ben de kışın evde nası zaptedicez bu sıpaları onu merak ediyorum yandık ki ne yandık
öyledir inşallah.kim benim kalbim temiz diyorsa korkarım hep.hep bir b...lavat çıkar da sonundakaydirigubbakcemile3Elifim senin kalbin tertemiz hepimiz biliyoruz öle deme az biraz falan filan.
evet yaaaaa ultrason fotoları geldi gözümün önüne.furkon un kuku tarifi,ecenin tombul yanakları hey gidi günlerBüyüdüler yürüyecekler ayakkabılarını konuşuyoruz.. Ben inanamıyorum hala da.. Pek yakında bezden çıkarma, 2 yaş sendromları, emzikten memeden kesme konuları gündeme gelir, hele kış bir geçsin, nasıl geçecekse
sev beni elüfüm..
ya bu benım ıcımden gecen SEÇİL in türü.. beenmedın mı yoksa.. gelimm mi orayaaa guclubacismile
deü kaydirigubbakcemile3
çok hoşsun kaydirigubbakcemile3
Cizom da içimden geçen GİZEM ce.. beni bole sevın bacılar.. ben böyleyim....... ben... böyleyim.. nırın nırınnnnn böyleyim....
herkes beynini okuyor bu gece..huzur veriyor ıklık nefesin bu gece sen daha güzelsin...ben de kışın evde nası zaptedicez bu sıpaları onu merak ediyorum yandık ki ne yandık
yatmaaaaaaaSevgi yumağı olalım ne güzel ne güzel..
Birden yok olursam anlayın ki laptop kapandı ve ben onu pencereden dışarı atmak için kalktım, sonra vazgeçtim, yerine koydum, küfrettim, en iyisi ben yatayım dedim ve yattım
ben nevayı dışarı çıkarmıyorum.pazara falan gidersek cmartesileri o da geliyor.özel olarak çıkaramıyorum ramazan ve sıcaklar nedeniyle.çıkarsam ne iyi olur.iftardan sonra enerjimi toplayıp parka götürsem.yok ben senden önce merak ettimdi, bak Evrim şahit, valla billa.. ay noluyo bana..
Sizin kış daha geç gelir de biz napcaz acep..Bide burası acaiiiip Rüzgarlı Eylülde bile dışarı çıkaramıycam gibi geliyor,ya da sarıp sarmalıycaz..
canavar uyumuşkene ben de yatayım bacılar..öptüm hepinisi
çok sıkıcısınız aşağıdakiler...balkona çıkıp hava aliyim barim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?