2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tatli bitti izin bitti bugun is basıyaptım
sirket bilgisayarım yok evden kendi laptopumu getirdim

bilgisayar santral programı yapan firmada baglıntı sorununu bulmayaçalısıyorlar umarım bugun biryanıt gelir

ayakkabı konusu olmus
berkede bende boyle çok kararsızdım ne almak gerek ne yapmak gerek vs

eski inanısın tam tersi evde çıplak ayak gezilmesi gerektigini biliyorum
bilekten sıkı vs olsun diyen dr larda var rahat olsun sert olmasın diyenlerde

ben hiç irdelemeden ortopedik vs bakmadan alıyorum
genelde indirimde mothercare den yakalıyorum ayakkabı evde boyboy var çesitli numaralarda iyidir heralde onların ayakkabılar diyorum indirim zamani takip edin derim çok ucuz oluyor18 tl ye aldıgım babetler var mesela ece tumyaz giydi

yemek sitelerine dondurmussunuz topigi atlaya zıplaya okudum keza çogu zor uzun zamanda yapılan yiyceklerdi sanıyorum
basitleri atlayarak dikkatle okumaya çalıstım ama yok pek basit birsey ) benibozar zor uzun ugraıs isteyen iki dk da yenip biten yiyecekler hiç tarzım degil :)
ancak canım isteyecek vs
hunkar begendi birkaç kez yaptım yillar evel ç ok severim çunku blirsuru patlıcanla ugras ez bilmemne iki lokma yeemek çıkıyor çok sinirbozucu :))

son gunlerde tavuk kokorec yapmaya dadandık çok pratik velezzetli oluyor bir yerde yemistik ordan kopy yaptık orda sac ta yapmıslardı biz teflon tavada yaptık

biberleri minik dograyıp biraz kavuruyorsunuz sonra minik dogranmıs kus bası tavuklar kavruluyor kokorec dover gibi spatula ile iyice ezeliiyorsunuz tavukları atesten indirmedne iki dk once domatesleri kup dograyıp atıyorsunuz kekik tuz vs harika oluyor diet yemegide olabilecek lezzetlibri yemek domates biber olunca içinde yag çok konmasa bile gidiyor guzel

ticker im tabiki yalan soyluyor hd tatil den kilo almadan donmek olmuyor maaleseff 2 kilo aldım 76 kiloyum bu kıs tamanen tum fazlalıkları verip ideal kiloma inme hedefindeyim kesin kararlıyım hatta

havalar tam olanrak serinlesin aksamları mekik hareketlerinede baslıyroum

bir aksamda yarım saat sure içinde çesitli karın mide hareketleri yapardım toplam 600 adet falan hareket geçen arkadas sordu gosterdim ama 10 tane hareket anca yapmısımdır allahım karnım nasıl acıdı kaslar nasıl gevsemiss toplamak zaman alacak yavas yavas sayıları artırarak yapacagım anrtık çok faydasını gormustum berkeden sonra bir kis yapmıstım acayip etki etmisti

gecmis çok uzundu çok atlayarak okudum yakalayamadım

gizem niye geciktirci kullanıyorsun sen tekrar tatilemi gidiyorsunuz ?

bu arada bir pazar kahvaltı falan etsek ne zaman musaitsiniz artık bu soyleyip durdugumuz bulusmayı gerceklestirsek diyorum:)

berke ile ece nin havaalanı goruntuleri erkenden gidiliyor bu ucak isi de hiç mantıklı olmuyor ya iste yinede rahattı arabaya gore

ece nin surekli kafası girermi diye denemeler yaptıagı balkonumuz :)

ece nin havuz keyfi

bu da ece nin animasyon daki videosu :))
çok eglendik onu izlerken yaa hala bu kadar buyudugune bende inanamayanlardanım

Esra, Ece'nin resimlere maşallah, nasıl bir güzellik bu çok şeker..
Meltem geçmiş olsun. En kısa zamanda düzelir inşallah Ece
Yemek konusu çok popüler olmuş topikte.
Kardeşim geçen hafta yurda kayı için Edirne'ye gitti. Dönüşte bir kutu "Kavala Kurabiyesi" getirmiş Allah'ım nasıl bir şey bu. Yediğim en güzel kurabiyeydi. Evde yapılır mı bilmiyorum ama muhteşem.

puket benimde arkadasım ets de calısıyor is için yunanıstana gittginde getiir harika bir kurabiyebendebayılıyorum un kurabiyesi gibiama biraz daha guzeli sanki

merhaba arkadaşlar..Bayram temziliğine başladım ve iki çocuk iş güç ara ara girebileceğim artıkın..bayram sonrasıda izine çıkıyoruz ..bu aralarda aranıza fazla katılamazsam merak etmeyin..asayiş berkemal..
şu anda mecburi dinlenmedeyim..çünkü sularımız kesildi ..iyiki makinadan tüllerim çıktı krize girerdim yoksa..akşam gelicekmiş ana borumuzda yenileme varmış mış mış onun sayesinde mecburi oturmuşken size bakayım dedim..
şimdi azcık geçmişe bakyım..

cok gecmıs olsun meltem
bizim de uyuz bakıcığ yapardı bunu bize ondan alıstım bende yapıyorum dere otu konuyor birdeben oyle biliyorum yani yazmayı unuttun belkide birde havuç koyuyordubizim kadın acayip hafif ve yazın super gidiyor
ben kabagı sevmem ama bu tarıfı kızıma yapıyorum
bu da ece nin animasyon daki videosu :))
çok eglendik onu izlerken yaa hala bu kadar buyudugune bende inanamayanlardanım

masallah cok seker

kolay gelsın derya bı ton ısı benı beklıyor ama bı turlu baslayamıyorum kafam cok dagınık

buaralar gecıs donemı galıba cunku uykusuzluk bızımde sorunumuz artık sıyırma noktasına geldımm dun 5 bucukta uyandı sabahın korunde ve butun gun yordu benım aksam 9da ben uyumusum esıme lutfen bugun sen ılgılen gozumu acamıyorum gecede uyandırma demıstım sagolsun uyandırmadı ılk defa normalde cok kızar işe gıdıyorum falan fılan der lmaz: ama acıdı galıba bana uyudum gercekten kendıme geldım

aksama sadece ezogelın corbası yapmayı dusunuyorum hıc yapmadı tarıf onerılerınızı beklıyorum netten baktım aklıma yatan tarıf olmadı kafamçokkarıştı hala arıyorum sızınde onerılerınız beklıyorum

gorduklerimi gorseydiniz soke olurdunuz benimgibi..burda copcu denenteyzeler var bebeklere ufurup bogazındane takılı kaldıysa ne yapısıp yer ettiyse cıkarıolar..bi laf arasında azeri bi arkadasımdan duymustum trde varmı die sordu dalga gecmiştim..bugunde emrah bi arkadasıyla konusurken karsı taraf copcuye goturun demiş emrahra aradı dedim biliorum sacma geldi ama zararı olmaz goturelim..

soyleki normal bi teyze beni sandalyeye oturttu ece kucagımda once onun bogazını yokladı bisey yaptı sonra ben avcumu actım hemen cenesininaltından 10sny surdu surmedi kadın ecenin agzınamı burnunamı neresine uflediyse ecenin burnundan copler fıskırdı...

fıskıranlar siyah uzum kabukları ve sapları curumus meyveler ve anlamdıramadıgım birsuru koyu renkli cörçöp...cok fena şoke oldum kızımda sonrasında azcık agladı arabaya binincesustu keyfi yerine geldi..

esra yengen biiliodur kesin..burda cocukları goturuolar ay hala etkisinden cıkamadım ouzum sapıyla o cocuk nasıl yasadı genzinde...panikleyip copleri attıgıma hatta emrahın kameraya cekmemesine cok uzuldum sonradan..herkesle paylasmak isterdim bu enteresanlıgı

:1shok::1shok: cok ılgınc keske kameraya cekebılseydınız belkıde oyuzden huzursuzdu bu gecenın iyi gecer insallah

esrako ece cidden çok büyümüş,çok da güzel yürüyor maşallah.videoyu zar zor izledim kesilip durdu.çok güzeldi gerçekten.maşallah

neva yine yemeğini yemedi.köfte gügünde hüpletmişti nasıl.neyse zorlamadım bir küçük armut ve incir yedi.versem yine yerdi.

nubynin kaşık çatalını aldım çok güzeller.seviyor keni yemeyi sıpa.mutfağa gitmem lazım bırakmıyor ağlıyor,aynı odada olacakmışız illa.temizlik yapmam lazım.yemek yapmam lazım iftara.salih gelince yapıcam artık.odasına koysam tüm çekmeceleri boşaltıyor.beni görünce yerdeileri çekmeceye koyup çekmeceyi ittiriyor.çekmece aparatı alan var mı? nasıl bişe?

pervin ya gerçekten ecenin burnundan mı çıktı.bir çeşit el çabukluğu olmasın.hem o kadar şey niye takılsın boğazına,niye kalsın orada? çok şaşkınım

pukket ben pek yapmam ezogelin çorbasını.et suyu koyarım mutlaka ve soğan yapınca.un,soğan,mercimek,bulgur,pirinç hepsini kavurup et suyu ekleyerek yapıyorum.

pukket ben pek yapmam ezogelin çorbasını.et suyu koyarım mutlaka ve soğan yapınca.un,soğan,mercimek,bulgur,pirinç hepsini kavurup et suyu ekleyerek yapıyorum.

tesekkur ederım ben sordum elif cokacimcoook ben hıc yapmadım bugun ne yapsam dıye dusunmekten bıktım havada sıcak ama et suyu hazırlıyorum ocaga koydum pekı mıktarları nasıl goz kararımı mercımek bulgur falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…