aslıcım kızında cok sekermiş masallahhh
Maşallah aslıcım kızına çok tatlı..
Tv akşamları açık oluyor şu anda annem ve babam da bizdeler açılıyor haliyle.
Dans eden Afik de çok şekerdir eminim. Teo'dan sonra oyuncu Afik. Erkekler kızlardan oyuncu çıktı ilginç.
tesekkur ederım :1rolleyes:ne guzel bır kuşmuş bu bole.. masallahh.. gozler sahane.
Bugün İftara ve Sahura ne pişirsem. Hem kolay, hem lezzetli hem de ekonomik olsa ne güzel olur.
dün aksam Kuzey ı parka cıkarma vatanı gorevımızı tamamlamak ıcın gezınırken.. yolda bı travestı gorduk.. anam acmıs bı yakasını teee belıne kadar acık arkası, dusmus askısının ustu.. gıdıyor yolunda.. anamm bı gordum yanımızdan gecerken.. şok!! Aaaaaa.. bu ne yaaa.. falan fılan derken, etrafımız aıle dolu.. mıllet dısarıda.. herkes bırbırını durtukluoo bu ne dıe.. alıskın deılıs bız buralarda bole seylere.. ortalık cocuk dolu.. genc dolu..
yaw bı rahatsız oldum.. ki ben muhabırlık zamanımda bu ınsanlarla dızı yazısı yapmıs bırıyım.. asla bu secıme bu yasantıya karsı degılım, hele kı ıclerını bıldıkten sonra.. ama toplum ıcındekı duzenı alt ust eden bu hallerınden nefret edıyorum.. ınsan gıbı gıyınse olmaz mı?? basket kursundan cıkan 13- 14 yasında erkek cocukları gecıoo yanımızdan.. bırbırlerıne sordukları soru.. neydı ki bu???
ben ya yaşlanıyorum.. ya da bu teşhircilik olayına anne olduktan sonra daha bır sert yaklasır oldum sanırım..
benim keyif sona erdi oğluşum uyanmış sesi gelio efririm sen cvp yazarsan sevinirim bajım ben telden okurum...
tesekkur ederım :1rolleyes:
domates corbası yanına bısıler bıde sahur ıcın patatesllı rulo borek CADIARZU
meltem iş konusunda hakkında hayırlısı olsun.
biz bizi Yaradanın bizi bizden daha çok sevdiğini unutup endişeleniyoruz farkında olmadan ama
O bizim için en iyisini biliyor şüphesiz.
ben hayatımızı PUZZLE a benzetiyorum.biz resmin tamamını bilmediğimiz için karşımıza gelen her parçada endişeleniyoruz.
ama geçmişe bakınca resmin düzgun olması için o parça aslında şartmış.
sanırım 1 yaş döngüsü uykuda sorun oluşturuyor.
hayırlısı bakalım nasıl bi düzen olacak afikimde..
bugun regly oldum olmamam gerekirken erkenden geldi.
agrım var yatıyorum.afik babannesinde.
saolsun bende accuk yatıyom.
yattıgım yerdende sizinlen çen çen çençen
Ayşe Arman bugünkü yazısından "Hayat, ben çalışırken başıma gelenlerden ve ıskaladıklarımdan ibaret..." diyor bazen ben de öyle hissediyorum, kızımında gün boyunca olamadığım içim.
+111bu üç kuruşa hem cam kenarı, hem de şoför mahali gıbı olsun gıbı bısı olmuş.. :))
tesekkur ederım :1rolleyes:
domates corbası yanına bısıler bıde sahur ıcın patatesllı rulo borek CADIARZU
KUL: Dedim ki: 'Çok yalnızım.'
ALLAH: Dedi ki: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ 'Ben ki sana çok yakınım.' (2/Bakara,186)
şu yaşıma kadar beni ayakta tutan şey bu oldu..
Benim de aklımdan patatesli börek geçmeye başlamıştı yapacağım inşallah akşama, teşekkürler.
Aklımda tutmam lazım hep bunu, bazen çok sinirli ve yalnız hissediyorum kendimi.
:)) hee bi gidimcik ben bi tivik gogsunu ikye boler atarim dipfrize sonrada birini cikarip onuda usunlamasina ikiye bolup teflonda izgara yaparim,tam bi gidimcik tadimlik olur:))
yok ben un koymuyorum arpa sehriye varya o koyulastiriyor zaten yumurta sarisi yogurt biraz limon suyu, corba suyu kaynarken koyar sehriyeleri atar beraber pisiririm, kesilmez..bi tablette tivik knor:))bu aksam yapmadim cunku uyuyakaldim veletle, makarna ve tivik yaptim..ya bi insanin cani nasil domatesli makarna ister, gunduzden kokusu geldi burnuma sarmisakli domates soslu,feslegenli..2 tabak yedim:))teodan vakit kaldikca..
alıntı yapamıyorum arkadaslar format atıldı pc ye alıntı yaphınrca direk yanıtla çıkıyor anlamadım bende kusura bakmayın tek teky azıyorum bolca okuyup aklımda kalanlarseklinde
secil dr kontrollerinin iyi olmasına sevindim canım
cebini yazmıssın aldım kayıt ettim ama pek mumkun degil hatta hiç degil
hava korkunç sıcak bizde araba yok birsaatlik mesafe ece ilee
yazmıstım okudunmu bilmem transfer bir bucuk saatsurdu alandan onda bile perisan olduk mız mızaglar ece uykusu geldi sıkıldı vs baska zaman insalla arabayla geldigimizde mutlaka gorusmek isterim su an gozum hiçyemyior hava zatne korkunç szıcak deniz dısında biryere gezmek mumkun degil
bal bildircin falan erken iki yasından evel deneme
hertur bitkisile karısımlar falan korkarım bitkisel lafının masum olmadıgını çok iyi bilyorum
mercimeğimm çok sevindim ciddi bişey olmamasına umarım kardiyolgtan da iyi haberlerle dönersin.
Nur arkadaşına ve bebeğine cok üzüldüm canım. benim arkadaşımda 1 ay önce doğum yaptı. cocuk cüce olacakmış tıptaki adını unuttum kolunun üst kısmı ve bacak üst kemiği kısa vücuduna göre. doktorlar anlayamadı hamileyken o kadar üzülüyorum ki sürekli solunumu duruyor cocuğun zor yetiştiriyolar hastaneye. kayınvalidesi çocuk özürlü diye uğramıyormuş bile. üstelik kız başka cocuk istemediği için tüplerini bağlattı. hayat karşımıza neler çıkaracak bilmiyoruz ama sağlık versin gerisi hikaye.
1 yaşaşılarını aralştırıyorumda.
aşıdunyası.com dan baktım bide.
Kabakulak, Kızamık, Kızamıkçık, Pnömokok, Hepatit A, Suçiçeği Aşısı
aşılar bunlarmı.
sadece suçiçeğinemi para verces.
aklım karıştı benm şimdi aşılar için saglık ocagına gidip 1 hafta sonrasındada 1 yaş kontrolu için doktorumuza gitmeyi düşünüyordum sizce nasıl yapsam.
Aaa evet portakal ağıcına bir ara çok takılırdım, ne güzel yemekler ve sofraların resmi var o sitede. Benim tüm akrabalarım şehir dışında olduğu için, kalabalık sofralara özenerek bakardım .
ıcıne kaşar loru da koy.. hem uygun bır peynır hem de cok lezzetlı yapar boregı.. hem de daha yumusak olur.. bana da bı parca ayır olma mı??
Ayvalık'ta keşfettim müthiş lezzetli kaşar lorunu ama İStanbul da bulamadım pazarda falan.Olsa ne güzel olurdu.
nacızane; aklında tutma.. kalbıne kazı.. bunu yapmasam sımdıye yasıyor olmazdım.. bı yerlerde yok olup gıtmıstım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?