2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk nurdancım teşekkür ederim.
ne bilim derya yazdım ya ankaraya gidiyorum diye hiç ses gelmedi. bi de bahsi geçmeyince düşünemedim valla. ama benim ankaradan ayağım kesilmez yani. onbeş tatili yaz tatili. bi de lazere gelicem nasipse. yani ayarlarız bi şekilde canım. yeter ki biz isteyelim di mi :)

demam ozaman ..

Taze hoşgeldin dedeciğine geçmiş olsun. Yaşlılara kıyamıyorum çok üzülüyorum kimi zaman çocuktan farksızlar, hepsi sağlıkla ömürlerini doldursunlar istiyorum.

Pervin anneyle bebeklerin gece biyoritmleri aynı olurmuş aynı odada kalıyorlarsa. Bizim de hep öyle olur.

Meltem yeni odana geçince internetsiz kalacaksın gibi bir hisse kapılmıştım, sen veda eder gibi konuşunca. Neyse ki burdasın, yoğun olacaksın belki ama burdasın sonuçta.

çok ilginç bir tesadüf oldu bu.Öztürk şekerlemenin sahibi emekli öğretmen beyfendi ile tanıştık dükkanı çok beğendik geldiğimizden beri hep ondan alıyoruz tatlıları.ekmekli kadayıfı çok güzel özellikle.o da bize itimat sucuklarını önermişti hep itimat aldık biz de. Afyona alışıyorum gibi.Öğretmen arkadaşım var Eskişehirin ilçesinde otururyor ama ailesi burada o geldi bana çoluk çocuk çok güzel oldu.İzmir'den ablası falan geldi.iyi oldu. bana kuaför lazım güli iyi bir bayan kuaförü,erkek çalışmayan bayan kuaförü.kaşlar aldı başını gitti.

EVrimin verdiği linklere ağzım açık kaldı.hele bebeğin hayata dönmesi nasıl bir mucize.

DERYA'yı ben de ilk defa gördüm.çok genç görünüyor cidden.

özlem bak geldim.naber? kilo işleri nasıl gidiyor ben 61 de takık durumdayım.bir kiloda bayağı takılır oldum.Ramazan bitsin spora başlayacağım.

özlem bak geldim.naber? kilo işleri nasıl gidiyor ben 61 de takık durumdayım.bir kiloda bayağı takılır oldum.Ramazan bitsin spora başlayacağım.

70 leri görmüştüm cnm ama bir ara yine 74 lereçıktım bu sabah 71.5 tu sempatiksalakcinni akşam Özde uyuyunca 1 saat yürüyorum ama ekim gibi bende spor salonuna yazılacağım... kaydirigubbakcemile2

Birde bu ara Özde fena ondan eve hapis durumları var yüzerdim yoksa :sinifsinif:
Ohh Ruzy ham yapıcam seni bende geçen Özde yi yere yatırdım yatakodasına gittim geldim Özde yook uyurken yuvarlanarak sehpanın altına girmiş halbuki 2 dk içinde nasıl becerdiyse ohaoldumsmile

70 leri görmüştüm cnm ama bir ara yine 74 lereçıktım bu sabah 71.5 tu sempatiksalakcinni akşam Özde uyuyunca 1 saat yürüyorum ama ekim gibi bende spor salonuna yazılacağım... kaydirigubbakcemile2
benim de yürüme şansım olsa keşke. kurtulacağız bu kilolardan özlem.hisssediyorum:)
Elif sen ne zaman gelsen resim yüklemiş oluyorum:)

beni sevdiğinden değil mi?

Son düzenleme:
üfff ayçaya nevanın saçını göstereyim didim göbem çatladı be.niye değişti bu imageshake

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…