ayçacım, metrobüsün acıbadem durağı bana çok yakın.. bana rahat gelebilirsin..bu ara öyle çok düşünüyorum ki gün işini...acaip istiyorum ama uzak oluşum düşündürüyor.. metrobüsle falan gidebilir miyim diye düşünüyorum..arabada rüzgara güvenemiyorum hiç...sana nasıl gelirim mesela...
heffeeeettt beraber giderisss!valla ayca banada ç ogu arkadas uzak bir anadolu yakasıben varımbirde gizemde katılırsa ikikisi olacagız birlikte gideriz heralde gizemle ama yani aydabir yahu zaman geçiyor her geçen zaman daha kolay olur arabayolculukları
sevindim işine yaramasına canım.. ah yaaaa!!! ne rezillik di mi!! çok doğru söylemiş avukatın. iş davalarını %90 oranında işçi kazanır. ama tahsil aşaması o çok zor işte... inşallah tahsil edebilirsin..işten ben aynen bu durumdayım Gizemcim..yazdıkların bana yaradı..eski şirketim sürekli yer değiştirip duruyor..bi sürü arkadaş mahkemeye verdik halen bekliyoruz..teşvik-i mesai yaptığım arkadaşlarım bile adres vermiyorlar..off fenalardayım..7 yıllık tazminatım var içerde..avukatım kesin kazanırız fakat parayı tahsil etmek çok zor olacak diyor.
ayy kıyamam güzel gözlüme
evrimcim bu yazıları nerden okuyabiliyoruzz acaba? çok isterim okumak..Evrimcim ben de baktım inceledim okudum yazını..daha önceden mi biliyordu acaba dedim fotoğrafın farklı olunca..hatta sarı saçlı fotoğrafını görünce aklıma direkt ilk profil resmin geldi..evriştin o zamanlar..hey gidi günler heyy..
tatlım gece gece ağır gelmiyo mu yaf böyle şeyler?ne mi pişiriyorum
tas kebabı yanında küp patates kızartması yaptım.
dünde bu zamanlar aşure yapıyordum.
dunden kalma biraz makarna var.ohh miss gibi menu işte..
ayyyy ben isterimmmmmlimonataya fena sarmış durumdayım...
kendim yaptım süpper ötesi oldu artık asla marketten almam..
isteyene tarif veririm ama muhteşem oldu yani..
ya karıncalarla başım belada!!!!!!! ne yapsam kurtulamadım!!! her türlü öneriye açığım! ay çıldırıcaaaammmm!!
az önce abim aradı çok iyi bir firma olmasada maaşı eskisnn yarısı olsada bi işe başlıyor inşallah.
4-5 gun egitim semineri olc akmış istanbulda.
cuma gunu geliyor:
hayırlısı bakalım evde boşboş oturup eşiyle birbirlerinin kredilerini tuketmekdense sanarıım bu çok dahah iyi bi çözüm..
sevincimi paylaşmak istedim:)
tek tek alıntı yapmıstım ama uctu gitti... yorum yapan herkese tesekkurler
az once kızım emeklerken yuzustu dustu canım benım yaa dısı dudagını patlattı cok kanadı cok uzgunum senağlama
saat 6bucuk..4te uyandı hala ayagımda poffff
günaydınnnnnnnnnn..
pervin şu uykusuz geceler bizdede 2 güne vir var ..bugünd eogünlerden birisi...((ne sıkıntısı var diş sanırım ve gaz ya of ...
gunaydın kımse yokmu zemuszemus
dunkı dususten sonra kızımın ust dudagı şişmiş :1no2: içim gitti ya
meltem isle ilgili sorunu atladım sanırım yer degismisin hakında hayırlısı olsun nered mutlu olacagın belli olmaz on yargılı dusunmemekle iyi etmissin bak yeni mudur de nekadar sevecen yaklasmısne mutlu sana
Meltem işin için hayırlısı olsun... Her yerde aynı işte,özel devlet farketmiyor uyuz insanlar her yerde.
Şu kaşınma olayını yazıyorum yazıyorum bilgisayar kapanıyor yarım kalıyor. Doğumdan 15 gün sona aniden çok şiddetli kaşınmaya başladım. Tüm vücudum ayak tabanlarım bile. öyle böyle değil ağlaya ağlaya kaşınıyordum. Çok yazmıştım buraya, doğumdan mı acaba diye merakımdan.Maviş de olmuştu benzer bi durum Doktor olmadığını söyledi gerçi. 1 aydan fazla sürdü sonra kendiliğinden geçti. Arada antibiyotik, kremler haplar kullandım bana mısın demedi. Çok fenaydı anlatamam..
tek tek alıntı yapmıstım ama uctu gitti... yorum yapan herkese tesekkurler
az once kızım emeklerken yuzustu dustu canım benım yaa dısı dudagını patlattı cok kanadı cok uzgunum senağlama
gizemcim çok saol cvp için
ama adresde bulunmamalrı gibi bi durumyok
adresleri belli kocaman nobel firması.
hatta tebligat ellerine ulaşmış.
abimin bölge müdürüde kendine gıcıklık yapıldıgını şirketi dava ettiği için cepha aldıklarını mahkemeye katılmıcaklarını falan söylemiş.
offf makemeler zor işler ya..
Merhaba kıslaaaaar!! Ben geeeldiiimmmmmmmm :)
Evimi süpürdüm, yerleştirdim. Doruk'u uyuttum ve geldim.
Çok yoğun ve zor bir 10 gündü, tatil ve deniz kısmı süperdi tabi ama Doruk 5 kişinin arasında aşırı şımardı. Annem tepesine çıkardı, sayesinde bizim için çok zor oldu. Neyse ki Gözde destek çıktı bize, anneme engel oldu şımartması konusunda da, bir nebze olsun rahatladık.
Doruk hala yürümüyor. Elimizden tutup koşturuyor, elimizden tutup 15 cm genişliğindeki kaldırım taşında önüne önüne basarak düşmeden yürüyor ama elini bıraktığımız anda oturrup emeklemeye başlıyor. Çorlu'dayken ne güzel elimizi bırakıp 5-6 adım atıyordu. emeklemeyi keşfedince bıraktı, daha da yürüyecek gibi durmuyor yakın zamanda.
2 gecedir de gene saat başı ağlayarak uyanıyor, üst damağında azı dişinin yerinde toplu iğne başı kadar beyaz bir şey gördüm ama dokundurtmuyor. Acaba azı dişi mi çıkıyor, diyorum. Dün Calpol'e rağmen gece bizi mahfetti.
1 kg alarak döndüm tatilden ama çok normal, hatta iyi diyebiliriz. Çünkü 10 gün boyunca neredeyse 1 defa sebze yedik, meyve desen 1 kg bile tüketmemişimdir. Hamur işi, dondurma, ızgara ve kızartmalarla beslendim resmen. Hiç de kısmadım boğazımı. Doruk sağolsun, yaktırdı ne yediysem :)
Sizi çok özledim. yakında foto eklerim :)
az önce abim aradı çok iyi bir firma olmasada maaşı eskisnn yarısı olsada bi işe başlıyor inşallah.
cuma gunu geliyor:
hayırlısı bakalım evde boşboş oturup eşiyle birbirlerinin kredilerini tuketmekdense sanarıım bu çok dahah iyi bi çözüm..
ya karıncalarla başım belada!!!!!!! ne yapsam kurtulamadım!!! her türlü öneriye açığım! ay çıldırıcaaaammmm!!
Çok sevindim. Hakkında hayırlı olur inşallah.az önce abim aradı çok iyi bir firma olmasada maaşı eskisnn yarısı olsada bi işe başlıyor inşallah.
cuma gunu geliyor:
Hoş geldin, özlettin kendini, foto bekliyoruz.Merhaba kıslaaaaar!! Ben geeeldiiimmmmmmmm :)
Evimi süpürdüm, yerleştirdim. Doruk'u uyuttum ve geldim.
Çok yoğun ve zor bir 10 gündü, tatil ve deniz kısmı süperdi tabi ama Doruk 5 kişinin arasında aşırı şımardı. Annem tepesine çıkardı, sayesinde bizim için çok zor oldu. Neyse ki Gözde destek çıktı bize, anneme engel oldu şımartması konusunda da, bir nebze olsun rahatladık.
Doruk hala yürümüyor. Elimizden tutup koşturuyor, elimizden tutup 15 cm genişliğindeki kaldırım taşında önüne önüne basarak düşmeden yürüyor ama elini bıraktığımız anda oturrup emeklemeye başlıyor. Çorlu'dayken ne güzel elimizi bırakıp 5-6 adım atıyordu. emeklemeyi keşfedince bıraktı, daha da yürüyecek gibi durmuyor yakın zamanda.
2 gecedir de gene saat başı ağlayarak uyanıyor, üst damağında azı dişinin yerinde toplu iğne başı kadar beyaz bir şey gördüm ama dokundurtmuyor. Acaba azı dişi mi çıkıyor, diyorum. Dün Calpol'e rağmen gece bizi mahfetti.
1 kg alarak döndüm tatilden ama çok normal, hatta iyi diyebiliriz. Çünkü 10 gün boyunca neredeyse 1 defa sebze yedik, meyve desen 1 kg bile tüketmemişimdir. Hamur işi, dondurma, ızgara ve kızartmalarla beslendim resmen. Hiç de kısmadım boğazımı. Doruk sağolsun, yaktırdı ne yediysem :)
Sizi çok özledim. yakında foto eklerim :)
Evet ya, evde çok güzel oluyor ama limonun kilosu bizim ordaki markette 5 ytl yuh dedim.limonataya fena sarmış durumdayım...
kendim yaptım süpper ötesi oldu artık asla marketten almam..
isteyene tarif veririm ama muhteşem oldu yani..
Biz eczaneden karınca tozu almıştık, gezindikleri yere serpmiştik ama zehirli tabi bebekler için tehlikeli olabilir.ya karıncalarla başım belada!!!!!!! ne yapsam kurtulamadım!!! her türlü öneriye açığım! ay çıldırıcaaaammmm!!
Hamile kalmadan önce ben de iki çocuk isterdim ama ne kadar zor olduğunu tecrübe ettikçe kısa sürede vazgeçtim bu fikrimden, daha da değiştirmem. Bi de etraftan en güzel zamanları bunlar dedikleri zaman beni neler bekliyor acaba diye iç geçiriyorum. Gerçi bence en zor zamanları 0-3 ay ve ergenlik dönemi bu çocukların. İki çocuklu annesi olan Esra ve Derya'yı ben de gönülden tebrik ediyorum.
çok zor bir cocuk yetiştiriyorum bende daha neler var önümüzde bilemiyorum kestiremiyorum ama yanlız kalsın istemiyorum 3 yaşına girdiğinde hamile kalmak istiyorum 34 yaşında olacağım belki biraz riskli olacak ama bu hayatta tutanacağı bi dal olsun istiyorum. başı sıkıştığında gideceği kanından canından biri olsun istiyorum. ama benimde eşim hiç sıcak bakmıyor ikinci cocuğa hayırlısı artık
İnşallah herşey gönlünce olur, kardeş güzel şey ama çok zor iş. Tekrar aynı şeyleri yaşama düşüncesi tüylerimi diken diken yapıyor benim.
Hamile kalmadan önce ben de iki çocuk isterdim ama ne kadar zor olduğunu tecrübe ettikçe kısa sürede vazgeçtim bu fikrimden, daha da değiştirmem. Bi de etraftan en güzel zamanları bunlar dedikleri zaman beni neler bekliyor acaba diye iç geçiriyorum. Gerçi bence en zor zamanları 0-3 ay ve ergenlik dönemi bu çocukların. İki çocuklu annesi olan Esra ve Derya'yı ben de gönülden tebrik ediyorum.
çok zor bir cocuk yetiştiriyorum bende daha neler var önümüzde bilemiyorum kestiremiyorum ama yanlız kalsın istemiyorum 3 yaşına girdiğinde hamile kalmak istiyorum 34 yaşında olacağım belki biraz riskli olacak ama bu hayatta tutanacağı bi dal olsun istiyorum. başı sıkıştığında gideceği kanından canından biri olsun istiyorum. ama benimde eşim hiç sıcak bakmıyor ikinci cocuğa hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?