kız dido nuri alço ve çoskun farklarını bildirmen çok iyi bir bilgi olmuş...kızım kırıksın hee..
ahhahhh sen dibime gelmişken göremessem bu krık gadını valla biyerlerim şişer dimeeeeeeeeeeeeelaelaelaelaelae
tazem burcum ya senin formullerin vardı sanki yorgunlukdabile vazgeçmemek için neydi be yavru bi akdik ver şu garibana....Şeniz
ya valla sen ve didom birde esranın ysuunden yanlış yazmamaya ne kadar gayret etsemde olmuyor illa kaçıyor parmaklarımdan ..bende pusudayım artık hade bakalım..taktik istiyorsan vereyim ama akdik yok bende kaydirigubbakcemile3
hemen ıhlamur iç benceAyhh yaaa, her tarafım ağrıyo benim... Niye kiii ??? sositososito şakkıdı
ho ho ho çok iyitaktik istiyorsan vereyim ama akdik yok bende kaydirigubbakcemile3
he alter egolarımdan biri nuri alçoDİde, kırıksın kızım =) Nuri Alçocu musun sen de =)) Öyle tipler var cddi ciddi...
Ayhh yaaa, her tarafım ağrıyo benim... Niye kiii ??? sositososito şakkıdı
bahsettiğin sertlik yuvarlaksa sorun değil o süy yumagı:)kızlar selam
benim bir sorunum var sol gögsümde sertlik var sanırım süt kanallarında tıkanıklık oldu kadın doğumcuyu aradım genel cerraha git dedi böyle bir sey başına gelen var mı?? Acil cevap yazın kızlar
ben et sulu yapıp lıkır lıkır içiyorum hhh miss bir fark olmuyorbugun ezogelin çorbası yaptım içine bir avuç kırmızı mercimek koydum umarım gaz sorunu yapmaz. siz denedinizmi mercimek
kız tazeeeeeeeeeeeee bende saf saf ıhlamur iç yazmışım .. kzıım gıcıklıkyapma.olan var olmayan var olupda ypamayan var dime ya niiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bahsettiğin sertlik yuvarlaksa sorun değil o süy yumagı:)
ama daha farklı bişeyse biz ne desek boş. en iyi sen karar vereceksn
işte Farklar:)
Coşkun açtır Nuri tok.
.
.
.
Coşkun kot giyer Nuri beyaz takım elbise.
Tecavüzcü Coşkun bir toplum kurbanı simgesidir tedavisi mümkün olabilir...toplum ise Nuri Alço'nun kurbanıdır tedavi mümkün değildir!..
koptum dide yyaa nasıl bu kadar sey aklına geldidelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?