uyyy maşallah ecoşa. ne tatlı oturmuş oto koltuğunda.
gayet güzel görünüyorsun canım..
esra fetva vermiş gibi olmak istemem ama cici anneniz eger her sabah ojesiz abdest alıp sonra yatana kadar o abdestle durup oyle kılıosa namazını masallah... aksi taktirde allah kabul etsin ama olmaz. belkide her vakit ojeyi cıkarıp abdest alıp oyle suruodur oylede olur
Hani şu yoğurdu bebeklere veriyorlarda kendileri parmaklarını bandıra bandıra etrafa saça saça yiyorlar ya..Denediniz mi hiç..Rüzgarın o yoğurdu kaç m öteye fırlatacağını bir tahmin edebilsem cesaret edicem de..Eminim çok keyif alacaktır..
Teşekkürler önerilerin için, deneyeceğim çok mantıklı...Canım o zaman hiç zorlama elinle verebildiğin şeyleri elinle ver.Emiyorsa şayet çorbasını falkan kaşıkla verme bu ara. Ekmeği batırıp ver.Suya hayır demiyor demişsin bol bol su ver. Kaşıktan korkmamasını sağla canım. Nacizane önerilerim.Unutma geçicidir.Ama sen bu durumu önemsemedikçe zor biliyorum ama ben faydaını gördüm.
Hani şu yoğurdu bebeklere veriyorlarda kendileri parmaklarını bandıra bandıra etrafa saça saça yiyorlar ya..Denediniz mi hiç..Rüzgarın o yoğurdu kaç m öteye fırlatacağını bir tahmin edebilsem cesaret edicem de..Eminim çok keyif alacaktır..
Ben denemedim, cesaretim yok.
Zaten evde Oktay ustanın 3 dakikalık şovu gibi herşeyi çok hızlı yapmaya çalışıyorum. Az zamanda çok iş yapan bir hatun oldum. Bi de saçılan yoğurtları temizleyemem halıdan .Ama artık balkon devri başladı, balkonda deneyebilirim şimdi aklıma geldi.
Ben işte yorulmuyorum evdeki kadar .süper tanımlama...aynı durumdayız...uzun zamandan sonra ilk kez salıncağında uyuttum, mızıldandıkça sallıyorum o yüzden burdayım..yoksa nerdeeeeeee...
sen çalışıyosun üstelik...
akşam eşim eve geldiğinde günümün nasıl geçtiğini ona anlatmaya çalışırken kullanabilirim değil mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?