Pervin valla iyi sabır benim başıma gelse direk ağlama nöbeti.. Herşeyi sil baştan yapmak hiç sevmediğim bişey.
Bişey soracağım.Ece ye süt veiryorum demişsin.Devam sütü mü yoksa normal sütmü.
Ben verilmiyor diye biliyordum da.. vermem gerekirmi..
Evde bakımlı olmak konusunda Onur'a ne kadar çok yol aldırdım, anlatamam. Daha sevgiliyken evine gittiğimde beni yırtık eşofman altı, rengi atmış eşofman üstü ve örme yelekle ( o da pek yeni değildi elbtte ) karşıladığını hatırlarım. Onur aslan burcu ama hiç alakası yok. Gördüğüm, tanıdığım en paspal adamdı. Neyse ki büyük oranda değişti bu konuda da. Bazen söylenirim, gene mi çektin pijamalarını, diye! O da söylene söylene gider eşofman giyer hiç değilse. Gerçi ailece öyleler. Yatak giysisi ayrıdır benim için. Yatmama 1 saat de kalsa pijamamı çekip oturmam.
Evde eşofman - body tarzı şeylerle oturuyorum. Makyaj pek yapmıyorum. Esnediğimde yüzümü - gözümü rahatça ovuşturabilmeliyim. Ama beni 5 kilo daha fazla gösteren eşofmanlarımı giymiyorum mesela. İlla ki hafif dar şeyler seviyorum. Bİr de okulda zaten makyajlıyım, akşam da makyajla oturunca rimel falan iyice ağırlaşıyor, kaşındırıyor. Makyaj malzemelerimi asla uyduruk markalardan almam. Loreal ayarındadır her şeyim. (buna rağmen uzun saatler sonra kaşınmaya başlıyorum) En kötü avon - oriflame var 1-2 tane. Çok mu zenginim, hayır ama, direkt yüzüme - gözüme sürdüğüm şeylere çok dikkat ederim. Parfüm - deo konusunda da aynı hassasiyeti gösteririm.
Saçım - başım da düzgündür, her an dışarı çıkacakmış gibi otururum. Fönlü olmasa da derli toplu olmasına, düzgün olmasına özen gösteririm. Bir de her daim oceliyimdir en kırmızısından :))
Ahh çok kötü bu civciv olayı, başına dert oldu.civcilerimden biri daha hakkı rahmetine kavuştu
zehranın dediği gibi türbeye dönecek evim
dün gece değil evelsi gece bir ağladım bir ağladımm
katil bebek chuky işbaşındaydı yine
balkonda civcivleri çıkardım altını temizlemek için gazetesi vs
gözüm yahoda ama sonra hayvancağızlar çilyavrusu gibi dağılıp gezmeye başladı yahya saldırdı birden bire hangisini tutacağımı şaşırdım canını kurtaran kaçtı ama biri yakalndı yahoo elinde mırcını çıkaracaktı hayvancağızın tam ağzına sokuyodu yakaladım senağlama
kemiklerini kırdı sanırım itoğluit
hayvancağız bütün gün topalladı onu ayrı bir kutuya koydum tüm şevkatimle kurtarmaya çalıştım biraz toparladı sanki
sonra benim gerzek kocam ne yapmışşş o hasta olanıda diğerlerinin yanına koymuş çok ötüyomuş arkadaşlarını özlemiş sanmışşş
tabii sakat diye kıpırdayamıyor diğerleride gagalamış bir köşede yığılıp kalmış bütün gece ne yaptıysam kurtaramadım senağlama
Kabus gibi aklını kaybeder insan valla.ohoo çocuk buyuturken oyle maceralar yasayacaksınızkı yazsanız roman olur cinsinden biz berkeyi irili ufaklı 4-5 kez kaybettik :))
sorumsuz insanlarda degilizama yanlıs anlasma ile falan oldu iboyla aramızda bir iki sen aldın ben aldım sanma olayları falan :)
en kotusu bosandıgımız yaz erdek e gittim annemler bosansak bile hala arkadas oldukları gorumcemler ve ablamlar karısım nasıl ama: )
eski dunurler eski gelin ve abla eniste falan gittik iste sahilde berke 5 yasında bir anda yok oldu onca insanın gozu onunden . 1 saat falan bulamadık bir kadın dedi denizde ben demin iki kolluk gordum bilmemne neler ysadım o bir saatte sonra bizim oglan kıyı kıyı farketmeden tee gitmis sahıl boyunca sonra orda cay bahcesine ustunde mayo kafasında bandana kolunda kolluk çıplak ayakla yunuslar motorla getirdiler saskın saskın bakıyordu:) sonra insan seli gibi tabi erdek oturan insanlar arasında bizi bulamamıs bulacam diye gittikce uzaklasmıs :)
ay bulunca iboyu aramıstım beni kıtır kıtır keserdi heralde birde bosanmısız allah korusun
Mutlu yıllar dilerim.çok yoğunum.
3 gezi, 1 tiyatro oyunu, finaller, dersler, dönem sonu işleri berbat.
annem geliyor bu gece. deniz iki gündür uyumuyor. yarın doğumgünüm.
kızımla ilk doğumgünümden hepinizi öperim.
nice yıllar evlatlarımızla hep güzel günlerde birlikte olalım inşallah.
hepimiz için dilerim.
Offf menü çok güzel, ellerine sağlıktaze heryerin nie agrıyor
de bakayım bana
bu arada yahu huyum kurusun eli boş gidemiom.
aslında öyle şahane bişey yaptıgım yok
bugunun talihlilri
tahinli kurabiye(pişiyor muhteşem bi koku)
incirli kek
börek:)ama hazır yufakadan tabiisii
Süper. İyi tatilller dilerim. Akdeniz sahillerine akın bakalım ailecek.benden haberlerrr
çarşamba tatile gidiyorusssssssss
gidiyosss adiyossssss
olay şöyle gerçekleşti maminin işyerinde bayisi olduğu bir firma promosyon yapıyormuş her firmadan bir çift tatile yolluyormuşş beleşten patronuda gidermisniz demiş
tabii mamide hemen atlamış biz gideriz abi diye benim gazabımdan korktuğuu içinnnn
velhasıl çarşamba oteldeyiz pazar çıkış 5 günlük bir antalya tatili
antalya beldibi türkiz otel güzelmiş netten araştırdımm
beleş etin yahnisi olmayız inşallahh
bu hafta çok atraksiyonlu geçecekkkkk kaydirigubbakcemile2
en tazesinden saçım :) onur çekmiş bi ara, önden yok, sonra eklerim.
esraaaaaaaaaaaaadelikafadulden
su biberiye cayını gunde kac kez icios . aldım bugun denk geldi. bir fincan suya 1 cay kasıgı dokup demledik ictik elifle. dogrumu ettik
benden haberlerrr
çarşamba tatile gidiyorusssssssss
gidiyosss adiyossssss
olay şöyle gerçekleşti maminin işyerinde bayisi olduğu bir firma promosyon yapıyormuş her firmadan bir çift tatile yolluyormuşş beleşten patronuda gidermisniz demiş
tabii mamide hemen atlamış biz gideriz abi diye benim gazabımdan korktuğuu içinnnn
velhasıl çarşamba oteldeyiz pazar çıkış 5 günlük bir antalya tatili
antalya beldibi türkiz otel güzelmiş netten araştırdımm
beleş etin yahnisi olmayız inşallahh
bu hafta çok atraksiyonlu geçecekkkkk kaydirigubbakcemile2
evrim bizdede kurallar size benzer. emrah gelmeden evde olurum yada o iş cıkısı beni alır oye geliriz yemek beraber yenir beklerim herzaman. o gelmeden muhakkak makyaj yaparım esortmanları cıkarırn duzgun bisiler giyerim vs vs
sin sin sinerji
topiğin sinerjisi
lütfen lütfen iş başına geç
esranın gibi bizde beleş tatil istiyoss sinerji nolur iş başına geç
hep aksiliklerle başımıza gelcegine işe yara sinerji
huuuu kime diom beeeeeeeeeennnn
perviin gelinime tembel dime gelirsem bak yanına. aklinialirimsmile
şimdi gelelim ev kurallarına aşağı yukarı aynı teraneler.
yemek eve gelme falan filan ama pervinim bana bişey hatırlattı.
biz eylulde evlendik. sonbahar tabe..
aydın eve gelmeden bişey lazımmı diye arar ve 15 dk içinde evde olurdu
bende o tlfdan sonra hemen süslenir püslenirdim.bayanssulusmile
neyhse bu böyle devam etti epey
sonra havalar ısındı tabe yaz geldi kaydirigubbakcemile2
ben süslenip püslenip aydını beklerim
her akşam aydın gelir gelmes bana bir busecik ve
hemen soyunup dökünüp en salaş haliyle(hatta donuyla oturuğp)sempatiksalakcinni
ayy aşkım kusura bakma çok sıcak bahnelerine başladı ve ogunden sonra bendede aşortmanla karşılama devri başladıakannehir
arada hala makyaj falan yaparım o gelmeden.
ama cicilerimi giyinip bekleme olayı geçtii:hulya:
Pervin varya bazen çok kırılıyorum.. Ya tanışma yıldönümümüzde bile geldi bi 5 10 dk durdu sonra baktım kalkıyro sandım ki hediye falan getirecek gitti geldi anaaaaaaaaaa pijamaalr.. Çok kırılmıştım. Ama belli etmedim. Bazende diyorum ki yazık gün boyu bu rahatsız elbise içinde yazık ama özel günlerde deyapılamzki aaaaaaaaaaa....:1shok:
sağolun kızlar !
:)) ayakkabı alışverişine gelmeli o zaman oraya!!!!!! vay be bak sen azeri kadınlara! helal olsun, hiç tahmin etmezdim..gizem gecen gun 34 numara super bi topuklu ayakkabı gormustum numarası kalmamıstı bilseydim sana alırdım ... buraya ayakkabılar suriyeden gelio ve okadar guzellerki topuklular.. o gen burdaki kadınlarda var spora bile topukluyla geliolar. iclerinde siyah ince corap ustunde tayt spor yapıolar ayaklar soket coraplı yada babet tarzı ayakkabıyla. bende burdaki kadınlara hayranım her daim fonlu saclar makjaylı gezmeler vs vs..dısarı cıkarken dugune gıdecekmiş gibi ozeniolar kendilerine..
benim makyajım bi kalem bi rimel .. ruj sevmem zaten cok ince dudaklarım opucuk dudak oluyorum surersem hafifte allık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?