2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nurdan o kadar sık ontrole gitsem uyanır cadı.uyanırsam kontrol ediyorum.nefes alışını dinliyorum.şu an odasında ve kapısı kapalı bizim apartman çok gürültülü çok fazla çocuk var okula gidişleri yemeğe gelişleri tekrar gidişleri ve gelişleri sonra oyun oynamaya çıkışları sırasında dehşet gürültü oluyor o sebebpten kapatmak zorundayım kapısını..hele karşı kmşum illet ediyor beni 4-5 tane çocuğu var şu an bile kapımın önünde gürültü yapıyorlar milyonlarca kez uyardım ama anlamıyor.nevadan 10 gün küçük bir bebeği var o etkilenmiyormuş alışmış galiba ama neva gürültüye gelemiyor hiç gündüz uyumamasının nedeni çoğunlukla bu gürültüler. Eski apartmanım da sanki kimse yaşamıyordu nasıl da sakindi bunlar zulu kabilesi gibi

ayy 2-3 gundur foruma giriyorum tam bişeyler yazcam bi turlu vakit bulamıyorum..

çok şükür kırkımız çıktı. ama henuz açlış yapamadık yahu. cumartesi akşam misafirlerimiz geldi geç saatte gittiler o saatten sonra hiç halimiz yokdu hemen uyuduk ee pazar gunu de sabah erken uyanıyor MehmetAkif öyle yani bakalım bugunden umutluyuz

dun ilk defa gezmeye çıktık oglu ben ve babası. bizde kanguru almıştık onunla taşıdı babası adaam 9 ay hayalini kurdugu sahneyi yaşayınca acaipbi hzuur ve mutluluk vardı yuzunde. ogluda maşallah hiç aglamadı hatta saatlerce uyudu babsının kucagında öylece..
hem dun hava çok sıcakdı şansımıza.
neyhse eve geldik akşam bi gaz sancısı yavrucum yarımsaat araıklarla uyuyp uyanıyor ve sancıyla agladı en son arabayla gezintiye çıktık gece 11de falan.arabada uyduuemdi yine uydu eve geldik saat 12 30 falandı tabi bizim pilimiz bitmiş duurmdaydı falan filan.

bakalım kısmet bugun olurinş.

nurdan tibet ne diyor bu duruma? o müdahale etse etkili olmaz mı?

Esrako esrako

ya geçmiş olsun tatlım ama inan gülmekden öldüm bittim yahu bi an gözumun onune getirdimde sahneyi ..eşinede bravo hem kucagında ece hemde sana arkadan popoya ayak desteği süpersiniz ya..

umarım birdaha yaşamazsın canım..dikkatli ol..topuklu ayakkabı konusunda sorma ya bende cumartesi ev gezmesine giderken giydim şıkır şıkır topukluları aman allahım yuruyemedm ya üstlik sadece arabadan inip bikaç metre yürümeme ragmen unutmuşuz...

güllü bırak açılışı felan da geliyor musun? onu söyle.Açılış her zaman olur

didom dieeeeeeeemmm

yerim ben senin masum köylu kızını ayy bittim resimlerinize çok hoş ya.. yalnız bu sayfaları bence print screen tuşuyla kopyala ve sakla ilerde gösterirsin kıznıda ve anne kız kavga kıyamet.. heheheeeeeeee

oyun halısı almışsın hayırlı olsun benimde kuzenimde tekemele oyna halısından var bakalım deneme olarak istiycem eger Mehmet Akif hoşlanırsa ve içinde uslu uslu oynarsa alırım bende...

bu arada dun dönence baktık da ne kadar pahalı ya bana çok geldi valla 60 dan başlıyormuş fiyatları. sizler ne kadara aldınız tazem 30 a almıştı sanırsam..

didom yahu eşim hala muhalefet valla. kesin bişey diyemiyorum beni bırakmazsa gerçekden zor.benm esraya gelemm 3 vesat değiştirmem gerek ama bakalım kısmet. ya çok istiyorum valla hele sen ve babymde gelcek ya...

bak hala başka sularda yüzüyor.len gadın geliyor musun buluşmaya deli ettin benikafamçokkarıştı

bizim dönence dönmüyor beşiğin kendi dönencesi

didom yahu eşim hala muhalefet valla. kesin bişey diyemiyorum beni bırakmazsa gerçekden zor.benm esraya gelemm 3 vesat değiştirmem gerek ama bakalım kısmet. ya çok istiyorum valla hele sen ve babymde gelcek ya...

Batman'a gel buradan gidelim tek vesait

Penye - polar - peluş battaniyelerimiz var, herhangi birine kundak yapıyorum, bir tanesini de üstüne örtüyorum.

Bizim odamızda, park yatağında yatıyor. Her gece önce kendi yatağında başlıyoruz. 4 defa uyanırsa (sık aralıklarla) Doruk'u alıp küçük odaya geçiyorum. Oradaki tek kişilik yatakta birlikte uyuyoruz.

Çok ince bir yastığımız var, burnu tıkalı ise rahat nefes almasını sağlıyor hafif yüksekte yatmak. Ayrıca kusmuyor.

MAsal değil, ninni, şarkı - türkü... O da her zaman değil...

Özlüyorum oraları... mafoldumben

Aynen! Ama zararlı değilmiş, kk da aramıştım bu konuyu. Doktorlar zararı yok, demişler hep. Doruk emzik almadığından elini bari emsin istiyorum, arada emiyor.

Bugun iste ilk gunum, oglumu kayinvalidemle evde biraktim, simdiden cok ozledim, insallah iyi bakar, aklim hep onda, nasil dayanicam aksama kadar bilmiyorum(

Allah yardımcın olsun bebeğim...

benim tuhaf kızımın emme değil yalama huyu var.resmen kedi gibi elini yalıyor dili bir görmen lazım o da yetmiyor bizim elbiselerimizi yalıyor..

Aha - bunu da yapıyor. Her gün değiştiriyorum üstümü temiz olsa da, çünkü Doruk yalıyor tişörtlerimi, kolumu, banyoda babasının elini :)))

esra cinema club da yatak da var de mi? buzlu badem ve röpdöşambrımı da hazır et anam.

Aahaha tecavüzcü coşkun gördüm seni çok ?

Çok iyi fikir, benim öküzümün aklına gelmez ki böyle fikirler...Anca "çok güzel görünüyordunuz" desin...

bu arada dun dönence baktık da ne kadar pahalı ya bana çok geldi valla 60 dan başlıyormuş fiyatları. sizler ne kadara aldınız tazem 30 a almıştı sanırsam..

ebeeeet 25 hatta ! ve Doruk bayılıyor dönecesine. Kırmızı zürafa ile yeşil fil var, onlarla resmen konuşuyor... kaydirigubbakcemile3 Açılın artık finkim =)

yahya bugün pek bi sakin böle bön bön suratıma bakıyo anlamadım gitti sanki haplanmış gibi kaydirigubbakcemile3

bir yandan temizlik yapıp bir yandan buralara tkılıyorum şu şarjlı gırgır hayatımı kurtarıyor resmen.herkese öneririm.

tazem burcum doruk da yalabık demek biz neva'ya yalabık diyoruz.
aşkol sen cışkunla nuri alço'yu karıştırıyorsun bebeğim.cışkun amele olan:))
yahya bugün pek bi sakin böle bön bön suratıma bakıyo anlamadım gitti sanki haplanmış gibi kaydirigubbakcemile3

çok güldüm delüüü

1- yalabık nedir balım?
2- Ebet, Nöri ALço demek istediydim..
3- GYPSY sen manyak mısın kızım, ne alıp veremediğin var bu çocukla =))

işte Farklar:)
Coşkun açtır Nuri tok.

Coşkun kot giyer Nuri beyaz takım elbise.

Coşkun kaba kuvvet kullanır Nuri uyku ilacı.

Coşkun sevgi barındırmaz kin kusar Nuri sever belli etmez.

Coşkun bira içer Nuri viski.

Coşkun uyuşturucuyu kullanır ve satar Nuri kullanmaz sattırır.

Coşkun arkadaşları ile gezer Nuri tek takılır.

Coşkun traş olmaz Nuri abi sinek kaydıdır.

Coşkun cadillac ponciac gibi geniş arabalar kullanır Nuri abi mercedes'e biner.

Coşkun mekan dinlemez Nuri abi mutlaka yatak odası kullanır.

Coşkun hedefe her durumda saldırır Nuri abi hedefi baygınlaştırır.

Coşkun görevini yaparken kin kusar kuvvet kullanır Nuri abi dokunuşlarla işini tamamlar.

Coşkun polis tarafından ilk yakalanır Nuri abi son.

Coşkun serseridir Nuri abi organizasyon ve teknoloji insanıdır.

Coşkun tecavüz eder ama ispatlayamaz Nuri abi mutlaka kaset kaydı yapar.

Coşkun para ve uyuşturucu için babasını satar Nuri abi onurludur.

Coşkun emir alır Nuri abi emir verir.

Coşkun vasıfsız bir sokak sapığı olarak güdülerinin esiridir...

Nuri Alço ise kötülüğü simgeleştiren bir anlayışın ipek bornozundan saten çarşaflı yuvarlak yatağına kadar tüm teşkilatı tamam gürbüz ve yiğit figürdür

Tecavüzcü Coşkun direk saldırarak sadece şaşkınlık ve korkuya yol açar...

Nuri Alço ise tarzında daha ağır biçimde hayal kırıklıkları barındırır ve bunlardan beslenir.

Tecavüzcü Coşkun esrar ile uyuşur ve genellikle sadece kullanıcıdır. Nuri Alço'nun ilgilendiği uyuşturucu kokaindir hem de satıcıdır.

Tecavüzcü Coşkun kaybetmişliği simgeler ve bu yüzden korkacak bir şeyi yoktur...

Nuri Alço ise 'şeylerin! sahibidir ve bunları kaybedecek gibi olunca aklı çıkar çok korkar!...

Tecavüzcü Coşkun bastırılmış cinselliğin hıncını hayvanlaşarak almaya kararlıdır ve 'bayan kıstırma' durumlarındaki biçimsiz kahkahasıyla kendini ele verir...

Nuri Alço sahte evlilik vaadiyle sadece kadına sahip olmakla yetinmeyip o kadını satarak kurye yaparak sermaye yaparak vs. yıllar yılı kullanmaya niyetli haliyle tatminsiz ve şeytanidir en fazla sinsi model sırıtır. tam bir çakaldır.

Tecavüzcü Coşkun bir toplum kurbanı simgesidir tedavisi mümkün olabilir...toplum ise Nuri Alço'nun kurbanıdır tedavi mümkün değildir!..

Batman'a gel buradan gidelim tek vesait
evet bencede bana uyar. olabiler:)

kıss allah seni ne etsin ya ..ne istiyon yahya dan hep bi tuhaf nezetmeler yok itoş falan aaaaaaa

yalabık: çok yalayan

süpersin didom:)

özlemişim yaforumda takılmayı takın beni ne olarki :)

karşı komşunun gürültüsü uyandırdı neva'yı.şu an uyutmaya çalışıyorum

benim yalabık emziği ağzından atıp diliyle yalıyor çok komik bu kız çoook

bugunden itibaren evimizde yemek yices. ilk gunumde gayet başarılıyım. çorbamı yaptımdolma yaptım zeytinyaglı ve erişte yaptım.. üstelik yogurdumuda mayaladım:)
açıklama:
biz kırkımız çıkana kadar saolsun var olsun kayınvaldem yaptı hep yemekleri beraber yedik asnnem gittikden sonra .kahvaltıya bile aşagıya inip orda yiyorduk ve sonra evimize geliyorduk. aa buna sebep benim yapamam falan değil sadece kayınvalidemin inceliğinden kaynaklanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…