2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İlahi kızlar, ne diyeyim ki ben size...

Hay allah elbette menümüz o değildi:))))

Ben anladım zaten sen ve kola vermek adamın kafası zarar görmesin diye ilk kask takan anne olarak guinness rekorlar kitabına adını yazdıracak annesin sen bu yaşta kola vermen kırmızı karın yağması kadar düşük bir ihtimal zaten kaydirigubbakcemile3
bi gıdımcık tivik yiyen urcik 58 kilo ne demek.yenirmi içilirmi
çin yemeklerinin çubukları gibi olmuştur kolların falan..sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3

bana verebilirsin dedi padilcan doktor bende verdim, bayildi anasi gibi patlican manyagi olucak..

cok sevindim guli, olsun en azindan daha iyisine gecis yapana kadar bunada sukur..
bi gıdımcık tivik yiyen urcik 58 kilo ne demek.yenirmi içilirmi
çin yemeklerinin çubukları gibi olmuştur kolların falan..sempatiksalakcinni

naniknanik

senin anladığını anlamıştım:))

yok yahu ilk kask takan annesi ben değilimdir herhalde..öyledir herhalde..galiba..belki..ya öyleyse!!!

Asıl yürüme döneminde takılıyor o kask ama yok yani ben kask görevi görüyorum bu günlerde...Kısa mesafelerde elini bırakıp gidiyor Ruzy..Bazen tutabileceği yer olmadan bırakıyor elleri, fazla cesaretli, ben yakalıyom hemen..

gizemcim çok saol cvp için
ama adresde bulunmamalrı gibi bi durumyok
adresleri belli kocaman nobel firması.
hatta tebligat ellerine ulaşmış.
abimin bölge müdürüde kendine gıcıklık yapıldıgını şirketi dava ettiği için cepha aldıklarını mahkemeye katılmıcaklarını falan söylemiş.
offf makemeler zor işler ya..

Güli abin için çok sevindim canım, Barışın da Ekim gibi işi sonlanacak gibi... Şimdiden kurup duruyorum.. Rüzgar da kız gibioynuyr müzik duyunca, anası gibi oynak olcek galiba

Nurdan Teoşun videosunu bir türlü izleyemedim, hem benim bilgisayar sorunu hem de internet hızı galiba 5sn falan görebildim..Eminim döktürmüştür.

Gizem bilgiler süper teşekkürler

eylül de adı gibi güzel bir kız

Merhaba kıslaaaaar!! Ben geeeldiiimmmmmmmm :)

Evimi süpürdüm, yerleştirdim. Doruk'u uyuttum ve geldim.
Çok yoğun ve zor bir 10 gündü, tatil ve deniz kısmı süperdi tabi ama Doruk 5 kişinin arasında aşırı şımardı. Annem tepesine çıkardı, sayesinde bizim için çok zor oldu. Neyse ki Gözde destek çıktı bize, anneme engel oldu şımartması konusunda da, bir nebze olsun rahatladık.

Doruk hala yürümüyor. Elimizden tutup koşturuyor, elimizden tutup 15 cm genişliğindeki kaldırım taşında önüne önüne basarak düşmeden yürüyor ama elini bıraktığımız anda oturrup emeklemeye başlıyor. Çorlu'dayken ne güzel elimizi bırakıp 5-6 adım atıyordu. emeklemeyi keşfedince bıraktı, daha da yürüyecek gibi durmuyor yakın zamanda.

2 gecedir de gene saat başı ağlayarak uyanıyor, üst damağında azı dişinin yerinde toplu iğne başı kadar beyaz bir şey gördüm ama dokundurtmuyor. Acaba azı dişi mi çıkıyor, diyorum. Dün Calpol'e rağmen gece bizi mahfetti.

1 kg alarak döndüm tatilden ama çok normal, hatta iyi diyebiliriz. Çünkü 10 gün boyunca neredeyse 1 defa sebze yedik, meyve desen 1 kg bile tüketmemişimdir. Hamur işi, dondurma, ızgara ve kızartmalarla beslendim resmen. Hiç de kısmadım boğazımı. Doruk sağolsun, yaktırdı ne yediysem :)

Sizi çok özledim. yakında foto eklerim :)

haaa o zaman başka gulicim, ben yapılamadı sandım dava yürümüyo diyince.. e öyleyse yapıldıysa yani tebligat, onlar ister gelsin ister gelmesin, dava sürer ve sonuçlanır canım yaa..onun için uzamıyordur, başka bişeydir o.. ya bilirkişidedir, ya şirket kayıtlarını göndermiyolardır.. ama olsun bunların hiçbiri önemli diil.. sonuca varır mutlaka.. en kötüsü tebligat yapılamamsı dedim ya..

hoşgeldin burcuuuuu...
ya şu sayfadaki göğüs büyütücü kapsül reklamı var ya.. uyuz oluyorum ona!!! yahu yazlıkta çay bahçesinde var internet, ordan bakıyodum, bi açıyorum iki tane koca meme, yavaş yavaş açılan bir fermuar!!! hey allahım yaaa!!! millet de dicek neye bakıyo bu kız!! töbe töbeeeeeeeee

önceden ilgimi çekebilirdi ama hamile kalınca anladım ben eskiden iyiymişim kafama takmama gerek yokmuş kaydirigubbakcemile3

tesekkur ederım

sızden gaza gelerek dogum gunu pastamızı ben yaptım :lepi

goruntusu guzeldı tadı da oyle ama seker hamursuz yapsaydım daha iyi olacaktı muhafaza etmem cok güç oldu

gercekten cok guzel olmus ellerıne saglık..

hadı yaaa.. ana... vay cadı

D Annıyorum senı :)

hadı gozunuz aydın.

Sen ne kadar sessiz ve derinden işler yürütüp her yere yetişebiliyorsun :

sanırım bir sen bakmışsın :)) ınsanlar ıyı seyler yapıyor.. ben de bı ucundan tutmusum.. çok degıl.

delikafadulden
ayyy koptum yaa..

gizem gizem 68 kilo gördüm seni
süppersin ya
maşallah:)

bende o reklama uyus oluyorum ama şu açıdan

uleyn bende var en kocamanından küçültmeye ugraşıyom.sizin derdiniz ne buyutunce ne olaacaksa. hiç bi yere sığmaz düzgün bi kıyafet giydirtmez..kafamçokkarıştı

evrimcim ciğerim bende baktımdı ama yorum yazmayı unutmuşum.
sen izmir seminerinemi katıldın. benmi kaçırdım.

ayrıca o foto ne öyle beaa..
insanın aklını başından alır pekde bi gözel. sarışın evrim..

ama yaptıgın çok hoş bi jest koca gazetede diek adres vermişsin bu gerçekden güzel olmuş..

alkisalkisalkisbunu görünce çok sevindim hadi gözünüz aydın..devamı gelsin inşallah..

ben de baktım Evriş (hey gidi eski günler heyyy)

Sahiden güzel şeyler yapıyorlar, kalemine sağlık, yeni bir yazı mı bu??

ayçaa
rüzgariyeyei yiyesim geldi.
ayyf yokmu bizim topikde normal anne..

abimn işi konusunda sevincie ortak olan canım arkadaşlarım çok saolun umarım böyle daha iyi bi hayata başlarlar.

geçmişe bakamıyorum kızlar hızlı gitmeyin yahu tamam böyle olmasını özledik ama yetişen var yetişemeyen var..düşünün dimi.....

tek tek alıntı yapmıstım ama uctu gitti... yorum yapan herkese tesekkurler

az once kızım emeklerken yuzustu dustu canım benım yaa dısı dudagını patlattı cok kanadı cok uzgunum senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…