2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aslıcım kızında cok sekermiş masallahhh

ne guzel bır kuşmuş bu bole.. masallahh.. gozler sahane.
tesekkur ederım :1rolleyes:
Bugün İftara ve Sahura ne pişirsem. Hem kolay, hem lezzetli hem de ekonomik olsa ne güzel olur.

domates corbası yanına bısıler bıde sahur ıcın patatesllı rulo borek CADIARZU

yaslanmıyorsun canım bende aynı seylerı dusunuyorum baskalarının secımlerı yaptıkları benı ılgılendırmez ama kımseye zarar vermedıgı surece boyle gıyınıyorlar sonrada bısı oldugu zaman haklı cıkmaya calısıyorlar :1no2:

benim keyif sona erdi oğluşum uyanmış sesi gelio efririm sen cvp yazarsan sevinirim bajım ben telden okurum...

evet bugün kendimi gayet mutlu hissediyorum o derece
aslında gitmek değildi beni üzen haksız yere gönderilmekti ama Allah büyük arkadaşlar kul hakkı yiyor falan dediler dedim Allah bilsin

alkış babaanneye sana da geçmiş olsun

buda benım kuşum

maşallah

Ayşe Arman bugünkü yazısından "Hayat, ben çalışırken başıma gelenlerden ve ıskaladıklarımdan ibaret..." diyor bazen ben de öyle hissediyorum, kızımında gün boyunca olamadığım içim.

evet kızımın birçok ilkini ıskalıyorum

bu üç kuruşa hem cam kenarı, hem de şoför mahali gıbı olsun gıbı bısı olmuş.. :))
+111

tesekkur ederım :1rolleyes:

domates corbası yanına bısıler bıde sahur ıcın patatesllı rulo borek CADIARZU

ben akşama domates çorbası ve fırın makarna yapıyorum
portakal ağacının sitesinde beşamel soslu sucuklu fırın makarna tarifi vardır 10 numaradır mutlaka deneyin

Aklımda tutmam lazım hep bunu, bazen çok sinirli ve yalnız hissediyorum kendimi.

Aaa evet portakal ağıcına bir ara çok takılırdım, ne güzel yemekler ve sofraların resmi var o sitede. Benim tüm akrabalarım şehir dışında olduğu için, kalabalık sofralara özenerek bakardım .

tivik haa..tivik tivik..çok yaşa sen

saol canım..haklısın..bu sıcaklarda ben bile markete inmeye çekiniyorum.hele ki çocukla ve de otobüsle...kısmet başka zamana artık..bi ara istanbul planım var inşallah o zaman görüşürüz..

saolasın canım..tansiyon hapı kullanıcam şu emzirme bi bitsin ondan sonra..arkadaşına çok üzüldüm..herşeyin başı sağlık gerisi boş..çok çok iyi anladım bunu..aslında usg de anlaşılıyor cüce olduğu..demek ki çok dikkat edilmemiş..hoş bilinse de yapılabilecek bişi yok..benim dr.um da tespit etmişti böyle bi durum..sormuştum hatta npılabilir diye..hiç bişey demişti sadece bilgilendiriyoruz..takdir-i ilahi artık..allahtan gelene lafımız yok..öyle olması gerekiyormuş..sabır diliyorum..

finky finky hepatit A aşısı da özel bacım kardeşim..

Aaa evet portakal ağıcına bir ara çok takılırdım, ne güzel yemekler ve sofraların resmi var o sitede. Benim tüm akrabalarım şehir dışında olduğu için, kalabalık sofralara özenerek bakardım .

aynen ole ne kalabalık bı aıledır onlar.. hepsı de bırbırınden maırfetlı.. gorulen o ki durumları da hepsının şahane... hep zıyafet sofralarını andıran yemek takımları, yemek masası.. valla ınsan bakınca ıcınde kayboluyor o kalabalıga, o berekete, o görselliğe..

portakal ağacına ben de hep takılırım..hatçenin sitesi..durumları takımları vs.benim de gözümden kaçmıyor..şimdi de ev dekorasyonuyla ilgili de fikirler vermeye başladı..hoş paradan haber vermek lazım önce..

tulum lorunu duydum denedim çok hoşuma gitti ama kaşar lorunu hiç duymamıştım..hemen araştırayım deniyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…