2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ESRAKO ECE'ye maşallah çok güzel herşeyi..dişlerinizde hayrılı olsun..bilgilerde süper...
topiğe geldim gözüm gönlüm açıldı..

banada hep arkası oglan diolar ama ben yınede kız istiom banane banane:) gecen magazanın birinde ay nesirin oglAN dediler ya:) toka takmadan cıkarsak oglan olii benim kızımm

esra fetva vermiş gibi olmak istemem ama cici anneniz eger her sabah ojesiz abdest alıp sonra yatana kadar o abdestle durup oyle kılıosa namazını masallah... aksi taktirde allah kabul etsin ama olmaz. belkide her vakit ojeyi cıkarıp abdest alıp oyle suruodur oylede olur

Ne güzel bir gün böyle..Selinle açılış yapılmış, Damla Deniz, Hanzala ve Ece Esra...
Selin çok büyümüş ne kadar güzelleşmiş öyle...
Damla hocam manzara süper, göbişli Deniz de öyle, sen de öyle...Tshirtlerinizi hiç beğenmedim..cıkkk...(niye bize yoktu ki yaaaa)
Hanzala kız güzeli hakikaten, peşi kız bence de.. denemesi bedava...
Ece ve önlüğü :) büyüdükçe sana benziyor çok tatlı... Ay Esra sen de çok zayıflamışsın sanki...Hoş görünüyosun yani...Gaza gelme huyum yok ki azcık ben de diyete başlasam...

ay yok canım hiç sanmam gunde iki kez oje falan surduuun neyse artık nası yapıyorsa ?

Esrako, file alma artık bence.. Büyüdüler..Ben direk veriyorum eline herşeyi...tırtıklaya tırtıklaya kemiriyor...
Çok korkuyordum boğulmasından, artık korkmuyorum..

Birgün bankta otururken yanımıza yaşlı bayan geldi oturdu, sohbet ettik, 2 yaşında torununa bakıyormuş..Sonra pat diye kalın susamlı çubuklardan çıkardı, torununa verdi, bir tane de Rüzgara uzattı. Yok demeye kalmadan, bizimki kaptı kadının elinden, bırakmıyor da..Kadın şok olmuş bir vaziyette "9 aylık demediniz mi, niye vermiyosunuz eline" Küçük daha falan dedim..Aaaa bir yaşıma daha giriyorum kocaman olmuş artık dedi..neyse utancımdan ses etmedim.. Rüzgar o susamlı çubuğu kemire kemire yedi. O gün bugün korkum kalmadı... Zaten yemeklerini de hep pütürlü yiyor...Eşşek kadar oldular

Hani şu yoğurdu bebeklere veriyorlarda kendileri parmaklarını bandıra bandıra etrafa saça saça yiyorlar ya..Denediniz mi hiç..Rüzgarın o yoğurdu kaç m öteye fırlatacağını bir tahmin edebilsem cesaret edicem de..Eminim çok keyif alacaktır..

Maşallah Hanzala ve Ece'ye. çok tatlılar.
Esrako sen de hiç 76 gibi durmuyorsun çok daha zayıf duruyorsun gerçekten.

yok canım bende ona daha cesaret edemem selinde öyle alır hemen tabağı evirir çevirir yada yere fırlatır atar... biz kendimiz zor yediriyoruzki kendi parmağıyla bandıra bandıra yesin nerdeeeboshayallersmile

Teşekkürler önerilerin için, deneyeceğim çok mantıklı...

Ben denemedim, cesaretim yok.
Zaten evde Oktay ustanın 3 dakikalık şovu gibi herşeyi çok hızlı yapmaya çalışıyorum. Az zamanda çok iş yapan bir hatun oldum. Bi de saçılan yoğurtları temizleyemem halıdan .Ama artık balkon devri başladı, balkonda deneyebilirim şimdi aklıma geldi.

süper tanımlama...aynı durumdayız...uzun zamandan sonra ilk kez salıncağında uyuttum, mızıldandıkça sallıyorum o yüzden burdayım..yoksa nerdeeeeeee...

sen çalışıyosun üstelik...

akşam eşim eve geldiğinde günümün nasıl geçtiğini ona anlatmaya çalışırken kullanabilirim değil mi...

MRB açılışlar süpper selin,hanzalan,ecoş,esra,damla-denizz maşallah size..

haftasonu pikniğe gittik çimenlerde koştuk yuvarlandık oturduk eğlenceliydi yarında askrden dayımız geliyo bize gelicek alandan almaya gidicez heyecanlıyızz 5.aydır göremedi lenayı çok özledii..

lenayada kel bebk aldık çok seviyo kafasına vurup duruyo oynuyo onunla cici bebeğin nerde deyince gidip alıp getiriyo çok tatlı yaaa....

bende regl oldum çook ağrımm var serdik oyuncakları lena kendi kendine oynuyo bnde uzandım onu izliyorum..

fatmacım ailem kütahyda oturuyo aslen samsunluyuz babadan annemler eskişehirli bi nevi göçmenler ben doğma büyüme kütahyalıyım....sen kutan beymi yaptı doğumu

Ben işte yorulmuyorum evdeki kadar .
hafta sonu evde daha çok yoruluyorum.
İşimiz çok zor.
Kullan canım kullan da eşin anlayabilir umarım durumu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…