saol cnm ciğerimmyazdım kuzum bakabılırsın..
fazla uzun sürmedi deryammm ben iş çıkarmadım bilere ama bugün odadaki yüklüğü söktürdük vee bütün eşyaları salona yığdık resmen 2 hafta orda duracak:)))sadece minadexi kulanabilirsin.ikiside vitamin aynıa nda kullanamazsın..
ölüm heran hepimize ama senin şu anda en son düşünmen gereken şeyler olumsuz haber ve onlara ait düşünceler..alsanaalsanasmile
doğum haberini heyecanla bekliyeceğiz ve o güzle haberide alıcaz inşallah..yerimseniben
hadi ya sen ve işsiz bir gün .akannehirdelikafadulden.düşündürücü bu NUR CADIARZUhemen bir iş çıkartsaydın kendine..alsanaalsanasmile
Rabbim şu müberek günde o mucizeyi versin inşallah..:Saruboceq::Saruboceq:
ailece çok güsel görünüosunuzz doğum gününüz kutlu olsun gizemcimdoğumgünü kızı..
süslemelerimiz..
pastamız..
1 şekllinde kurabiyleremiz(ben yaptım!!) gelenlere dağıttığımız "Ada'yla 1 yıl..." slayt cdlerimiz ve Ada için hazırladığımız anı ve mektup kutumuz..
vee biz..
ayy rabbim korumuşş iice el ayak oldular yaa mustide yetişemedi yerlere eğer altta çekmece varsa çekio içine girip yetişmeye çalışıo sırt üstü düşecek die aklım gidiocok gecmıs olsun Aslı..
dün kuzey hemen dibinde kocaman bır borcam patlattı.. aman yapma etme demeye kalmadan cekıverdı borcamı.. verılmıs sadakamız varmıs..
babası havaya kaldırrıken elını avizeye carptı.. patt dıe lambayı patlattı... her yer tuz buz cam..
Rabbiimm bize bagıslasın.. dur bakalım nası buyuyecekler.
düzelttim işte nolmuş yani katletmeyi öğrendiğim kadar hemen silmeyide öğrendim şükür:)) sizdende bişey kaçmıyo!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?