2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende 2 cocuk isteyenlerdendim, ama gun gectikce uzaklasiyorum sanki, yani nasil bir daha cesaret edebilirim, 25 kilo al, dogum, ilk zorlu 1 yil, uykusuzluk, ve teodan bir ikinci daha aman yarabbi allah bana buyuk sabir vermeli, teo cok yorucu ve zor bi bebek, 2.ci bir ordek nasil olur bilemiyorum..uslu bir kiz olsa mesela super olur:))ben 3 yas arayla istiyorum ama yada bir kaza olucak yine...

Hele de eş ikinci çocuk istemiyorsa bir kez daha düşünmek lazım. Çünkü eşlere de çok görev düşüyor, insanın tek başına kaldırabileceği bir şey değil.

ben çok yaparım onu..eşim de ben de bayılırız..mantı açamayınca kolaya kaçıyorum bu şekilde..

Pöff bide bu çıktı şimdi:
Bayram öncesinde konjonktivit uyarısı
Göz iltihabı olarak bilinen konjonktivit salgını nedeniyle hastaneye müracaat edenlerin sayısı 10 bini buldu. Uzmanlar bulaşıcı olan hastalık nedeniyle bayramda el hijyenine önem verilmesi gerektiği uyarısı yaptı

Güli çok sevindim abinin iş bulmasına..inşallah bu şekilde önü açılmış olur daha iyi yerlere gelir..

Hele de eş ikinci çocuk istemiyorsa bir kez daha düşünmek lazım. Çünkü eşlere de çok görev düşüyor, insanın tek başına kaldırabileceği bir şey değil.

Eş desteği hiç görmedim ben buket sadece sever o. ne uyutur ne doyurur elini bile sürmez hatta oyalayamaz bile. çok beceriksiz bir kocam var. yada öyle gösteriyor kendisini. tek çocuk olduğu için hiç sorumluluk almamıştı evlenene kadar anca bu kadar eğitebildim. sonradan olmuyor işte aile cok önemli dileğinde dediği gibi

ha evet yaa..dün Ender Saraç da bahsetmişti programında salgın var aman dikkat diye..

Nurdan kızlar da artık eskisi gib değil, bu yeni nesilin kızları da çok yaramaz.İki saniye poposunun üstüne oturmuyor bizimkisi.

Benimki de o işleri hiç yapmaz ama çocukla oynuyor oyalıyor en azından. Ev işlerinde ve çocukla ilgili işlere hiç elini sürmez sağ olsun. Allah yardımcımız olsun.

O zaman sana hemen sorularımı sorayım:Et suyu hamur yapmaz mi üstüne dökünce, bi de evde et suyu yoksa bulyon nasıl olur acaba?

ama zaten biraz yumuşaması gerekiyor..amaç o..hani mantı gibi o yumuşaklıkta olması için..fırından çıkınca kıtır kıtır oluyor çünkü..bulyon da olur tabii

Acaba orucun kiloya etkisi olur mu diye tartılıyorum ama yok kayda değer bir değişiklik. Vucüt gün içinde sadece su kaybediyor anlaşılan. İftardan sonra içtiğim su ve yemek ile 1,5 kilo artıyor kilom.

Bu arada internette nohut köftesi(falafel) tarifleri de çok lezzetli gözüküyor. Onu da deneyip yorumları yazarım yakında.

Vardır ya kıl tipler; mıllet sıkıntısını üzüntüsünü yazar, o da gelir kabuğu kaşır.

Ayy valla benım kocam bı tane.. ( sankı dedık kaç kocan var) her turlu yardımı yapar, evı ındırrır kaldırrıır alimallahhh.. yemek te yapar, gece ben arada uyanmam, o bakar.. sabah alır yataktan kahvaltısını yaptırr, ben bıraz daha uyurum.. her aksam parktan geldıkten sonra o yıkar cocugumuzu.. ben de yayar yayar otururumm.. ay altını degıstırrır, ustunu degıstırır..

bır de yazar arkadas.. cocugum cok hasta yemıyor.. hemen altına yazar, ay masallah benım cocugum olmuşş topaçççççç, hep yıyo cok yıyooo, ay herseyı yıyorr...

kadının bırı yazar, ememiyor cocugum, cok uzuluyorum..

altına yazar.. ay valla gece gunduz memede, cekemıyorum bır turlu masallahh kuzucuğumaaa

neyse ki arada gelıp ımza atar oldular :))

gunaydın kımse yokmu zemuszemus

dunkı dususten sonra kızımın ust dudagı şişmiş :1no2: içim gitti ya

cok gecmıs olsun Aslı..

dün kuzey hemen dibinde kocaman bır borcam patlattı.. aman yapma etme demeye kalmadan cekıverdı borcamı.. verılmıs sadakamız varmıs..

babası havaya kaldırrıken elını avizeye carptı.. patt dıe lambayı patlattı... her yer tuz buz cam..

Rabbiimm bize bagıslasın.. dur bakalım nası buyuyecekler.

CADIARZU:uhm:

kesinlikle katılıyorum benım eşimde cok yardımcıdır ama onunda bıktıgı zamanlar oluyor tabıkı
tekrar hosbuldum :) kıvancada kocaman masallah ALLAH nazarlardan saklasın

puket bak benimde canim cekti su yalanci mantidan denesemmi, ama burdaki yufkalarla nasil olur ki??

birde hanimlar icinizde iskembe corbasi yapmayi bilen varmi, bi tarif allsam??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…