özlem hematen al derim ben de.. gel ben sana aroma terapi yapayım balım düzelirsin.
balkona çıktım belediye işçileri süpürgeleri sallayarak mehter marşı eşliğinde çüpleri alıyorlardı.
neva da kolu çıkartıp vitesle oynuyor ben daha çok korkmalıyım o halde.
benimde seninkinin aynısının tıpkısı diz kapaklarımıza kadar aynı.keşke üstümde ince olaydıELİF adam sürekli terliyor, ona hep sıcak. Asla kazak giymez, daha fazla ayrıntıya girmek istemiyorum :))) Bacaklarım genetik babamdan :) biraz da çalıştım tabiy ki :)
geleyim benim amca kızı orada okudu şimdi de orada bir alışveriş merkezi açılıyormuş orada işe başlayacak gelip birde Afyon u görürüm aroma terapimiisterim bak ona göre aklinialirimsmile
Bizimkiler çöpçüler parçasını yapıyorlar en azından eylemlerine uygun kaydirigubbakcemile3
Taze bayıldm hepsi çok güzel o yapışık vaziyet bizde de var... Eğlenmişsiniz belli pansiyonda mı kaldınız?
Dodo nun kırmızı sandaletlere kırmızı mayosuna bayıldım :)
benimde seninkinin aynısının tıpkısı diz kapaklarımıza kadar aynı.keşke üstümde ince olaydı
Son fotoda annem ve Doruk poz veriyorduu hesapta, biz Onur'la salça olduk :))
ÖZLEM, yazlık kiraladık. Apart gibi yani. Annem, babam, Gözde ve biz.
benim 50 kilo olmam lazım üstümün ince olması için.ramazan bitsin başlıyorum spora.takıldım 61 kiloyaOlar bebeğim. 2 kural var biliyorsun, diyet ve spor. İkisi bir arada olunca her şey olur.
kapım açı.dik açı,dar açı,tümler açı
açık yani özlemciğim
yat bari ne diyelim.dinlen iyice.Elifcim bende bilmem ki birşeyler diyordu ama adı aklımda değil oraları bilmediğimden can kulağı ile dinlemedim ... Sağol cnm biliyorum zaten benimde kapım her zaman açık tüm açılarda :))
Ben artık yatayım ya sabah pişman olmak var işin ucunda :)
delüüüüüüüü =))))
Ünide bir hoca (adı Adem) hesapta soru işareti oluşturacak kafamızda. Diyor ki; 90 dereceye kadar olan açılar dar açıdır, 90 ise dik, 90 ile 180 arası da geniş açı. 180 ile 360 arası neden tanımlanmamış? Biz tanımlayalım.
Başka bir hocaya soruyoruz. Açıların üçgendeki konumlarına göre adlandırılacağını, üçgende 180 den geniş açı olmadığı için tanıma gerek olmadığını öğreniyoruz. Adem hoca da fakültede saçma sorularıyla ünlü. Hoca soruyor, bunun tanımlanacağını kim söyledi, diye. "Adem" yanıtını duyar duymaz basıyor; o zaman ona da Adem açısı diyelim :)))
o hesap, kapım açı da tutar illa ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?