2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

devam sutu canım. cok sabırlıyımdır gercekten ondan cocuk bakarım ama hamilelik zor diorum :)

Evde bakımlı olmak konusunda Onur'a ne kadar çok yol aldırdım, anlatamam. Daha sevgiliyken evine gittiğimde beni yırtık eşofman altı, rengi atmış eşofman üstü ve örme yelekle ( o da pek yeni değildi elbtte ) karşıladığını hatırlarım. Onur aslan burcu ama hiç alakası yok. Gördüğüm, tanıdığım en paspal adamdı. Neyse ki büyük oranda değişti bu konuda da. Bazen söylenirim, gene mi çektin pijamalarını, diye! O da söylene söylene gider eşofman giyer hiç değilse. Gerçi ailece öyleler. Yatak giysisi ayrıdır benim için. Yatmama 1 saat de kalsa pijamamı çekip oturmam.

Evde eşofman - body tarzı şeylerle oturuyorum. Makyaj pek yapmıyorum. Esnediğimde yüzümü - gözümü rahatça ovuşturabilmeliyim. Ama beni 5 kilo daha fazla gösteren eşofmanlarımı giymiyorum mesela. ılla ki hafif dar şeyler seviyorum. Bır de okulda zaten makyajlıyım, akşam da makyajla oturunca rimel falan iyice ağırlaşıyor, kaşındırıyor. Makyaj malzemelerimi asla uyduruk markalardan almam. Loreal ayarındadır her şeyim. (buna rağmen uzun saatler sonra kaşınmaya başlıyorum) En kötü avon - oriflame var 1-2 tane. Çok mu zenginim, hayır ama, direkt yüzüme - gözüme sürdüğüm şeylere çok dikkat ederim. Parfüm - deo konusunda da aynı hassasiyeti gösteririm.

Saçım - başım da düzgündür, her an dışarı çıkacakmış gibi otururum. Fönlü olmasa da derli toplu olmasına, düzgün olmasına özen gösteririm. Bir de her daim oceliyimdir en kırmızısından :))

alkisalkisalkis

Ahh çok kötü bu civciv olayı, başına dert oldu.
Kabus gibi aklını kaybeder insan valla.
Mutlu yıllar dilerim.
Offf menü çok güzel, ellerine sağlık
Süper. İyi tatilller dilerim. Akdeniz sahillerine akın bakalım ailecek.

[

esraaaa tatilemi gidiosun gorüsemeyecekmiyiz offff cep telden giriyorum ne zzor yazmak
Esrako cnm sana cok yakınım sanırım libadiyedeyiz

esraaaaaaaaaaaaadelikafadulden

kaydirigubbakcemile3

su biberiye cayını gunde kac kez icios . aldım bugun denk geldi. bir fincan suya 1 cay kasıgı dokup demledik ictik elifle. dogrumu ettik

gayet ıyı etmıssınız.. affıyet ossun.. 3 e kadar ıc..

Her halta zaman buluosun.. bır buraya gelmıyorsun.. yazıklar olsun sana!!!

makyaj ben de yok.. ama senın bu kendıne bakma ısını oldum olası takdır ederım pervın.. once kendıne saygından dolayı... cok sahane bır davranıs bıcımı.. Emrah ı bu sekıl karsılaman once kendıne duydugun ozenden kaynaklanıor bana gore.. ne mutlu sana.

ya sen datlu kadınsınnn yaaa kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ay cok güldüm Güli... Allah seni ne etmeye kaydirigubbakcemile3

kıyamam.. ama cok olgun yaklasmıssın, helal olsun..

sağolun kızlar !

sahanesın bacım.. her zamankı gibi.. ama popon kadar guzel deıl hıc bı yerın.. malesefff kaydirigubbakcemile2

Esraaaaaa süpermişşşşş!! ççook güzel dinlen ve eğlen! Türkiz otel köklü güzel bir oteldir. amcamlar her yıl mutlaka giderler 3-5 gün. şu bebekle otele gitme mevzusu nasıl olur hep çok merak ediyorum. senin deneyimlerde faydalanıcaz artık.. mesela bebik 8.30- 9 gibi uyuduğunda, odaya mı tıkılıyoruz hep beraber yoksa pusetinde uyuyor da rahatça oturabiliyor muyuz orda burda? en çok merak ettiğim bu. gerçi her bebek farklı ama bakış açısı olur en azından..

Burcu saçlar süper olmuş, güle güle kullan!

Bakımlı olma konusu konuşulmuş, Ben bunun bir kadınlık geni olduğunu düşünüyorum.. topuklu ayakkabı giymek, makyaj yapmak, fönlü gezmek filan... bu gen maalesef bende yok. olan kadınlara hayranım, önlerinde saygıyla eğiliyorum. özellikle de her daim topuklu ayakkabı giyebilenlere! kuzenim öyledir mesela. yürüyüşe bile topuklu ayakkabı giyer nerdeyse. ya kuzen nasıl beceriyorsun bunu diye sorunca, "ben topuklu ayakkabı giyebiliyorum, bak sen de çocuk büyütebiliyorsun ben de onu yapamam " demişti.. ilginç bir bakış açısı tabii.. topuklu ayakkabı çok severim, alır alır dolaba koyarım. bu da beim hastalığım. özel günlerde giyerim ancak, onun dışında kendime eziyet edemem doğrusu. bi de ayaklar 34 numara benim, e bulmak zor oluyor haliyle.
sıkıntılıyım ben. öyle kuaförde saatlerimi geçiremem. makyaja gelince çoğu zaman yapmam, ancak özel günlerde. onu da süper yaparım ama! onur da çok hoşlanmıyor sürekli makyajlı gezmemden, o nedenle rahatım yani. evde ev kıyafetleri giyerim, temiz ve düzgün. pijamaları yatmadan önce. onur da çok özenmemekle birlikte temiz ve düzgün giyinir mutlaka. krem insanı da değilim hiç. özenir alırım, iki sürer bırakırım köşeye. ev krem mezarlığı gibi.
haa bu gen olsun ister miydim? bazen evet, bazen amaaan boşver!!!

ya krem demişken,
benim karnım da yol haritası gibi.. bi krem buldum. rejene diye bişey. 9 haftada iyileştiriyormuş. bi süre kullandım süper iyi geldi. ahhh bi de sürekli sürebilsem! sıkılaştırdı da aynı zamanda. şimdi biraz kilo vereyim tekrar başlicam sürmeye. inetrnetten aldım bunu ben. ama 2 site var biri pahalı satıyor biri daha ucuz. güya pahalı olan orjinalmiş, ben ucuz olanını almıştım. gayet de etkili.

gizem gecen gun 34 numara super bi topuklu ayakkabı gormustum numarası kalmamıstı bilseydim sana alırdım ... buraya ayakkabılar suriyeden gelio ve okadar guzellerki topuklular.. o gen burdaki kadınlarda var spora bile topukluyla geliolar. iclerinde siyah ince corap ustunde tayt spor yapıolar ayaklar soket coraplı yada babet tarzı ayakkabıyla. bende burdaki kadınlara hayranım her daim fonlu saclar makjaylı gezmeler vs vs..dısarı cıkarken dugune gıdecekmiş gibi ozeniolar kendilerine..

benim makyajım bi kalem bi rimel .. ruj sevmem zaten cok ince dudaklarım opucuk dudak oluyorum surersem hafifte allık..

benimkide seninkinden farksız.. ben artık hergun kabak lifiyle keseliyip krem suruyorum burdan almıstım ama pekte sonuc alamadım. kakao yaglı sabun buldum sanseseri once yosun sabunu sonra onunla keseliorum dusta kızarana kadar cıkıncada krem suruyorum.. artık oldugu kadar. yagları suremıorum cunku karısım kotu kokuyo benim adamda hic hoslanmıo o kokulardan

su biberiye yada maydonos memeleri sisirimi yaa.. elif cok fena şişti agrıda var. tek yaptıgımıs maydonos icmek bide dun biberiyeye dadandık? bende yan etki yok maydonosla dunyam gayet renkli :)

ıkına sıkına 300 gr verdim sıklasıorum ama kilo gitmio tam 1 hafta oldu spora baslayalı toplandı sarkan kollarım biyerlerim karnımda da gelisme var hafif ama eskisi gibi rejim yapamıorum sıkı sekilde ya.. metabolizmam durdu sanırım

:)) ayakkabı alışverişine gelmeli o zaman oraya!!!!!! vay be bak sen azeri kadınlara! helal olsun, hiç tahmin etmezdim..
bu arada öpücük dudak tabirine çok güldüm! ilahi :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…