2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

neremle dinlediysem limonu duymamışım bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3

Ama Seçil bal demedi nerden çıkardıysam dedin ya :)) Sen bal ben limonu duymamışım Evrim hepsiini duymuş

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya anla işte limon yazacakken bal yazmışım..kafa mı kaldı bende..ağlarım bak

:roflol:

çok tatlısınısss sis.. ballı kaymaklarım benimmmmm

geçmiş olsun evrim ben çok korkar oldum allahım sen koru yavrularımızı:Saruboceq:
doğumgünü kızı..
ayyy yavrum benim maşallah prensesler gibi olmuş şu yanaklardan bir ısırık alsam olurmu
hı hı.. kahvaltılarına kat.. cekırdeklerınden de yastık yap cocuguma..

her gece yatmadan once o yastıga sarıl dua et.. Allaamm akıl fikir bana.. yolur yolurr de.

kaydirigubbakcemile3

çok tatlısınısss sis.. ballı kaymaklarım benimmmmm

sensin o aklinialirimsmile
hı hı.. kahvaltılarına kat.. cekırdeklerınden de yastık yap cocuguma..

her gece yatmadan once o yastıga sarıl dua et.. Allaamm akıl fikir bana.. yolur yolurr de.
kaydirigubbakcemile3 Benim öyle her şeye atladığıma bakma az önce 4-5 tatlı kaşığı yemeği zorla öğüre öğüre yedi oynatmaya az kaldı deliriciiiim :)

Aha bak delirmişim bile onaylandı

oy geçmiş olsun
sağsağlim büyütebiliriz inş hepimiz

GIZMOOOOOOO inailmas guzel olmus, nice yillara, adanin elbiseye bittim birthday girl ha, sende super cikmissin..her ayrinti cok guzel ellrine saglik..

Gizem ada ve sen muhteşems,iniz hep mutlu olun inş

Bir tane de kız mı doğrusam nee laelaelaelaelae

Şu ADA nın sahanelıgını gorunce... ayaklı pasta gibi..

neden olmasın

Ozlem eger bu asermeler devam ederse yapicam test cunku regl olmuyorum spiralden dolayi ama bi kac gundur pembe akinti geliyor(

işte bu haber değeri taşır

yok canım iyisin

benimki de yemiyor Özlem..yarım saattir elimde çorba kasesi odada peşinde dört dönüyorum..kaçtıkça hoşuna gidiyor pis pis sırıtıyor sıpa..mama sandalyesinde de cır cır cırlıyor

hani diyorlarya yemiyorsa zorlamayın diye nedense ben hep zorluyorum ama zorlamasam aç gezecek sizde durumlar nsl sizdemi zorluyorsunuz sanırım seçil sende öylesin annelik içgüdüsündenmidir nedir artık helede biri yanımda bırak bırak yemicek zorlama onun karnı tok aç olsa yer dediği anda çıldırıyorum ya bu çocuk zaten sabahtan beri aç geziyor 1 2 lokma bişey yesin diye uğraşıyorum doğrumu yapıyorum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…