didom dieeeeeeeemmm
yerim ben senin masum köylu kızını ayy bittim resimlerinize çok hoş ya.. yalnız bu sayfaları bence print screen tuşuyla kopyala ve sakla ilerde gösterirsin kıznıda ve anne kız kavga kıyamet.. heheheeeeeeee
oyun halısı almışsın hayırlı olsun benimde kuzenimde tekemele oyna halısından var bakalım deneme olarak istiycem eger Mehmet Akif hoşlanırsa ve içinde uslu uslu oynarsa alırım bende...
bu arada dun dönence baktık da ne kadar pahalı ya bana çok geldi valla 60 dan başlıyormuş fiyatları. sizler ne kadara aldınız tazem 30 a almıştı sanırsam..
didom yahu eşim hala muhalefet valla. kesin bişey diyemiyorum beni bırakmazsa gerçekden zor.benm esraya gelemm 3 vesat değiştirmem gerek ama bakalım kısmet. ya çok istiyorum valla hele sen ve babymde gelcek ya...
günaydınnnn....uyumak uyumak uyumak istiyorummmmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
selin sabaha kadar nerdeyse uyumadı hep kımıl kımıl kafasını bir oyana bir buyana sallıyor sesler çıkarıyor ama gözler kapalı hep bir kımıltı şeklindeydi beşinde sallamaktan kollarım tutuldu sabah okadar zor geldiki yataktan kalkmak ama iş beni bekliyor malesefklava: birde burnu tıkalı selinin serum fizyolojik kullanıyorum ama fayda etmiyor onun yerine kullansam bilemiyorum......
arkadaşlar size birkaç sorum var.....
***** bebeklerinizin gece uyurken üstüne ne örtüyorsunuz yorgan falanmı yoksa kalın bir battaniyemi ( ben polar battaniyeyi ikiye katlayıp örtüyorum ama acaba incemi geliyor diyede düşünmeden edemiyorum)
****** geceleri bebekleriniz nerde yatıyor...... yani o odasında sizde kendi yatak odanızdamı yatıyorsunuz yoksa siz onun yanındamı yatıyorsunuz...... biz selin doğduğundan beri yatak odamızda yatmayı unuttuk selin hanımın odasındaki kanepede yatıyoruz ama pek rahat olduğumuz söylenemez.....
***** gece yatarken yastık kullanıyormusunuz bebeklerinize....
***** hikaye yada masal kitabı okuyormusunuz isimleri neler vs....
şimdilik aklıma gelenler bunlar anacım daha gelirse sorarım engin fikirlerinize ihtiyacım vara.s
dün ilk kes dışarı çıktık arabasına koyduk ...babsıyla hep kavga ettik yol boyunca ben kullnacnm yok ben derken ikimizde bi ucundan tutuk arabanın gamyoncuiremsu...şişliyi boylu boyunca gezdik nerdeyse 2 aydır hiç gezmemiştim..en çokta mağazaları özlemişim..ama içeri girdiğimde meralim bozuldu...şişko halime...bi müddet daha mağazların yanından geçmim ben..bi yerde oturup çay içelim dedik ama olmadı.. minikim acıktı koşa koşa eve geldik sonra
kızlar sizin bebeklerde elini emiyor mu?
3 gündür berat buna başladı,emziği atıyor elini başlıyor emmeye,işaret parmağı kıpkırmızı oluyor.
ama bir mutlu oluyor şapır şapır sesler çıkarıyo çok komik sanırım parmakları bal katkılı oğlumun lülülülülülücokacimcoook
Bugun iste ilk gunum, oglumu kayinvalidemle evde biraktim, simdiden cok ozledim, insallah iyi bakar, aklim hep onda, nasil dayanicam aksama kadar bilmiyorum(
benim tuhaf kızımın emme değil yalama huyu var.resmen kedi gibi elini yalıyor dili bir görmen lazım o da yetmiyor bizim elbiselerimizi yalıyor..
esra cinema club da yatak da var de mi? buzlu badem ve röpdöşambrımı da hazır et anam.
sabah bir uyandım tabii nevanın ağlamasıyla.kızım bu gece minderinin üstünde benim yanımda babası salonda yattı.Neyse uyandığımda biraz geç olmakla birlikte komidinin üzerinde koca tripodu ve kamerayı farkettim bir baktım kayıtta.Salifo işe giderken saat 7:40'da açıp gitmiş bize de mesaj bırakmış.az önce izledim nevanın uyku halleri çok hoş ben onun her mıkırdamasına nasıl da zıplamışım.uyanıp üstü açık mı diye kontrol etmişim hiç hatırlamıyorum.Annelik değişik hasletler peyda etmiş bendekaydirigubbakcemile3
bu arada dun dönence baktık da ne kadar pahalı ya bana çok geldi valla 60 dan başlıyormuş fiyatları. sizler ne kadara aldınız tazem 30 a almıştı sanırsam..
yahya bugün pek bi sakin böle bön bön suratıma bakıyo anlamadım gitti sanki haplanmış gibi kaydirigubbakcemile3
bir yandan temizlik yapıp bir yandan buralara tkılıyorum şu şarjlı gırgır hayatımı kurtarıyor resmen.herkese öneririm.
tazem burcum doruk da yalabık demek biz neva'ya yalabık diyoruz.
aşkol sen cışkunla nuri alço'yu karıştırıyorsun bebeğim.cışkun amele olan:))
evet bencede bana uyar. olabiler:)Batman'a gel buradan gidelim tek vesait
kıss allah seni ne etsin ya ..ne istiyon yahya dan hep bi tuhaf nezetmeler yok itoş falan aaaaaaayahya bugün pek bi sakin böle bön bön suratıma bakıyo anlamadım gitti sanki haplanmış gibi kaydirigubbakcemile3
yalabık: çok yalayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?