bişey dikkatimi çekti, daha önceki resimlerde de görmüştüm, Evrim, sen ne güzel sarılıyosun ya, kocaman kocaman, sıkı sıkı,içine sokacak gibi.. ben sevdiklerime sarılmayı çok severim, şöyle sıkı sıkı! dokunarak severim , yoğurarak, acıtarak.. allahtan kızımın bu durumdan şikayeti yok!!!
kızlar size bayıldım bebişler zaten muhteşem !!! hepsine maşallah!!!
ama ama
esra ne ara gittin sen oraya onu kaçırdım ben ??
bende istiyorum evrimin koynunda uyumayı yaa
hanzala eceler vede selin nasıl güzel olmuşsunuz siz öyleee
esra nurdan evrim ve zayıflama idolümüz taze burcum süper süper süpersiniz
tabi doruk kuzey yahya ve teomuzu söylemeye gerek yok muhteşem ötesisiniz çok tatlısınız
2 sene sonra bu küçük delikanlıların bir araya geldiğini düşünüyorum da süper olar yaramazlıklar düz duvara tırmanmalar:)
esraaaa hangi ara gittin böbem oraya buraya da gelcektin sözün vardı hatırlatıyım didim:)
allllaaahımmm izmire gitmek istiyorum keşke ışınlanma gibi bir olay olsa((
benin anlamadıgım çok yemek yemeyen kuzy nasil oyle tombik gorunuyora
resimlerin hangisine yorum yapacagımı sasırdım hepsi cok guzel belli cokta guzel eglenilmiş..aksam kaderime isyan edip erken uyudum kızımı uyutunca..:)
bebiklerin birbirini cekiştirmesinede bayıldım. kuzy yine bakınıo neler oluyo die anlamaya calısıo. yaho herzamanki gibi tınn mekan zaman farketmez her daim aktif. dodo o kolları bacakları yirimm. teosum annesinin kopisi nesin sen oyle oydekimmm cok sekersin cokk
Esra ıle kahvaltı yapıyoruss su an.. sıpalar uyudu.. yiyoruss açılıyourzz.. açıldıkca yıyoruzz.. cok da mutluyuz nedense :))
Yaho moyavladı az once.. ona bakmaya gıttı.. gelsın kaldıgımız yerden açılmaya devam.. :))
Kadın teee oralardan bısıler yapıp ta getırmıs.. ınanılır gıbı degıl yaaa :))
Yanımda oldugu ıcın cok mutluyum acıkcası.. o kadar ıyı geldı kı onun burada olması..
Dun de nası hareketlı gectı anlamadık bıle.. ama Teo ya hasret gıttım.. o kadar guzel, ozel bır cocuk kı.. anlatılacak gıbı degıl.. annesine bir bakısı, bır saırılısı var.. dunyalara bedel.. hepımızı mest ettı resmen.. bı ayrılısımız vardı kapıda.. yanak yanağayız onunla.. ben onunla konustukca ıyıce mayıstı.. gozlerını kapadı.. ayrılamadık resmen.. Teo bambaska bısı..
AhHhhhahaa... Yahoooooooooooooooooooo
degınmeden gecemeyecegım.. tam böcük... anam her yerden her an cıkabılıyor.. bız lapdöt cocuklarımızdan alısmadıgımız ıcın.. ınanılmaz saskındımm dün onu gordukce..
63-64 kilo halimi merak edenlere :)
tam olarak o kadar zayıfkenki resimlerim pc de yok çunku bu rakamlar 2006 sonu 2007 basında var idi sonrasında bebek için calısmalar tedavi vs aldım gitim. pc de o kadar eski resmim yokmus baktım simdi.
ama 66-67 gibi hallerim var bundan uç bes kilo daha zayıf halim iste en sevdigim halim
damla örtmenim
çok kıskandım sizi.
anne kız bayıldım hatta size
anne kız süpper manzara süpper
yok yok hiç begenmedim sizi:umursamaz:
banane begenmedim iştee:umursamaz:
Esra ıle kahvaltı yapıyoruss su an.. sıpalar uyudu.. yiyoruss açılıyourzz.. açıldıkca yıyoruzz.. cok da mutluyuz nedense :))
Yaho mıyavladı az once.. ona bakmaya gıttı.. gelsın kaldıgımız yerden açılmaya devam.. :))
Kadın teee oralardan bısıler yapıp ta getırmıs.. ınanılır gıbı degıl yaaa :))
Yanımda oldugu ıcın cok mutluyum acıkcası.. o kadar ıyı geldı kı onun burada olması..
Dun de nası hareketlı gectı anlamadık bıle.. ama Teo ya hasret gıttım.. o kadar guzel, ozel bır cocuk kı.. anlatılacak gıbı degıl.. annesine bir bakısı, bır saırılısı var.. dunyalara bedel.. hepımızı mest ettı resmen.. bı ayrılısımız vardı kapıda.. yanak yanağayız onunla.. ben onunla konustukca ıyıce mayıstı.. gozlerını kapadı.. ayrılamadık resmen.. Teo bambaska bısı..
AhHhhhahaa... Yahoooooooooooooooooooo
degınmeden gecemeyecegım.. tam böcük... anam her yerden her an cıkabılıyor.. bız lapdöt cocuklarımızdan alısmadıgımız ıcın.. ınanılmaz saskındımm dün onu gordukce.. oyuncak bebek gıbı adam.. cok sevımlı, her daım yuzu güleç, nası sokuluyor adama, kendını sevdıırıyor essekkk... her an her yerde gorebılıyorsun evde Yaho yu..
Bır de Kuzey ın bagırmalarına hıckır hıckır aglamasa.. sahane olacak.. kıyamam yaaa.. boncuk boncuk aglıoo benım eseegın bangır bangır bagırmalarınaaa...
Su an bana sırnasıoo.. bılgısayarı asagı ındırmek ıcınnn :)) cok fena yaaa... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?