ya şu kk da millet ne garip topikler açıyo ya! kızım recep ivedikten korkuyor diye bir konu var mesela! pes be kardeşim! ama ilk adım ayakkabısı ile ilgili konu bulamıyorum.. ben beceriksiz olsam gerek..
valla elifcim, insanın aklına bi sürü soru geliyor, bu çocuk bu adamı sevmek zorunda mı? çocuğa recep ivedik izlettirmek ne kadar doğru? hadi izlettirdin bu onun hayatına ne katacak? korktuysa bu senin endişe etmeni gerektirir mi?..... bla bla bla....
Taze hoşgeldin dedeciğine geçmiş olsun. Yaşlılara kıyamıyorum çok üzülüyorum kimi zaman çocuktan farksızlar, hepsi sağlıkla ömürlerini doldursunlar istiyorum.
Sağol böbeem... İyiye gidiyor dedeciğim. 4 büyüklerden o kaldı bir tek elimde
GİZEM aptal bir bilmece var;
Adamın biri çilekleri tuzlayıp tuzlayıp atıyormuş, neden?
Cevap: adam tuzlu çilek sevmezmiş de ondan -tatlicadiarzu-
dediğin gibi; korkuyorsa izlettirme. Hatta izleme, gördüğüm anda kafamı çeviririm. TV8 de iken ne kadar beğenirdim Şahan'ı. O tiplemeyi de severdim hatta. 1-2 skeç vardı, döner döner izlerdim. İyice iğrençliğe vurdu işi. Ülkemizde de bol miktarda ivedik bulunduğundan, alıcısı da çok oldu ne yazık ki!
Doruk'un müstakbel dadısı ile görüştük bugün. Çok iyi, temiz, 3 erkek çocuğu bulunan fakat biraz ezilmiş bir kadın. Eşi diyormuş ki; sen nasıl bebek bakacaksın. O da demiş; bu 3 çocuğu sen mi büyüttün? Biraz çekiniyor kadıncağız, ya yapamazsam, diyor. Bir de saat konusuna takıldı. Bizde olması gereken saatlerde oğulları evde oluyormuş henüz. Dedim ki; "onlara kahvaltıyı hazırlar gelirsin, onlar da yiyip peyniri dolaba kaldırsınlar. Zaten 1 de eve dönersin, sonra da evini toplarsın. Hem Doruk iştahı maşallah iyi olan bir çocuk, sana eziyeti olmaz. Tek eziyeti hareketliliği olabilir, o da abartı boyutlarda değil". Bakalım, inşallah pürüz çıkmaz.
burcu özledim seni yaaaa
valla elifcim doktoru dedi ki; evde mutlaka çıplak ayak. bu tamam. heryerde öyle diyor. dışarda da boğazlı altı sert. aslına bakarsan çok da detay vermedi, o kadar takmaya gerek yok der gibiydi biraz. boğazlı olması konusuna da çok rastladım. ok. görüş ayrılığı çıkan yer yumuşak eğilip bükülen bir taban mı, sert mi? orda karıştım işte.. bizim doktora da çok güveniyorum ama birçok yer yumuşak taban diyor.. bir arkadaşım adanın doğumgününe nike ayakkabı getirmiş. ama altı çok sert onun da.. zaten de biraz büyük şimdi.. ayyyhhh.. bilemedim.. haaa ada yürüyomu diceksin, yoooo hayır.. ama tutunup kalkıyo ve sıralıyo.. dışarda da illaa ellerinden tutup yürütmemizi istiyo, ondan bu çabam yani.. ben araştırıyım da..ben korkuyorum,iğreniyorum o yavrucak ne yapsın.
sen ilk adım ayakkabısı araştırıyorsun ya.neler buldun.nasıl olamalıymış.ben çok değişik görüşlere rastladım en sonunda bir kaç değişik ayakkabı denedikten sonra aldım.ama önerilere açığım yine de.
canım ennnnnnn iyisi olsun dodonun hakkında.. canı gönülden diliyorum...Doruk'un müstakbel dadısı ile görüştük bugün. Çok iyi, temiz, 3 erkek çocuğu bulunan fakat biraz ezilmiş bir kadın. Eşi diyormuş ki; sen nasıl bebek bakacaksın. O da demiş; bu 3 çocuğu sen mi büyüttün? Biraz çekiniyor kadıncağız, ya yapamazsam, diyor. Bir de saat konusuna takıldı. Bizde olması gereken saatlerde oğulları evde oluyormuş henüz. Dedim ki; "onlara kahvaltıyı hazırlar gelirsin, onlar da yiyip peyniri dolaba kaldırsınlar. Zaten 1 de eve dönersin, sonra da evini toplarsın. Hem Doruk iştahı maşallah iyi olan bir çocuk, sana eziyeti olmaz. Tek eziyeti hareketliliği olabilir, o da abartı boyutlarda değil". Bakalım, inşallah pürüz çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?