evrim gönderme mi yaptın benim algıda mı sorun var anlamadım bacım? hayrola. tusi borcamı düşürdü demek allah korumuş cok geçmiş olsun. yüzünde vücudunda hatıra izler kalmadan büyüseler keşke
ada nasıl güzelsin prenses!! gizem süsleme ortam şahane emeğine sağlık. nice güzel yılları hep beraber kutlayın
canım o düşüncene katılmıyor değilim.. geçen sefer de tişört baskısı için şu mu bu mu diye resim koydum da direk olmasa da onun üzerine denk geldi ya bu olay, yine öyle bişey olsun istemedim de ondan..sinir anıyla cıkıyor ıste bazen boyle abuk subuk seyler ıste :))
Gizem, yok boyle bır konu, aklında yanlıs kalmıs.. herkes ailesini koyabılır, nıe koymasın, burası haremlık selamlık bır yer degıl kı..
ben aıle konulması konusunda asla bı soz soylemedım.. sadece eş konulması konusunda demıstım.. o da benım nacızane dusuncem..
canım o düşüncene katılmıyor değilim.. geçen sefer de tişört baskısı için şu mu bu mu diye resim koydum da direk olmasa da onun üzerine denk geldi ya bu olay, yine öyle bişey olsun istemedim de ondan..
sen şu yazılarını nerden okiycam onu deyiver hele, sordum ama kaçırdın sanırım, merak ediyorum çoook..
yok yaw.. gonderme falan yapmadım.. eskı bır takım ınsanlar aklıma geldı.. bı kac kısı yapardı boyle ozellıkle.. bı ego tatmını olayı.. baskalarının uzerınden.. bı kac konuyu okuyunca aklıma geldı ole.. paylasayım dedım.. hatırlayanlar güler gecer okuyunca.. ıkı sene gece gunduz burada olunca halıyle bı suru anı birikmiş oluoo..
himmmssss anlaşıldı merkez... ayy senle konuştuk di mi bu face olayını özlem, yapıcam yapıcam en kısa zamanda..
buarada kimse iskembe yapmayi bilmiyurmu??bugunku aserme menum bu evde dondurulmus ayiklanmis dogranmis iskembem var...yapmam lazim yapmam lazim sirkeli sirkeli...
Ender amca sirkeli ballı limonlu suyun emzirmeye bir zararı olmadığını söyledi..başlasammı acaba..kaldı kilolar gitmiyo bi türlü gram bile oynamıyor
Bende izledim cnm ama limonda dedi mi?Ben 2 gündür içiyorum bakalım bir işe yarayacak mı? 5 i bir yerdeiiyorum ama onu aksatıyorum demlemeye üşeniyorum
bal demedi nerden çıkardıysam.:))..5 li çay bana çok iyi geliyor normalde..ama emzirmek elimi kolumu bağlıyor..e tabi yediklerine de dikkat etmen lazım..zayıflamaya yardımcı sadece
bal mı? sempatiksalakcinni Seçilim orada havalar nasıl ? kaydirigubbakcemile3
ballı lümonlü sirkelü dediydiii :)))
bal mı? sempatiksalakcinni Seçilim orada havalar nasıl ? kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?