2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de tatile gitmak istiyorum ama okul devam ediyor Temmuz başına kadar. Hiç bu seneki kadar sıkılmamıştım. Çok tembelim şu sıralar. Garfield gibiyim aynı. Pazartesilerden nefret ediyorum.ışe gitmek istemiyorum çünkü.Lazanya ve pizza yiyip, yatmak istiyorum. Bezgin umursamaz ve çook tembelim.

evrimmm yiyin yiyin acılın genlesin taammmıı...sis tıkınırken ben spordaydım rus hoca esliginde..

sen bakma benim kıskanclıgıma oysaki o mamaları tahmin edebiliorum.. sofra guzel hatunlar guzel sohbet guzel bebikler hepsinden guzel daha ne olsunn

Senin de emeklerine değecek eminim Pervin, yılmak yok yola devam. Zaten çok hoşsun tadından yenmeyeceksin yakında.

izmirli hanımlar ve bebikleri
tek kelimeylen harikasınız.
her nekadan sizi çekememesemde. hasedimden çatlasamda gerçek bu.
güzelsiniz güzeller güzel..

evriim kuzey ortalıgı dagıtmış nidalarıyla
yahom bile agladıgına göre.
izmir efesi olacak belli

Günaydın! Şaftım hala kayık :) Doktora gidicem artık. Hava yağmurlu, yarın düğün var! Aman ne hoş

Güzel yorumlarınız için tşk ederim. Öperim.

Evrim ve Esra kahvaltının üstüne kahvelerini yudumluyorlardır şimdi.
Ben de sıkıntıdan derya baykal da kahve içip sohbet ediyorum. Jacobs şahane, sohbet bahane!"
Sanal sohbet canım jacobssahanesohbetbahane.com
Sapıttım iyice

Son düzenleme:
ohhh aradığım resimleri buldum.bayıldım sizlere.harikasınız,çok çok çok güzelsiniz tüm samimiyetimle söylüyorum.çıkış saatim geldi hoşçakalın.

esra açmadı telefonunu yoksa herkesle konuşmak isterdim.öpüyorum tekrar. hepiniz çok fit görünüyorsunuz maşallah

Amanın yeni izmir resimleri eklenmiş... Dönüp dönüp tekrar bakıyorum..Ne şahane...Sanal dünyanın yaptıklarını bakın hele şaşılacak şey...
-Mami nerde mami??
-İlk resimlerdeki sarışın kız kimdi??
Yaho kedi fotoğrafına bayıldım...

Esrako, ideal kiloda görünüyorsun o resimde..ınşallah dönersin o haline, döneriz, dönerler...

Rüzgar alkış yapıyor. Bak ben de merak ettim niye dr..taktı diye. kafayo sağa sola hızla sallıyor bide deli gibi...

Pukket annem hava sıkıcı da o yüzden garfield ruhu bedenini sarmış durumda..

Tazenin arkadan fotosunu görünce direk popoya baktım (Evrim saolsun şartlandırdı bizi) maşallah maşallah, daş gibi...

aa evet ya nedir bu kedinin yahodan istediği
ayrıca nerden bu cürreti buldu kendileri
allah allah ya.

harbi bukedi nasıltırmandı öyle
yaho tırsmadımı.yoksa civcivlere yaptıgınımı yapmaya çalıştı...sempatiksalakcinni

tazenin löpez totsuna baktım bende ilk önce.
şimdi esraylan evrim napıolar acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…