2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya bu geçmiş nasıl biter,kuzenın lapitopu aldım,onlarda yemekteyiz asker dönüş yemegi..ben bı yerden başlıyım bari..

yeşil ve pembe idi bir ara dolabım. mor - lacivert falan da gymeye çalışıyorum :) hatta sevdim! En çok da gri tabi! Griye bayılırım :)

oyyyy, korku filmi gibi yaaa! Çok feci!! Damla ve Deniz hanımlar, çok ama çok tatlısınız :) öperim ikinizi de!

kaydirigubbakcemile3

hepiniz sahanesiniz...esrada baya kilo vermis gibi geldi bana...tontisler zaten harika!!! ama BURCU nunda sikligina diyecek yok yani..

okuldan gelip, Nurdan'ı alıp eve döndüğümde annemin apar topr evden çıkması gerekiyordu. Okul kıyafetimle gitmek zorunda kaldım ve biştim accık :) Teşekkür ederim.

ESRAKO fileden memnunum ben, Doruk da seviyor onu kemirmeyi, elma, salatalık, karpuz, muz... rahatça veriyorum eline, arkamı dönüp mutfakta işimi yapıyorum.

Ayrıca çok hoş görünüyorsun, hakkaten de 65 li kilolarını merak ettim. ECE de çok şeker olmuş, ne çabuk büyüyorlar yaa... (Abdest ve oje konusunda aynısını yapan bi arkadaşım vardı benim de, haftada bir değiştirdi ojesini abdest sonrası. Herkesin kendi vicdanı tabi... Allah kabul etsin)

SELİN SELİN gelinim olduğun için çok şanslıyız bebeğim. Çok tatlısın sen sıpa :)

HANZALA'yı da ilk gördüm, çok şaşırdım. Allah allah diyorum, Zehra'nın oğlu vardı :) İyi fikir, ben de mi yapsam? Direkt öne geliyor saçlar...

DORUK'un üst dişler patladı çok şükür (ön 2'nin yanındakiler, köpek dişlerine varmadan hemen önce :))

YAHYA çok tatlı, tam bir maskot sıpa, sürekli gezinip duruyor, kucağa gelmiyor, bayıldım ona!

TEOŞ'u 2. görüşüm, maşşalllahhhhhh! Bu kadar mı sevimli olur bir velet? Anne düşkünü, maymun!

slmlar herkeslereee
anladığınız üzere bendeniz esra çingene esraaa hesraa cipsiiii şeklinde eklemeler yapabilirizz
bu gece evrimin koynunda yatacağım çook mutluyummm
öperim yalarım yutarım hepiniziii

çok foto ekledim sanırımmm
aslında evrim söyledi çokta ekleme sayfaları fotolarla doldurma diyee
gözünüz gönlünüz açılsın istiyorummmmm

nasıll fotolarrrrrrrr

ayyy nerden başlasam kiiiii..
hanzala'nın kardeşi bence de kız olacak.. çok şeker sıpa! büyüyünce de tam bir babyface olacak bence! kaç kızın gönlünü yakacak kimbilir!

eceeee çook şekersin seeen!! ne güzel annesi doktor kontrolü de iyi geçmiş, maşallah!
esra gerçekten gayet iyi duruyorsun. aramızda sadce 1 kilo var ama ben yuvarlanan top gibiyim! boy farkı işte, güdük kaldık bizz!

izmirli bayanlara gelinceee, bi de aralarındaki istanbulluya tabii, çok harikasınız her resimde.. ışıladmış yüzleriniz. pozitif enerji buralara kadar geldiii!! e bebelere söylenecek laf yok zaten..harikalar!! hepsi için aklımdakileri yazsam, çooook uzun olacak.. ev ne güzel 3 kat bebek kokmuştur ohhhh misss!

bişey dikkatimi çekti, daha önceki resimlerde de görmüştüm, Evrim, sen ne güzel sarılıyosun ya, kocaman kocaman, sıkı sıkı,içine sokacak gibi.. ben sevdiklerime sarılmayı çok severim, şöyle sıkı sıkı! dokunarak severim , yoğurarak, acıtarak.. allahtan kızımın bu durumdan şikayeti yok!!!

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)

nerdesiniz sabahçılar günaydınnnn

kızlar size bayıldım bebişler zaten muhteşem !!! hepsine maşallah!!!

ama ama

esra ne ara gittin sen oraya onu kaçırdım ben ??

bende istiyorum evrimin koynunda uyumayı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…