gunaydıın. mufaga girdim yavaşdan. abim geliyor bugun iftara:)
yeöekden sonra oteline bırakcas.
şn yemekelrim "qhzır olsun malum hesraylan buluşcas ya...
facedeki grubun adı kkaa mıydı??
evrim gondermeleri anladım benn :)) çok zekiyimdirde kocamda zekidir :))
saka bir yana ben burda beynimi mi yedim noldubilmem aptala dondum
ibo dalga geçiyor havuzdamı bıraktın denizdemi beynini dyie:)
kaç gunddur burdayız otelin degisik katları asansorler degisik
yemekhane 0 damı -1 demi internet cafe (berke surekli oralarda çunku ) -1 demiydi 0 damıydı
bizim odaya sagdaki asansormu çıkar soldakımı
havuz -1 in ordanmı çıkıylıyordu 0 danmı bunları 4 gundur ogrenemedim desem salak dersiniz heralde
surekli tersini yapıyorum 0 dan binip yine 0 a basıyorum ibo guluyor rezil oldum gozunde artık salak gibi hissediyorum sanırım yorgunluktan oyle sanmak istiyorum zekamın geriler iyice gittigini kabul etmek istemiyorum :) kafam kalmadı hiçbirseyi hatırlamaz oldum
ibo arkadasından vinn aldı buraya geirken sifresini surekli soruyorum her aksam giriyorum oysa eskiden acayip iyiydi hafızam birkere duyayım telefonları falan ezberlerdim
dilek yemek konusunda iyi yapıyorsun arkadasım
benim oglum dogustan istahsız
millete gore ac bırak yer bilmemne
gunlerce denedik gunde bir ogunyer oldu onuda yine zorlayarak gibi oyle aman acıktım ane yemek verdedigini hala çok nadir duyarım yası 10 yani hele kuçuk yaslarda mumkun deil duyamazdım
bagısıklık sistemi için gelisim için erken yaslarda iyibeslenmesi çok onemli varsın yeme alıskanlıgı olmasın varsınoyunla yemege alıssın umrumda degil saglam bunyeli olsun yeterki
duzgun gelissin beyni ve vucudu
diyenlere selam soyle ben boyle yapıyormu de konustrutma valla sinir oluyorinsan
hele bibizim birkomsu var iki oglu var koca delikanlılar
bizimkiler de yemezdi zorlamazdık hiç dedi adam geçen gun karısıda dedi zorlamadıkda surekli hastalar nitekim oyle koca çocuklar habire oksuruk ates vs
nolmus iyi olmamıs ha ondanmı bilemem amayemeyeni kendi haline birakmak bencillik ugrasmamak bence
düzelttim işte nolmuş yani katletmeyi öğrendiğim kadar hemen silmeyide öğrendim şükür:)) sizdende bişey kaçmıyo!!
evrrrrrrrrrrrrriiiiiimm
tusinami canavarına geçmiş olsun Allah koruyor kesinlikle.
RNK( çok deger verdiğim bir buyuğümün kitap serisi)
yazaıyorki, her çocugu melekler korurumuş düştüğü zaman tutarmış gib..gibi...
hani hep kulakdan dolma uyardıkda bizzat okudugumda etkilenmiştim..
kesinlikle Rabbime emanet buyuyorlar.yoksa bizim onları herşeyden korumamız ne mumkun..
efrimim çok geçmiş olsun. allah korumuş, bir anda olup bitiyor herşey.
gülime katılıyorum. allaha emanet kuzular....
elifff
sıkıntılı gunler geçirmişisniz üzüldüm.
yeni bi yer herzaman bazı zorlukları beraberinde getitir muhakkak ama alışıncada afyon çok güzell
kısa zamanda uyum saglarsınız inş.
sucugu itimat sucukdan alın meydanda köşede.
en temiz en güvenilir onlardır.
biz her konya seferinde ugrayp alırıs.
şekelrme ve lokumuda öztürk şekerlemeden alırıs o bizim öztürk amcamızdır..
sakın kaleyey çıkmayın. bak efsanesi var 7 yıl kalırsınız orda..:)
tazem hoşgeldin!!!! özlemişim en kocamanından...
nasıl özendim sen oralardan bildirince haberleri:))) seneye ilk düşüneceğim yer karaincir olacak...
dedene çok geçmiş olsun, inşallah hemen düzelir canını çok sıkmadan. allah uzun ömür, sağlık versin.
denizde beklenmedik şekilde uzayan tatilden dolayı bana anneannesine dedesine ve teyzesine yapıştı bizde denize yapıştık tabi.
şimdi biz haftasonu gideceğiz ya inşallah hepsi peşimizden gelmeyi düşünüyor.
biz normal eski hayatımıza ne zaman döncez bilmiyorum. çok garip görünüyor banada.
sabahları kalkardım hazırlanır denize kahvaltısını yaptırır ablası gelince öpüşür koklaşır çıkardım sonra bin kere eve gelirdim filan. şimdi belimde yaz günü iğrenç bir korse oturmak için en uygun pozisyonu arıyorum. bu yazının sonundada "allahım sen büyüksün" diyorum.
Amin, inşallah! Yani annem var kapı gibi ama çelik kapı değil de, tahta kapı gibi :) Bileği rahatsız, bu akam altını bile değiştiremedi Doruk'un. O da sağolsun, 2 dk durmuyor, altını değiştirmek, üstünü giydirmek falan çok meşakkatli işler olmaya başladı.
evrimim gecmişigoremedim kuzy badiremi atlattı...cok gecmiş olsun canım
ozlemim evet misafir vardı eceninuyuması mutfgı temizlemem vs yine goctum..saat5bucık kız ayagımda hala...
oyyyy evrim büyük badire atlatmışsınız.. geçmiş olsun çok..
bende histanbula gitmek istiyorummm deryammm benide al lüffenn
selam herkese
taşındım yeni odama :)
gayet iyiyim
bir kapı kapanır bir kapı açılır.. hakkında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?