2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tazem bakıcı olayına coksevindim gonlune gore olur umarım...fotoları goremiorum feyseeklersen ordan bakarım baglantım dandik kimini gosterio kimini gostermio..

ozlemcim ozdeyede cokgecmiş olsun canımmmm kıyamam onun popişine..

yoklugumda geyikler meyikler gırla gitmiş mal mal okudum:))

ben çalışıyorum kızlar e işe yeni girdim etrafımda insanlar var o yüzden açamıyorum kk yı bugün ofis boş hemen açtım okudum biraz sizi çooook ösledimmm. bide akşam eve gelince nehirle uğraşıyorum pc açamıyorum açınca başıma geliyo hemen hiç rahat varmiyo herkesde durum aynı sanırım.
Özdenin popiş pişik olmuş geçmiş olsun bende hametan kullanıyorum çok iyi geliyo
tazem tatil yapmışsın nereye gittin? resimler çok hoş allah sindirsin

evriş bana zıpçıktı dicek kesin şimdi
aslında arada bir uğruyodum kimse cevap vermeyince alındım biraz artık girmicem dedim ama çok ösledim dayanamadım geldim işte öleee
benide alın aranıza olurmu ben çok seviyom sizi hep aklımdasınız valla..

canım başladığımı yazamamıştım zaten 1 ay oluyo yapı denetime girdim.
annem bakıyo nehire anneme çok alıştı ama bizide çok özlüyo gelince bırakmıyo bizi hiç

kızlar ben ilk hamile kaldığım kiloma ulaştım 58 oldum ama doktorda kışlık kıyafetlerle tartılmıştım. sabah aç karna evde tartıldım 58.2 çıktı ama göbek duruyo o yüzden olmuyo eski kıyafetlerim.idaelim 54 4 kilom kaldı işe yürüyerek gidip geliyorum iyi geliyo zaten 1 ayda 3 kilo verdim sırf işten dolayı

Damlacım, babam sağolsun, Dikili'den Alanya'ya kadar girmediğimiz delik kalmadı. Her sene bir yerlere giderdik eskiden. Artık eskisi gibi değil ama, gene de boş durmuyoruz. Saklı cennetleri bilirim yani. Bu sene görümcemleri gönderdik oraya, onlar da hasta kaldı! Sen bana sor yani :)

sana kesinlikleee katılıyorum hatta topikte ivedik dolu laelaelaelaelae
bu arada dedene geçmiş olsun acil şifalar canım
fotolar şahane ama en şahanesinde ince bacaklarınnn
bana dönmeni umutla bekliyorum :))

Sağol böbeğim, az sonra arayacağım seni, inş uygun olursun :)

Derya ve Damla nın buluşma fotoları çok güzel gerçekten.
Burcu ve Doruk şahane. Ben de bacaklara takıldım. Annemden yadigar kalas gibi bacaklarım olduğu için ince bacakların hassstasıyım.

sağol bebiş =) üst bedenim kalas gibidir benim de. Üstü gizleyip altı çıkarıyorum, iyi duruyor. Yoksa kalın kalın kollarım, bıngıl bıngıl sırtım var. Karnım zaten Allah'lık. Bikini giydim ama, öyle çok güzel bir görüntü oluşmadı tabi ki. Seneye yaza artık...

tazem bakıcı olayına coksevindim gonlune gore olur umarım...fotoları goremiorum feyseeklersen ordan bakarım baglantım dandik kimini gosterio kimini gostermio..

Sağol beybimcim. Onur bu aralar face olayına gıcık, sıkı sıkı tembihledi foto ekleme diye. Face'ini kapatmayı düşünüyo. 1-2 dangoz öğrencisi abuk sabuk yorumlar yapmış bağlantılarına. Üzgünüm bebeğim...

işin hayırlı olsun Sedacım, çok sevindim. Bodrum'da idik. Yalıkavak'ta kaldık, ama çoğunlukla Karaincir'de geçirdik. Denizi çok güzel :)

Taze..aklım bacaklarda takılı kaldı..ne kadan ince ne kadan fitifitsin..ühüü.:sinifsinif:

Hehehe :) Sağol mercimekim, fırınım :) Buket'e açıkladım yukarda, bacaklar tamam da... Teşekkür ederim gene de :) mucuk.

Doruk gece 10 bin defa uyandı ve sallamadan uyumadı, hatta uyudu, tam yatağına koyacakken tekrar uyandı vs... Onur da belini incitmiş, mecbur ben salladım, resmen ayaklarım ağrıyo.

Sebep: uyku saatini geri çekmeye çalışıyorum artık. Malum bizim sezon başlıyor ufaktan :)

elif kuaför istemişsin..

öztürk şekerlemein sırawsında ayala şekerlemenin üstünde FATOŞ kaoför kime sorsan söyler zaten yılların kaförü temzi titiz itinalı güvbenilir bi bayan.
erkekçalışanı da yok.
şimdilik buna bi git begenmezsen değştirirsin..

hesraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pissssssss resillllllllllllllllllllll sevmicemmmm seniiiiiiiii

purcuuuuuuuuuuuu

yaffvalla dorukun arabadaki fotosunda ilk gördüğüm incecik bacak gri parmak terlikdi...
süppersin. ahh bide benm bacaklarım ince olaydı ne olardı sankimmm

uyutma halinize bayıldım.
bodrumda bizde aynı öyle uyuttuk.
ama biz loca tutmuştuk rahat edelim diye.
gayetde rahattı minderlerde yayıla yayıla salaldık uyuttuk sıpamı..
bide beachclupun hamagı vardı onuda kullandıkdı:)

buluşmadan esintiler başlıgı altında yazmak işsterdim ve eresm koymak isterdim ama.
resimleri hesra çekdi üstelik bi kaç tane bebikleri çekdik sadecce.

ama gözümün önundne gitmiyor
ben hesraya arkandayım didim oda döndü bana dogru geliyor pusetle.
aaaaaaaaaaaa bi bakdım yaho fırlamış önden yuruyor hesrada arkasından koşarak hem puseti iteliyor hemde yahoyu yakalamaya çalışıyor.
muhteşem bişey bu sıpa varya
kıvır kıvır saçlar sırıtık surat çok tatlıydı beaa..
pusetde durmuyor hiiç full yürüdü adam..

hesra erimiş bitmiş kızlar.
valla bitek accuk göbeeeeeeeeee kalmış.
arkdan falan süper görunuyor.terruk ettim kendilerini:)

bu akşam iftara emirgandayız
şimiden hazırlamam gerek..

pofff..
keke börek tarzı şeyler yapıcam ben kaçar. öptüm mucks...

güliii sev beniii sev beniii
ne erimesi beaa ne abartmak sennn
ama yaho konusunda az bile yazmışsın delirtecek bu adam beni az kaldı

tazem yaho uyuduuu şincik sesimi duyarsa direk kulakları diker adam uyansın döncem sana umarım bu sefer sen müsait olursunn

karıncaların olduğu yerlere bebe pudrası dökün hemen kayboluyorlar tabii sonra geri gelebiliyorlar bilmiyorumkismile

bende arılardan bıktım bizim eve paso arı giriyor 2şerli 3erli şeklinde bende raid sıkıyorum üstlerine napayım bir kez daha arı sokma vakası yaşamak istemiyorum

yahoda konjektivit olmuştu geçen ay
günlerce gözleri kıpkırmızı gezdi su ve hava yoluyla bulaşıyormuş doktor bir damla verdi çok iyi geldi hemen geçirdi o arada bir baktım mami olmuş birde görümcem melike yaho bulaştırdı sanırım inanılmaz bir salgın var..

evrim montessori paylaşımın süper olmuş gazetedeki
ayrıcana neden yeni halinin fotosunu koymuyorlar
yoksa bütün köşe yazarları bizi böyle kandırıyormu sempatiksalakcinni
birde senin şu yazılarının olduğu bir arşiv yokmu toplu bir şekilde faceten takip ediyoruz zaten ama eskiler ne olcek??yada atladıkların hepsini eklemiyorsun çünkü face sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…