amma resim eklemişim hee
döfmeyin beniiii
aydın sökede harikalar diyarı diye bir yer var
izmirli hatunlar mutlaka gitmeli bence yaho çıldırdı resmen anlamadığı halde rengarenk çizgifilm karakterlerine saldırdı
yok canım ilk kelimesi mama oldu! e bu da yeteri kadar ironik!! (gerçi şimdi bişey yediricem diye taklalar atıyorum ama) baba, dede, anane, kargaya gak gaaakk, köpeğe hav hav diyoruz.. dün de çüşü öğrendi maalesef.. cşşş gibi bişey diyor.. :bbo:amaneeeeeeeeeeeeyyy gizmo gizemm.
adanın ilk kelimesine koptum ya.
nasıl yani hangi manada çüş diyor.
acaba cüsss (bye) mı demek istiyor.
çok tatlısınız ya. tombulak adaya bak hele sen..
ayrıcaaaaaaaaaa
GİZMOOOOOOOO ya varya bu ayakkabı konusunda afik beni çıldırtıyor biliyomusun bi tek LCW dan aldıgım altı deri olan yumuşacık çarık gibi bi pabuç dışında hiç bir ayakkabısını giydiremiyorum nasıl bi parmak toplamaks beni her seferinde çıldırtır. bende vaz geçip her seferinde aynı ayakkabıyı giydiriyordum
aydında uzun bi zamana böyle yapmış ayaklarını bizde genetik herhaaall didikdi.
ayy yarın denicem hemen baldır olayını inşallah işe yararrrrrrrrrrr
himmms güzel bilgi.. genelde sarı.. yeşil olduğu oluyor ama sanırım o gün semizotu yedirmiştim ondan.. ateş yok allahtan..gizeeeeeeeeemm gelelim ishal sorununza ayhh gecen hafta yazmıştım
cırcıvık su gibi bi ishaldi.
ateş yok mızmızlık yok
keyfi yerinde ama ishaldi üstelik muz ve şeftaliye ragmöen.
ama dişmiş sanırım bu hafta geçti çok şükür.
7 den falası ve ateşle beraber olunca sanırım panik zamanı..
minnacık tubiş sölemişti.
ben dohtura götürmeden geçti çok şükür..
birde sarı ishalden korkma demişti konyadaki dohtur amca bizeç
yeşil ve iğrenç kokulu ishalden kork demişti..
hahahaaa suopermis, kaynagi kim??
babasııı!!!!! maalsef onur çok kullanır bu kelimeyi, çocuk gibi! daha geçen gün diyodum, çok kullanıyorsun hiç hoş olmuyor dikkat et filan diye, haklısın filan dedi, ama kaptı bizimki!
dis dis dis..
ama annem ne dişmiş yaaa! diğerlerinde hiç olmadı böyle bişi! azılar heralde bunu yapan.. ayyy bi çıkaydı..
yok canım muz gibi o da.. keser..geçmiş olsun.şeftali arttırmaz mı
e haksız mı olurdu çocuk şimdi!!!!!! ama esracım itiraf ediyorum şu diyet zımbırtısı olmasa ben de frenleyemicem değil iki kilo kasa kasa yerim valla... gel gör ki diyetisyen meyve öğününde sadece 2 tane veriyor, e hiç ağzımı sürmiyim daha iyi..bir insan evladı bir oturmada iki kilo incir yermi??
bu hesraysa evettt
motoru bozdum bu sayede tebrik edin beniii
şimdi ada okusa bu yazımı o bile çüşş derdi bence :2:
e daha ne olsun be elif!!!! yeter bence, kasma fazla... ellerine sağlık.. bi de tatlıyla meyve ekledin mi oldu bitti işte.. sevilmeyen misafir ağırlamakta çok zordur ha..len esra islim kebabı diyorum yaaaaaa patlıcanlı o bir de sucuk köfteli kabak sarma ( vazgeçebilirim senin kbaklıdan yaparım) ama islim kebabı esin,safranlı pilav, kremalı domates çorbası,mevsim salata,zytinyağlı havuç salatası,minik ikramlık börekler olacak
ben olduğum yere yığılırdım tahminen.. iyi beceriyosun valla..sinirimden gece gece bisuru tatlı yedim..azkalada sahura kalkamıoduk son 20dk uyandım..yat kalk manyak oluyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?