anladımmm.
hmm anladım canım. hemşeri sayılırız tabi o zaman doğma büyüme ordaymışsın. benim de ailem orda. hemen hemen çoğu akrabam.. yaza kütahyada olursan görüşmeyi isterim.. benim doktorum ayşe solaroğlu idi. her ay muayenehanesine gittim. en son evliya çelebi hastanesinde yaptım doğumu işte..MRB açılışlar süpper selin,hanzalan,ecoş,esra,damla-denizz maşallah size..
haftasonu pikniğe gittik çimenlerde koştuk yuvarlandık oturduk eğlenceliydi yarında askrden dayımız geliyo bize gelicek alandan almaya gidicez heyecanlıyızz 5.aydır göremedi lenayı çok özledii..
lenayada kel bebk aldık çok seviyo kafasına vurup duruyo oynuyo onunla cici bebeğin nerde deyince gidip alıp getiriyo çok tatlı yaaa....
bende regl oldum çook ağrımm var serdik oyuncakları lena kendi kendine oynuyo bnde uzandım onu izliyorum..
fatmacım ailem kütahyda oturuyo aslen samsunluyuz babadan annemler eskişehirli bi nevi göçmenler ben doğma büyüme kütahyalıyım....sen kutan beymi yaptı doğumu
çok geçmiş olsun özgülcüm. yaz geldi artak malum. boğaz hastalıklarına çok dikkat etmek lazım. haberin olmadan soğuk bişiler mi yedi içti acaba??benimde oglum hastalandi..bu gün krese yollamadim...bogazi aciyordu biraz ateside var..babasi az önce doktora götürdü..bakalim antibiyotik mi verecek..cünkü baya beyazdi bademcikleri..:1no2:
çok geçmiş olsun esracım. minik ecoşa kıyamaaammm.. ateş beni çok panikletir. sen gerçi tecrübelisin ama.. inşallah biran önce iyileşir.bizdede ecos hastalandı
yazmayı sevmiyorum çokf azal hastalık vs
ama ilk kez ateslendi ve ben ne dusunsem basıma gelirneyi aklımdan geçirsem olur
epeydir su kisi gelmedi derim pat gelir.
mesela arkadasımın kulustur bir arabası var geçen dedim iboya ya eski falan aama meltemin araba hiç arıza yapmadı benhiç duymadım dedim ertesi gun kız aradı servise verdim 1 milyar masraf çıktı diye
dun sabah yemin ediyorum balkonda oturuyorum dedim berke de ilk kez 10 aylık pipiden ameliyat olunca ateslenmisti allaha sukure ce de o kadar oldu nerdeyse hiç ateslenmedi dedim ogleden sonar atesi çıktı
daha dogrusu atesi varmıs biz anlamadık duduk gibi otuyordu rdesmen aglamıyor mıy mıy mıyy sesler yavrum bir baktık 38,6 bizim haberimiz yok. geçen hafta berke ve ben ateslendik hasta olduk ki seneler sonar ates gorduk ikimizde o mikrop ne ise ece ye de geçti kesin
bütün resimleriniz çok tatlı, çok hoşsunuz. aranızda olmayı, sizleri yüz yüze görmeyi inanın çok isterdim. çok eğlendiğini de her halinizden belli. bebişler zaten tatlılıklarının doruğunda maşallah her birine ayrı ayrı..
Geçmiş olsun, kıyamam en kısa zamanda iyileşir inşallah.bizdede ecos hastalandı
yazmayı sevmiyorum çokf azal hastalık vs
ama ilk kez ateslendi ve ben ne dusunsem basıma gelirneyi aklımdan geçirsem olur
epeydir su kisi gelmedi derim pat gelir.
mesela arkadasımın kulustur bir arabası var geçen dedim iboya ya eski falan aama meltemin araba hiç arıza yapmadı benhiç duymadım dedim ertesi gun kız aradı servise verdim 1 milyar masraf çıktı diye
dun sabah yemin ediyorum balkonda oturuyorum dedim berke de ilk kez 10 aylık pipiden ameliyat olunca ateslenmisti allaha sukure ce de o kadar oldu nerdeyse hiç ateslenmedi dedim ogleden sonar atesi çıktı
daha dogrusu atesi varmıs biz anlamadık duduk gibi otuyordu rdesmen aglamıyor mıy mıy mıyy sesler yavrum bir baktık 38,6 bizim haberimiz yok. geçen hafta berke ve ben ateslendik hasta olduk ki seneler sonar ates gorduk ikimizde o mikrop ne ise ece ye de geçti kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?