cok gecmıs olsun meltemselam
taze pişti dünde bizim evlilik yıldönümümüzdü
ve hastanede geçti
ece çok hasta pazar gecesinden beri ateş ve kusma var
boğazı enfeksiyon kapmış muhtemelen kocamdan çünkü onun boğazları ağrıyordu
neye niyet neye kısmet sen ağvadan sonra medical park bahçelievlerde tüm gününü geçir
sorry geçmişi okuyamıyorum pc kabak gibi ortada
evde de laptop bozuldu
görüşmek üzere
ben kabagı sevmem ama bu tarıfı kızıma yapıyorumbizim de uyuz bakıcığ yapardı bunu bize ondan alıstım bende yapıyorum dere otu konuyor birdeben oyle biliyorum yani yazmayı unuttun belkide birde havuç koyuyordubizim kadın acayip hafif ve yazın super gidiyor
masallah cok seker
merhaba arkadaşlar..Bayram temziliğine başladım ve iki çocuk iş güç ara ara girebileceğim artıkın..bayram sonrasıda izine çıkıyoruz ..bu aralarda aranıza fazla katılamazsam merak etmeyin..asayiş berkemal..
şu anda mecburi dinlenmedeyim..çünkü sularımız kesildi ..iyiki makinadan tüllerim çıktı krize girerdim yoksa..akşam gelicekmiş ana borumuzda yenileme varmış mış mış onun sayesinde mecburi oturmuşken size bakayım dedim..
şimdi azcık geçmişe bakyım..
gorduklerimi gorseydiniz soke olurdunuz benimgibi..burda copcu denenteyzeler var bebeklere ufurup bogazındane takılı kaldıysa ne yapısıp yer ettiyse cıkarıolar..bi laf arasında azeri bi arkadasımdan duymustum trde varmı die sordu dalga gecmiştim..bugunde emrah bi arkadasıyla konusurken karsı taraf copcuye goturun demiş emrahra aradı dedim biliorum sacma geldi ama zararı olmaz goturelim..
soyleki normal bi teyze beni sandalyeye oturttu ece kucagımda once onun bogazını yokladı bisey yaptı sonra ben avcumu actım hemen cenesininaltından 10sny surdu surmedi kadın ecenin agzınamı burnunamı neresine uflediyse ecenin burnundan copler fıskırdı...
fıskıranlar siyah uzum kabukları ve sapları curumus meyveler ve anlamdıramadıgım birsuru koyu renkli cörçöp...cok fena şoke oldum kızımda sonrasında azcık agladı arabaya binincesustu keyfi yerine geldi..
esra yengen biiliodur kesin..burda cocukları goturuolar ay hala etkisinden cıkamadım ouzum sapıyla o cocuk nasıl yasadı genzinde...panikleyip copleri attıgıma hatta emrahın kameraya cekmemesine cok uzuldum sonradan..herkesle paylasmak isterdim bu enteresanlıgı
pukket ben pek yapmam ezogelin çorbasını.et suyu koyarım mutlaka ve soğan yapınca.un,soğan,mercimek,bulgur,pirinç hepsini kavurup et suyu ekleyerek yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?