2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kız dido nuri alço ve çoskun farklarını bildirmen çok iyi bir bilgi olmuş...kızım kırıksın hee..
ahhahhh sen dibime gelmişken göremessem bu krık gadını valla biyerlerim şişer dimeeeeeeeeeeeeelaelaelaelaelae

tazem burcum ya senin formullerin vardı sanki yorgunlukdabile vazgeçmemek için neydi be yavru bi akdik ver şu garibana....Şeniz

didddddddoo senin masum köylü kzıında uykuda dudaklarını emiyormu. üstelik bu manzarayı göruncememeyi agzına dayamam ragmen istemiyor alt dudagını emiyor oglum ya.. birde bu aralar hep MEEEEEEEEee diye aglıyor benim KUZUM.. diye diye kzuu ettik yavruumu

finky artık gerisi size kalmış:)
ben de dolma yaptım sarma yaptım parça etli ya ya

kızlar selam
benim bir sorunum var sol gögsümde sertlik var sanırım süt kanallarında tıkanıklık oldu kadın doğumcuyu aradım genel cerraha git dedi böyle bir sey başına gelen var mı?? Acil cevap yazın kızlar

bugun ezogelin çorbası yaptım içine bir avuç kırmızı mercimek koydum umarım gaz sorunu yapmaz. siz denedinizmi mercimek

kız tazeeeeeeeeeeeee bende saf saf ıhlamur iç yazmışım .. kzıım gıcıklıkyapma.olan var olmayan var olupda ypamayan var dime ya niiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bahsettiğin sertlik yuvarlaksa sorun değil o süy yumagı:)
ama daha farklı bişeyse biz ne desek boş. en iyi sen karar vereceksn

bugun ezogelin çorbası yaptım içine bir avuç kırmızı mercimek koydum umarım gaz sorunu yapmaz. siz denedinizmi mercimek
ben et sulu yapıp lıkır lıkır içiyorum hhh miss bir fark olmuyor
kız tazeeeeeeeeeeeee bende saf saf ıhlamur iç yazmışım .. kzıım gıcıklıkyapma.olan var olmayan var olupda ypamayan var dime ya niiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sen bu saflıkla pehhh.taze devler liginde olum senin çoook yolun varopuyorumnanaktan

SÜY YUMAĞI diye yeni bir tıbbi terim literatüre kazandırılmıştır arz ederim

koptum dide yyaa nasıl bu kadar sey aklına geldidelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
[

meltem geçmiş olsun emzirince geçmiyorsa doktora gitmelisin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…