2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oyy biizm hatçe hanım meger bizim topikdede meşhurmuş..

ayy ben yıllardır takipdeyim.
ayşe ikbalin dogumundan beri:))

ama durumları takımları sofraları gezmekleri moff ki ne off.
Allah çok versin gıpda ediyorum

Ohh maşallah Özde de medivenlere geldiğinde duruyor kapıdan koşa koşa çıkıyor merdivenlerde yemiyor tabii sempatiksalakcinni

Tam benim yaşam tarzım ye, iç, gez, yat :)) Sıkılır mı insan ya? Hele değişik bir yere tatil gittiysem :)) Malum bizim tatil kavramımız yok deniz burada orman burada kumsal burada ya !
Maşallah Ece'ye ne güzel artık sorunsuz yürüyormuş, bizimki halen son sürat emekleme modunda, hiç niyeti yok yürümeye.

benım kızımda yururmeye nıyetlı degıl zorlamıyorum bende korkuyor sadece bıkac defa dustu ondan olabılır acelesı yok gec olsun güc olmasın :ecrin_bebek:

En güzel dönemi yürüteç dönemiydi her zaman söylerim :)) Yürümesi demek evin savaş alanına dönmesi demek korkuyorum bir gün bu karışıklığın içinde bende kaybolacağım cüssem itibariyel pek mümkün olmasa bile :kedi:
Siz televizyon konusunda ne yapıyorsunuz? Bizimki normalde izlemiyor ama reklamlar çıkınca kıpırdamıyor bile, pür dikkat izliyor ve fark ediyor hemen reklam geçişlerini.

Biz luli tv de belli başlı programları seviyoruz reklamlar kısmen ilgi çekiyor... Ne kadar aptal kutusu denilse bile ben çok kuralcı değilim aman aman sakınlarım yok hiç... Belki yanlış bilmem ama bunu zamann gösterecek... Mesela zamanında yürüteç konusunda da çok sakıncalı olduğunu duymama rağmen koydum yok geç yürür yok yan basar diye parmak ucu yürür diye ama erken yürüdü ve düzgün yürüyor

Canım bende az önce sağlık ocağından geldim hepatit a 2. yaşta yapılır dedi neden acaba CADIARZU

:lepi: süper...

buda benım kuşum

Maşallah kara kızımıza kocaman gözleri var

Oyyy ben onun ennem del del yapan dillerini yerim :)
site demısken aklıma gedı, ne zamandır dıyecegım unutuyorum..

Montessori Egitimi: Posta Gazetesi

Sen ne kadar sessiz ve derinden işler yürütüp her yere yetişebiliyorsun
tesekkur ederım

sızden gaza gelerek dogum gunu pastamızı ben yaptım :lepi

goruntusu guzeldı tadı da oyle ama seker hamursuz yapsaydım daha iyi olacaktı muhafaza etmem cok güç oldu

Hamarat bir hatun daha tebrikler kaydirigubbakcemile5
Pervinin ben zaten senin taşgibi bir hatun olduğunu biliyorum canım bayanssulusmile espürük yapmıştım
Evrm sağol canım bilgilendirmen için her 2 konu içinde Nutrigen aldım az önce artık bizimde bir balık yağımız var :sm_cool:
Güliz arkadaşın için çok üzüldüm ama 2 çocuk olmadan bağlatma işlemi yapılmıyor diye biliyorum ben yanlış mı? :uhm:

Az önce dışarı çıkmak üzere hazırlanırken Özde yi oyalamak adına bir yanda hazırlanırken bir yandan konuşuyorum.. Kızım hadi ayakkabılarınıda giydin sen hazırsın kapının orada bekle bende hemen geliyorum diye... Tam evi kontrol ediyorum salonu bir baktım bizim cadı dış kapıyı açmış koştura koştura gidiyor akannehir Artık kapıyı kilitliyorum.. ohaoldumsmile

portakal ağacına baktım bir süre kafayı yemiş bunlar yemek içmekle :)) yaşam felsefeleri olmuş resmen. hiç bana göre değil öyle olsaydı zaten bilirdim bu siteyi.

Doktorlar artık herşey yiyebilir diyor ya..

Sabah rüzgara sucuklu omlet yaptım, öğlen mantarlı kaşarlı sosisli pizza yedi, yanında biraz kola. Akşam da en patlıcan oturtma vermeyi düşünüyorum:))))

Nasıl yani yaaa, ben yedirecek bişey bulamıyorum artık bu çocuğa..

Selam, geçmişe bakem mi

ne kadar dogru bir sozz..

buda benım kuşum
ay ben o mini mini kusu yerim..cik cikk seni..
Ayşe Arman bugünkü yazısından "Hayat, ben çalışırken başıma gelenlerden ve ıskaladıklarımdan ibaret..." diyor bazen ben de öyle hissediyorum, kızımında gün boyunca olamadığım içim.
oo buda guzelmis..

bu en guzeli, hanimlar cosmus bugun, ozlu sozler gunu oolmus..

bu üç kuruşa hem cam kenarı, hem de şoför mahali gıbı olsun gıbı bısı olmuş.. :))
:)))))))

aa baklava nerde, manti nerde, acili adana nerde..yani "hersey" ile kastlari bu degildir canim, yani kardesine davrandigin gibi davranma ruzye:))acik agir degilmi bu menu??

çaçaaaaaaaaaaaaaaa nurcike katılıyorum yaff bu nekola falan yazık yavruya yaa.
kardeşine yaptıgın saykoluklarmı bekliyor yoksa ruzyi.
aboww

ayrıca patlıcanda nikotin oldugu için 2 yaş öncesi çok da aman aman bi sebze değil kanımca..

yahu normal yemek versen şu çocuga

az önce abim aradı çok iyi bir firma olmasada maaşı eskisnn yarısı olsada bi işe başlıyor inşallah.
4-5 gun egitim semineri olc akmış istanbulda.
cuma gunu geliyor:

hayırlısı bakalım evde boşboş oturup eşiyle birbirlerinin kredilerini tuketmekdense sanarıım bu çok dahah iyi bi çözüm..

sevincimi paylaşmak istedim:)

gizmo gizeemm tombul kuşun annesii.

ya abim hani eski iş yerini dava etti ya hem tazminat hem işe dönüş.
bu adamlar mahkemeye katılmıyor ne avukatı geliyor ne kendileri.
böyle olunca durmadan erteleniyor dava.
bu süreç böyle ne kadar devam ederki?

ösllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeemmakannehir

inanmıyorum yahonun dişi versiyonu oldu demek ÖZDEsempatiksalakcinni
kapıyı açmak ne demek ya ..
afik sadece kapıya gidip anahtarı kurcalamasını bilir.

yaw hepatit a aşısı bizim aşı listesinde de biri 2. yaşta ikincisi 3. yaştra gözüküyor..
bi de balık yağını sordum, 3 yaşında başlıcaz dedi???

aslıcım hoşgeldin, minik eylülün gözlere bittim!! hey maşallah!!!

İlahi kızlar, ne diyeyim ki ben size...

Hay allah elbette menümüz o değildi:))))

Son düzenleme:
bi gıdımcık tivik yiyen urcik 58 kilo ne demek.yenirmi içilirmi
çin yemeklerinin çubukları gibi olmuştur kolların falan..sempatiksalakcinni

gözünüz aydın canım :lepi:
ösllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeemmakannehir

inanmıyorum yahonun dişi versiyonu oldu demek ÖZDEsempatiksalakcinni
kapıyı açmak ne demek ya ..
afik sadece kapıya gidip anahtarı kurcalamasını bilir.

Valla anlatmaya kalksam sayfalar yetmez cnm :)) Yaramaz çıktı benim cadı herkes diyor böyle sessiz sakin bir annesi var kime çekmiş bu cadı :)

ayy evet ya unutmuşum eylulun gözlere bayıldım maşallah ben çok begenirim buyuk gözleri.
gel görki ne hikmetse aydın ın minnak gözleri var.
dimek ona aşık olurken gözlerini baz almamışım..sempatiksalakcinni

gulicim, mesajına ayrı cevap vermek istedim.. öncelikle yeni işi hayırlı olsun abinin..
tebligat yapılamaması karşı tarafa en nefret ettiğimiz durumlardan biridir. ve çok da karşılaşılır.. süreç şöyle işler: dava açarken sen davalı tarafın adresinmi verirsin ve tebligat çıkar. o adreste değilse kişi veya şirket, tebligat bila döner, yapılamadan yani. tebligat yapılmadan mahkeme işin esasına geçemez. bazen bu süreç baya uzar. şimdi burda kişiler ve şirketlerin durumu ayrılır. olayımız şirketle olduğuna göre sadece onu anlatayım.. mahkeme ticaret sicilden adres sorgulaması ister. ticaret sicilden gelen adres senin verdiğinle farklıysa yeni adrese tebligat yapılır. ondan da bila dönerse, gazete ilanı verilir ve tebligat askıya asılır, budurumda tebligat yapılmış sayılır ve işin esasına geçilir. ticaret sicilden gelen adres senin verdiğinle aynı ise, madde 35 e göre tebligat yapılır. (bu tebligatın adı böyle geçiyor... 35'e göre..) bunda da kanunun öngördüğü 1 aylık bir süre var, ondan sonra yine tebligat yapılmış sayılır ve işin esasına girilir.
Ancak, 35'e göre tebligat veya ilanla tebligatın bir hendikapı var, dava bittiğinde kazansan bile, parayı tahsil edecek yer bulamıyorsun... şirket yok olmuş oluyor yani.. size tavsiyem bu prosedür işlerken bir yandan da şirketin başka adresi var mı taşınmış filan mı onu araştırın.. hacze gidebilmek için.. bilmem anlatabildim mi?? sorunu cevaplayabildim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…