yok canım ya, onlar kemerde yılardır ve yıllardır türkiz otel olana gidiyorlar. rixosların türkiz olduğunu bilmiyordum..sizin gideceğiniz antalya da mı kemerde mi? amcamlar o kadar uzun yıllardır gidiyor ki oraya artık tanıdık oldular yani!! :))aaa gizem bizde bu yaz oraya gidyoruz geçen seneye kadar rixos beldibi olan bir otel bu sene turkiz otellere geçmis ets de arkadaslarımız var biz hep ordan rez yapıyoruz onlar onerdi. amcanlar begendigi için gidiyor heralde ama onlar rixos iken gidiyor olsa gerek
gunaydın fatmacım
Helloooo, adamları pazara yolladım, kahvaltıyı hazırladım. Bekliyorum :) Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Boğazım tıkalı olduğum için gece çok horlamışım :))) Hamilelikte neydi yaa.. o geldi aklıma hemen (ben çok feci horluyormuşum hamileyken)
Bakım konusuna birkaç şey ekleyeyim. Okuldaki kadınların çoğu açık ayakkabı ile ince çorap giyiyor. Hem de ojesiz tırnaklara! Yemin ediyorum aklıma gelince bile midem kalkıyor. Giyeniniz varsa buradan söylemiş olayım, açık ayakkabı ile çorap giyilmez, en büyük kıroluklardan biridir, çorap üstü sandalet gibi! Fİle çorap hadi neyse de, bildiğin ten rengi çorapo, öğğğ
Bir de açık ayakkabı giyiliyorsa, çok açık da olsa bir oje sürülmelidir. Oje sürmüyorsanız da temiz ve bakımlı olun nolur :) Geçen biri hem ojesiz hem de uzun ve törpülenmemiş tırnaklarlapüfffffffff
kroyum cunku ben giyiyorum ucu acık topuklu ayakkabı ile corap. aksi taktirde ayagımı sıkıo ayrıcada namaz kıldıgım icin oje filanda surmuorum.
ee şincik benim annemde kro olii o zaman
yazları ince çorap üstüne açık ayakkabı giyer önü yada arkası açık
hacı olduğundan ve başörtülü olduğundan dolayı ayaklarının görünmesini istemez
kapalı ayakkabı giyincede sıcak oluyor der..
ve bu şekildeki bir çok bayan öyle giyer ayakkabısını..ı
giyinmek bence herkesin tarzı ve yaşam biçimi
krolarrr siziiii sempatiksalakcinni
kroluk konusunda benimde kro bulduğum tipler vardır
bunun en başında denize mayo ile giren erkek tiplemelerii
böğğğ resmen midem bulanır bütün malları sererler ortaya nerdeyse boyutlarını görecez
iğrenççç bir görüntü bence
hani estetik desen oda yok bayan gibi değilki yanii
kronun önde gideni onlar benim nazarımda
SİZDE DE OLUYOR MU?
3) Çok sevdiği, asla hayır demediği yiyeceklere karşı tepki! Şu günlerde menümüzde köklü değişiklikler yapıyoruz, şükür hayır demiyor, yeni gıdaları hüpletiyor! (kahvaltıda mama yerine omlet, muz - elma püresi yerine file içinde elma ya da karpuz gibi)
ayca yuh dedim bi an icin... saten carsaf benimde var annem lohusalıgımda yaptırmıstı cokta severek kullanırım :) bizim bu ev sahibi bi saten carsaflar koymus eve dibim dustu leopar desenli kırmızıya calan pembe ve cok acık altına calan kahve ikiside super. yıkadım utuledim ama hic sermedim cunku pamuklu deiller sırf saten yakar kısında usutur . pamuklu saten olunca guzel oluyo.. saten pijama sort takımı vs icinde havaların iice ısınmasını bekliorum seviorum napayım ya :)
bende kremlenenlere vucudu mis gibi kokanlara hayranım.. hic kremlenemem zırt pırt.. dustan sonra parfum sıkarım rolon surerım okadar. ama dustan sonra on saat kremlenip yumos olan hatunlara hayranım bide elleri her daim manıkurlu ve french lilere
tsklerr canım.. simdi ellerini opturmeye basladı sıpa. işaret parmagını uzatıo oturuo yada elini koyuyo agzıma opturuo gitgide deliriorum onun icin
DErler ki erkek kız gibi güzel olursa ardı kız olur..zehraaaaaaaaaaa
bu kız çok tatlı çok begendim...
sen tez zMANDA BİDE HANZALANIN KIZ VERSİYONU İÇİN çalışmalar başlamalısın bence kuzuuum..
ayyh capslocka elim değmiş
simedim valla. pofff
Pervin'e sevgileerrrr.... opuyorumnanaktan
SİBEL Zaten en belirgin olarak saçları bana benzedi birde burnu tabi değişmezlerse.mafoldumben
afikimin üst dişleri patladı bugun
esra
ben çok dua ettim biliomusun
ama sadece ertuğrul içindi duam.
yok canım ya, onlar kemerde yılardır ve yıllardır türkiz otel olana gidiyorlar. rixosların türkiz olduğunu bilmiyordum..sizin gideceğiniz antalya da mı kemerde mi? amcamlar o kadar uzun yıllardır gidiyor ki oraya artık tanıdık oldular yani!! :))
bu arada güne Selin'le başlamak pek güzel oldu.. canım benimm..
ayrıcaa... pervin ve ecoş, damla ve deniz peeekkk güzelsiniz maşallah!
[img=http://i1005.hizliresim.com/2010/5/17/1856.jpg]
Nasılımmmm.....kaydirigubbakcemile3
Saçları çok uzadı.Gözlerine dökülüyor.Denedim çok işe yaradı valla..
Hep kızlarmı takacak. Amaç saçları toplamak.. :)
zehraaaaaaaaaaa
bu kız çok tatlı çok begendim...
sen tez zMANDA BİDE HANZALANIN KIZ VERSİYONU İÇİN çalışmalar başlamalısın bence kuzuuum..
ayyh capslocka elim değmiş
simedim valla. pofff
çok teşekkürler esracım. çok bilgilendirdin bizi. mailime bile attım yani eşimle de paylaşayım diye :) burda böyle adam gibi bilgi veren doktor yok ki. baştan savma.. maşallah gelişimi iyi. bişi daha sorayım. günde kaç tane bebe bisküvisi veriyorsun? ben daha yeni yeni vermeye başladım da. sabah ben işteyken babannesi veriyor iki üç tane. bugün beş tane ver dedim. tereddüt ettim ama fazla mı diye..DR KONTROLUMUZ
soran arkadaslar için geçmisi okumadan once yazayım dedim kontrolumuzu
bu ay ası yoktu zaten. bundan sonra gelecek ay gelmenize gerek yok temmuzda gelin tekrar dedi.
sabah kahvaltısına 1 çay kasıgı tereyag ile bir çay kasıgı dovulmus ceviz ekletti
artık kıymalı mercimek çorbası yiyebilirmis
balık verebilirsiniz dedi 100 gr kadar ençok verin dedi. hamsi gibi kuçuk ton balıgı gibi buyuk balık olmaması gerekiyormus balık orta boylardan olacakmıs çupra levrek vs gibi.
ya suda haslayın suyunla birlikte balıklı sezbe çorbası yapın yada izgara yapıp lokma lokma verin dedi.
artık yogurt malayamanıza gerek yok her tur hazır yogurdu yiyebilir dedi en çok buna sevindim cici annemizinde sevinceğini dusundum is çıkıyor diye ama o yokk daha yasına kadar yapalım iki gunluk yaparız ama hergun yapmayız ama yinede ev yogurdu yesin dedi e iyid edim.
sulu kofte pilav makarna falan çatalla ezip yogurt falan ekleyerek yedirmeye çalısın alısması için dedi.
domatesi sormayı unuttum ama 8. aydan sonra veririz diyordu artık sormam zaten bahce domaates ancak çıkıyor veririz.
cilek yumurta beyazı hala vermiyoruz
kilo 1020 gr olmus boy 75 cm. kilo yuksek çıkınca dr panikledi biraz 9300 du geçen ay ama boyuda iyi uzamıs yoksa bebe biskuvilerini keselim diycektim dedi.
bu aylarda ayda 350-400 gr alması idealmis.
disleri 6 tane patlamıs dedi biz 4 den fazlasını arkaları goremiyorduk sasırdık.
onun haricinde bak ece burda kuslar var bak ece vs diyince bakıyormu dedi hiç dikkat etmedigimiz birsey yanıt veremedik sonra denedik bakıyor:)) ibo diyor dr a soralım onumuzdeki ay neler yapması gerek soruları onceden versin calısıp gelelim :)))))
duzgunce alkıs yapmasını saglayın doiyor adam taktı alkısa anlamadım gitti : ))
isimleri ile cisimleri tanıtın falan dedi bak ece bu kus bak ece kek vs vs gibi.
eline kasar peyniri verni mesela gevelesin yemege çalıssın dedi
cici annemiz çok titiz aa sonra oyle elle yemege alısır yok yok yapmayalım dedi bende hiç sevmem ellde yemek yiyerek dolasma olayını bende ok ledim.
simdilik aklıma gelenler bunlar.
aman maşallah. kız olsa da çok canlar yakacakmış delikanlı :) bizim babamız bu konularda çok hassas. asla kız şeyleriyle karşılaştırma yiğit paşamızı diyor..[img=http://i1005.hizliresim.com/2010/5/17/1856.jpg]
Nasılımmmm.....kaydirigubbakcemile3
Saçları çok uzadı.Gözlerine dökülüyor.Denedim çok işe yaradı valla..
Hep kızlarmı takacak. Amaç saçları toplamak.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?