2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pervin sen artık gece emzirmiyorsun dimi.allahım benimki hala her saat başı vikliyor hemen memeyi çıkarıyorum veriyorum.nasıl vazgeçiricem bu işten bana yardımcı olurmusunuz.üstelik çalışıyorum.artık alışkanlık yaptı yarımyamalak uykular.mafoldumben

hadi EVRıMM ya ben işten çıkmadan önce ekleyin... Reality show programları gibi oldu asss sonra deyince..... kalbim güm güm atıyor merak ettim LıBıDOM yükseldi.... gögsüme öküz oturdu bak......

ya ne güzel olmussun sen öyle..gülümsemeni sevsinler..masallah!!opuyorumnanaktan
gunese bakamıom zaten zorla cekiolar yine

ay ay!!! pamugumada bakin hele..nerelere gitmis..anne kiz harikasiniz..opuyorumnanaktan
anne güzel,kizi güzel, manzara güzel,penguenler güzel..daha ne olsun..opuyorumnanaktan
vallahi ben kiz sandim..söylemesen bilemezdim..masallah cok tatli..pesi kesin kiz bunun..yerim ben onun kollarini..opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar..
hala tam aktif olamam ama sizleri özledin bir bakayım dedim..
nerelerdesin canim???:mymeka: bir problem olmasinda...özletme kendini!!
ay ay tam tosuncuk olmus bu annesi..gittikcede sana benziyor..masallah!!
bu da cuma gunku 76 kg luk son durumum :))

esra sen bizimi kandiriyon bacim ya!! bu 76 lik halinse 65 lik nasil olursun bilmem..tas gibisin valla..abarttigin gibi degil..popo yok gögüs yok bel yok, nerede fazlalik ben göremedim..:umursamaz:
Az sonra kimler oldugunu fotoluycamm size :)
3 kafadarlari bekliyorum sabirsizlikla...alkisalkisalkis

benimde oglum hastalandi..bu gün krese yollamadim...bogazi aciyordu biraz ateside var..babasi az önce doktora götürdü..bakalim antibiyotik mi verecek..cünkü baya beyazdi bademcikleri..:1no2:

ozgulcum duyan inanmıyor 76 yım dedigimde boyle bir yapım var kemiklerim ince sanırım ondan. birde boyum 170 kaldırıyor bir sekilde ve de bacaklarım incedir popom yoktur. ust sırt karın kısmım yaglıdır. boyle olunca kamufle etmek daha kolay oluyor bol spor tshirt sort giyince beni zayıf sanıyorlar mesela yazları :))

ama ben fiziigim kotu den ote rakam olarak agırım normal kilom bu degil onun derdindeyim. yoksa allaha sukur bu kiloya iki çocuga kendimle gurur duyuyorum:)

berkeyi dogurduktan 2 sene sonra falan bu kilolara inmistim 2 sene 80 civarı dolasmıstım umursamadan.

o yuzden yasda artık ilerledi sıkı tutup inmek gerek 60 lı rakamlara

bu arada 65 ile harika oluyorum 36-38 beden arası birsey oluyor

bizdede ecos hastalandı
yazmayı sevmiyorum çokf azal hastalık vs

ama ilk kez ateslendi ve ben ne dusunsem basıma gelirneyi aklımdan geçirsem olur
epeydir su kisi gelmedi derim pat gelir.
mesela arkadasımın kulustur bir arabası var geçen dedim iboya ya eski falan aama meltemin araba hiç arıza yapmadı benhiç duymadım dedim ertesi gun kız aradı servise verdim 1 milyar masraf çıktı diye

dun sabah yemin ediyorum balkonda oturuyorum dedim berke de ilk kez 10 aylık pipiden ameliyat olunca ateslenmisti allaha sukure ce de o kadar oldu nerdeyse hiç ateslenmedi dedim ogleden sonar atesi çıktı
daha dogrusu atesi varmıs biz anlamadık duduk gibi otuyordu rdesmen aglamıyor mıy mıy mıyy sesler yavrum bir baktık 38,6 bizim haberimiz yok. geçen hafta berke ve ben ateslendik hasta olduk ki seneler sonar ates gorduk ikimizde o mikrop ne ise ece ye de geçti kesin

gecmis olsun!! durum bende de ayni..dün aklimdan gecirmistim cok sükür cocuklar uzun zamandir hastalanmadi diye bir baktin oglum ateslenmis..ne zaman söylesem basima gelir..o yüzden pek düsünmemeye ve söylememeye calisirim..ama olunca oluyor iste..

ayy geçmiş olsun esra.inşallah hemen iyileşir canım benim.bidaha bence hiç kötü şeyler aklındsan geçirme :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…