2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Asli ben atlamisim evrimin alintidan gordum, nasil dustu bebik, gecmis olsun ya..off gittikce zorlasiyor zaptetmek..

doğumgünü kızı..
süslemelerimiz..
pastamız..
1 şekllinde kurabiyleremiz(ben yaptım!!) gelenlere dağıttığımız "Ada'yla 1 yıl..." slayt cdlerimiz ve Ada için hazırladığımız anı ve mektup kutumuz..
vee biz..

aman Kuzey'de ucuz atlatmis, her an kafayi yiyor insan nolucak kafasini carpicakmi dusucekmi diye..

tesekkur ederım

ALLAH KORUSUN yavrularımızı gercekten verılmıs sadakanız varmıs cok gecmıs olsun

evet buyucekler ama onlar buyurken bız kac yas yaslanacaz merak edıyorum
:uhm:

GIZMOOOOOOO inailmas guzel olmus, nice yillara, adanin elbiseye bittim birthday girl ha, sende super cikmissin..her ayrinti cok guzel ellrine saglik..

Geçmiş olsun Evrim.Neyse ucuz atlatmış bi yerine birşey olmadan.

Tesekkur ederım arkadaslarım..

ADAAA.. ADA...

Tam bir görsel şölen havasında baktım fotolara.. en kotu gunu boyle olsun.. nası guzel bı cocuktur bu, maşallahh.. Allaah nazarlardan saklasın..

hele pastası sanat eseri gıbı olmus... ellerine sağlık Gizem.. harıka bı ıs basarmıssın organızasyonunla.

Off yemek yemek yemek bu ara bende de iştah ve dolayısıyla kilo artışı başladı ( Böyle güzel tariflerle tahrik etmeyin beni aklinialirimsmile
Özde de tam tersi iştahsız yediği ya alttan ya üstten çıkıyor...
2. çocuk kesinlikle düşünmem büyük konuşmak istemem ama asla....
Nurdan yap bir çocuk daha en başta sağlıklı ama kız olsun bu defa :) Bu ara söyleye söyleye hamile kalacaksın sonunda zemuszemus
Evrim göndermeler yapmış yine ama anlamadım kime? Nurdan gibi benden de :uhm: CADIARZU
Tek çocuk konusunda Güliz in eşi ve Dilek in eşi var 2 örnek... Biri tek çock olmaktançok memnun... Yani bakalım ilerde inş. pişman olmam Özde bana kızmaz neden kardeşim yok diye şu bağlatma işini aslında çok istiyordum ama 2 çocuk zorunluluğu olduğunu biliyordum demek imzayla bağlıyorlarmış....

Asli ben atlamisim evrimin alintidan gordum, nasil dustu bebik, gecmis olsun ya..off gittikce zorlasiyor zaptetmek..

tesekkur ederım emeklerken yuzunun ustune dustu dişi dudagını deldı cok agladı kızım ya

Gizem bayıldım çok güzel bir parti belli :)) En kötü gününüz böyle şen şakrak geçsin yavrum ömrü boyunca hep gülsün annesi güzel, kızı güzel, herşey şahane
Evrim çok geçmiş olsun allah korusun böyle durumlarda en korktuğum göze bir şey sıçraması ...

Ozlem eger bu asermeler devam ederse yapicam test cunku regl olmuyorum spiralden dolayi ama bi kac gundur pembe akinti geliyor(

evrim gönderme mi yaptın benim algıda mı sorun var anlamadım bacım? hayrola. tusi borcamı düşürdü demek allah korumuş cok geçmiş olsun. yüzünde vücudunda hatıra izler kalmadan büyüseler keşke

ada nasıl güzelsin prenses!! gizem süsleme ortam şahane emeğine sağlık. nice güzel yılları hep beraber kutlayın

Bende anlamadım ki neden yazdı aslında? bilmiyorumkismile Yalnız komşusuna Tusinin sütüne ekmek doğruyorum cevabını unutmam kendilerinin kaydirigubbakcemile3

deniyim tatlım..

yok canım ya öyle bi sayı.. ama mahkemelerin uyuzluğu yüzünden uzuyor davalar.. yapılacak işleri yhazılacak yazıları her celse ayrı ayrı istiyolar da ondan.. e celselerin arası 3-6 ay malum..

GIZMOOOOOOO inailmas guzel olmus, nice yillara, adanin elbiseye bittim birthday girl ha, sende super cikmissin..her ayrinti cok guzel ellrine saglik..

Doğum günü fotoları harika Ada'nın. Maşallah gözlerinin içi gülüyor.

çoook sağolun arkadaşlar.. bakan gözler güzel..

Bir tane de kız mı doğrusam nee laelaelaelaelae

Şu ADA nın sahanelıgını gorunce... ayaklı pasta gibi..
ayaklı pasta.. süpersin evrim yaa.. çok tuttum bunu..

ben de tekim canım.. ve hiç sıkıntısını çekmedim.. gayet mutluyum..öyle kıskançlıklarım paylaşamamazlıklarım da hiç yoktur..tam aksine..

ya çok aradım adayla ikimizin pasta başı resmini ama çekilmemi,ş maalesef.. hep üçümüz varız.. daha önce böyle bi konu olmuştu ya, açıklıyım istedim...:kedi:

Bende anlamadım ki neden yazdı aslında? bilmiyorumkismile Yalnız komşusuna Tusinin sütüne ekmek doğruyorum cevabını unutmam kendilerinin kaydirigubbakcemile3

sinir anıyla cıkıyor ıste bazen boyle abuk subuk seyler ıste :))

ya çok aradım adayla ikimizin pasta başı resmini ama çekilmemi,ş maalesef.. hep üçümüz varız.. daha önce böyle bi konu olmuştu ya, açıklıyım istedim...:kedi:

Gizem, yok boyle bır konu, aklında yanlıs kalmıs.. herkes ailesini koyabılır, nıe koymasın, burası haremlık selamlık bır yer degıl kı..

ben aıle konulması konusunda asla bı soz soylemedım.. sadece eş konulması konusunda demıstım.. o da benım nacızane dusuncem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…