2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hanzala eceler vede selin nasıl güzel olmuşsunuz siz öyleee
esra nurdan evrim ve zayıflama idolümüz taze burcum süper süper süpersiniz
tabi doruk kuzey yahya ve teomuzu söylemeye gerek yok muhteşem ötesisiniz çok tatlısınız
2 sene sonra bu küçük delikanlıların bir araya geldiğini düşünüyorum da süper olar yaramazlıklar düz duvara tırmanmalar:)
esraaaa hangi ara gittin böbem oraya buraya da gelcektin sözün vardı hatırlatıyım didim:)
allllaaahımmm izmire gitmek istiyorum keşke ışınlanma gibi bir olay olsa((

okulların kapanmasına az kaldı umutluyum aranıza döncem tabi millet tatilde olur ben pc de
nerdeyse 2 haftadır giremedim kardeşim ameliyat oldu bademcik hastane ev okul arasında mekik dokumaktan yakında kördüğüm olcam

herkese günaydın.evrim nurdan esra burcu harikasınız.muhteşem dörtlü.tüm fotolarınız harika.esrayada tekrar maşşallah diyorum.izmire yine yetişti helal olsun.biz izmirde olduğumuz halde hiç görüşemedik.bebeklerde çok tatlı çıkmışlar.nasıl anlaştılar naptılar çok merak ediyorum zemuszemus

izmirli hatunlar ve esra :)

resimleriniz muhtesem çıkmıs ya
benin anlamadıgım çok yemek yemeyen kuzy nasil oyle tombik gorunuyorr

teo nun gıdısa bayıldım tombalak sey :))

yaho zaten favorim firlamam benim ona ayrıca hastayım bizzat gorebildigim için onu tabi.

yanlız en zayıf nurdan gorunuyor yuzu zayıf ondanmı bilmiyorum burcu gayet iyi gorunuyorsun esra sen kilo vermissin sanırım ince geldin gozume. evrimde incelmis . yani bebekler yasına gelene dek epey normal olacagız topluca insallah.

esra kızım ben unuttum senin izmire gideceğini dun sabah aradıgımda ordaydın muhtemelen ama aklımdan çıkmıs tamamen delu soylemedinde :)) selam ederdim arkadaslara

esrakom doktor bilgileri için teşekkürler

eceyede maşallah çok tatlı arabadaki haliylede.

yoğurt konusunda cici anneye katılıyorum. artık uzun süreli sütte yoğurtta almıyorum kendimiz içinde.

elle yemek konusunda ise tam tersi düşünüyorum. ben yumurtayıda peyniride hatta krem peyniride eline veriyorum özellikle temizlemek için vaktim varsa. ama genelde çeçil peynirleri var ya ondan tutuşturuyorum mutlaka eline. yumurta beyazınıda eliyle yiyor. bu arada bize doktorlardan biri 9. aydan sonra beyazını verebilirsiniz dedi. ama sarısı daha değerli diye bende sarısında ısrarcıyım. beyazını eliyle ağzına tepiştirerek kendisi yiyor.
boşverse ya titizliği cici annemiz. altına örtü serersiniz en fazla. bence tabi.

deniz o kadar mutlu oluyorki kendi yerken. üstelik ben verdiğimde yemediği şeyleri kendisi eline alınca yiyesi geliyor:)))

alkış konusunda bende takıktım. hatta size soracaktım hep unuttum. deniz geçen haftaya kadar hiç alkışlamadı hep sevinince ellerini bacaklarına vuruyor çırpınıyor filan. öğretmeyede çalıştım ama olmadı sonra bıraktım geçen hafta durup duruken alkışlamaya başladı ne kadar sevindimm ve şaşırdım anlatamam:)) şimdi her an alkışlıyor ağlarken yemek yerken gülerken aklına ne zaman gelirse !!

doktor neden taktı nedenini sordunmu?

resimlerin hangisine yorum yapacagımı sasırdım hepsi cok guzel belli cokta guzel eglenilmiş..aksam kaderime isyan edip erken uyudum kızımı uyutunca..:)

bebiklerin birbirini cekiştirmesinede bayıldım. kuzy yine bakınıo neler oluyo die anlamaya calısıo. yaho herzamanki gibi tınn mekan zaman farketmez her daim aktif. dodo o kolları bacakları yirimm. teosum annesinin kopisi nesin sen oyle oydekimmm cok sekersin cokk

63-64 kilo halimi merak edenlere :)
tam olarak o kadar zayıfkenki resimlerim pc de yok çunku bu rakamlar 2006 sonu 2007 basında var idi sonrasında bebek için calısmalar tedavi vs aldım gitim. pc de o kadar eski resmim yokmus baktım simdi.
ama 66-67 gibi hallerim var bundan uç bes kilo daha zayıf halim iste en sevdigim halim

yok damlam soramadım dr a niye taktınız buna diye:))
yani yapıyormu diyip duruyor .
ya bizimkide ellerini birbirin surtuyor asagı yukarı yaparak yani tam alkıs degil ellerinin dısını içini birbirine surtuyor çırpınıyor dedigin gibi alkıs henuz yapmadı bir aykadar evel alkıs yapmak için ellerni tuttugumdakasıyordu kavusturmuyodu ellerini simdi biraz izin veriyor:) yapacak insallah bizimkide:)

elinle yemesinin herhangi bir gelisime katkısı varmı bilmiyorum
bizimik zaten yiyor hani kendi yiyince daha guzel yiyor olayı gerekli olsa veririm elbette ama zaten massallahı var yeme konusunda ondan oyle bir alıskanlık edinsin istemiyoruz kadın titiz bende sevmem elle yiye yiye gezen çocukları bu kadar kuçukken degil tabi alıskanlık olur diye korkuyoruz. yemek masada yenir elle yada catalla neyse ama ayakta elinde yiycek gezen çocuklardan olusn istemiyorum ece.

benim paşam maşallah bir buçuk aydır filan alkış yapıyor çok güzel. minicik elleriyle şip şip ses bile çıkartıyor :) hatta gece uykusundan uyanırken gözler kapalı filan alkış yapmaya çalışıyor çok tatlı oluyor :)

güzel iltifatın için cok tesekkur ederım.. ne mutlu bana.

kızlar size bayıldım bebişler zaten muhteşem !!! hepsine maşallah!!!

ama ama

esra ne ara gittin sen oraya onu kaçırdım ben ??

bende istiyorum evrimin koynunda uyumayı yaa

Hojam.. koynum sana hepi topu acık... :))

başımın üstünde yerin var daima adaşım..

benin anlamadıgım çok yemek yemeyen kuzy nasil oyle tombik gorunuyora

hemen anlattimm.. anne sütünden kalma fonfilikleri onlar.. en basından berı Kuzey ın kılosu sızın bebeklerden 3 kılo 4 kılo fazla gıttı.. ama yazmamıstım.. simdi hörgüçten yiyor.. dün tüm arkadaslar da gordu.. babannesi yedirmeye calısrken, halası, Burcu.. hepsıu basında ılgısını dagıtarak agzına ıkı lokma sokmaya calsııyorlardı.. cıdden artık hıc yemıyor Kuzey.. yavas yavas zayıflamaya basladı zaten.

Kuzum benım.. seni görmeden gidersem bu dıyardan gözüm acık gıder zati..

Esra pazar günü karar verip pazartesı sabah yanımda ıdı kadın.. bırden oldu hersey.. anıden gelısıverdı.. ben Nurdan ı bıle gormekten ümitsizken, ıkısını bırden gormek inanılmaz oldu acıkcası..

Esra ıle kahvaltı yapıyoruss su an.. sıpalar uyudu.. yiyoruss açılıyourzz.. açıldıkca yıyoruzz.. cok da mutluyuz nedense :))

Yaho mıyavladı az once.. ona bakmaya gıttı.. gelsın kaldıgımız yerden açılmaya devam.. :))

Kadın teee oralardan bısıler yapıp ta getırmıs.. ınanılır gıbı degıl yaaa :))

Yanımda oldugu ıcın cok mutluyum acıkcası.. o kadar ıyı geldı kı onun burada olması..

Dun de nası hareketlı gectı anlamadık bıle.. ama Teo ya hasret gıttım.. o kadar guzel, ozel bır cocuk kı.. anlatılacak gıbı degıl.. annesine bir bakısı, bır saırılısı var.. dunyalara bedel.. hepımızı mest ettı resmen.. bı ayrılısımız vardı kapıda.. yanak yanağayız onunla.. ben onunla konustukca ıyıce mayıstı.. gozlerını kapadı.. ayrılamadık resmen.. Teo bambaska bısı..

AhHhhhahaa... Yahoooooooooooooooooooo

degınmeden gecemeyecegım.. tam böcük... anam her yerden her an cıkabılıyor.. bız lapdöt cocuklarımızdan alısmadıgımız ıcın.. ınanılmaz saskındımm dün onu gordukce.. oyuncak bebek gıbı adam.. cok sevımlı, her daım yuzu güleç, nası sokuluyor adama, kendını sevdıırıyor essekkk... her an her yerde gorebılıyorsun evde Yaho yu..

Bır de Kuzey ın bagırmalarına hıckır hıckır aglamasa.. sahane olacak.. kıyamam yaaa.. boncuk boncuk aglıoo benım eseegın bangır bangır bagırmalarınaaa...

Su an bana sırnasıoo.. bılgısayarı asagı ındırmek ıcınnn :)) cok fena yaaa... :))

Son düzenleme:
Evrim benim kızım da hiç yemiyor çok üzülüyorum Öyle 3-4 kilo fazlası da yok zati.Uykuda da bile biberonu reddediyor emziği cok cok emiyor. En kısa zamanda düzelirler inşallah.

Teknolojinin böyle güzel arkadaşlıklara vesile olması ve hayatın güzelliklerini paylaşmayı sağlaması ne güzel. Sadece mutluluklar değil dertler de paylaşılıyor ve bir bağ oluşuyor herkesin arasında.Ben de kucaklıyorum sizleri a.s.

Ben bu halini de çok sevdim. Burda da söylediğin rakamdan bi 10 kilo eksik gibi duruyorsun.

Ben de depresyon ilaçlarından sonra aldığım kiloları verme derdindeyim. Spor yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum ve Formula 7 aldım tatlıya düşkünlüğü biraz azalttı ama beklediğim tokluk hissini vermedi bana. 1 kilo vermeyi başardım. Yeni bir baskül aldım en dijitalinden. Sabah ve akşam kilolarım arasın bazen 1,5 kilo fark oluyor. Tabi ben sabahkini dikkate almak istiyorum ama 1,5 kilo çok fazla değil mi? Sabah 58, akşam 59,5 çıkıyorum

damla örtmenim
çok kıskandım sizi.
anne kız bayıldım hatta size

anne kız süpper manzara süpper

yok yok hiç begenmedim sizi:umursamaz:
banane begenmedim iştee:umursamaz:

delisin sen ya söyleyen olmuşmuydu daha önce:))) bide istanbula gelicem ben senin için değil sarı fırtınam için...

çok fena ya hayat burda ne kadar sıkıcı geldi bana şimdi ya

yaho dehşet hareketli dimi denizi nerdeyse koyduğun yerde buluyosun hala. en fazla yüzüstü oluyor oradada kalıyor zaten. onun dışında yürütme çalışmaları hızla devam ediyor. ona bile insanlar ne kadar hareketli filan diyolar. yahoyu bildiğim için deniz bana çok çok uyuşuk geliyor. bide yürüyecekler koşacaklar allahım düşünemiyorum.

esram kiloları dert etme nasıl olsa yahonun peşinde gidecek hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…