cok gecmıs olsun Aslı..
dün kuzey hemen dibinde kocaman bır borcam patlattı.. aman yapma etme demeye kalmadan cekıverdı borcamı.. verılmıs sadakamız varmıs..
babası havaya kaldırrıken elını avizeye carptı.. patt dıe lambayı patlattı... her yer tuz buz cam..
Rabbiimm bize bagıslasın.. dur bakalım nası buyuyecekler.
cok gecmıs olsun Aslı..
dün kuzey hemen dibinde kocaman bır borcam patlattı.. aman yapma etme demeye kalmadan cekıverdı borcamı.. verılmıs sadakamız varmıs..
babası havaya kaldırrıken elını avizeye carptı.. patt dıe lambayı patlattı... her yer tuz buz cam..
Rabbiimm bize bagıslasın.. dur bakalım nası buyuyecekler.
Bir tane de kız mı doğrusam nee laelaelaelaelae
Şu ADA nın sahanelıgını gorunce... ayaklı pasta gibi..
Asli ben atlamisim evrimin alintidan gordum, nasil dustu bebik, gecmis olsun ya..off gittikce zorlasiyor zaptetmek..
doğumgünü kızı..QUOTE]
masallah ADA ya tam bir prenses olmus
Bir tane de kız mı doğrusam nee laelaelaelaelae
evrim gönderme mi yaptın benim algıda mı sorun var anlamadım bacım? hayrola. tusi borcamı düşürdü demek allah korumuş cok geçmiş olsun. yüzünde vücudunda hatıra izler kalmadan büyüseler keşke
ada nasıl güzelsin prenses!! gizem süsleme ortam şahane emeğine sağlık. nice güzel yılları hep beraber kutlayın
deniyim tatlım..eczanelerde satılan tox dıye bır ılac var cok etkılı yada sımdı detan cıkarmıs oda etkılı ve zararsızmıs evde bebek oldugunu dusunursek detan daha iyi gıbı
benım eskı evımdede vardı camasır suyu dokerdım cıktıkları yere yada 1 parca lımon hemen yok olurlardı
yok canım ya öyle bi sayı.. ama mahkemelerin uyuzluğu yüzünden uzuyor davalar.. yapılacak işleri yhazılacak yazıları her celse ayrı ayrı istiyolar da ondan.. e celselerin arası 3-6 ay malum..3 kez katılmazlarsa belgeler üzerinden işlem yapılıyor canım aynı sorunu bende yaşadım. şuanda icra aşamasına geldik kazandım ama 2 yıl sürdü neredeyse.
gizem daha önce de yazmıştım detan maxi anında çözüm mutlaka dene..
GIZMOOOOOOO inailmas guzel olmus, nice yillara, adanin elbiseye bittim birthday girl ha, sende super cikmissin..her ayrinti cok guzel ellrine saglik..
Doğum günü fotoları harika Ada'nın. Maşallah gözlerinin içi gülüyor.
çoook sağolun arkadaşlar.. bakan gözler güzel..Tesekkur ederım arkadaslarım..
ADAAA.. ADA...
Tam bir görsel şölen havasında baktım fotolara.. en kotu gunu boyle olsun.. nası guzel bı cocuktur bu, maşallahh.. Allaah nazarlardan saklasın..
hele pastası sanat eseri gıbı olmus... ellerine sağlık Gizem.. harıka bı ıs basarmıssın organızasyonunla.
ayaklı pasta.. süpersin evrim yaa.. çok tuttum bunu..Bir tane de kız mı doğrusam nee laelaelaelaelae
ben de tekim canım.. ve hiç sıkıntısını çekmedim.. gayet mutluyum..öyle kıskançlıklarım paylaşamamazlıklarım da hiç yoktur..tam aksine..Off yemek yemek yemek bu ara bende de iştah ve dolayısıyla kilo artışı başladı( Böyle güzel tariflerle tahrik etmeyin beni aklinialirimsmile
Özde de tam tersi iştahsız yediği ya alttan ya üstten çıkıyor...
2. çocuk kesinlikle düşünmem büyük konuşmak istemem ama asla....
Nurdan yap bir çocuk daha en başta sağlıklı ama kız olsun bu defa :) Bu ara söyleye söyleye hamile kalacaksın sonunda zemuszemus
Evrim göndermeler yapmış yine ama anlamadım kime? Nurdan gibi benden de :uhm: CADIARZU
Tek çocuk konusunda Güliz in eşi ve Dilek in eşi var 2 örnek... Biri tek çock olmaktançok memnun... Yani bakalım ilerde inş. pişman olmam Özde bana kızmaz neden kardeşim yok diye şu bağlatma işini aslında çok istiyordum ama 2 çocuk zorunluluğu olduğunu biliyordum demek imzayla bağlıyorlarmış....
tesekkur ederım emeklerken yuzunun ustune dustu dişi dudagını deldı cok agladı kızım ya
doğumgünü kızı..QUOTE]
masallah ADA ya tam bir prenses olmus
çoook teşekkür ederiz..Gizem bayıldım çok güzel bir parti belli :)) En kötü gününüz böyle şen şakrak geçsin yavrum ömrü boyunca hep gülsün annesi güzel, kızı güzel, herşey şahane
Evrim çok geçmiş olsun allah korusun böyle durumlarda en korktuğum göze bir şey sıçraması ...
amaninnnnnnnnOzlem eger bu asermeler devam ederse yapicam test cunku regl olmuyorum spiralden dolayi ama bi kac gundur pembe akinti geliyor(
arkadaşlar sizlerin nezdinde herkese teşekkür ederim... öperimmm kocamannnevrim gönderme mi yaptın benim algıda mı sorun var anlamadım bacım? hayrola. tusi borcamı düşürdü demek allah korumuş cok geçmiş olsun. yüzünde vücudunda hatıra izler kalmadan büyüseler keşke
ada nasıl güzelsin prenses!! gizem süsleme ortam şahane emeğine sağlık. nice güzel yılları hep beraber kutlayın
Bende anlamadım ki neden yazdı aslında? bilmiyorumkismile Yalnız komşusuna Tusinin sütüne ekmek doğruyorum cevabını unutmam kendilerinin kaydirigubbakcemile3
ya çok aradım adayla ikimizin pasta başı resmini ama çekilmemi,ş maalesef.. hep üçümüz varız.. daha önce böyle bi konu olmuştu ya, açıklıyım istedim...:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?