benimkide seninkinden farksız.. ben artık hergun kabak lifiyle keseliyip krem suruyorum burdan almıstım ama pekte sonuc alamadım. kakao yaglı sabun buldum sanseseri once yosun sabunu sonra onunla keseliorum dusta kızarana kadar cıkıncada krem suruyorum.. artık oldugu kadar. yagları suremıorum cunku karısım kotu kokuyo benim adamda hic hoslanmıo o kokulardan
tarif veriyim sana bak..ıkına sıkına 300 gr verdim sıklasıorum ama kilo gitmio tam 1 hafta oldu spora baslayalı toplandı sarkan kollarım biyerlerim karnımda da gelisme var hafif ama eskisi gibi rejim yapamıorum sıkı sekilde ya.. metabolizmam durdu sanırım
tarif veriyim sana bak..
bir limon, 2 orta boy yeşil veya kırmızı elma, 1 tatlı kaşığı tane karabiber, 1 tatlı kaşığı karanfil, 1 çubuk tarçını 2 lt suda kaynat. elma ve limon kabuklu ve çekirdekli olarak 4 e bölünüp konulacak. sonra süz. her öğünden sonra 1 bardak iç. bu hem metabolizmayı hızlandırıyor, hem de ödem attırıyor.bağırsak ve böbrekleri çalıştırıyor, mide asini dengeliyor, yağ yakıyor. ama tansiyon düşüklüğü, böbrek taşı ve reflüsü olanların içmemesi gerekiyor.
al benden de o kadar. emeklemek asla yok. özenmiyor bile. dişler tamam.ecede gitgide yaraamazlasıyor.. yurutecle girmedigi delik karıstırmadı dolap cekmedigi ortu kalmıo acıkcası cok ama cok hosuma gidio onun o afacan halleri
ama sorsanız diş ve emekleme tın yani.. karnının ustune yatırıouum kafasını yere koyuyo yatıo hemen tembel teneke
benim de eşim beni alır beraber geliriz üç gün. iki gün onun okul yok benden önce evde olur. biz eşohmanla takılmayı seviyoruz evde. ama yatma pijamaları değil. ev için ayrı. saçlar düzgündür ama makyaj yapmam. rahat olmayı seviyoruz evde.neyseki ikimiz de aynıyız bu konuda.evrim bizdede kurallar size benzer. emrah gelmeden evde olurum yada o iş cıkısı beni alır oye geliriz yemek beraber yenir beklerim herzaman. o gelmeden muhakkak makyaj yaparım esortmanları cıkarırn duzgun bisiler giyerim vs vs
burda da aynı yaa deli ediyolar benii.. sen dur dur gece yarısı yap olacak iş mi..Gecenin bu vakti .... biri tak tak tak .... Ne iş yapılır bu saatte ya milletin çoluğu çocuğu var. halbu ki toplantıda da bahsi geçmişti.. Bu milleti gerçekten anlayamıyorum..
en azından kendine benzetmişsin biraz! ben onu da beceremedim , copy&paste babayız biz..opucuk dudak oluorum evet:) cizgi gibi dudaklarım eceninde aynı bana benzemis sıpa:)
kullandığım sürede çok etkili oldu Fatmacım.. bi de 9 haftalık kürü bitirebilseydim..gizem ya rejene bende duymuştum. etkili olursa bi haber veriver canım..
bu arada herkese günaydın..
ben gidim de kahvaltı yapim bari
işte bahsettiğim çatlak kremi 9 haftada işe yarıyor..9 haftalık kur nedir?
kıyamam.. ama cok olgun yaklasmıssın, helal olsun..
selammmm;
1 haftadır giremedım,yegenım sayesınde virüs bulastı pc ye,format falan derken anca elıme gectı.elıme gectı gectıde 1 hafta -10 gun yıne yokum buralarda.salı gunu kısmetse tatıle gıdıyoruz,yolculuk nasıl gecıcek, 5 gun Şevval ne yapıcak, duracakmı vs vs düşünüyorum.hazırlıga basladım yarında ufak çaplı bı alısverıs belkı ugrayamam gıtmeden dıe bı haber verıyım didim.herkez ıyıdır umarım,bizdede haberler orta halli.üstten 2 dişimiz patladı patlıycak 10 gundur.arada sancısı fena vuruyo sanırım daha cok ilgi istiyo,mızır mızır mızırdanıyo falan falan.özledım hatunlar hepinizi.cok öpüyorum bebişleri,ben kactım
Bir de açık ayakkabı giyiliyorsa, çok açık da olsa bir oje sürülmelidir. Oje sürmüyorsanız da temiz ve bakımlı olun nolur :) Geçen biri hem ojesiz hem de uzun ve törpülenmemiş tırnaklarlapüfffffffff
Bazı kadınları gerçekten anlamıyroum. Bazılarını görüyorum. Açıksın bari temizliğine saçına başına tırnağına dikkat et demi.Yok!!! Yapamıyormusun? O zaman açma ya.. Millet seni çekmek zorundamı.. Valla burcu seni cidden tebrik ediyoorum. Cidden parmakları açık ayakkabıyla çorap giymek erkeklerin takım elbiseni altına beyaz çorap giymesi kadar abes bence.. Çok çirkin.. Çok mikemmelsinnnn..:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?