İnşallah herşey gönlünce olur, kardeş güzel şey ama çok zor iş. Tekrar aynı şeyleri yaşama düşüncesi tüylerimi diken diken yapıyor benim.
çok zor bir cocuk yetiştiriyorum bende daha neler var önümüzde bilemiyorum kestiremiyorum ama yanlız kalsın istemiyorum 3 yaşına girdiğinde hamile kalmak istiyorum 34 yaşında olacağım belki biraz riskli olacak ama bu hayatta tutanacağı bi dal olsun istiyorum. başı sıkıştığında gideceği kanından canından biri olsun istiyorum. ama benimde eşim hiç sıcak bakmıyor ikinci cocuğa hayırlısı artık
Yemek sitelerine bakıyorum acıktım iyice yufkalı mantı tarifleri ver. Hazır yufkanın içne kıymalı içten koyup küçük küçük kesip fırında pişiriliyor. Üzerine et suyu sarımsaklı yoğurt güzel bir tarife benziyor. Denemek istiyorum, sizlerden deneyen varsa yorumları bekliyorum.
ben çok yaparım onu..eşim de ben de bayılırız..mantı açamayınca kolaya kaçıyorum bu şekilde..
Hele de eş ikinci çocuk istemiyorsa bir kez daha düşünmek lazım. Çünkü eşlere de çok görev düşüyor, insanın tek başına kaldırabileceği bir şey değil.
Pöff bide bu çıktı şimdi:
Bayram öncesinde konjonktivit uyarısı
Göz iltihabı olarak bilinen konjonktivit salgını nedeniyle hastaneye müracaat edenlerin sayısı 10 bini buldu. Uzmanlar bulaşıcı olan hastalık nedeniyle bayramda el hijyenine önem verilmesi gerektiği uyarısı yaptı
Eş desteği hiç görmedim ben buket sadece sever o. ne uyutur ne doyurur elini bile sürmez hatta oyalayamaz bile. çok beceriksiz bir kocam var. yada öyle gösteriyor kendisini. tek çocuk olduğu için hiç sorumluluk almamıştı evlenene kadar anca bu kadar eğitebildim. sonradan olmuyor işte aile cok önemli dileğinde dediği gibi
O zaman sana hemen sorularımı sorayım:Et suyu hamur yapmaz mi üstüne dökünce, bi de evde et suyu yoksa bulyon nasıl olur acaba?
ama zaten biraz yumuşaması gerekiyor..amaç o..hani mantı gibi o yumuşaklıkta olması için..fırından çıkınca kıtır kıtır oluyor çünkü..bulyon da olur tabii
gunaydın kımse yokmu zemuszemus
dunkı dususten sonra kızımın ust dudagı şişmiş :1no2: içim gitti ya
Vardır ya kıl tipler; mıllet sıkıntısını üzüntüsünü yazar, o da gelir kabuğu kaşır.
Ayy valla benım kocam bı tane.. ( sankı dedık kaç kocan var) her turlu yardımı yapar, evı ındırrır kaldırrıır alimallahhh.. yemek te yapar, gece ben arada uyanmam, o bakar.. sabah alır yataktan kahvaltısını yaptırr, ben bıraz daha uyurum.. her aksam parktan geldıkten sonra o yıkar cocugumuzu.. ben de yayar yayar otururumm.. ay altını degıstırrır, ustunu degıstırır..
bır de yazar arkadas.. cocugum cok hasta yemıyor.. hemen altına yazar, ay masallah benım cocugum olmuşş topaçççççç, hep yıyo cok yıyooo, ay herseyı yıyorr...
kadının bırı yazar, ememiyor cocugum, cok uzuluyorum..
altına yazar.. ay valla gece gunduz memede, cekemıyorum bır turlu masallahh kuzucuğumaaa
neyse ki arada gelıp ımza atar oldular :))
kesinlikle katılıyorum benım eşimde cok yardımcıdır ama onunda bıktıgı zamanlar oluyor tabıkıHele de eş ikinci çocuk istemiyorsa bir kez daha düşünmek lazım. Çünkü eşlere de çok görev düşüyor, insanın tek başına kaldırabileceği bir şey değil.
tekrar hosbuldum :) kıvancada kocaman masallah ALLAH nazarlardan saklasınherkese günaydınnn
uff ne çok kaynatmışsınız akşam geçmiş almış başını gitmiş gece kuşları sizi gidi sizi.....
aslıcım aramıza tekrardan hoşgeldin yavrunu gördüm maşallah kıvançında gözleri böyle iri .
geçmiş olsun minik eylül'e. bende gece park yatağına bıraktım ayaktayken tutunde sandım tutunmamış benim yüzümden yavrumun dudağı patladı kenara vurunca kanadı epey ama cok ağlamadı bende cok üzüldüm
QUOTE]
canım ya kıyamam cok gecmıs olsun
Aslıcım ve gizem geçmiş olsun kuzulara, kıyamam bal dudaklarına.
tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?