2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tazem purcum dedene geçmiş olsun.
sende hoşgeldin bizim sahalarada dönsen diyorum..aklinialirimsmile

dorukun sana yapışması diyince konya geldi aklıma resmen yapışıkdı afik paşa bana. ayyyy

gunaydıın. mufaga girdim yavaşdan. abim geliyor bugun iftara:)
yeöekden sonra oteline bırakcas.
şn yemekelrim "qhzır olsun malum hesraylan buluşcas ya...

uçağı hazırlatım hesraya mende geliyorum
..ama kimseye söyleme bak aramızda kalsın..aklinialirimsmile

Tubişle Denizi görünce nasıl yani dedim. Çok tatlı gülmüşler, kızlar bi başka ya. Yusuf çok tombik geldi bana, maşallah nazar değmesin.

gizemmmm

ada çok çok çok tatlı binlerce kez maşallah,

doğumgünü partiside muhteşem tam süper görünüyor.ellerine sağlık. hayatıda böyle güzel olsun inşallah...

kafa mesgul.. belırsızlık cok.. duzelır hersey.. kasma kendını o kadar.. Ibo ya cok selamlar :)

+1

kesınlıkle bencıllık.. katılıyorum sana.

düzelttim işte nolmuş yani katletmeyi öğrendiğim kadar hemen silmeyide öğrendim şükür:)) sizdende bişey kaçmıyo!!

yerim seni yaa kaydirigubbakcemile3

şok oldum resmen.. hangı arada derede... :))

ben ole Derya ya bakakaldım.. cunku Derya nın yüzünü ilk kez goruyorum sıze desem.. uzunca bı sure bakakaldım hem de, ozlemısım gıbı sankı.. ne garıp

Allah razı olsun.. kesınlıkle oyle pembe hatun.

efrimim çok geçmiş olsun. allah korumuş, bir anda olup bitiyor herşey.

gülime katılıyorum. allaha emanet kuzular....

Saol Hocam..

her haltı da bil e mi?? bayanssulusmile

valla bız de sana yapıstık.. her daim bir zincirlemenin kurbanlarıyıs vesselam..

çözümü olan sorunlara gülüyoruz gecıyoruz.. sukredıyoruz.. buna da sukurler olsun.. az kaldı, cogu gıttı.. azı kaldı. Rabbım senı evladına bagıslasın.

kırıksın sen kızımmm kaydirigubbakcemile3 tahta kapı haa :))

evrimim gecmişigoremedim kuzy badiremi atlattı...cok gecmiş olsun canım

ozlemim evet misafir vardı eceninuyuması mutfgı temizlemem vs yine goctum..saat5bucık kız ayagımda hala...

saol canım cıgerım..

oyyyy evrim büyük badire atlatmışsınız.. geçmiş olsun çok..

Saol Cizom..

bende histanbula gitmek istiyorummm deryammm benide al lüffenn

annaşıldı.. size askeri uçak lazım.. :))) anca.. cocuklar, esyaları.. :))

sürpriz buluşma gerçekten sürpriz oldu derya yı bende ilk kez gördüm. nur var kadının gözünün içinde onu da gördüm. fıstık gibi çıkmışsınız. mirimiz cok yakışıklı, tuba ne kadarda güzel gülümsemiş. deniz e bayıldım saç rengi açılmış cok güzel bir kız. ne iyi etmişsiniz derya daki resimleri de bekliyoruz. ancak derya bu kadar uzun süre resminin forumda kalmasından sanırım hoşlanmaz alıntı yapmayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…