2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

noolacak bu hal bilmem.. göğüslerim bile çatladı benim!! zayıflasam bile bikini hayal benim için artık sanırım.. bakalım inşallah işe yarar şu krem. baya etki etti aslında..

tarif veriyim sana bak..
bir limon, 2 orta boy yeşil veya kırmızı elma, 1 tatlı kaşığı tane karabiber, 1 tatlı kaşığı karanfil, 1 çubuk tarçını 2 lt suda kaynat. elma ve limon kabuklu ve çekirdekli olarak 4 e bölünüp konulacak. sonra süz. her öğünden sonra 1 bardak iç. bu hem metabolizmayı hızlandırıyor, hem de ödem attırıyor.bağırsak ve böbrekleri çalıştırıyor, mide asini dengeliyor, yağ yakıyor. ama tansiyon düşüklüğü, böbrek taşı ve reflüsü olanların içmemesi gerekiyor.

aynen benimde catladı goguslerimin altı.. bikini zaten hayal mayo sevmem vucudum mayoyla cok komik duruyo o yuzdnedehic tatile gidesim yok

azeri kadınları gercekten cok bakımlılar eller manukurlu sutcu teyzenin eli bile ojeli. bi mahallede 5-6tane kuafor var . begeniorum bakımlı olmalarını ama tarzları garip..

bunu biliodum ama 1 elma olarak biliodum. 2 elmayla deneyim cok saol canım

al benden de o kadar. emeklemek asla yok. özenmiyor bile. dişler tamam.
benim de eşim beni alır beraber geliriz üç gün. iki gün onun okul yok benden önce evde olur. biz eşohmanla takılmayı seviyoruz evde. ama yatma pijamaları değil. ev için ayrı. saçlar düzgündür ama makyaj yapmam. rahat olmayı seviyoruz evde.neyseki ikimiz de aynıyız bu konuda.
Gecenin bu vakti .... biri tak tak tak .... Ne iş yapılır bu saatte ya milletin çoluğu çocuğu var. halbu ki toplantıda da bahsi geçmişti.. Bu milleti gerçekten anlayamıyorum..
burda da aynı yaa deli ediyolar benii.. sen dur dur gece yarısı yap olacak iş mi..

burcu saçların güzel olmuş. güle güle kullan. daha ben eklemeyemedim. foto çekmek yüklemek.. fırsat yok. modellerimiz aynı sanırım. ama benimki uzunu. kuaför senin boyunda kesmek için çok ısrar etti ama ben kısa istemedim.

gizem ya rejene bende duymuştum. etkili olursa bi haber veriver canım..
bu arada herkese günaydın..
ben gidim de kahvaltı yapim bari

opucuk dudak oluorum evet:) cizgi gibi dudaklarım eceninde aynı bana benzemis sıpa:)
en azından kendine benzetmişsin biraz! ben onu da beceremedim , copy&paste babayız biz..

gizem ya rejene bende duymuştum. etkili olursa bi haber veriver canım..
bu arada herkese günaydın..
ben gidim de kahvaltı yapim bari
kullandığım sürede çok etkili oldu Fatmacım.. bi de 9 haftalık kürü bitirebilseydim..
ben de kahvaltıya kaçar..

selam,
biraz geçmişe baktım,iyi haberler gördüm.
BURCU,saçlarını güle güle kullan,çok yakışmış.
ESRA,iyi tatiller canım,iyi eğlenceler...
DAMLA,doğumgünün kutlu olsun.sevdiklerinle birlikte,sağlıklı,mutlu,huzurlu nice yıllara...

ben de 19 mayıs tatilinde boya yaptıracağım,şimdi ön hazırlıklarını yapıyorum.mert efe boya kokusuna maruz kalmasın diye çarşamba-perşembeyi annemde geçireceğim,cuma günü durumu idare edip cumartesi günü temizliğimi yaptırıp yerleşeceğim.kısacık tatile sığdırmak zor olacak ama işler bitince uzun süre temizlik konusunda rahat edeceğimi düşünüyorum.
oğlumun alt iki dişi çıkmıştı,üstleri bekliyorduk.son 1-2 haftadır da beyazlık vardı diş etlerinde.biz süt dişi beklerken yavrum köpek dişini çıkardı.sağ köpek dişi çıktı,soldaki köpek dişi ile iki süt dişi de iyice belli,bu hafta içinde çıkar diye düşünüyorum.sıcaklar bastırmadan dördünü birden çıkaracak kuzum,inşallah bu boya-temizlik kargaşasında çok sorun olmaz.içimi rahatlatan tek şey hem alt dişlerini hem de köpek dişini sorunsuz çıkarması ama yine de diğerlerinin üçü birden gelirse ne olur diye de düşünmeden edemiyorum,inşallah yine sorunsuz atlatabiliriz.
tatil konusuna gelince,marmaris-datça diye düşündük,hatta bülent ablamlara birlikte gitmeyi teklif etmemi istedi.ablama söylediğimde de "otel yerine yazlık kiralamak bebeğin düzeni açısından daha uygun olur" dedi,karar veremedim.tecrübeli anneler fikir verirlerse çok sevinirim.
sitede aktiflik konusunda sizinle kıyaslayamam kendimi ama işe başladığımdan bu yana ile karşılaştırırsam son zamanlarda daha çok girebiliyorum.bu durumun artarak devam edeceğini umuyorum.görüşmek üzere,herkese sevgiler...

selammmm;
1 haftadır giremedım,yegenım sayesınde virüs bulastı pc ye,format falan derken anca elıme gectı.elıme gectı gectıde 1 hafta -10 gun yıne yokum buralarda.salı gunu kısmetse tatıle gıdıyoruz,yolculuk nasıl gecıcek, 5 gun Şevval ne yapıcak, duracakmı vs vs düşünüyorum.hazırlıga basladım yarında ufak çaplı bı alısverıs belkı ugrayamam gıtmeden dıe bı haber verıyım didim.herkez ıyıdır umarım,bizdede haberler orta halli.üstten 2 dişimiz patladı patlıycak 10 gundur.arada sancısı fena vuruyo sanırım daha cok ilgi istiyo,mızır mızır mızırdanıyo falan falan.özledım hatunlar hepinizi.cok öpüyorum bebişleri,ben kactım

Gecikmiş bir günaydın herkese...
Gece eşim dayım ve eniştemi çaya çağırmış bize.Ondan apar topar çıktım topikten.Çay falan koydum eşim pasta almış. Tabi ben hiç yemedim. zemuszemus
Misafir faslmıda başarıyla sonlandırmış bulunmaktayım. Çok mutluyum.. Sabah 7 gibi kalktım.Tabi Hanzala 5 ten beri tepemde dikili bir şekilde.. Uyumaya çalışyorum resmen işkence oluyor.. En iyisi mi ben kalkayım dedim. Bismillah dedim başladım hazırlıklara.Allahtan geceden biitirdim bir kaç şeyi.. Büyük raahtlık oldu.Ama misafirler 9 buçukta gelecekleri için biraz panikleidm. Velhasılı yetiştirebildiğim kadarıyla yaptım.Birazını da onlar gelince yaptım. Çocuklu kadınım sonuçta demi olduğu kadan...
Gittiler şimdi.. Hanzala da uyuyor. Özgür filim şu sıra..

kıyamam.. ama cok olgun yaklasmıssın, helal olsun..

Bazenleride bu kadar olgun olamıyorum malesef.. Çok surat astığımda olur ama o yine neden olduğunu anlamz. alsanaalsanasmile

Oh ne güzel herkesler tatillere. İyi gezmeler .. Sorunsuz olur minik şevvale de iyi gelir inşallah..

Helloooo, adamları pazara yolladım, kahvaltıyı hazırladım. Bekliyorum :) Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Boğazım tıkalı olduğum için gece çok horlamışım :))) Hamilelikte neydi yaa.. o geldi aklıma hemen (ben çok feci horluyormuşum hamileyken)

Bakım konusuna birkaç şey ekleyeyim. Okuldaki kadınların çoğu açık ayakkabı ile ince çorap giyiyor. Hem de ojesiz tırnaklara! Yemin ediyorum aklıma gelince bile midem kalkıyor. Giyeniniz varsa buradan söylemiş olayım, açık ayakkabı ile çorap giyilmez, en büyük kıroluklardan biridir, çorap üstü sandalet gibi! Fıle çorap hadi neyse de, bildiğin ten rengi çorapo, öğğğ

Bir de açık ayakkabı giyiliyorsa, çok açık da olsa bir oje sürülmelidir. Oje sürmüyorsanız da temiz ve bakımlı olun nolur :) Geçen biri hem ojesiz hem de uzun ve törpülenmemiş tırnaklarla püfffffffff

ESRA ESRA gezmeler çıkmış hemide beleşe.. Valla süper. Darısı diğer garibanların başına.. gamyoncuiremsu

Bazı kadınları gerçekten anlamıyroum. Bazılarını görüyorum. Açıksın bari temizliğine saçına başına tırnağına dikkat et demi.Yok!!! Yapamıyormusun? O zaman açma ya.. Millet seni çekmek zorundamı.. Valla burcu seni cidden tebrik ediyoorum. Cidden parmakları açık ayakkabıyla çorap giymek erkeklerin takım elbiseni altına beyaz çorap giymesi kadar abes bence.. Çok çirkin.. Çok mikemmelsinnnn..:lepi:

yok be bebeğim, mikemmel falan değilim ama bazı şeyler resmen midemi kaldırıyor. Bir de kol kılları var! saçım gibi kol kılıyla gezen kadınlar var yaa, bir ağda yapıştır onlara! Reziller! Ha kıllı kol, ha kıllı bacak bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…