2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

burcu uzuldum dedene yası çok degil sanırım insallah nabzı normale doner kalıcıolarak tedavisi vardır umarım

Sürpriz ne buldum sanırım çok zekiyim değil mi? sempatiksalakcinni Ama bende görmek istiyorum fotoyu :))
Burcum geçmiş olsun dedene :teselli: Bu akşam yine pc yi kapamadın sanırım :)
Ayça buldun mu kudret narını? Gün gectikce yeni birşeylerle tanışıyoruz yeni tatlara pek açık değilim aslında ama denemekte fayda varmış :)
Pervin kendini neden bu kadar yordun yine iftara misafirlerin mi vardı?
Esrako tatilde :) Anlat anlat giden var gidemeyen var heyecanlı oluyor sengözlerimebaksanab Darısı başıma boshayallersmile

yazdım kuzum bakabılırsın..
saol cnm ciğerimm
fazla uzun sürmedi deryammm ben iş çıkarmadım bilere ama bugün odadaki yüklüğü söktürdük vee bütün eşyaları salona yığdık resmen 2 hafta orda duracak:)))
ailece çok güsel görünüosunuzz doğum gününüz kutlu olsun gizemcim
ayy rabbim korumuşş iice el ayak oldular yaa mustide yetişemedi yerlere eğer altta çekmece varsa çekio içine girip yetişmeye çalışıo sırt üstü düşecek die aklım gidio

düzelttim işte nolmuş yani katletmeyi öğrendiğim kadar hemen silmeyide öğrendim şükür:)) sizdende bişey kaçmıyo!!

ayyy bekliyordum böyle bir sürpriz.iki adet şeker kız içöimi ısıttı valla.
devamı yok mu hoja anım?

benide kesmedi bu ziyaret ama dünyanın en becerikli insanı olarak!!!! buluşupda hem tabakları doldurup ikram edebilen hemde fotoğraf çekebilen hemde sohbet edebilen arkadaşları gerçekten kutluyorum.

deryam sağolsun bana geçmiş olsun ziyaretinde bulundu iyide zaman ayırdı ama çok fenaydık ya çokkk.

oyy gece gece ne güzel bi sürpris oldu bu yaff.
çok tatlılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…