tazemm doruk süper hatta herşey ve herkes süper görünüyor karaincirde. ben bilmiyorum ilk defa senden duydum karaincirin varlığiını. ama sen anlatınca daha görmeden sevdim. seneye yaza allah izin verirse ilk hedef orası!!
doruk çok zeki olacak bakışlarından belli ..
denizde arkadan bacaklara yapışık yaşıyor.ve yusufda gördüm bizzat. hatta yusuf bir ara benim bacaklara asılmış bende görmeyince haliyle yer değiştirdiğimde az kalsın düşecekti kuzum.
sana kesinlikleee katılıyorum hatta topikte ivedik dolu laelaelaelaelae
bu arada dedene geçmiş olsun acil şifalar canım
fotolar şahane ama en şahanesinde ince bacaklarınnn
bana dönmeni umutla bekliyorum :))
Dilerim bir sorun çıkmaz bu bakıcı olayında, insan stres yapıyor gerçekten. Bu sene ben de bakacağım bakıcı.
Offf çok geçmiş olsun. Benimkinin de bugün altı kızarık. ben de bepantene ve trosyd diye bir kremi birlikte kullanıyorum doktor vermişti.
Anaamm, bu çocuklar çok fena oldu.Bizimki de bayılıyor cüzdan karıştırmaya, babasınınkini çekiştire çekiştire yırttı plastik kısımlarını.
Derya ve Damla nın buluşma fotoları çok güzel gerçekten.
Burcu ve Doruk şahane. Ben de bacaklara takıldım. Annemden yadigar kalas gibi bacaklarım olduğu için ince bacakların hassstasıyım.
tazem bakıcı olayına coksevindim gonlune gore olur umarım...fotoları goremiorum feyseeklersen ordan bakarım baglantım dandik kimini gosterio kimini gostermio..
ben çalışıyorum kızlar e işe yeni girdim etrafımda insanlar var o yüzden açamıyorum kk yı bugün ofis boş hemen açtım okudum biraz sizi çooook ösledimmm. bide akşam eve gelince nehirle uğraşıyorum pc açamıyorum açınca başıma geliyo hemen hiç rahat varmiyo herkesde durum aynı sanırım.
Özdenin popiş pişik olmuş geçmiş olsun bende hametan kullanıyorum çok iyi geliyo
tazem tatil yapmışsın nereye gittin? resimler çok hoş allah sindirsin
Taze..aklım bacaklarda takılı kaldı..ne kadan ince ne kadan fitifitsin..ühüü.:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?