Herkeşlere günaydın...
Kıl muhabbeti iyi dönmüş. Sen nelere kadirsin Burcuuuu.. kaydirigubbakcemile3
Bende bi takıntımdan bahsedeyim o zaman..
Geceliklerim illa ki açık renk olmalı..
Yeşil rengine karşı ayrı bir düşkünlüğüm var. Kıyafet giyerken takım olmasına özen göstermesem bile bir bakıyorum her şeyim uyumlu çünkğ çoğu yeşil ve tonları.. Kurbağa gibi oluyorum bazen..
Birde pastel renkler tabi.. Çok keskin renklere bu ara merak saldım sadece..
Bu ara bir takıntımı daha keşfettim.. Hergün illa beyaz badi giyiyorum evde.. Ertesi gün aynısını giymiyorum ama..Daha temiz ve düzenli olduğumu düşünüyorum.. Annem de öyle. Gtigide anneme benziyorum galiba.. Anneyim ya.. boshayallersmile
ancak bu kadar becerebildim.
dün okul gezisine gittik. 40 kadar öğrenciyi dağda kaybettik. sonra aradık ve hepsini tek tek bulduk.
kim olduğu bilinmemekle birlikte biri ya da birileri tabelaları ters çevirmiş. ekipde kalabalık haliyle kopuk, herkes farklı yöne gitmiş. bundan sonra ormandaki tabelaların beton dökülmek suretiyle yapılması konusunda hep ısrarcı olacağım.
daha da kötüsü içlerinden birilerini suçlamışlar o öfkeyle ama allahtan hepsi iyi sağ salim döndük. bugünde hepsi gülüyor sıpaların dünkü hallerini hatırladıkça.
sonuç
geberiyorum yorgunluktan.
Hani şu yoğurdu bebeklere veriyorlarda kendileri parmaklarını bandıra bandıra etrafa saça saça yiyorlar ya..Denediniz mi hiç..Rüzgarın o yoğurdu kaç m öteye fırlatacağını bir tahmin edebilsem cesaret edicem de..Eminim çok keyif alacaktır..
hepiniz sahanesiniz...esrada baya kilo vermis gibi geldi bana...tontisler zaten harika!!! ama BURCU nunda sikligina diyecek yok yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?