İlahi kızlar, ne diyeyim ki ben size...
Hay allah elbette menümüz o değildi:))))
bi gıdımcık tivik yiyen urcik 58 kilo ne demek.yenirmi içilirmi
çin yemeklerinin çubukları gibi olmuştur kolların falan..sempatiksalakcinni
bana verebilirsin dedi padilcan doktor bende verdim, bayildi anasi gibi patlican manyagi olucak..çaçaaaaaaaaaaaaaaa nurcike katılıyorum yaff bu nekola falan yazık yavruya yaa.
kardeşine yaptıgın saykoluklarmı bekliyor yoksa ruzyi.
aboww
ayrıca patlıcanda nikotin oldugu için 2 yaş öncesi çok da aman aman bi sebze değil kanımca..
yahu normal yemek versen şu çocuga
cok sevindim guli, olsun en azindan daha iyisine gecis yapana kadar bunada sukur..az önce abim aradı çok iyi bir firma olmasada maaşı eskisnn yarısı olsada bi işe başlıyor inşallah.
4-5 gun egitim semineri olc akmış istanbulda.
cuma gunu geliyor:
hayırlısı bakalım evde boşboş oturup eşiyle birbirlerinin kredilerini tuketmekdense sanarıım bu çok dahah iyi bi çözüm..
sevincimi paylaşmak istedim:)
bi gıdımcık tivik yiyen urcik 58 kilo ne demek.yenirmi içilirmi
çin yemeklerinin çubukları gibi olmuştur kolların falan..sempatiksalakcinni
Ben anladım zaten sen ve kola vermek adamın kafası zarar görmesin diye ilk kask takan anne olarak guinness rekorlar kitabına adını yazdıracak annesin sen bu yaşta kola vermen kırmızı karın yağması kadar düşük bir ihtimal zaten kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin burcuuuuu...
ya şu sayfadaki göğüs büyütücü kapsül reklamı var ya.. uyuz oluyorum ona!!! yahu yazlıkta çay bahçesinde var internet, ordan bakıyodum, bi açıyorum iki tane koca meme, yavaş yavaş açılan bir fermuar!!! hey allahım yaaa!!! millet de dicek neye bakıyo bu kız!! töbe töbeeeeeeeee
Az önce dışarı çıkmak üzere hazırlanırken Özde yi oyalamak adına bir yanda hazırlanırken bir yandan konuşuyorum.. Kızım hadi ayakkabılarınıda giydin sen hazırsın kapının orada bekle bende hemen geliyorum diye... Tam evi kontrol ediyorum salonu bir baktım bizim cadı dış kapıyı açmış koştura koştura gidiyor akannehir Artık kapıyı kilitliyorum.. ohaoldumsmile
Doktorlar artık herşey yiyebilir diyor ya..
Sabah rüzgara sucuklu omlet yaptım, öğlen mantarlı kaşarlı sosisli pizza yedi, yanında biraz kola. Akşam da en patlıcan oturtma vermeyi düşünüyorum:))))
Nasıl yani yaaa, ben yedirecek bişey bulamıyorum artık bu çocuğa..
Selam, geçmişe bakem mi
az önce abim aradı çok iyi bir firma olmasada maaşı eskisnn yarısı olsada bi işe başlıyor inşallah.
cuma gunu geliyor:
hayırlısı bakalım evde boşboş oturup eşiyle birbirlerinin kredilerini tuketmekdense sanarıım bu çok dahah iyi bi çözüm..
Sen ne kadar sessiz ve derinden işler yürütüp her yere yetişebiliyorsun:
delikafaduldenhoşgeldin burcuuuuu...
ya şu sayfadaki göğüs büyütücü kapsül reklamı var ya.. uyuz oluyorum ona!!! yahu yazlıkta çay bahçesinde var internet, ordan bakıyodum, bi açıyorum iki tane koca meme, yavaş yavaş açılan bir fermuar!!! hey allahım yaaa!!! millet de dicek neye bakıyo bu kız!! töbe töbeeeeeeeee
az önce abim aradı çok iyi bir firma olmasada maaşı eskisnn yarısı olsada bi işe başlıyor inşallah.
cuma gunu geliyor:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?