hani diyorlarya yemiyorsa zorlamayın diye nedense ben hep zorluyorum ama zorlamasam aç gezecek sizde durumlar nsl sizdemi zorluyorsunuz sanırım seçil sende öylesin annelik içgüdüsündenmidir nedir artık helede biri yanımda bırak bırak yemicek zorlama onun karnı tok aç olsa yer dediği anda çıldırıyorum ya bu çocuk zaten sabahtan beri aç geziyor 1 2 lokma bişey yesin diye uğraşıyorum doğrumu yapıyorum bilmiyorum
bence dogru yapıyorsun.. aylarca boyle yasadım ben.. ama bırakmadım.
yarın yeni odama geçiyorum pc nedeniyle görüşemeyebiliriz(
benimki de yemiyor Özlem..yarım saattir elimde çorba kasesi odada peşinde dört dönüyorum..kaçtıkça hoşuna gidiyor pis pis sırıtıyor sıpa..mama sandalyesinde de cır cır cırlıyor
hani diyorlarya yemiyorsa zorlamayın diye nedense ben hep zorluyorum ama zorlamasam aç gezecek sizde durumlar nsl sizdemi zorluyorsunuz sanırım seçil sende öylesin annelik içgüdüsündenmidir nedir artık helede biri yanımda bırak bırak yemicek zorlama onun karnı tok aç olsa yer dediği anda çıldırıyorum ya bu çocuk zaten sabahtan beri aç geziyor 1 2 lokma bişey yesin diye uğraşıyorum doğrumu yapıyorum bilmiyorum
cok gecmıs olsun Aslı..
dün kuzey hemen dibinde kocaman bır borcam patlattı.. aman yapma etme demeye kalmadan cekıverdı borcamı.. verılmıs sadakamız varmıs..
babası havaya kaldırrıken elını avizeye carptı.. patt dıe lambayı patlattı... her yer tuz buz cam..
Rabbiimm bize bagıslasın.. dur bakalım nası buyuyecekler.
puket bak benimde canim cekti su yalanci mantidan denesemmi, ama burdaki yufkalarla nasil olur ki??
birde hanimlar icinizde iskembe corbasi yapmayi bilen varmi, bi tarif allsam??
Bir tane de kız mı doğrusam nee laelaelaelaelae
Şu ADA nın sahanelıgını gorunce... ayaklı pasta gibi..
ee yavru onlar girip yoklama vermiyorki artikin..
buarada kimse iskembe yapmayi bilmiyurmu??bugunku aserme menum bu evde dondurulmus ayiklanmis dogranmis iskembem var...yapmam lazim yapmam lazim sirkeli sirkeli...
Özde ye kudret narı versem mi? sempatiksalakcinni
Ayça'yı da solladın sen
bı kacgub gırmedım sayfalar ucmus sanırım.hıc vaktım olmadı,iftara gıt anneme falan yardım et en önemlısı Şevvvalle ilgilenmekten gıreme4dım.herkez ıyıdırinş gecmıse bakmaya fırsatım yok ama alıntılaradan gördüm
Adaya bayıldım maşallah cok tatlı kuzucukk.
Kuzeyede gecmiş olsun borcam patlatmıs.dünde Şevval kaseyı bı cektı bummm.tuzla buz.Allam sen koru bebıslerımızııı
Ayça geçmiş olsun yavruya nasıl çok mu kötü düştü? Özde alıştı artık düşe düşe bilmiyorumkismile
Seçil avatar Rüzgar ne güzelmiş öyle..
Yorganı çift kat yapıp yere serip salonda yatırıyorum bikaç gündür..Az önce uyandı dededede gibi bişeyler dedi bana güldü, ahhaa uyandı dediydim, kafayı koydu yine daldı. Galiba rüya görüyordu. Uyansa da mıncıklasam biraz...
çok kötü sayılmaz..gerçi dong sesini duydum ama..1 sn bırakmıyorum ama illa akrobatik hareketler yapacak illa ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?