2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bence dogru yapıyorsun.. aylarca boyle yasadım ben.. ama bırakmadım.

bence dogru yapıyorsun.. aylarca boyle yasadım ben.. ama bırakmadım.

evrimim bizim aslında yemekle ilgili pek sorunumuz olmadı şu zamana kadar fakat yaklaşık 1-1.5 aydır hep zorlamayla yediriyorum önceden oturturdum güzel güzel kıprdamadan yerdi şimdi ise hep kaçıyor bir kaşık alıyor ya elini ağzına sokup yarısını döküyor yada tükürüyor oyun yapıyor çıkarıyor ağzından o yüzden zorluyorum peşinde yedirmeye uğraşıyorum

yarın yeni odama geçiyorum pc nedeniyle görüşemeyebiliriz (

Hayırlısı olsun hakkında....
benimki de yemiyor Özlem..yarım saattir elimde çorba kasesi odada peşinde dört dönüyorum..kaçtıkça hoşuna gidiyor pis pis sırıtıyor sıpa..mama sandalyesinde de cır cır cırlıyor

Aynen yediremiyorum özellikle oturarak bir kaşık bile yemez eskiden beri hep yatarak biz.. Eline meyve, salata, havuç, üzüm,nektarin,ekmek gibi şeyler verincegezerek yer ama çorba muhallebi, bulamaç kahvaltımız hep yatarak ve sağ el tutulup sol ele bir şey vererek zaptedebiliyorum... :sinifsinif:

Zorlayınca kusuyor o yüzden bende hep zorluyorum ama sonra önceki yediklerinide çıkarıyor dün gece öyle oldu az önce çok öğürdü ondan bende üzerine gitmedim :gitme:

aman allah korusun..rüzgar da bugün kafa üstü düştü 2 kez( kazasız belasız bi büyüseler diye dua ediyorum..

puket bak benimde canim cekti su yalanci mantidan denesemmi, ama burdaki yufkalarla nasil olur ki??

birde hanimlar icinizde iskembe corbasi yapmayi bilen varmi, bi tarif allsam??

ne diyosuuuun... ben de aşerdim bak..çok severim..etini asla yemem ama..suyunu kaşıklarım..sahi nasıl yapılır??

Bir tane de kız mı doğrusam nee laelaelaelaelae

Şu ADA nın sahanelıgını gorunce... ayaklı pasta gibi..

Ayaklı pasta mı!!!!!! Evrim senin beynin ışıl ışıl maşallah, süper benzetme:)

ee yavru onlar girip yoklama vermiyorki artikin..

eeveeet

buarada kimse iskembe yapmayi bilmiyurmu??bugunku aserme menum bu evde dondurulmus ayiklanmis dogranmis iskembem var...yapmam lazim yapmam lazim sirkeli sirkeli...

boşver işkembeyi sen bi eczaneye uğra Nurcik

Özde ye kudret narı versem mi? sempatiksalakcinni

o ne ki ohaoldumsmile

Ayça'yı da solladın sen

nayır nolamaz sollayamaz..bu akşam ruzy için işkembe yapayım bari yanında da rakı..rahat uyur..aman şakası bile kötü..geri alıyorum..edit.. delete..

Ada çok tatlı olmuş çoook..

Rüzgar da genelde yemeğini yiyor ama öyle az ki...Bikaç lokmadan sonra doyuyor gibi davranıyor. Başta zorlamıyordum. Son bikaç gündür hiç yemek istemiyor e mecbur zorluyorum. Açlıktan ne uyur ne durur biliyorum...

bı kacgub gırmedım sayfalar ucmus sanırım.hıc vaktım olmadı,iftara gıt anneme falan yardım et en önemlısı Şevvvalle ilgilenmekten gıreme4dım.herkez ıyıdırinş gecmıse bakmaya fırsatım yok ama alıntılaradan gördüm

Adaya bayıldım maşallah cok tatlı kuzucukk.

Kuzeyede gecmiş olsun borcam patlatmıs.dünde Şevval kaseyı bı cektı bummm.tuzla buz.Allam sen koru bebıslerımızııı

Cnm sen nasıl oldun? Daha iyisin umarım... Şevval yavru kuşumda ucuz atlatmış geçmiş olsun... Yaramaz ağustos kuzuları sempatiksalakcinni

Seçil avatar Rüzgar ne güzelmiş öyle..

Yorganı çift kat yapıp yere serip salonda yatırıyorum bikaç gündür..Az önce uyandı dededede gibi bişeyler dedi bana güldü, ahhaa uyandı dediydim, kafayı koydu yine daldı. Galiba rüya görüyordu. Uyansa da mıncıklasam biraz...

illa google dan kudret narını araştırtacaksınız bana...ne o ya..merak ettim

Hoşgeldin diyen herkese hoşbulduk =) Fotolar yakında, henüz fırsat bulamadım. Bir de PC yi kaldırdık, Doruk için tehlike arz ediyordu, hem de salonda çok yer kaplıyordu. Böyle iyi. Sadece laptoptan giriyoruz artık, o da Doruk uyurken kimin elinde kalırsa :)

GİZEM çok güzel bir organizasyon olmuş gerçekten, tebrik ederim. Fotolar şahane!

EVRİM sana bir şarkıyla seslenmek istiyorum; anılaaaaaar anılaaaaar, şimdi gözümde canlandılarrrrrrr

Dedem biraz rahatsız. Nabzı düşüp duruyor sürekli. Bu nedenle 1 gün erken bitirdik tatilimizi. Bugün ziyaretine gittik. Morali çok bozuk, zaten dedem ayağı takılsa öfleyip püfler. Nabzın sürekli inip yükselmesi vücudu çok hırpalıyor, o da yazık inleyip duruyor. Pazartesi netlik kazanacak durumunun ciddiyeti. Ama hastaneye gitti 2 defa, şimdilik acil bir şey yok. Doruk'u görünce gözleri nemlendi. İnşallah iyileşir, normalde biraz hafıza problemi dışında iyidir. Bir sorunu yok ama, bu işler soruna falan bakmıyor tabi. Moral vermeye çalıştım, "hastayım deme, iyiyim de" dedim.

Birkaç gündür hem regl, hem de şehir değişikliği, hem de Doruk mızmızlığı nedeniyle sanırım baş ağrısı çekiyorum. Ağrı kesici almadan durayım dedim, gene almak zorunda kaldım. Gece de menapozlu bir kocayla yattığım için her taraf açık, cereyan yapıyor sanırım, ondan da ağrı ile uyanıyorum.

Aldığımı sandığım 1 kg gitti bile. 59 um, asayiş berkemal. İştahım pek yok, tatildeyken günde 3-5 tane sigara içtim. Dün gece de bir tane içtim. Okullar açılınca sıfırlarım gene. Ya da günde 1 tane ile yetinirsem içmeye devam ederim. İradem konusunda kendime müthiş güveniyorum artık. 15 kg verdikten sonra irademle ilgili herşeyi kontrol edebilirim, diye düşünüyorum.

iki gün giremedik ya coşmuşda coşmuşsunuz ne güzel şeyler o yazdıklarınız şöyle bir baktım ve bayıldım!!

niye giremedin derseniz söylemem de söylemem banane süprisss

zorlamasam yemiyorki..aç aç geziyor..mecburen tıkıştırıyorum ağzına

ay siz de çok güzelsiniz

çok kötü sayılmaz..gerçi dong sesini duydum ama..1 sn bırakmıyorum ama illa akrobatik hareketler yapacak illa ki..

dong mu?? ah yavrum kıyamam ben ona..

çok özlüyorum sizleri ama yine eşgüdüm sağlayamıyorum
geçmişin bir kısmını okuyup pes ettim.ha buradan dalabilir miyim?

adayı gördüm alıntılardan nasıl da şeker.o sandaletlerden pırtlayan parnakları öperim teker teker.

ada nın dogumgunu resimleri superr parti super olmus bellihersey harika gorunuyor
gizem gelemedigim icin birkez daha uzuldum :;(kısmet degilmis
elbisesine bayıldım ayrıca tomblul kusum benim bir an evel gorusup mıncıklamak istiyorum bizzat tatilden doneyim hemen bir org yapalım

evrim gondermeleri anladım benn :)) çok zekiyimdirde kocamda zekidir :))

saka bir yana ben burda beynimi mi yedim noldubilmem aptala dondum
ibo dalga geçiyor havuzdamı bıraktın denizdemi beynini dyie:)

kaç gunddur burdayız otelin degisik katları asansorler degisik
yemekhane 0 damı -1 demi internet cafe (berke surekli oralarda çunku ) -1 demiydi 0 damıydı
bizim odaya sagdaki asansormu çıkar soldakımı
havuz -1 in ordanmı çıkıylıyordu 0 danmı bunları 4 gundur ogrenemedim desem salak dersiniz heralde
surekli tersini yapıyorum 0 dan binip yine 0 a basıyorum ibo guluyor rezil oldum gozunde artık salak gibi hissediyorum sanırım yorgunluktan oyle sanmak istiyorum zekamın geriler iyice gittigini kabul etmek istemiyorum :) kafam kalmadı hiçbirseyi hatırlamaz oldum
ibo arkadasından vinn aldı buraya geirken sifresini surekli soruyorum her aksam giriyorum oysa eskiden acayip iyiydi hafızam birkere duyayım telefonları falan ezberlerdim

dilek yemek konusunda iyi yapıyorsun arkadasım
benim oglum dogustan istahsız
millete gore ac bırak yer bilmemne
gunlerce denedik gunde bir ogunyer oldu onuda yine zorlayarak gibi oyle aman acıktım ane yemek verdedigini hala çok nadir duyarım yası 10 yani hele kuçuk yaslarda mumkun deil duyamazdım
bagısıklık sistemi için gelisim için erken yaslarda iyibeslenmesi çok onemli varsın yeme alıskanlıgı olmasın varsınoyunla yemege alıssın umrumda degil saglam bunyeli olsun yeterki
duzgun gelissin beyni ve vucudu

diyenlere selam soyle ben boyle yapıyormu de konustrutma valla sinir oluyorinsan

hele bibizim birkomsu var iki oglu var koca delikanlılar
bizimkiler de yemezdi zorlamazdık hiç dedi adam geçen gun karısıda dedi zorlamadıkda surekli hastalar nitekim oyle koca çocuklar habire oksuruk ates vs
nolmus iyi olmamıs ha ondanmı bilemem amayemeyeni kendi haline birakmak bencillik ugrasmamak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…