üfff ayçaya nevanın saçını göstereyim didim göbem çatladı be.niye değişti bu imageshake
çok ilginç bir tesadüf oldu bu.Öztürk şekerlemenin sahibi emekli öğretmen beyfendi ile tanıştık dükkanı çok beğendik geldiğimizden beri hep ondan alıyoruz tatlıları.ekmekli kadayıfı çok güzel özellikle.o da bize itimat sucuklarını önermişti hep itimat aldık biz de. Afyona alışıyorum gibi.Öğretmen arkadaşım var Eskişehirin ilçesinde otururyor ama ailesi burada o geldi bana çoluk çocuk çok güzel oldu.İzmir'den ablası falan geldi.iyi oldu. bana kuaför lazım güli iyi bir bayan kuaförü,erkek çalışmayan bayan kuaförü.kaşlar aldı başını gitti.
EVrimin verdiği linklere ağzım açık kaldı.hele bebeğin hayata dönmesi nasıl bir mucize.
DERYA'yı ben de ilk defa gördüm.çok genç görünüyor cidden.
çok benziyor Nevayla saçlar sahiden...bizim topikteki bebeler genelde sarışın..kara olanlar azınlıktayız..
seviyorum seni hem de çok biliyosun
nirde bu ahali
ben de seni.. :))
kime bakmıştın hanımkızım?? :)
Saçlarımı kısacık kestırme hissiyatım tavan yapmıs durumda.. ole bole deıl..
sempatiksalakcinni
ilahi
benim de benim de..ama hiç cesaretim yok
bak üç alıntımı da senden yapmışım..heytttt
ya asagıda GYPSESRAAA die bı kadın var.. habıre gırıp gırıp cıkıooo.. kımdır nedır bu yaaa... var mı ıcınızden hatırlayann a bacılar, a kardeşler.. deyiverin hele!!!
hıhı uçağı sipariş verdim istediğim özellikte yapıcaklar bitince gidicem geliyünmü senide baküden alıverürdüm..derya istanbulamı gidio..ne guzell
Kays ekirdei hayatn karartt - Hrriyet Salk
şu haber de aklınızın bı köşesinde olsun.. sabah programı sunan kadınlar gibi oldum ama.. anneyiz ya artık.. her halt gozumuze carpıyor..
bu iki haberde çok etkileyici..Boyle yok ben Allah a ınanmıyorum.. yok o da neymıs dıyen eblehlere bu durumları gozune orasına burasına sokucan ki anlayacak..
l bebek annesinin kucanda dirildi - Hrriyet Salk
hayırlı olsun..selam herkese
taşındım yeni odama :)
gayet iyiyim
demam alırım ne demek..altınparak indiririm uçağı..olarmı..bende histanbula gitmek istiyorummm deryammm benide al lüffenn
teşekkürler..Tubişle Denizi görünce nasıl yani dedim. Çok tatlı gülmüşler, kızlar bi başka ya. Yusuf çok tombik geldi bana, maşallah nazar değmesin.
demama osaman bir rota belirlemelkiyim önce kimden başlasam..hazır herkesi topluyorken izmirede uğrayıp Efrim gadını ve En tazesinden Furcu hanımıda alalım..evet cnm KKAA :)
Burcu işimi sromuşsun tabii ki Özde ne mesaisi biter ne emekli olabilirim :)
Derya uçakla geçerken beni de al boshayallersmile
gözün aydın ..gunaydıın. mufaga girdim yavaşdan. abim geliyor bugun iftara:)
yeöekden sonra oteline bırakcas.
şn yemekelrim "qhzır olsun malum hesraylan buluşcas ya...
kaydirigubbakcemile3oraya dönce rahat edersin ama kocamanda boşluk olur ..şimdi biz haftasonu gideceğiz ya inşallah hepsi peşimizden gelmeyi düşünüyor.
biz normal eski hayatımıza ne zaman döncez bilmiyorum. çok garip görünüyor banada.
sabahları kalkardım hazırlanır denize kahvaltısını yaptırır ablası gelince öpüşür koklaşır çıkardım sonra bin kere eve gelirdim filan. şimdi belimde yaz günü iğrenç bir korse oturmak için en uygun pozisyonu arıyorum. bu yazının sonundada "allahım sen büyüksün" diyorum.
bunu birtürlü anlayamdım....sempatiksalakcinnigeberdim derler ya aynen öyle bal limon muhabbetine
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanderya inanılmaz GÜZEL VE MUHTEŞEM insan. ama yeni tanışmışızda aaa böyleymiş değil.
ben onu uzun zamandır tanıyordum zaten.
yazmak ne garip, sizde tanıyorsunuz zaten.
her insanı melek korur..sadece bebekleri değil gülimmmmmmm..yerimsenibenevrrrrrrrrrrrrriiiiiimm
tusinami canavarına geçmiş olsun Allah koruyor kesinlikle.
RNK( çok deger verdiğim bir buyuğümün kitap serisi)
yazaıyorki, her çocugu melekler korurumuş düştüğü zaman tutarmış gib..gibi...
hani hep kulakdan dolma uyardıkda bizzat okudugumda etkilenmiştim..
kesinlikle Rabbime emanet buyuyorlar.yoksa bizim onları herşeyden korumamız ne mumkun..
kaydirigubbakcemile3:kedi:Derya ne kadar düşünceli bir hatun ziyarete gelmekle ne güzel etmiş hepinizi bir arada görmek çok güzeldi... Derya gözümü senden alamadım zaten güzeldin ama daha bir güzelleşmişsin sanki söylemeden geçemedim
bakan gözler güzel olunca güzel görüyor doğal olarak ..osizin güzelliğiniz kaydirigubbakcemile3ayyy şahanesiniz ya..
deryacım ne kadan ince düşünüp gitmiş. iyikide gitmiş:9
ayrıca dombalak deniz kızmız saçları sararmış accuk sankim..
damal örtmenim sende çok iyi görünüyosun. güler yüzünü görmek iyi oldu:)
deryam ay gibin parlıyosun..
yusuf agır abi tosunpaşa yaff..
tubişde çok güzel kız ya maşallah..
nasıl özeniyorum size.
bi kız bi erkek evladı.
esrako derya özgül hepiniz tutturmuşsunuz bende istiyooooom...
dimi dimi yusf hiç uyumadı mesela...sempatiksalakcinnikafamçokkarıştıbenide kesmedi bu ziyaret ama dünyanın en becerikli insanı olarak!!!! buluşupda hem tabakları doldurup ikram edebilen hemde fotoğraf çekebilen hemde sohbet edebilen arkadaşları gerçekten kutluyorum.
deryam sağolsun bana geçmiş olsun ziyaretinde bulundu iyide zaman ayırdı ama çok fenaydık ya çokkk.
ay buna bende bayıldım...
bencede bebek büyütmek emek ister herşeyde olduğu gibi ..aman yemezsen yeme diyemem ..olumunekankayizsmilehele bibizim birkomsu var iki oglu var koca delikanlılar
bizimkiler de yemezdi zorlamazdık hiç dedi adam geçen gun karısıda dedi zorlamadıkda surekli hastalar nitekim oyle koca çocuklar habire oksuruk ates vs
nolmus iyi olmamıs ha ondanmı bilemem amayemeyeni kendi haline birakmak bencillik ugrasmamak bence
kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmilegelişimi için ne gerekliyse yapılmalıdilek yemek konusunda iyi yapıyorsun arkadasım
benim oglum dogustan istahsız
millete gore ac bırak yer bilmemne
gunlerce denedik gunde bir ogunyer oldu onuda yine zorlayarak gibi oyle aman acıktım ane yemek verdedigini hala çok nadir duyarım yası 10 yani hele kuçuk yaslarda mumkun deil duyamazdım
bagısıklık sistemi için gelisim için erken yaslarda iyibeslenmesi çok onemli varsın yeme alıskanlıgı olmasın varsınoyunla yemege alıssın umrumda degil saglam bunyeli olsun yeterki
duzgun gelissin beyni ve vucudu
diyenlere selam soyle ben boyle yapıyormu de konustrutma valla sinir oluyorinsan
sempatiksalakcinniakannehiriki tatil yaramdı bak sana..dön artık evine..alsanaalsanasmileevrim gondermeleri anladım benn :)) çok zekiyimdirde kocamda zekidir :))
saka bir yana ben burda beynimi mi yedim noldubilmem aptala dondum
ibo dalga geçiyor havuzdamı bıraktın denizdemi beynini dyie:)
kaç gunddur burdayız otelin degisik katları asansorler degisik
yemekhane 0 damı -1 demi internet cafe (berke surekli oralarda çunku ) -1 demiydi 0 damıydı
bizim odaya sagdaki asansormu çıkar soldakımı
havuz -1 in ordanmı çıkıylıyordu 0 danmı bunları 4 gundur ogrenemedim desem salak dersiniz heralde
surekli tersini yapıyorum 0 dan binip yine 0 a basıyorum ibo guluyor rezil oldum gozunde artık salak gibi hissediyorum sanırım yorgunluktan oyle sanmak istiyorum zekamın geriler iyice gittigini kabul etmek istemiyorum :) kafam kalmadı hiçbirseyi hatırlamaz oldum
ibo arkadasından vinn aldı buraya geirken sifresini surekli soruyorum her aksam giriyorum oysa eskiden acayip iyiydi hafızam birkere duyayım telefonları falan ezberlerdim
geçmiş olsun..çok kötü sayılmaz..gerçi dong sesini duydum ama..1 sn bırakmıyorum ama illa akrobatik hareketler yapacak illa ki..
evet doymayınca mız mız uykuda uymuyorlar..:1no2:Ada çok tatlı olmuş çoook..
Rüzgar da genelde yemeğini yiyor ama öyle az ki...Bikaç lokmadan sonra doyuyor gibi davranıyor. Başta zorlamıyordum. Son bikaç gündür hiç yemek istemiyor e mecbur zorluyorum. Açlıktan ne uyur ne durur biliyorum...
sık sık az besle iki lokma yiyorsa saat başı ver ..öyle öyle alışır geri..hani diyorlarya yemiyorsa zorlamayın diye nedense ben hep zorluyorum ama zorlamasam aç gezecek sizde durumlar nsl sizdemi zorluyorsunuz sanırım seçil sende öylesin annelik içgüdüsündenmidir nedir artık helede biri yanımda bırak bırak yemicek zorlama onun karnı tok aç olsa yer dediği anda çıldırıyorum ya bu çocuk zaten sabahtan beri aç geziyor 1 2 lokma bişey yesin diye uğraşıyorum doğrumu yapıyorum bilmiyorum
sempatiksalakcinniakannehiryemeyince çok zor oluyor ..benimki de yemiyor Özlem..yarım saattir elimde çorba kasesi odada peşinde dört dönüyorum..kaçtıkça hoşuna gidiyor pis pis sırıtıyor sıpa..mama sandalyesinde de cır cır cırlıyor
:roflol::roflol:hı hı.. kahvaltılarına kat.. cekırdeklerınden de yastık yap cocuguma..
her gece yatmadan once o yastıga sarıl dua et.. Allaamm akıl fikir bana.. yolur yolurr de.
:1shok:-tatlicadiarzu-ballı lümonlü sirkelü dediydiii :)))
kafamçokkarıştı:uhm:Bir tane de kız mı doğrusam nee laelaelaelaelae
Şu ADA nın sahanelıgını gorunce... ayaklı pasta gibi..
çok güzlesiniz maşallah..ada baba copy mari..kaydirigubbakcemile3doğumgünü kızı..
..
vee biz..
iyi büyüyecekler ..güzel güzel büyüyecekler..cok gecmıs olsun Aslı..
dün kuzey hemen dibinde kocaman bır borcam patlattı.. aman yapma etme demeye kalmadan cekıverdı borcamı.. verılmıs sadakamız varmıs..
babası havaya kaldırrıken elını avizeye carptı.. patt dıe lambayı patlattı... her yer tuz buz cam..
Rabbiimm bize bagıslasın.. dur bakalım nası buyuyecekler.
:1shok:sempatiksalakcinni:uhm:Vardır ya kıl tipler; mıllet sıkıntısını üzüntüsünü yazar, o da gelir kabuğu kaşır.
Ayy valla benım kocam bı tane.. ( sankı dedık kaç kocan var) her turlu yardımı yapar, evı ındırrır kaldırrıır alimallahhh.. yemek te yapar, gece ben arada uyanmam, o bakar.. sabah alır yataktan kahvaltısını yaptırr, ben bıraz daha uyurum.. her aksam parktan geldıkten sonra o yıkar cocugumuzu.. ben de yayar yayar otururumm.. ay altını degıstırrır, ustunu degıstırır..
bır de yazar arkadas.. cocugum cok hasta yemıyor.. hemen altına yazar, ay masallah benım cocugum olmuşş topaçççççç, hep yıyo cok yıyooo, ay herseyı yıyorr...
kadının bırı yazar, ememiyor cocugum, cok uzuluyorum..
altına yazar.. ay valla gece gunduz memede, cekemıyorum bır turlu masallahh kuzucuğumaaa
neyse ki arada gelıp ımza atar oldular :))
evet salgın varmış dikkat ..Pöff bide bu çıktı şimdi:
Bayram öncesinde konjonktivit uyarısı
Göz iltihabı olarak bilinen konjonktivit salgını nedeniyle hastaneye müracaat edenlerin sayısı 10 bini buldu. Uzmanlar bulaşıcı olan hastalık nedeniyle bayramda el hijyenine önem verilmesi gerektiği uyarısı yaptı
evet eşi onaylanmadan bebek yapılamaz heralde..dimi.:uhm::bbo:Hele de eş ikinci çocuk istemiyorsa bir kez daha düşünmek lazım. Çünkü eşlere de çok görev düşüyor, insanın tek başına kaldırabileceği bir şey değil.
ikinic öydek olmazyerimseniben nurdan melek olur...bende 2 cocuk isteyenlerdendim, ama gun gectikce uzaklasiyorum sanki, yani nasil bir daha cesaret edebilirim, 25 kilo al, dogum, ilk zorlu 1 yil, uykusuzluk, ve teodan bir ikinci daha aman yarabbi allah bana buyuk sabir vermeli, teo cok yorucu ve zor bi bebek, 2.ci bir ordek nasil olur bilemiyorum..uslu bir kiz olsa mesela super olur:))ben 3 yas arayla istiyorum ama yada bir kaza olucak yine...
ama ben bu kakyı nedne bilmiyorum..KKAA olayını Elif halletti sanırım.. Gizem katılmış aramıza, ordaki aramıza yani
CADIARZUdaha önce böyle bir tecrüben vardıysa dene..Saçlarımı kısacık kestırme hissiyatım tavan yapmıs durumda.. ole bole deıl..
kime bakmıştın hanımkızım?? :)
masallah ruzy e afacan olacak bellı opuyorumnanaktan
Kaç gündür Özde felaket ya ishal dişe bağlıyorum ama artık çok kaka yapmaktan sanırım pişik oldu kaç günden beri zeytinyağı ve bepanten deniyorum yıkıyorum sık sık ve bezini değiştiriyorum... Ama olmuyor ya ishal olduğundan altınıda bezsiz bırakamıyorum ne yapacağım önerilerinizi bekliyorum... Özdenin pişikleri çok fena oldu çünkü kanama aşamasına geldi artık :gitme:
estağfullahama büyüksün zaten aklinialirimsmile
resim yükleme alemine yabancı oldum bacım vurma yüzüme.ben gördüm büyüteçle baka gibi oldum kafa derisini bile cm cm gördüm saçlarının derinliklerini gördüm kaydirigubbakcemile3 kıvırcığım benim opuyorumnanaktan
topikde seninle denk gelince çok seviniyorum.ben de seni seviyorum.ince zekana,naif kişiliğine bayılıyorum.ruzy,nevoş sen ben bir fotomuz varya orada saçları düz ve çok az.nasıl da değişmişler.çok benziyor Nevayla saçlar sahiden...bizim topikteki bebeler genelde sarışın..kara olanlar azınlıktayız..
seviyorum seni hem de çok biliyosun
sevgi lafı geçince pırtlayan arkadaşım,sevgi insanı ben de seviyorum seni.Afyon a alısmak kolay olur ya.. her sey gonlunce gıtsın ınsallah..
ben de seni.. :))
ben biliyorum neden.Saçlarımı kısacık kestırme hissiyatım tavan yapmıs durumda.. ole bole deıl..
selamlarr
ben çıkıyorum herkes dolusuyor nerde bu millett
deryaa naberr
yusuf niye uzun pantalon ve çorapla dolasıyor serinmi ankara ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?