burası hamam sıcaklığında orası nası balım limonum?.laelaelaelaelae
özlem kaç kiloya indin canım?
Ama Seçil bal demedi nerden çıkardıysam dedin ya :)) Sen bal ben limonu duymamışım Evrim hepsiini duymuş
Özde ye kudret narı versem mi? sempatiksalakcinni
burası hamam sıcaklığında orası nası balım limonum?.laelaelaelaelae
ya anla işte limon yazacakken bal yazmışım..kafa mı kaldı bende..ağlarım bak
Ayça'yı da solladın sen
neremle dinlediysem limonu duymamışım bilmiyorumkismile
Ama Seçil bal demedi nerden çıkardıysam dedin ya :)) Sen bal ben limonu duymamışım Evrim hepsiini duymuş
ya anla işte limon yazacakken bal yazmışım..kafa mı kaldı bende..ağlarım bak
Özde ye kudret narı versem mi? sempatiksalakcinni
tamam anlıyorum seni :) :teselli:
kaydirigubbakcemile3 ayçayı sollamam için kola yerine bira vermem lazım pizza yerinede kokoreç :))
geçmiş olsun evrim ben çok korkar oldum allahım sen koru yavrularımızı:Saruboceq:cok gecmıs olsun Aslı..
dün kuzey hemen dibinde kocaman bır borcam patlattı.. aman yapma etme demeye kalmadan cekıverdı borcamı.. verılmıs sadakamız varmıs..
babası havaya kaldırrıken elını avizeye carptı.. patt dıe lambayı patlattı... her yer tuz buz cam..
Rabbiimm bize bagıslasın.. dur bakalım nası buyuyecekler.
ayyy yavrum benim maşallah prensesler gibi olmuş şu yanaklardan bir ısırık alsam olurmudoğumgünü kızı..
hı hı.. kahvaltılarına kat.. cekırdeklerınden de yastık yap cocuguma..
her gece yatmadan once o yastıga sarıl dua et.. Allaamm akıl fikir bana.. yolur yolurr de.
çok tatlısınısss sis.. ballı kaymaklarım benimmmmm
kaydirigubbakcemile3 Benim öyle her şeye atladığıma bakma az önce 4-5 tatlı kaşığı yemeği zorla öğüre öğüre yedi oynatmaya az kaldı deliriciiiim :)hı hı.. kahvaltılarına kat.. cekırdeklerınden de yastık yap cocuguma..
her gece yatmadan once o yastıga sarıl dua et.. Allaamm akıl fikir bana.. yolur yolurr de.
delü :))
cok gecmıs olsun Aslı..
dün kuzey hemen dibinde kocaman bır borcam patlattı.. aman yapma etme demeye kalmadan cekıverdı borcamı.. verılmıs sadakamız varmıs..
babası havaya kaldırrıken elını avizeye carptı.. patt dıe lambayı patlattı... her yer tuz buz cam..
Rabbiimm bize bagıslasın.. dur bakalım nası buyuyecekler.
GIZMOOOOOOO inailmas guzel olmus, nice yillara, adanin elbiseye bittim birthday girl ha, sende super cikmissin..her ayrinti cok guzel ellrine saglik..
Bir tane de kız mı doğrusam nee laelaelaelaelae
Şu ADA nın sahanelıgını gorunce... ayaklı pasta gibi..
Ozlem eger bu asermeler devam ederse yapicam test cunku regl olmuyorum spiralden dolayi ama bi kac gundur pembe akinti geliyor(
sensin o aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3 Benim öyle her şeye atladığıma bakma az önce 4-5 tatlı kaşığı yemeği zorla öğüre öğüre yedi oynatmaya az kaldı deliriciiiim :)
Aha bak delirmişim bile onaylandı
yarın yeni odama geçiyorum pc nedeniyle görüşemeyebiliriz(
yarın yeni odama geçiyorum pc nedeniyle görüşemeyebiliriz(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?