Onur kime yumruk gösteriyor acaba?
güzelmiş kayınvalidenlere gittiğinde yazmıştın bir günde havlu ve mayolardan oluşan bir bavul hazırlayacak mıyım acaba diye ? :) oldu işte opuyorumnanaktan
burcu doruk süt içiyor mu? ne yiyor bir gün boyunca yazsana.
Ha haa :) döt oluşun böylesi :)))) Adam bilgisayarı bekliyormuş :) Allah'tan çaktırmadan yokladım! Karizma çizilmedi :)
Bana müsade kızlar öptüm sizi. İyi geceler...
damla hojam ve ben varız.bana iltifat ederler mi acaba?
ELİF zaten annem başlarda yardımcı olacak kadına. Düzen oturana kadar. Kadın kesin olarak "evet" derse de ara ara götüreceğim Doruk'u, kaynaşsınlar. Doruk zaten sevgi böceği maşallah. 10 dk da kaynaşır.
valla elifcim doktoru dedi ki; evde mutlaka çıplak ayak. bu tamam. heryerde öyle diyor. dışarda da boğazlı altı sert. aslına bakarsan çok da detay vermedi, o kadar takmaya gerek yok der gibiydi biraz. boğazlı olması konusuna da çok rastladım. ok. görüş ayrılığı çıkan yer yumuşak eğilip bükülen bir taban mı, sert mi? orda karıştım işte.. bizim doktora da çok güveniyorum ama birçok yer yumuşak taban diyor.. bir arkadaşım adanın doğumgününe nike ayakkabı getirmiş. ama altı çok sert onun da.. zaten de biraz büyük şimdi.. ayyyhhh.. bilemedim.. haaa ada yürüyomu diceksin, yoooo hayır.. ama tutunup kalkıyo ve sıralıyo.. dışarda da illaa ellerinden tutup yürütmemizi istiyo, ondan bu çabam yani.. ben araştırıyım da..
canım ennnnnnn iyisi olsun dodonun hakkında.. canı gönülden diliyorum...
laelaelaelaelaeSevgi yumağı olalım ne güzel ne güzel..
Birden yok olursam anlayın ki laptop kapandı ve ben onu pencereden dışarı atmak için kalktım, sonra vazgeçtim, yerine koydum, küfrettim, en iyisi ben yatayım dedim ve yattım
öyledir inşallah.kim benim kalbim temiz diyorsa korkarım hep.hep bir b...lavat çıkar da sonundakaydirigubbakcemile3
evet yaaaaa ultrason fotoları geldi gözümün önüne.furkon un kuku tarifi,ecenin tombul yanakları hey gidi günler
ahan da bana elüf diyen 2. kişi oldun.adım pek uygun değil kısaltmaya orasına burasına harf yapıştırmaya değil mi? seni böyle seviyorum.
saçını çok kısa kestirme arkadan öne doğru uzayan model yaptır çok yakışır sana.
özlem ben de hematen öneririm ama iki çeşidi var mavi ambalajlıyı al muhakkak.fark çok az dese de eczacı sen maviyi al.bir de bezsiz küvetine ( altına çarşaf falan sererek) koy oyuncak falan ver oyala 10-15 dk biz öyle kurtardık.
burcu bırak onuru şimdi.bu neva 12 de uyandığı için bir öğün telef oluyor.12 de kahvaltı ediyor.-2 saat sonra uyuyor kalktığında meyyve yiyor.sonra çorba veriyorum yemiyor.illa iftar sofrasında yiyecek.sonra meyve yiyor.yerse muhallebi yiyor yatmadan yada keçi sütü evde yapılmış bisküvi.emiyor arada.ama içim rahat değil.kahvaltıyı güzel yapıyor. hurmaya takık 10 kere meyve versem yer bir de..
evete ya ben seçile hep çeçil demek istiyorum bananee.
çeçil çeçil..
elifff
sıkıntılı gunler geçirmişisniz üzüldüm.
yeni bi yer herzaman bazı zorlukları beraberinde getitir muhakkak ama alışıncada afyon çok güzell
kısa zamanda uyum saglarsınız inş.
biz her konya seferinde ugrayp alırıs.
şekelrme ve lokumuda öztürk şekerlemeden alırıs o bizim öztürk amcamızdır..
sakın kaleyey çıkmayın. bak efsanesi var 7 yıl kalırsınız orda..:)
yarın esracımla buluşcas inşallah bi aksilik çıkmazsa..
dogum gunu pastamızın sponsoru oalark bir takım araç gereç getirecek ekndileri..
yahoamuda mıncıklarım tabii aglamazsa..
ayyy en son foruma geldinde hamster katliamaı yapmıştı bu yaho...
bakalım yarın neler olacakeyvahedigeldismile
öslemcim ciğerim benm.
bugun yine davetteydik davette olunca gun içinde yemek yapamk istemiyorum akşam gelince iyi oluro hem böyle yemekler pişerken bende siiznle takılıyorum..
...
ADAAAAAAAA
ya nasıl bi güzellik nasıl bi güler yüzdür bu kızdaki.
yavrucak çok tatlı olmuşsun.
elbisesi sandaleteri hepsi ççok güzel.
ortam senn içine sindiği kaar olmuş belli çok hoş gizem..
ayyy esrakonun sayko hallerini okurken gülmekden kendimi alamadım.
asansör ve katları karıştırma olayı hey allahım ya..
yokk yokk zekandan bi gerileme yokdur be kuzu.
ibanun dediği gibi havuzdamı denizdemi nerde bırakdınsa orddır..delikafadulden
öslme ve seçilin limon bal sirke muhabbetine bayıldım ya..
çok tatlısınız..:1hug:
RNK( çok deger verdiğim bir buyuğümün kitap serisi)
yazaıyorki, her çocugu melekler korurumuş düştüğü zaman tutarmış gib..gibi...
hani hep kulakdan dolma uyardıkda bizzat okudugumda etkilenmiştim..
kesinlikle Rabbime emanet buyuyorlar.yoksa bizim onları herşeyden korumamız ne mumkun..
ayyy şahanesiniz ya..
deryacım ne kadan ince düşünüp gitmiş. iyikide gitmiş:9
ayrıca dombalak deniz kızmız saçları sararmış accuk sankim..
damal örtmenim sende çok iyi görünüyosun. güler yüzünü görmek iyi oldu:).
masal okumaya başladınızmı..
afikşn algısı çok kuvvetli maşallah bizde ne görse yapmaya çalışıyor kelimeleri çıkarmaya çalışıyor falan.
ayçaa
rüzgariyeyei yiyesim geldi.
ayyf yokmu bizim topikde normal anne..
abimn işi konusunda sevincie ortak olan canım arkadaşlarım çok saolun umarım böyle daha iyi bi hayata başlarlar.
1 yaşaşılarını aralştırıyorumda.
.
aslıcvım katılmış aramıza.
hoşgeldin.
ne iyi ettin yazmakla.
süreki takip nereye kadar
gel katıl çoş:)
beketcim ben tv konusunda dogdugundan beri çok dikkat ettim ona izletmedim hiç alışkın olmadıgı için başkalarını evindede dikkatni çekmiyordu.
ama konyada butun yiğenler bir arada oluncaonlarda oynamayı ögrendi müzik duyunca oynuyor eller popo kaafaf hepsi ayrı ritim tutuyor.
hatta canı oynamak istediğinde eline kumandayı alıp naynayanay diye bize veriyor.
tvde müzik açalım istiyor
guliz
alpellanın nereji ve uyku denklemi hangi dogrultuda..???
ayy gülii bayılacam şincikkkgunaydıın. mufaga girdim yavaşdan. abim geliyor bugun iftara:)
yeöekden sonra oteline bırakcas.
şn yemekelrim "qhzır olsun malum hesraylan buluşcas ya...
ben neciyim hee burda koskooca yöneticiyiz bizdee kötükedihüsoDikkat dikkat Ayça ve ELİF KKAA grubunda onay bekleyen arkadaşlar vardı gördünüz mü? aklinialirimsmile
ayy süper olmuş elif yaa bayıldım saçlara topikteki bütün bebeler merinosamı dönüyor nee
hayırr sakın yapma öyle bişeyy ben seni böyle seviyorumSaçlarımı kısacık kestırme hissiyatım tavan yapmıs durumda.. ole bole deıl..
ben hallettim bee resilll ben onayladımm pehhh kınıyorum siziiiiKKAA olayını Elif halletti sanırım.. Gizem katılmış aramıza, ordaki aramıza yani
yaa şimdi güli ile buluştuk eve geldim yahoyu yedirdim giydirdim sonra çıktım mamiyi levennten aldım ordan kumkapıya iftara gittik arkadaşlarla ordanda galeriaya bowlinge gittik bi ara açmıştım ama yazamadım bi türlüüya asagıda GYPSESRAAA die bı kadın var.. habıre gırıp gırıp cıkıooo.. kımdır nedır bu yaaa... var mı ıcınızden hatırlayann a bacılar, a kardeşler.. deyiverin hele!!!
ayy süper sorular harikasınvalla elifcim, insanın aklına bi sürü soru geliyor, bu çocuk bu adamı sevmek zorunda mı? çocuğa recep ivedik izlettirmek ne kadar doğru? hadi izlettirdin bu onun hayatına ne katacak? korktuysa bu senin endişe etmeni gerektirir mi?..... bla bla bla....
benim önerim elifim altı çok sert onların bende araştırmıştımuzman tvdeki doktorun elinde nike marka bir ayakkabı vardı.gittim onun hemen hemen aynısını aldım.
sana kesinlikleee katılıyorum hatta topikte ivedik dolu laelaelaelaelaeÜlkemizde de bol miktarda ivedik bulunduğundan, alıcısı da çok oldu ne yazık ki!
6. vites naniknanik sapık senüüüüvitesle mi :))) ohhaaa :)
puhahahaaaa delikafaduldenfurcuyla başbaşa kalalım da ateşli sohbetler yapalım..
hesram kaderde bu saatte burda başbaşa olmakda varmışş.
buluşma nasıldı hiç anlatmıyonuz. üşenmedin pembenin mesajlarınımı cımbızladınn.
kendisinin branşı neydi hatırlıyormusun???
Dilerim bir sorun çıkmaz bu bakıcı olayında, insan stres yapıyor gerçekten. Bu sene ben de bakacağım bakıcı.Doruk'un müstakbel dadısı ile görüştük bugün. Çok iyi, temiz, 3 erkek çocuğu bulunan fakat biraz ezilmiş bir kadın. Eşi diyormuş ki; sen nasıl bebek bakacaksın. O da demiş; bu 3 çocuğu sen mi büyüttün? Biraz çekiniyor kadıncağız, ya yapamazsam, diyor. Bir de saat konusuna takıldı. Bizde olması gereken saatlerde oğulları evde oluyormuş henüz. Dedim ki; "onlara kahvaltıyı hazırlar gelirsin, onlar da yiyip peyniri dolaba kaldırsınlar. Zaten 1 de eve dönersin, sonra da evini toplarsın. Hem Doruk iştahı maşallah iyi olan bir çocuk, sana eziyeti olmaz. Tek eziyeti hareketliliği olabilir, o da abartı boyutlarda değil". Bakalım, inşallah pürüz çıkmaz.
Offf çok geçmiş olsun. Benimkinin de bugün altı kızarık. ben de bepantene ve trosyd diye bir kremi birlikte kullanıyorum doktor vermişti.Sağolun tavsiyeler için şimdi hametan yada nivea arasında bir seçim yaparımaltını her açtığımda elletmiyor acıdan ishalde var ya daha fena o yüzden... Altını bağlayınca da tutuyor bezini söyleniyor...
Muhabbet almış başını gidiyor neresinden tutsam acaba yürüyüşten geldim duş almam lazım Özde sabahın köründe kalkacak sırtım çok kötü ağrıyor offf çok dertliymişim ya
Anaamm, bu çocuklar çok fena oldu.Bizimki de bayılıyor cüzdan karıştırmaya, babasınınkini çekiştire çekiştire yırttı plastik kısımlarını.dışarı çıkacağım bir baktım cüzdanım dağılmış kredi kartlarım ve yaho ile benim nüfus kağıdım yokkk
izleri takip ettim kredi kartım wcnin girişinde çıktı nüfus cüzdanımı ara ara yok nerde dersiniz??
klozetin içine atmış
ayyy deliricektimmm yıka yıka kurut sonra tekrar cüzdana soktum kendisininkide koltuğun arkasından çıktı
ben deliricem az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?