2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

elifff
sıkıntılı gunler geçirmişisniz üzüldüm.
yeni bi yer herzaman bazı zorlukları beraberinde getitir muhakkak ama alışıncada afyon çok güzell
kısa zamanda uyum saglarsınız inş.

sucugu itimat sucukdan alın meydanda köşede.
en temiz en güvenilir onlardır.
biz her konya seferinde ugrayp alırıs.
şekelrme ve lokumuda öztürk şekerlemeden alırıs o bizim öztürk amcamızdır..

sakın kaleyey çıkmayın. bak efsanesi var 7 yıl kalırsınız orda..:)

evete ya ben seçile hep çeçil demek istiyorum bananee.
çeçil çeçil..

şarjım bitorrrrrrrrrrrrr..
ben kaçar..
iyi geceler yarın see you:)

Damla ve Derya ne iyi etmişsiniz! Yusuf ve Deniz kocaman olmuşlar maşallah! Tuba zaten çok tatlı, akıllı abla =)

ESRAKO dedem 83 yaşında. Teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerinize.

ÖZLEM Doruk daha yeni uyudu.

Doruk için düşündüğümüz bakıcı ile muhtemelen yarın görüşeceğiz. Ücreti vs konuşacağız. Ayrıca şimdiden yavaş yavaş ısındırma turlarına başlayacağız. İnsan çok tuhaf oluyor yav Allah hepimizi ve çocuklarımızı iyilerle karşılaştırsın. Kadın eskiden beri tanıdığımız bir kadın, annem çok güveniyor ki; kolay kolay kimseye güvenmez.

Doruk bu aralar bana iyice düştü. Zaten düşkündü, 2 gündür bitişik yaşıyoruz resmen. Sabah üstümü değiştiremedim, o derece yani!!! Sürekli elinden tutan kişinin ben olmamı istiyor, kucağımda olmak istiyor, benimle aynı odada olmak istiyor. İstiyor da istiyor. Bu sene okula giderken işim zor gibi. Geçen sene daha bir şey anlamıyordu. Hele ki tatildeyiz, 24 saat üçümüz bir aradayız. Yavrum inşallah eşekten düşmüş karpuza benzemez. Gerçi salıdan itibaren ara ara okula gitmeye başlayacağız ama... Kısa kısa ayrılıklar başlayacak yani. Allah sağlık sıhhat versin, bunlar hep yaşanacak, napalım...

tazem hoşgeldin!!!! özlemişim en kocamanından...

nasıl özendim sen oralardan bildirince haberleri:))) seneye ilk düşüneceğim yer karaincir olacak...

dedene çok geçmiş olsun, inşallah hemen düzelir canını çok sıkmadan. allah uzun ömür, sağlık versin.

denizde beklenmedik şekilde uzayan tatilden dolayı bana anneannesine dedesine ve teyzesine yapıştı bizde denize yapıştık tabi.

şimdi biz haftasonu gideceğiz ya inşallah hepsi peşimizden gelmeyi düşünüyor.
biz normal eski hayatımıza ne zaman döncez bilmiyorum. çok garip görünüyor banada.

sabahları kalkardım hazırlanır denize kahvaltısını yaptırır ablası gelince öpüşür koklaşır çıkardım sonra bin kere eve gelirdim filan. şimdi belimde yaz günü iğrenç bir korse oturmak için en uygun pozisyonu arıyorum. bu yazının sonundada "allahım sen büyüksün" diyorum.

tazem ilkinde böyle garip hissediyomuş insan. bende bakıcı aradığım dönemde arkadaşlar böyle demişti.

inşallah bir tane bulur ve onunla devam edersin. yoksa sonrakilerde alışıyomuş insan:))

allah hayırlı iyi insanla karşılaştırsın.

Sağol Damlacım. Karaincir çok şahane bir yer, biliyorsun sanırım? yorumuna ben de cevap yazacaktım ama mecburen çok kısıtlı kullandım interneti. Sana da tekrar geçmiş olsun diyorum. öpüyorum.

Malumunuz 10 gündür komün hayatı yaşıyorduk, ardından regl, öncesinde kaynanalar... Ufak 1-2 kaçamak dışında sahalardan uzak kaldık. Eh, bana müsade =)

Amin, inşallah! Yani annem var kapı gibi ama çelik kapı değil de, tahta kapı gibi :) Bileği rahatsız, bu akam altını bile değiştiremedi Doruk'un. O da sağolsun, 2 dk durmuyor, altını değiştirmek, üstünü giydirmek falan çok meşakkatli işler olmaya başladı.

NURDAN söyle bakayım, sen hangi gece kaçamak yapacaksın? Ne demek oluyor tüm bunlar? Seninle bir ara msn yapalım, özledim valla... Hem neler oldu bitti, anlatırsın iyice, hem de işle ilgili gelişmeler vs, hepsini merak ediyorum.

GYPSYM beni aradın geçen gün ama, çok çok meşguldüm, gördüğüm halde açamadım. Kalbimdesin, beynimdesin. Döneceğim.

evrimim gecmişigoremedim kuzy badiremi atlattı...cok gecmiş olsun canım

ozlemim evet misafir vardı eceninuyuması mutfgı temizlemem vs yine goctum..saat5bucık kız ayagımda hala...

masallah bayıldım iki prensese

bide prense tabiki cok hossunuz hanımlar
gunaydınlar

dünkü muhabbetın hepsını kacırdım ya misafirm vardı ogleden sonra hıc gıremedım eylül de hıc uyumadı en son sabah 11 de uyanmıstı aksam 11 e kadar uyumadı ogleden sonra uyumayınca butun aksamı bıze zehır ettı gozlerı uykusuzluktan sıstı sureklı mır mır saat 9 dan 11 bucuga kadar ayagımda salladım bı ben bı esım ıkımızde perısan oldu demekkı gercekten gunduz uykusunu iyi uyumayan cocuk gecede uyumuyormus bilmiyorumkismile

günaydın..dünkü güzel buluşmamızdan çok ama çok mutlu oldum..yazacak çok şey var resimse bende malesef çok az ..hem yorumlarımı hemde resim eklemeyi bugün öğleden sonra yapacağım..bukadar az resim çektiğimin ise hiç farkında değilmişim....((

gunaydıın. mufaga girdim yavaşdan. abim geliyor bugun iftara:)
yeöekden sonra oteline bırakcas.
şn yemekelrim "qhzır olsun malum hesraylan buluşcas ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…