2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım ya, onlar kemerde yılardır ve yıllardır türkiz otel olana gidiyorlar. rixosların türkiz olduğunu bilmiyordum..sizin gideceğiniz antalya da mı kemerde mi? amcamlar o kadar uzun yıllardır gidiyor ki oraya artık tanıdık oldular yani!! :))

bu arada güne Selin'le başlamak pek güzel oldu.. canım benimm..
ayrıcaa... pervin ve ecoş, damla ve deniz peeekkk güzelsiniz maşallah!

ben çocukda olsa berkeye hiç diyebilrimi çorap ustu sandalet giydirmedim kuçukken zaten ayakları acıycak kadar yurutmuyorsun çocgu çıplak giydirdim buyudgunde rahat acıtmayacak dikisi vs içte batmayacak sekilde olanlarından aldım asla o goruntuyu gormek istemedigimden
seninle çok benzer guzellik dıs gorunus takıntılarımız var . takıklık yani takıntı yanlıs kelime olabilir
gozume hitap edecek hersey herkes yakınlarım yani benim giyiminden kusamından sorumlu ol duklarım.

ama kol kıllarıma dokunmadım hos fırca gibi sert degil tuy seklinde ama az degil orta ayar var
lakin epilasyona baslayınca emzirme sonrası tum vucut onlarıda halletcem agda surdurmeye korktum firca gibi sert alan uzar diye.

kroyum cunku ben giyiyorum ucu acık topuklu ayakkabı ile corap. aksi taktirde ayagımı sıkıo ayrıcada namaz kıldıgım icin oje filanda surmuorum.

bizim bakıcı kadında namaz kılıyor ama ayaklarında hep oje var abdest alıp suruyormus oyle dedi makbul olurmu bilmem tabi artık

canım anneler babalar muaf tabi benim babamda çorap ustu sandalet giyiyor annemde aynen burnu acık ayakkabı içine ten rengi çorap biz yasıtlarımızdan bahsediyoruz
yada susluyum edasında olup bu ince detayları atlayanlardan ben asıl bahsediyorum mesela.
ha ben kendi halimdeyim dineye asla karısmam ama susluyum hosum havalıyım edasında olup bunları yapanlar itici oluyor

ayyy evettt igrenccc

su fileler ise yarıyormu memnunmusun
ya cimrilgim tuttu 15 tl çok geldi almadım onlardan hala kararsızım alsammı sence ??

gunese bakamıom zaten zorla cekiolar yine

ay yerim ben bunun ciddi bakısını bayılıyorum bukızın durusuna pervin yaa

ya ben asla giyeemem saten baby doll larım vardı nisan bohcasında almıslar ay allaım esnemez b aacagını kıvırırsın kalcadan kasar falan sinir eder beni esnek olmayan seylerle yatamıyorum ama çok sık o ayrı

kremlemeden hemen hemen hiç çikmam banyodan manikurumde her daim vardır ama frenc zor is duz renk daha çok kullanırım :)

tsklerr canım.. simdi ellerini opturmeye basladı sıpa. işaret parmagını uzatıo oturuo yada elini koyuyo agzıma opturuo gitgide deliriorum onun icin

ay bizim ece epeydir bu modda meme emerken elini parmaını komple ellerini uzatıyor agzıma resmen opeyim diye nasıl gozlerinin içi guluyor ben sevip optukce aynen acayip baglanmıs durumdayız
hani anna baba nazarı deger derlerya iboyla surekli ne tatlı suna bak oturusa bak durusa bakk buldumcuklar gibi olduk kimse demez ikinci çocuk bunların diye: )))
allah yokluklarını gostermesin

zehraaaaaaaaaaa
bu kız çok tatlı çok begendim...
sen tez zMANDA BıDE HANZALANIN KIZ VERSıYONU ıÇıN çalışmalar başlamalısın bence kuzuuum..
ayyh capslocka elim değmiş
simedim valla. pofff

esrakooooo
buldumcuklar ne kız??????

ayy çok güldüm yakaydirigubbakcemile3
bizde aynı öyleyiz evde
aydınla sürekli birbrimize ayy bu çok attlı çok akıllı çok şeker
bak şunu yapışı aynı sen gibi cümleler kuruyoruz..

zehraaaaaaaaaaa
sen tez zMANDA BİDE HANZALANIN KIZ VERSİYONU İÇİN çalışmalar başlamalısın bence kuzuuum..
simedim valla. pofff
DErler ki erkek kız gibi güzel olursa ardı kız olur..
İİİİİNNNNŞŞŞAALLLAAHHH....
Ya bizde de durum aynen öyle.. Oğluşuma kesin en çok bizim nazarımız değiyor bu yüzden. Ama elimde olan bişey değil. Annelik böyle bişey galiba.. Hele bi bakışı var resmen aşık oluyorum.. İçimden bir parça yerinden kopup göğüs kafesimde dolaşıp duruyor sanki.. Buket demişti galiba; Kalbimin dışarda atmasına izin veriyorumm..

ZEHRAAA bu oğlun çok tatlı ya maşallah kız güzeli.....saç rengine bayıldım oldum olası bu rengi çok severim.....

Pervin ben bu topiğin sinejisinden korkmaya başladım..eyvahedigeldismile
ama kızar oğlum gerçekten erkek.. Valla sesi falan çok kalındır..guclubacismile

afikimin üst dişleri patladı bugun

hayırlı olsunnn
bizimde alttakilerv e uzerindekiler çıkmıstı yan ustler çıkmıs haberimiz yoktu dr gordu

esra

ben çok dua ettim biliomusun
ama sadece ertuğrul içindi duam.

yaa evet besiktastan yolladlar adamı bakınız mutlu son bursada yasandı oh olsun beisktasa bende besiktaslıyım bu arada

çok tatlı çıkmıs selincim massallahh

canım bizim gideceğimiz geçen seneye kadar rixos beldibi adı altında bir otelmis turkiz beldibi olmus
rixos ları turkiz almıs degil sadece bir tesisden bahsediyourz yani beldibindeki tesisten rixos çıkmıs turkiz almıs.
hatta turkiz beldibi diye aratınca google dan çok çıkmıyor rixos beldibi yazınca aynı tesis birsuru yerde çıkıyor

allah iyiligini versin emi kiz bebek diye bakıtım bir an :) yakısmıs ama ya yuzu guzel valla arkası kız bunun ben soyliyim kocakarılarg ibi yorum yapayım :)

zehraaaaaaaaaaa
sen tez zMANDA BİDE HANZALANIN KIZ VERSİYONU İÇİN çalışmalar başlamalısın bence kuzuuum..
simedim valla. pofff

ay bu yhuyumuz ne kadar benziyor seninle
caps lock a basılı kalmıs diyene kadar silmek buyuk yazılan yeri daha mantıklı ama ben on parmak akıcı olarak yazdıgım için useniyorum elimi baska tusa goturup silme suresini beklemey sende oylesin sanırım :))

çok teşekkürler esracım. çok bilgilendirdin bizi. mailime bile attım yani eşimle de paylaşayım diye :) burda böyle adam gibi bilgi veren doktor yok ki. baştan savma.. maşallah gelişimi iyi. bişi daha sorayım. günde kaç tane bebe bisküvisi veriyorsun? ben daha yeni yeni vermeye başladım da. sabah ben işteyken babannesi veriyor iki üç tane. bugün beş tane ver dedim. tereddüt ettim ama fazla mı diye..
aman maşallah. kız olsa da çok canlar yakacakmış delikanlı :) bizim babamız bu konularda çok hassas. asla kız şeyleriyle karşılaştırma yiğit paşamızı diyor..

öğlen yemeğe gittiğimde çorbasını da yapıp geldim minişimin. az tavuk suyu, tavuğun beyaz eti, su, tarhana, bezelye ve zeytinyağı. pişince rondodan geçirdim. içine iki tatlı kaşığı ekmek kırıntısı kattım. bakalım yiyecek mi.. bu arada ben burda cici bebenin ekmeğinden bulamadım. almıştık bitti. keşke bikaç paket alsaymışız. etimekler var ya onlardan alıp rondoladım. ondan katıyorum dünden beri. sakıncası olur mu sizce?

fatmacım ece 5 aylıkken ilk kez basladık kahvaltıya dr o zaman 3-4 tane verin demisti biz onu 5 taneye çıkardık ama yaklasık her gun 5 tane biskuvi yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…