2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anaaaaaaaa şok oldum...esra ne işin var senin ordaaaaaa...çok güzelsiniz, süpersiniz ne diyeyim...

son sayfayı açtım önce, baş sayfada yahooyu görünce evrim tarafından eklenmiş haliyle, afalladım bir an...sonra jeton düştü...öhö öhö...

selam topiğimin güzel hatunları, 1 haftadır sırra kadem bastım:)
evime dönünce detaylı yazıcam,okuycam...

öncelikle gecen hafta yazamamıştım Esrama bınlerce tesekkur.usenmeyip benı geldı aldı.ranmdevuma yetıstırdı sagolsun.balım benım..

Tazem fasulyem burcum babasıyla bugun yıne sagolsun benı teoyla rezıl olmıyım dıye otobuslerde geldı aldı evrımlere getırdı bınlerce tesekkur..

Evrımım dunyanın hazırlıgını yaptı.muhtesem otesı Fatos benı elımdekı esyalarla yorulmıyuım dıye duraga bıraktı,,

Kısaca bu kadar mukemmel ınsanları tanıdıgım ıcın cok sanslıyım,ıyıkı bu topık ve bu veletler sayesınde bırbırımızı tanıdık..

hepısıne tekrara teker teker tesekkuru bır borc bılırım:))))))))))sevıyom sisiiiiiiiiii,,,,,,,,,,

hmm anladım canım. hemşeri sayılırız tabi o zaman doğma büyüme ordaymışsın. benim de ailem orda. hemen hemen çoğu akrabam.. yaza kütahyada olursan görüşmeyi isterim.. benim doktorum ayşe solaroğlu idi. her ay muayenehanesine gittim. en son evliya çelebi hastanesinde yaptım doğumu işte..
benimde oglum hastalandi..bu gün krese yollamadim...bogazi aciyordu biraz ateside var..babasi az önce doktora götürdü..bakalim antibiyotik mi verecek..cünkü baya beyazdi bademcikleri..:1no2:
çok geçmiş olsun özgülcüm. yaz geldi artak malum. boğaz hastalıklarına çok dikkat etmek lazım. haberin olmadan soğuk bişiler mi yedi içti acaba??
çok geçmiş olsun esracım. minik ecoşa kıyamaaammm.. ateş beni çok panikletir. sen gerçi tecrübelisin ama.. inşallah biran önce iyileşir.

bütün resimleriniz çok tatlı, çok hoşsunuz. aranızda olmayı, sizleri yüz yüze görmeyi inanın çok isterdim. çok eğlendiğini de her halinizden belli. bebişler zaten tatlılıklarının doruğunda maşallah her birine ayrı ayrı..

yiğit zuzum hiç durmadı. arabayla dolaştırıp geldik. şimdi uyudu sonunda şükür. bakalım geceyi nasıl geçireceğiz. inş dün gece gibi geçmez.

Çok çok çok spontan ve güzel bir gündü! Herkese tekrar tekrar teşekkürler! Ayrıntılar daha sonra, şimdi dinlenmeliyim, şaftım kaydı :)

Geçmiş olsun, kıyamam en kısa zamanda iyileşir inşallah.

Harikasınız 2009 Ağustos Anneleri ve bebişleri. Kalbinin güzelliği yüzüne yansımış herkesin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…