evrimden haberi olan varmı fatosamı arazi oldu yine. yoksam havuzbası keyfimi yapii ne yapii
Az sonra kimler oldugunu fotoluycamm size :)
yok.. ağır mısafırlerım var... onnarla birlikteyim..
ya ne güzel olmussun sen öyle..gülümsemeni sevsinler..masallah!!opuyorumnanaktan
ay ay!!! pamugumada bakin hele..nerelere gitmis..anne kiz harikasiniz..opuyorumnanaktan
anne güzel,kizi güzel, manzara güzel,penguenler güzel..daha ne olsun..
vallahi ben kiz sandim..söylemesen bilemezdim..masallah cok tatli..pesi kesin kiz bunun..yerim ben onun kollarini..opuyorumnanaktan
nerelerdesin canim???:mymeka: bir problem olmasinda...özletme kendini!!merhaba arkadaşlar..
hala tam aktif olamam ama sizleri özledin bir bakayım dedim..
ay ay tam tosuncuk olmus bu annesi..gittikcede sana benziyor..masallah!!
esra sen bizimi kandiriyon bacim ya!! bu 76 lik halinse 65 lik nasil olursun bilmem..tas gibisin valla..abarttigin gibi degil..popo yok gögüs yok bel yok, nerede fazlalik ben göremedim..:umursamaz:
3 kafadarlari bekliyorum sabirsizlikla...alkisalkisalkisAz sonra kimler oldugunu fotoluycamm size :)
gecmis olsun!! durum bende de ayni..dün aklimdan gecirmistim cok sükür cocuklar uzun zamandir hastalanmadi diye bir baktin oglum ateslenmis..ne zaman söylesem basima gelir..o yüzden pek düsünmemeye ve söylememeye calisirim..ama olunca oluyor iste..bizdede ecos hastalandı
yazmayı sevmiyorum çokf azal hastalık vs
ama ilk kez ateslendi ve ben ne dusunsem basıma gelirneyi aklımdan geçirsem olur
epeydir su kisi gelmedi derim pat gelir.
mesela arkadasımın kulustur bir arabası var geçen dedim iboya ya eski falan aama meltemin araba hiç arıza yapmadı benhiç duymadım dedim ertesi gun kız aradı servise verdim 1 milyar masraf çıktı diye
dun sabah yemin ediyorum balkonda oturuyorum dedim berke de ilk kez 10 aylık pipiden ameliyat olunca ateslenmisti allaha sukure ce de o kadar oldu nerdeyse hiç ateslenmedi dedim ogleden sonar atesi çıktı
daha dogrusu atesi varmıs biz anlamadık duduk gibi otuyordu rdesmen aglamıyor mıy mıy mıyy sesler yavrum bir baktık 38,6 bizim haberimiz yok. geçen hafta berke ve ben ateslendik hasta olduk ki seneler sonar ates gorduk ikimizde o mikrop ne ise ece ye de geçti kesin
bizdede ecos hastalandı
yazmayı sevmiyorum çokf azal hastalık vs
ama ilk kez ateslendi ve ben ne dusunsem basıma gelirneyi aklımdan geçirsem olur
epeydir su kisi gelmedi derim pat gelir.
mesela arkadasımın kulustur bir arabası var geçen dedim iboya ya eski falan aama meltemin araba hiç arıza yapmadı benhiç duymadım dedim ertesi gun kız aradı servise verdim 1 milyar masraf çıktı diye
dun sabah yemin ediyorum balkonda oturuyorum dedim berke de ilk kez 10 aylık pipiden ameliyat olunca ateslenmisti allaha sukure ce de o kadar oldu nerdeyse hiç ateslenmedi dedim ogleden sonar atesi çıktı
daha dogrusu atesi varmıs biz anlamadık duduk gibi otuyordu rdesmen aglamıyor mıy mıy mıyy sesler yavrum bir baktık 38,6 bizim haberimiz yok. geçen hafta berke ve ben ateslendik hasta olduk ki seneler sonar ates gorduk ikimizde o mikrop ne ise ece ye de geçti kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?