2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnnnnnnnn..
pervin şu uykusuz geceler bizdede 2 güne vir var ..bugünd eogünlerden birisi...((ne sıkıntısı var diş sanırım ve gaz ya of ...

ayçacım, metrobüsün acıbadem durağı bana çok yakın.. bana rahat gelebilirsin..

valla ayca banada ç ogu arkadas uzak bir anadolu yakasıben varımbirde gizemde katılırsa ikikisi olacagız birlikte gideriz heralde gizemle ama yani aydabir yahu zaman geçiyor her geçen zaman daha kolay olur arabayolculukları
heffeeeettt beraber giderisss!

sevindim işine yaramasına canım.. ah yaaaa!!! ne rezillik di mi!! çok doğru söylemiş avukatın. iş davalarını %90 oranında işçi kazanır. ama tahsil aşaması o çok zor işte... inşallah tahsil edebilirsin..

evrimcim bu yazıları nerden okuyabiliyoruzz acaba? çok isterim okumak..

ne mi pişiriyorum
tas kebabı yanında küp patates kızartması yaptım.
dünde bu zamanlar aşure yapıyordum.
dunden kalma biraz makarna var.ohh miss gibi menu işte..
tatlım gece gece ağır gelmiyo mu yaf böyle şeyler?

limonataya fena sarmış durumdayım...
kendim yaptım süpper ötesi oldu artık asla marketten almam..
isteyene tarif veririm ama muhteşem oldu yani..
ayyyy ben isterimmmmm

ya karıncalarla başım belada!!!!!!! ne yapsam kurtulamadım!!! her türlü öneriye açığım! ay çıldırıcaaaammmm!!

eczanelerde satılan tox dıye bır ılac var cok etkılı yada sımdı detan cıkarmıs oda etkılı ve zararsızmıs evde bebek oldugunu dusunursek detan daha iyi gıbı

benım eskı evımdede vardı camasır suyu dokerdım cıktıkları yere yada 1 parca lımon hemen yok olurlardı

inş yeni işinde mutlu olur

tek tek alıntı yapmıstım ama uctu gitti... yorum yapan herkese tesekkurler

az once kızım emeklerken yuzustu dustu canım benım yaa dısı dudagını patlattı cok kanadı cok uzgunum senağlama

geçmiş olsun

saat 6bucuk..4te uyandı hala ayagımda poffff

oyyy zor bir durum

günaydınnnnnnnnnn..
pervin şu uykusuz geceler bizdede 2 güne vir var ..bugünd eogünlerden birisi...((ne sıkıntısı var diş sanırım ve gaz ya of ...

sana da kolay gelsin

gunaydın kımse yokmu zemuszemus

dunkı dususten sonra kızımın ust dudagı şişmiş :1no2: içim gitti ya

ben varım Günaydın
veri aktarımı yapıyorum bilgisayarda
yarın yeni odama geçicem hayırlısıyla

meltem isle ilgili sorunu atladım sanırım yer degismisin hakında hayırlısı olsun nered mutlu olacagın belli olmaz on yargılı dusunmemekle iyi etmissin bak yeni mudur de nekadar sevecen yaklasmısne mutlu sana

sağolunn

tek tek alıntı yapmıstım ama uctu gitti... yorum yapan herkese tesekkurler

az once kızım emeklerken yuzustu dustu canım benım yaa dısı dudagını patlattı cok kanadı cok uzgunum senağlama

geçmiş olsun minik eylül'e. bende gece park yatağına bıraktım ayaktayken tutunde sandım tutunmamış benim yüzümden yavrumun dudağı patladı kenara vurunca kanadı epey ama cok ağlamadı bende cok üzüldüm

3 kez katılmazlarsa belgeler üzerinden işlem yapılıyor canım aynı sorunu bende yaşadım. şuanda icra aşamasına geldik kazandım ama 2 yıl sürdü neredeyse.

hoş geldin bebek bronz resimlerini bekliyoruz. pikinili olsa keşke birkaç tanesi :)

cok sevindim güli daha iyi yerlere gelir inşallah

ya karıncalarla başım belada!!!!!!! ne yapsam kurtulamadım!!! her türlü öneriye açığım! ay çıldırıcaaaammmm!!

gizem daha önce de yazmıştım detan maxi anında çözüm mutlaka dene..

herkese günaydınnn
uff ne çok kaynatmışsınız akşam geçmiş almış başını gitmiş gece kuşları sizi gidi sizi.....
aslıcım aramıza tekrardan hoşgeldin yavrunu gördüm maşallah kıvançında gözleri böyle iri iri bu arada geçmiş olsun yavruna düşe kalka büyüyecekler
güliiiiii abinin iş bulmasına sevindim bu zamanda işsizlik çok zor nereye adım atsan herşey para.

Son düzenleme:
Çok sevindim. Hakkında hayırlı olur inşallah.
Hoş geldin, özlettin kendini, foto bekliyoruz.
limonataya fena sarmış durumdayım...
kendim yaptım süpper ötesi oldu artık asla marketten almam..
isteyene tarif veririm ama muhteşem oldu yani..
Evet ya, evde çok güzel oluyor ama limonun kilosu bizim ordaki markette 5 ytl yuh dedim.
Biz eczaneden karınca tozu almıştık, gezindikleri yere serpmiştik ama zehirli tabi bebekler için tehlikeli olabilir.
Aslıcım ve gizem geçmiş olsun kuzulara, kıyamam bal dudaklarına.

Hamile kalmadan önce ben de iki çocuk isterdim ama ne kadar zor olduğunu tecrübe ettikçe kısa sürede vazgeçtim bu fikrimden, daha da değiştirmem. Bi de etraftan en güzel zamanları bunlar dedikleri zaman beni neler bekliyor acaba diye iç geçiriyorum. Gerçi bence en zor zamanları 0-3 ay ve ergenlik dönemi bu çocukların. İki çocuklu annesi olan Esra ve Derya'yı ben de gönülden tebrik ediyorum.

çok zor bir cocuk yetiştiriyorum bende daha neler var önümüzde bilemiyorum kestiremiyorum ama yanlız kalsın istemiyorum 3 yaşına girdiğinde hamile kalmak istiyorum 34 yaşında olacağım belki biraz riskli olacak ama bu hayatta tutanacağı bi dal olsun istiyorum. başı sıkıştığında gideceği kanından canından biri olsun istiyorum. ama benimde eşim hiç sıcak bakmıyor ikinci cocuğa hayırlısı artık

İnşallah herşey gönlünce olur, kardeş güzel şey ama çok zor iş. Tekrar aynı şeyleri yaşama düşüncesi tüylerimi diken diken yapıyor benim.

İnşallah herşey gönlünce olur, kardeş güzel şey ama çok zor iş. Tekrar aynı şeyleri yaşama düşüncesi tüylerimi diken diken yapıyor benim.

sen en zorunu yaşadın canım doğum sonrası depresyon hiç birşeye benzemiyor diyor yaşayanlar. böyle düşünmekte cok haklısın. ben o ilk 3 aydaki koku için bile 3 çocuk yapardım şartlar ve yaşım elverseydi ama kısmet böyleymiş esranın da dediği gibi

aynen bende çok zor bir çocuk yetiştiriyorum çok hareketli hep peşindeyim. aslında 2. çocuk bende düşünüyorum ama benimde eşim istemiyor kendisi tek çocuk ve gayet hayatından memnun annesi babasıda çok güzel yetiştirmiş eşimi asla kıskançlık yada kendni beğenme gibi huyları yok hani genelde tek çocuk öyle olur derlerya bu zamanda 2 çocuğun ihtiyaçlarına cevap vermek zor diyor onu iyi yetiştirelim yeter diyor bende tek olmasını istemiyorum en azından bir kardeşi olsun gerçi kardeşi olupta kanlı bıçklı olanlarıda gördüm ama ne bileyim 2 çocuk olsa fena olmaz bende 3 yaşına falan gelince uygun zaman diyorum ama eşimi nsl ikna ederim bilemiyorum birde hamileliğim zor geçmişti 9 ay bulantılarla yaşadım o anları tekrar yaşamak gözümde büyüyor herşeyin hayırlısı olsun herşey kısmet gerçii 1.yi zor yaptık 2.nin olup olmayacağıda meçhulya

Yemek sitelerine bakıyorum acıktım iyice yufkalı mantı tarifleri ver. Hazır yufkanın içne kıymalı içten koyup küçük küçük kesip fırında pişiriliyor. Üzerine et suyu sarımsaklı yoğurt güzel bir tarife benziyor. Denemek istiyorum, sizlerden deneyen varsa yorumları bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…