2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

abimn işi konusunda sevincie ortak olan canım arkadaşlarım çok saolun umarım böyle daha iyi bi hayata başlarlar.

amin inşallah herşey yoluna girer..tekrar işe girmek abinde özgüvenin yerine gelmesine yardım eder ama stresini uzun bir süre atamayabilir..kaybetme korkusu yaşadı bir kere..onun içinde özeldeki yazdıklarımı mutlaka yapsın derim..

Son düzenleme:
yakında eski düzenin yerine oturacak yani..son zamandaki sıkıntılarından sonra senin için bir oh çekme vaktine az kaldı..
kafamçokkarıştısempatiksalakcinni
:CüvCüv:CADIARZUdelikafadulden
bu arada bende dün balık yağı aldım mustiye minadex multivitamin die bir tek bunumu versem yoksa dr
vitamin vermişti polivit die onada devam etsem mi kararsız kaldım??????
sadece minadexi kulanabilirsin.ikiside vitamin aynıa nda kullanamazsın..
hedef kilondasın tebrikler ..vereliniortakdemekki ikinicye hamile kalabilrsin.-tatlicadiarzu-delikafadulden
tivik knor kullanmasan ..
ölüm heran hepimize ama senin şu anda en son düşünmen gereken şeyler olumsuz haber ve onlara ait düşünceler..alsanaalsanasmile
doğum haberini heyecanla bekliyeceğiz ve o güzle haberide alıcaz inşallah..yerimseniben
hadi ya sen ve işsiz bir gün .akannehirdelikafadulden.düşündürücü bu NUR CADIARZUhemen bir iş çıkartsaydın kendine..alsanaalsanasmile
Rabbim şu müberek günde o mucizeyi versin inşallah..:Saruboceq::Saruboceq:
önce kocaman kocaman maşallah size..
ve bilgiler çok güzel teşekkürler..
bu yaşta kinciye kalkışıp yaptığım için bende kendimi tebrik ediyorum..
imkanı olanında aslında mutlaka yapması gerek diyorum..sorumluluk artsada sevigde bir okadar çoğalıyor (tabi sinir harpleride...delikafaduldenkafamçokkarıştı)
bi anda vurdum kendime bile şaştım ama iana koptuğum an o andı..kelimelrele ifade edemedim ama sen beni çok iyi anlıyorsundur..
hatta çoğu arkadaşımızn ilk bebeği ve hepsi hala bebek ya vurma olayı onlarda antipati bile oluşturmuş olabilir ..ama hayatın hangi anında kopabileceğinizi tahmin edemezsin..
iyide onlara göre demekki her sıvı yağ zeytin yağı esrako...:1shok:delikafadulden
alsanaalsanasmiledön ozaman niye bitirmeye çalışıyorsun..bayık bayık tatilmi yapılır..
senin için iyi olmuş bence..demekki herşerde bir hayır vardır ..a.s
özgülü bende merak ettim..
arkadaşınında ALLAH yardımcısı olsun..
böyle bir kayınvalideyide kınıyorum..alsanaalsanasmile
Siz televizyon konusunda ne yapıyorsunuz? Bizimki normalde izlemiyor ama reklamlar çıkınca kıpırdamıyor bile, pür dikkat izliyor ve fark ediyor hemen reklam geçişlerini.
reklamda belli şeyleri izler ama sürekli asla bakmazki bizim evde tv kapanmaz ablamız daima çizgfilm izliyor çünkü..
Sağlıklı çocuk en büyük nimet gerçekten, Allah korusun yavrularımızı.
vereliniortakalkisalkisalkisAMİN AMİN..
dun gece basımı yastıga koyar koymaz ece cırladı ve saat 4ekadar uykuya gecemedi..sahura kadar uyumadım yani...sonra calpol+sut le uyuttuk sabah 11de uyandık..gecede 12de yatmıstı sıpa zaten..sastım kaldım
Pervinim ecem niye uymuyor dişmi çıkartıyorki..
gecelerin hep uykusuz ve yorgun gibi geldi bana..yanlış anlamadıysam
tek kelimeyle harika yazmışsın..olumunekankayizsmile
:1shok:-tatlicadiarzu-
Ayşe Arman bugünkü yazısından "Hayat, ben çalışırken başıma gelenlerden ve ıskaladıklarımdan ibaret..." diyor bazen ben de öyle hissediyorum, kızımında gün boyunca olamadığım içim.
:lepi:
buyrunnnnnnnnn
.. bı yerlerde yok olup gıtmıstım.
:teselli:
tesekkur ederım

sızden gaza gelerek dogum gunu pastamızı ben yaptım :lepi

goruntusu guzeldı tadı da oyle ama seker hamursuz yapsaydım daha iyi olacaktı muhafaza etmem cok güç oldu
eline sağlık topik maharetli hatun dolydu send eklendin..
birkere bakmıştım sadece adı aklımda kalmış..naniknanik
amanın özde hanımda çoşmuş...kolay gelsin sana..

yarasın yarasın götür ruzy bey .akşamada rakı aç bari..cokacimcoook
yerimseniben
evet hatunlar çoşmuş nede iyi olmuş...

yerelri belliyse mutlaka birşeyler olacaktır..
İlahi kızlar, ne diyeyim ki ben size...

Hay allah elbette menümüz o değildi:))))
mende anladım mende..

özledik beaaaaaaaaa....kaydirigubbakcemile3hoşgeldin

deryam uykusuz ve yorgun gecio gecelerim.sahur iftarda yoruo adamı cocukta uyumayınca zıvanadan cıkıosun haliyle...dişmi ne bilmiorum gorunurde bişey yok canım

ayca okurken yuh dedim sakaymıs megersem

sağol canımcım.. gidiyo yavaş yavaş işte.. daha iyi hissediyorum ama şimdi.. bu haftasonu 67 lerde gorucem kendimi inşallah... bundan birkaç yıl önce diyetisyene gittiğimde 67 kiloydum ve 10 kilo vermek için gitmiştim. çoook şişko hissediyodum kendimi.. 57 ye düşmüştüm süperdi.. hale bak 67 de iyi hissediyorum şimdi.. rezillik valla..
meme konusunda da +1 şekerim.....

ozlemcim seni gormesem kendimi tas sanıcam bebeimm

BMI ni görünce gözlerim faltaşı gibi açılıyor :1shok: fitsin işte
Bende şu callan teyze midir nedir onu araştırdım ama sonuç elde edemedim bulamadım elimde kocaman bir sıfır
Özde ye balık yağı verdim 1 saat sonra falan muhallebisini verdim tüm gün içinde ne yediyse kustu hepsini :1no2: Balık yağından mı acaba? Yoksa üşüttü de ondan mı?

ayçaa
rüzgariyeyei yiyesim geldi.
ayyf yokmu bizim topikde normal anne..

ıhhh yokk.. ya bir ara ananesi dışarı tokayla çıkardı onu biliyor musun..anneeeeeee napıyosun sen dedim..çekil git çocuğun saçları gözüne giriyor dedi, öyle gittiler, arkalarından bakakaldım.. aile boyu bizde durumlar böyle:)

deryam uykusuz ve yorgun gecio gecelerim.sahur iftarda yoruo adamı cocukta uyumayınca zıvanadan cıkıosun haliyle...dişmi ne bilmiorum gorunurde bişey yok canım

ayca okurken yuh dedim sakaymıs megersem

bende yazarken yuh dediydim kendi kendiciğime kafamçokkarıştı

Meltem işin için hayırlısı olsun... Her yerde aynı işte,özel devlet farketmiyor uyuz insanlar her yerde.

Şu kaşınma olayını yazıyorum yazıyorum bilgisayar kapanıyor yarım kalıyor. Doğumdan 15 gün sona aniden çok şiddetli kaşınmaya başladım. Tüm vücudum ayak tabanlarım bile. öyle böyle değil ağlaya ağlaya kaşınıyordum. Çok yazmıştım buraya, doğumdan mı acaba diye merakımdan.Maviş de olmuştu benzer bi durum Doktor olmadığını söyledi gerçi. 1 aydan fazla sürdü sonra kendiliğinden geçti. Arada antibiyotik, kremler haplar kullandım bana mısın demedi. Çok fenaydı anlatamam..

guli ve evrim yazdıgınız sozleri çok tuttum unutmamak gerek

deryacım çok iyi anlıyorum diyorumya daha kuçuk bebegi olanlar bizleri anlayamazlar buyuduklerinde olay çok farklılasıyor

donemeyiz ucak biletlerimiz var super cesitten yani rez degisikligi yapılmiyor ucuz alınca biletleri boyle birdurum var aman neyse iki bucuk gun kaldı zaten

bugun bir ara saat 2 olmus daha bes dk guneslenmemistim oturdum agladım sınırımden nerden geldik diye uyumuyor tam uyuyor animasyondan gumbur gumbur adam konusuyormikrofonla yok su topu varyok bilmemne yarın mutlaka kuytu sessiz yerlere oturcagız yoksa boyle perisan oldu çocuk dabizde
o arada berke gelir benimle hiç oynamıyorsunuz diye ece yarım saat uyusaberke ile yok kaydırak yok atlamaca zıplacmaca oynuyoruz

ben ama bugun aglarken berke uzulme anne havuza girdik ama bak falan diyordu yavrumonada uzuluyorum hep tek basına hos sıkıntısı yok arkadasbuldu bir suru takılıyor ama biz olnla çok az birseyler yapabiliyoruz surekli ece ye yedir içir yatır seklindeyiz yatır derken yatırmaya çalıs yani:))

gulii
abine çok sevindimbir erkek için isizlik çok kotu bir buhran donemi insalah daha iyi islere geçis yapar oradan ben dua etmistim zatenn

gunyapıyoruz dimi bayram sonrasıkurra falanmı çekcez ilk kime gitcezz nasıl olcakk çokheves ediyorum tumbebekler ayaklandı napcaklarbakalım
sizlerideçok ozledim rutin olunca araya aylar girmeyince daha rahat muhabet ederiz konular birikmez

evrimcim cigerim
saglık sorunları bambaska diycek laf yok ikinci konusunda
sen kendini epey zorlayarak kuzy e sahip oldun allah uzun omurler versin kendinide dusunmek zorundasın su saatten sonra kuzy de kardesten çok sen lazımsın ona

ben iyiki erken evlenmisim iyiki erken dogurmusum genc yaslarım beek bakmakla geçti ama su an kocaman çocugum var ne mutlu bana herse y kader kısmet boyle yazılmıs yasıyoruz

aycaa
su cocukcagızımın bigudili resmini kaldırsan adam gibi bir resmini koysan bak erkek olduiyice yasınıda geçti yahu sorar bunların hezsabını sana sonra :)

callanetics diye aradın mı?? torrent kullanıyorsan orda kesin dvd leri vardır, indirebilirsin

secil insallah ist a geldiginde gorusme imkanımız olur oncden haberim olursa mutlaka ayarlarım

ah ozlemi goremedim ya onca zaman ist da kaldı hala içime ukte dir yani kaçtı tren

meltem isle ilgili sorunu atladım sanırım yer degismisin hakında hayırlısı olsun nered mutlu olacagın belli olmaz on yargılı dusunmemekle iyi etmissin bak yeni mudur de nekadar sevecen yaklasmısne mutlu sana

ayca gun yapacagız katılacaksın dimiii

ay esraya gelirken tırların arasında emzirmistin ya hala aklıma geliyorne gunlerdi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…