ve artık nerdeyse kosmaya baslayacak oyle hizli gidiyorki allahtan iyice saglamlastı yurumesi ama havuza adım atmıyor orda dikilip duruyor çok merak ediyorumseneyede boyle olcakmıberke 2 yasındaydı kabus bir tatil yasamıstık hala hatırlarım havuza kaçkez adım attıgında havada yakalamıstım aksam giysiliyken falanyani umarım ece boyle temkinli devam eder
yukseldi falan olunca asla elini birine tutmadan inmior basında dikiliyorçok istiyorsa emekler poziyonda o yukseltiyi asıyor :))
tatil baymaya basladı desem
nankorluk etmis olurmuyum bilmiyorumama
shergun aynı sey monotonbir hayat ye iç yat kalk ece yi yedir uyut havuza gir denize gir vs vs evimi ozledim istanbulu ozledim iiyiki 6 zgece glemisiz daha uzun yapmamısız rezervasyon
Maşallah Ece'ye ne güzel artık sorunsuz yürüyormuş, bizimki halen son sürat emekleme modunda, hiç niyeti yok yürümeye.
benım kızımda yururmeye nıyetlı degıl zorlamıyorum bende korkuyor sadece bıkac defa dustu ondan olabılır acelesı yok gec olsun güc olmasın :ecrin_bebek:
Siz televizyon konusunda ne yapıyorsunuz? Bizimki normalde izlemiyor ama reklamlar çıkınca kıpırdamıyor bile, pür dikkat izliyor ve fark ediyor hemen reklam geçişlerini.
1 yaşaşılarını aralştırıyorumda.
aşıdunyası.com dan baktım bide.
Kabakulak, Kızamık, Kızamıkçık, Pnömokok, Hepatit A, Suçiçeği Aşısı
aşılar bunlarmı.
sadece suçiçeğinemi para verces.
aklım karıştı benm şimdi aşılar için saglık ocagına gidip 1 hafta sonrasındada 1 yaş kontrolu için doktorumuza gitmeyi düşünüyordum sizce nasıl yapsam.
meltem iş konusunda hakkında hayırlısı olsun.
biz bizi Yaradanın bizi bizden daha çok sevdiğini unutup endişeleniyoruz farkında olmadan ama
O bizim için en iyisini biliyor şüphesiz.
ben hayatımızı PUZZLE a benzetiyorum.biz resmin tamamını bilmediğimiz için karşımıza gelen her parçada endişeleniyoruz.
ama geçmişe bakınca resmin düzgun olması için o parça aslında şartmış.
meyabalar bağyanlar..
yusf paşa sabah ban del del diye eliyel çağırdı ben onu çağırdım oda karşıma oturdu deldel eliye ay ne tatlı geldi o an ..anne konusunda yusuf uzun zamandır anne diyordu o seslendikçe ben annem dediğim için ennem annem karışık sesleniyor..
of yususf uyandı..devamı az sonra..((
ne kadar dogru bir sozz..ben hayatımızı PUZZLE a benzetiyorum.biz resmin tamamını bilmediğimiz için karşımıza gelen her parçada endişeleniyoruz.
ama geçmişe bakınca resmin düzgun olması için o parça aslında şartmış.
ay ben o mini mini kusu yerim..cik cikk seni..
oo buda guzelmis..Ayşe Arman bugünkü yazısından "Hayat, ben çalışırken başıma gelenlerden ve ıskaladıklarımdan ibaret..." diyor bazen ben de öyle hissediyorum, kızımında gün boyunca olamadığım içim.
bu en guzeli, hanimlar cosmus bugun, ozlu sozler gunu oolmus..KUL: Dedim ki: 'Çok yalnızım.'
ALLAH: Dedi ki: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ 'Ben ki sana çok yakınım.' (2/Bakara,186)
şu yaşıma kadar beni ayakta tutan şey bu oldu..
:)))))))bu üç kuruşa hem cam kenarı, hem de şoför mahali gıbı olsun gıbı bısı olmuş.. :))
Doktorlar artık herşey yiyebilir diyor ya..
Sabah rüzgara sucuklu omlet yaptım, öğlen mantarlı kaşarlı sosisli pizza yedi, yanında biraz kola. Akşam da en patlıcan oturtma vermeyi düşünüyorum:))))
Nasıl yani yaaa, ben yedirecek bişey bulamıyorum artık bu çocuğa..
Selam, geçmişe bakem mi
gözünüz aydın canım :lepi:az önce abim aradı çok iyi bir firma olmasada maaşı eskisnn yarısı olsada bi işe başlıyor inşallah.
4-5 gun egitim semineri olc akmış istanbulda.
cuma gunu geliyor:
hayırlısı bakalım evde boşboş oturup eşiyle birbirlerinin kredilerini tuketmekdense sanarıım bu çok dahah iyi bi çözüm..
sevincimi paylaşmak istedim:)
ösllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeemmakannehir
inanmıyorum yahonun dişi versiyonu oldu demek ÖZDEsempatiksalakcinni
kapıyı açmak ne demek ya ..
afik sadece kapıya gidip anahtarı kurcalamasını bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?