2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

4bucuktan gun ışıyana kadar dalamadı yatagıma yattıgımda saat 7ye 20vardı kalktıgımda ise 12ye 20vardı...cok agladım gece sinirlerim cok gerildi..ama uyandıgımda guzel dinlenmiştim..ben uyanınca ecede uyanıo cok garip aynı anda uyanıoruz sabahları..hamileykende oyleydi sabah gozumu acardım ece kımıldardı:)

buaralar cok yogun dusundugum 3 kişi vardı vede cok garip 3unundende aynı gun haber aldım..hemde şok haberler..biri hamile,birinin karısı hamile biride dugunune 2 ay kala işten cıkarılmıs evlenince kızı bura getircekti...

buarada temizlikci kızım geldi ama temizlige deil gormeye seviorum bende onu ondanda kimseyi sokmak istemiorum eve azcuk dolaplarımı yerlestirdik..bit pazarıgibiydi ..rahatladım

AAAAAAAAAAAAAA derya ve hocam bulusmus, super olmus ya, bebikler, tubis hatunlar hepsi super...
cok iyi yapmissiniz....

Guliiiiiiiiiiii mende gelimmi bulusmaya mende mende.........

buluşma fotolarına yapılan güzel yorumlar için teşekkürler..
DAMLA hojam ve ailesine çok teşekkürler sıcaklıkları ve iligleriyle hiç yabancılık çektirmediler sağolsunlar..Çocuklar sayesinde bol curcunalı ve yorgun ama bir okadar güzel bir gün geçirdik..yanlız gerçekten hiç foto çekmemişiz..son anda çektik bu fotoları gitmeye az kala..Deniz bir içim su maşallah akılı cadıya..saçlarına bayıldım zaten..kız çocuğu pek bir cilveli oluyor bea..yanlız azda cadı topiğin ağır abisini bir çığlıkla korkutmayı başardı...gidiş eşim tarafından dönüş damla hojamın sponsorluğunda babası tarafından gerçekleştirildi tekrar teşekkür ediyorum..

deniz ne kadar cadı bişeymiş cidden ya herşeye ıhhhhh diye bağırıveriyormuş biz öyle alışmışızki

faketmiyoruz her bağırışında yusufumun gidişi mahvetti beni. ağır abimin karizma çizilir gibi oldu geçti ama:)))

damla hoca ankarada mi? aa onceden bi kopukluk oldu ya ben evde raporlu saniyorum bak, ailenin yaninda misin hocam??
biz deryayla bulusamadik ama ben ankaradaykene((

doğru düzgün niye resim yok yusufu durdumak mümkün olamdığı için istediğimiz gibi resim çekemedik..ama damla hojamla ikimizi ben hiç çekmemişim malesef((

]

damla hoca ankarada mi? aa onceden bi kopukluk oldu ya ben evde raporlu saniyorum bak, ailenin yaninda misin hocam??
biz deryayla bulusamadik ama ben ankaradaykene((

onu hatırltma ..çok üzüldüm senide görseydim çokda istedim ama malesef denk gelmedi..((

merhaba arkadaşlar
döndüm arkadan bu sabah. görevimi başlattım şükür. biraz daha işi var ama.. yarın kuzenim geliyor ailesiyle. yatıya.. mutluyum çok severim kendisini. ama yorgun argın hazırlık yapma kısmı zor gelmiyor değil. sizler nasılsınız? bebişler nasıl ? geçmiş çok birikmiş bakamam sanırım. bizim üç dişimiz daha çıktı bu arada. hepsi de arkalardan ve farklı yerlerden. ankaranın serin havasına alışmışım. burası şu anda boğuyor beni...

dedene geçmiş olsun..
bakıcınızla iyi anlaşır ve alışırsınız inşallah..
annene tahta kapı ha alem kadınsın ne diyelim..

hoş geldin..sen ankaradamıydın ya...:uhm:

evet deryacım bi hafta kadar kaldık işte. kayınvalidemler orda ya. onların yanındaydık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…