok:

Bende öyle aşırı kaçamayı sevmem nadiren ama göze illa gerekiyor hatta evdeyken sürmesiz dolaşamdığım zamanlar olur..bayanssulusmile

Oooofff yarın kahvaltıya misafirim var.. ama benim hiç bişey yapasım yok halbuki şimdiden yapmam lazım ama üzerimde bir ağırlık var.. Tamda adetimin ilk gününe denk geldi. Çok kötü oldu yaa..

olsun bosver ben pek takmıorum alıstım cunku bende calısırken hemen eve gelip yayılma poz geciodum zaten isyerinde yeteri kadar susluu goruodu beraber calısıoduk.. istanbuldaykende yemekten sonra giyiniodum esofman pijama ne bulursam..yani cok ii anlıorum onu sorun deil benim acımdan. sende takma en relax haliyle dursun yeterki yanında dursun

Aslında öyle haklısın diğer güzellikleri düşününce bu hafif kalıyor zaten.. Seviyürüm kenisiniiiii.. opuyorumnanaktan

eceyi yıkadım picamalrını giydirdim sutunu icirdim gazı cıkmadan yatırmıyım dedim kaldırdım omuzuma koydu kafasını o sırada oksuruk geldi hoppp ictigi sutu kustu ustu bası benimki halı fosur fosur...tamda bitik biberonu babasına gostermistim acayip nazarım degiyo..emrahın bi manidar bakısı varki sormayın gitsin sonuc.. yeni bastan picama giydik yeni bastan sut ictik ayakta sallanırken uyuduk gaz maz tınmadık hatta ninni yerine masal uydurdum :)

Pervin valla iyi sabır benim başıma gelse direk ağlama nöbeti.. Herşeyi sil baştan yapmak hiç sevmediğim bişey.
Bişey soracağım.Ece ye süt veiryorum demişsin.Devam sütü mü yoksa normal sütmü.
Ben verilmiyor diye biliyordum da.. vermem gerekirmi..

Aslında severim misafir ağırlamayı ama adetken hiç havamda olmuyorum.. suratım hep asık olur ne hikmetse..

Gecenin bu vakti .... biri tak tak tak .... Ne iş yapılır bu saatte ya milletin çoluğu çocuğu var. halbu ki toplantıda da bahsi geçmişti.. Bu milleti gerçekten anlayamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…