2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok yaw.. gonderme falan yapmadım.. eskı bır takım ınsanlar aklıma geldı.. bı kac kısı yapardı boyle ozellıkle.. bı ego tatmını olayı.. baskalarının uzerınden.. bı kac konuyu okuyunca aklıma geldı ole.. paylasayım dedım.. hatırlayanlar güler gecer okuyunca.. ıkı sene gece gunduz burada olunca halıyle bı suru anı birikmiş oluoo..

Gizem..resimlerinize bayıldım desem yeridir..Ada da çok sevimli olmuş..her detayı düşünmüşsün...daha nice nicelerine..

Evrim sen de çok hoşsun biliyün biliyrüm..

canım o düşüncene katılmıyor değilim.. geçen sefer de tişört baskısı için şu mu bu mu diye resim koydum da direk olmasa da onun üzerine denk geldi ya bu olay, yine öyle bişey olsun istemedim de ondan..
sen şu yazılarını nerden okiycam onu deyiver hele, sordum ama kaçırdın sanırım, merak ediyorum çoook..

Evrimin yerine sazan gibi atlayıp face demek istiyorum...
Özellikle boyoz adlı yazısını çok beğendim en kısa zamanda kendisi ile tanışmak istiyorum mümkünse kaydirigubbakcemile3

Eskilerden kocam benim üstüme yok ben onun üstüne yumak olmuşlardı bir dönem :))
Evrim Pallı yüksek çözünürlüklü hatun kişi amanın daha neler vardı neler kaydirigubbakcemile3 Çoğu aklımda kalmadı ama :))

ee yavru onlar girip yoklama vermiyorki artikin..

buarada kimse iskembe yapmayi bilmiyurmu??bugunku aserme menum bu evde dondurulmus ayiklanmis dogranmis iskembem var...yapmam lazim yapmam lazim sirkeli sirkeli...

Ender amca sirkeli ballı limonlu suyun emzirmeye bir zararı olmadığını söyledi..başlasammı acaba..kaldı kilolar gitmiyo bi türlü gram bile oynamıyor

Ender amca sirkeli ballı limonlu suyun emzirmeye bir zararı olmadığını söyledi..başlasammı acaba..kaldı kilolar gitmiyo bi türlü gram bile oynamıyor

Bende izledim cnm ama limonda dedi mi?Ben 2 gündür içiyorum bakalım bir işe yarayacak mı? 5 i bir yerdeiiyorum ama onu aksatıyorum demlemeye üşeniyorum

Bende izledim cnm ama limonda dedi mi?Ben 2 gündür içiyorum bakalım bir işe yarayacak mı? 5 i bir yerdeiiyorum ama onu aksatıyorum demlemeye üşeniyorum

bal demedi nerden çıkardıysam.:))..5 li çay bana çok iyi geliyor normalde..ama emzirmek elimi kolumu bağlıyor..e tabi yediklerine de dikkat etmen lazım..zayıflamaya yardımcı sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…