2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Onur kime yumruk gösteriyor acaba?

güzelmiş kayınvalidenlere gittiğinde yazmıştın bir günde havlu ve mayolardan oluşan bir bavul hazırlayacak mıyım acaba diye ? :) oldu işte opuyorumnanaktan

Evet :) İyi de oldu annelerle gitmek; annem sağolsun bolca ilgilndi Doruk'la. Onur'la bol bol yüzdük, yedik, içtik. Ara ara 2 sevgili tatile çıkmışıız gibi hissetmek istesem de, olmadı tabi :) Uzun süre 2 kişi yaşamanın dezavantajları da oluyor böyle :)

burcu doruk süt içiyor mu? ne yiyor bir gün boyunca yazsana.

Aptamil 1+ ile devam ediyoruz. Net bir tablo yok. Evde ne pişiyorsa patlıcan vs dışında veriyorum. Taze fasulye, ızgara köfte, pilav, dolma içi, kızartma, balık... Doruk için mutlaka hazırladığım; kuzu eti ve suyu ile yapılmış çorba (tarhana ya da pirinç gibi). Bunu mutlaka 2 kepçe içirmeye özen gösteriyorum. Bir de meyvesini eksik etmiyorum. Şeftali ya da karpuz oluyor genelde.

Sabah: peynirli omlet (az pişmiş yiyor ne yazık ki, katı yum. sevmiyor) - domates - salatalık - krem peynir - bal - reçel - ıhlamur. Gıdım gıdım da olsa veriyorum hepsinden

Ara: yoğurt ya da meyve

Öğle: Çorba

Ara: Yoğurt ya da meyve

Akşam: akşam yemeği ya da çorba

Gece: muhallebi

Yatmadan önce süt içiyor mutlaka. Geç yediyse muhallebi vermiyorum.

Ha haa :) döt oluşun böylesi :)))) Adam bilgisayarı bekliyormuş :) Allah'tan çaktırmadan yokladım! Karizma çizilmedi :)

Bana müsade kızlar öptüm sizi. İyi geceler...

burcu bırak onuru şimdi.bu neva 12 de uyandığı için bir öğün telef oluyor.12 de kahvaltı ediyor.-2 saat sonra uyuyor kalktığında meyyve yiyor.sonra çorba veriyorum yemiyor.illa iftar sofrasında yiyecek.sonra meyve yiyor.yerse muhallebi yiyor yatmadan yada keçi sütü evde yapılmış bisküvi.emiyor arada.ama içim rahat değil.kahvaltıyı güzel yapıyor. hurmaya takık 10 kere meyve versem yer bir de..

damla hojam ve ben varız.bana iltifat ederler mi acaba?

kim neden iltifat edecek bebeeeem bize ????

herşey iyi görünüyor. kadın evinde bakmıycak sa neden ara ara götüreceksin kaynaşsınlar diye. eve gelecekse başlasaya daha kolay olmazmı?

gizemmm doktor bilgileri için teşekkürler, kaç gündür aklımda unutuyorum.

karadut süperdi, ayakkabı olayıda.

ben altı sert bileği yüksek ayakkabı aldım. birde etli olduğu için denizin ayakları üstü kapalı olanlardan almak zorunda kaldım. kuki ayakkabı var ankarada, benimde ilk ayakkabımı oradan almışlar. internet sitesi var bakmak istersen.

fiyatlarıda 90-100 civarı pahalı. birde deniz yerlerde sürünmekten o kadar kötü oluyorki üstleri yarın tekrar gidip bir tane daha alacağız gibi görünüyor görüntüsü için. annem dedi onuda.
birde ayakkabıyı iki ay sonra kontrol edip basmada sorun varmı bakacaklarmış. o nedemekse bilmiyorum yarın gidersem öğrenir anlatırım.

didoooomm nevanın ayakkabıları da çok güzelmiş siyahmı aldın o kadar rengi varken yahuuu

kirde götürür ama aşınsada belli olmaz dimi ya.. onuda düşünebilirim...

laelaelaelaelae

bide cerenin kalkık burnu yaa nasılda sonra o kadar babasına benzedi aklım almadı:)))

nasıl 12 de uyanıyor 2 saat sonra nasıl uyuyor gece kaçta yatıyor esrako yokken sorayım dedimm de. ama gerçekten anlamadım. bu kadar geç uyanmıyordu sanki yaz tatilinde bozdun düzeni gibi.

evete ya ben seçile hep çeçil demek istiyorum bananee.
çeçil çeçil..

öslemcim ciğerim benm.
bugun yine davetteydik davette olunca gun içinde yemek yapamk istemiyorum akşam gelince iyi oluro hem böyle yemekler pişerken bende siiznle takılıyorum..
...
ADAAAAAAAA
ya nasıl bi güzellik nasıl bi güler yüzdür bu kızdaki.
yavrucak çok tatlı olmuşsun.
elbisesi sandaleteri hepsi ççok güzel.
ortam senn içine sindiği kaar olmuş belli çok hoş gizem..
öslme ve seçilin limon bal sirke muhabbetine bayıldım ya..
çok tatlısınız..:1hug:

masal okumaya başladınızmı..
afikşn algısı çok kuvvetli maşallah bizde ne görse yapmaya çalışıyor kelimeleri çıkarmaya çalışıyor falan.
ayçaa
rüzgariyeyei yiyesim geldi.
ayyf yokmu bizim topikde normal anne..
abimn işi konusunda sevincie ortak olan canım arkadaşlarım çok saolun umarım böyle daha iyi bi hayata başlarlar.
1 yaşaşılarını aralştırıyorumda.
.
aslıcvım katılmış aramıza.
hoşgeldin.
ne iyi ettin yazmakla.
süreki takip nereye kadar
gel katıl çoş:)
guliz
alpellanın nereji ve uyku denklemi hangi dogrultuda..???

güliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
senin bi kullanma kılavuzun varmıı anacağımm varsa birer kitapçık dağıtıver bize hayrına sempatiksalakcinni

tazemm doruk süper hatta herşey ve herkes süper görünüyor karaincirde. ben bilmiyorum ilk defa senden duydum karaincirin varlığiını. ama sen anlatınca daha görmeden sevdim. seneye yaza allah izin verirse ilk hedef orası!!

doruk çok zeki olacak bakışlarından belli ..

denizde arkadan bacaklara yapışık yaşıyor.ve yusufda gördüm bizzat. hatta yusuf bir ara benim bacaklara asılmış bende görmeyince haliyle yer değiştirdiğimde az kalsın düşecekti kuzum.

hesram kaderde bu saatte burda başbaşa olmakda varmışş.

buluşma nasıldı hiç anlatmıyonuz. üşenmedin pembenin mesajlarınımı cımbızladınn.

kendisinin branşı neydi hatırlıyormusun???

gunaydıın. mufaga girdim yavaşdan. abim geliyor bugun iftara:)
yeöekden sonra oteline bırakcas.
şn yemekelrim "qhzır olsun malum hesraylan buluşcas ya...
ayy gülii bayılacam şincikkk
Dikkat dikkat Ayça ve ELİF KKAA grubunda onay bekleyen arkadaşlar vardı gördünüz mü? aklinialirimsmile
ben neciyim hee burda koskooca yöneticiyiz bizdee kötükedihüso
inşallah olur bu sefer.

Uploaded with ImageShack.us
ayy süper olmuş elif yaa bayıldım saçlara topikteki bütün bebeler merinosamı dönüyor nee
Saçlarımı kısacık kestırme hissiyatım tavan yapmıs durumda.. ole bole deıl..
hayırr sakın yapma öyle bişeyy ben seni böyle seviyorum
KKAA olayını Elif halletti sanırım.. Gizem katılmış aramıza, ordaki aramıza yani
ben hallettim bee resilll ben onayladımm pehhh kınıyorum siziiii
ya asagıda GYPSESRAAA die bı kadın var.. habıre gırıp gırıp cıkıooo.. kımdır nedır bu yaaa... var mı ıcınızden hatırlayann a bacılar, a kardeşler.. deyiverin hele!!!
yaa şimdi güli ile buluştuk eve geldim yahoyu yedirdim giydirdim sonra çıktım mamiyi levennten aldım ordan kumkapıya iftara gittik arkadaşlarla ordanda galeriaya bowlinge gittik bi ara açmıştım ama yazamadım bi türlüü
annıyomusun beni hııı annıyomusunn
ayy süper sorular harikasın
bu arada doğumgünü resimlerine bittim bayıldımmm bende gelmek isterdim ama oruç kafama vuruyor ramazan olmasa kesinlikle gelirdim
nice güzel yılları olsun ayaklı pastamızıınnn
uzman tvdeki doktorun elinde nike marka bir ayakkabı vardı.gittim onun hemen hemen aynısını aldım.
benim önerim elifim altı çok sert onların bende araştırmıştım
yürümeye başlayınca çok farklı oluyor yani seçil yazmış sanırım 3 ayda bir ayakkabı değiştirme olayı ilk bir dönem için geçerli kesinlikle buna emin olun
yahya yaklaşık 3 aydır yürüyor ve ilk adım ayakkabısı kullanıyoruz ama artık yavaştan geçeceğiz daha sert tabanlıya ama ilk etap için kesinlikle yumuşak taban yani yumuşak derken bez gibi değil ilk adım ayakkabısı olanlar var
ben şiddetle weniceden almanızı tavsiye ederim çok memnunum ama benimki yazlık
kışlık için kifidisten alacağım
Ülkemizde de bol miktarda ivedik bulunduğundan, alıcısı da çok oldu ne yazık ki!
sana kesinlikleee katılıyorum hatta topikte ivedik dolu laelaelaelaelae
bu arada dedene geçmiş olsun acil şifalar canım
fotolar şahane ama en şahanesinde ince bacaklarınnn
bana dönmeni umutla bekliyorum :))
vitesle mi :))) ohhaaa :)
6. vites naniknanik sapık senüüüü
furcuyla başbaşa kalalım da ateşli sohbetler yapalım..
puhahahaaaa delikafadulden

hojammmm biliyomusun hala seni arıyacağım geçmiş olsun diyeceğim çok rezil bi kadınım ben özelden msjına hala cvp yazacağım vs
beni seviyorsun hala değilmiii
buluşma fotolarınıza hayran kaldımm süper bi süpriz olmuş ama sen her zamanki resim ekleme girişimini katliamla sonuçlandırmışsın vede esrako süprizin içine etmiş lülülülülülü
deryam sen gözlüklü değilmiydn yanlışmı hatırlıyorum??
ayrıcana istanbula gelsen harika muhteşem ötesi olar

Son düzenleme:
aslı eylüle maşallah kocaman bir eylülümüz daha oldu demek

nurdannn annem süper işkembe yapar ama ben hiç teşebbüs etmedim sadece yemesini severim öyle elleyemem yıkayamam ıyyy
birkeresinde halamın oğlu gelmişti almanyadan hanzo ne anlar işkembeden çıktık saruhana burda meşhurdur dışarıda başka yerde yemem güvenememm
neyse demiştiki aaa çorbanın içine bez düşmüş ay ne gülmüştük ne alaka aklıma geldi anlattım

dışarı çıkacağım bir baktım cüzdanım dağılmış kredi kartlarım ve yaho ile benim nüfus kağıdım yokkk
izleri takip ettim kredi kartım wcnin girişinde çıktı nüfus cüzdanımı ara ara yok nerde dersiniz??
klozetin içine atmış
ayyy deliricektimmm yıka yıka kurut sonra tekrar cüzdana soktum kendisininkide koltuğun arkasından çıktı
ben deliricem az kaldı

afikimmm çok tatlıı olmuşşş sarı kuşum civcivimmm
tabee benimde öyle uysal veletim olsa bende düşünürüm başka çocuk
güli hanım 1 saat kadar rotarlı gelince ve yahoda forumu altüst edince delirdimmm
cımbızzz yaptım senii güliiiiiiiiiiiiii

neyse gidip sahur hazırlayayımmm
yarın iftarda yokum yine pazarda yokum sonra freeyim takılırım artık sık sık
bu arada nurdann
yoğurtlu şehriye çorbasına bende takıldım yaa kulağa çok garip geldi tadını düşünemiyorum bile böğğ güzel bişeymi bari

Dilerim bir sorun çıkmaz bu bakıcı olayında, insan stres yapıyor gerçekten. Bu sene ben de bakacağım bakıcı.
Offf çok geçmiş olsun. Benimkinin de bugün altı kızarık. ben de bepantene ve trosyd diye bir kremi birlikte kullanıyorum doktor vermişti.
Anaamm, bu çocuklar çok fena oldu.Bizimki de bayılıyor cüzdan karıştırmaya, babasınınkini çekiştire çekiştire yırttı plastik kısımlarını.

Derya ve Damla nın buluşma fotoları çok güzel gerçekten.
Burcu ve Doruk şahane. Ben de bacaklara takıldım. Annemden yadigar kalas gibi bacaklarım olduğu için ince bacakların hassstasıyım.

Ayakkabı konusu açılmış çok sevindim, ben de ayakkabı alacağım artık, yaz başında aldığım ayakkabı küçük geliyor.Çok seçenek var, aklım karışık. Şu spor ayakkabıları iyi güzel de süslü püslü elbileselerin altına hiç yakışmıyor, sinir oluyorum.

Ben de yatayım artık, annemleri Edirne'ye yolculadım. Kardeşime yurt falan bakmak için gittiler. Trakya üniversitesini kazandı bu sene.Birazdan kızçem kalkar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…