meltem geçmiş olsun emzirince geçmiyorsa doktora gitmelisin tabi
kızlar selam
benim bir sorunum var sol gögsümde sertlik var sanırım süt kanallarında tıkanıklık oldu kadın doğumcuyu aradım genel cerraha git dedi böyle bir sey başına gelen var mı?? Acil cevap yazın kızlar
kız tazeeeeeeeeeeeee bende saf saf ıhlamur iç yazmışım .. kzıım gıcıklıkyapma.olan var olmayan var olupda ypamayan var dime ya niiiiiiiiiiiiiiiiiiii
SÜY YUMAĞI diye yeni bir tıbbi terim literatüre kazandırılmıştır arz ederim
DÜNÜRÜM nasılsın iyimisin....damadım nasıl bakalım.....irtibatı kopartmayalım.....
bende de oluyo bazen, emişince geçmesi lazım...
nıhahaha kötükedihüso
allah seni kahretmeye !! kucağımda çocukla okuyorum, bi güldüm sıçradı yavrum yaaa :)))
iyiyiz çok şükür, azcık gazımız vardı, maşallahımız var. zinco iyiymiş gerçekten de! sen nasılsın, selinim gelinim nasıl?
selin üç aylık oldu bugün demek maşallah.fotoğraf eklesene sibel
valla canım iyi diyelim iyi olalım uykusuz bir gecenin ardından işteyim ne kadar iyi olabilirsem o kadar iyiyim:sinifsinif: selin beni üzüyor bu aralar burnu tıkalı serum fizyolojiye rağmen ne yapıcam bilmiyorum koca gece mıkırdadı durdu uyutmadı benide kafasını bir oyana bir buyana sallayıp duruyor neden bilmiyorum:umursamaz: babaannesi şimdi sağlık ocaığına götürecek aylık kontrolü var bakalım kaç okka olmuş öğreneceklerzemuszemus
gazınızın geçtiğine çok sevindim yavrum kim bilir ne kadar rahatlamıştır.... kıızzz dünür doruğun saçlarından bize göndersene ya gelinin kel kalıyor yaaopuyorumnanaktan
gene de tam değil... hala kıvranıyoruz arada ama, çok şükür!!! okyanus suyu kullansan? tonimer baby oldukça etkili. ben bir de banyo sonrası mutlaka çekiyorum mümükleri...
saçlar konusunda yapabileceğim bişi yok üzgünüm. onur da, ben de saç konusunda oldukça zenginiz. sonuç ortada... :)
[/URL][/IMG]
çok tatlı maşallah.çok güzel Allah esirgesin[/URL][/IMG]
çok geçmiş olsun canımYUSUF GRıP OLDUUUUUUUU BABAMIZ GETıRDı SAĞOLSUN YA YAVRUMUN BURNU FIRIL FIRIL HAFıFTE ÖKSÜRÜYOR ..
Bende üşüttüm yavruyu banyo yaptırıp yatırdım abalamızın geliş saatinde uyanmadı kanguruyoa hırka giydirip öylece aldım gittim öyle uykulu olunca battaniyeyeyde sarıyordum yani benim hatamda var
rezene ıhlamur karıştırp içiriyorum birde deniz suyu spreyi kullanıyorum olamazsa doktora gideceğim çok mız mızlığı yok bakalım bu gün daha iyi
maşallah.Allah nazarlardan saklasın çok şirin gözüküyor
ben havanın durumuna göre ya penye battaniye ya da daha sıcak tutacak battaniyelerinden birirni örtüyorum.yorgan kullanmıyorum.çok sıkmak ve sıcağa alıştırmak istemiyorum.yoksa azıcık bi açılmada ve soğukta üşütür diye düşünüyorum.penye bi takım giydiriyorum.çorap yelek ne varsa çıkartıyorum.şimdilik böyle.günaydınnnn....uyumak uyumak uyumak istiyorummmmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
selin sabaha kadar nerdeyse uyumadı hep kımıl kımıl kafasını bir oyana bir buyana sallıyor sesler çıkarıyor ama gözler kapalı hep bir kımıltı şeklindeydi beşinde sallamaktan kollarım tutuldu sabah okadar zor geldiki yataktan kalkmak ama iş beni bekliyor malesefklava: birde burnu tıkalı selinin serum fizyolojik kullanıyorum ama fayda etmiyor onun yerine kullansam bilemiyorum......
arkadaşlar size birkaç sorum var.....
***** bebeklerinizin gece uyurken üstüne ne örtüyorsunuz yorgan falanmı yoksa kalın bir battaniyemi ( ben polar battaniyeyi ikiye katlayıp örtüyorum ama acaba incemi geliyor diyede düşünmeden edemiyorum)
****** geceleri bebekleriniz nerde yatıyor...... yani o odasında sizde kendi yatak odanızdamı yatıyorsunuz yoksa siz onun yanındamı yatıyorsunuz...... biz selin doğduğundan beri yatak odamızda yatmayı unuttuk selin hanımın odasındaki kanepede yatıyoruz ama pek rahat olduğumuz söylenemez.....
***** gece yatarken yastık kullanıyormusunuz bebeklerinize....
***** hikaye yada masal kitabı okuyormusunuz isimleri neler vs....
şimdilik aklıma gelenler bunlar anacım daha gelirse sorarım engin fikirlerinize ihtiyacım vara.s
Allah kabul etsin canımmevülütümüzü yaptık..çok şükür çok güzel oldu..allahım kabul etSin inşallah...
Servan da elini emmeye başladı çok hoşuna gidiyor.kızlar sizin bebeklerde elini emiyor mu?
3 gündür berat buna başladı,emziği atıyor elini başlıyor emmeye,işaret parmağı kıpkırmızı oluyor.
ama bir mutlu oluyor şapır şapır sesler çıkarıyo çok komik sanırım parmakları bal katkılı oğlumun lülülülülülücokacimcoook
hareketli ses çıkaran oyuncaklar bu dönemde çok önemli.Servan dönencesini izlerken onlara gülümsüyor onlarla konuşmaya başlıyor ve yakalamaya çalışıyor.çıngırağıda var.bazen çıngırağını gösterip sallıyoruz yakalamaya çalışıyor.bebekler bu dönemde nesnelere ellerini yumruk yaparak dokunmaya çalışırlar.kızlar berat'ı gündüzleri anakucağına yada koltuğa yatırıyorum şimdi ana kucağında.
şimdi çıngırağını ana kucağının sapına bağladım öyle şaşkın bakıyor ki aynı dönence görmüş neva gibikaydirigubbakcemile3
napsın garibimin dönencesi yok bununla idare ediyor delikafadulden
bence bu mesajda bir yanlışlık var eylem.yanlış yazmış olabilirler yani harf hatası yapılmıştır.su vermeyle ilgili de mi soru sordun..pek anlaşılır değil.yani özetle sütü biberonda saklayın ama cam mı olsun dediler?
kasımın 7si izin bitiyor rapor alabilirsem aralık da başlarım.6 aylık yapıp bakıcıya vermek için de aralıkta kayınvalidem ve kayınpeder gelip baksa ocak'ta bakıcıya versem diyorum.Kayınvalidem çok iyi bakar çok titizdir yapma dediğin şeyi asla yapmaz.
işte Farklar:)
Coşkun .....
didddddddoo senin masum köylü kzıında uykuda dudaklarını emiyormu. üstelik bu manzarayı göruncememeyi agzına dayamam ragmen istemiyor alt dudagını emiyor oglum ya.. birde bu aralar hep MEEEEEEEEee diye aglıyor benim KUZUM.. diye diye kzuu ettik yavruumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?