2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

amma resim eklemişim hee
döfmeyin beniiii

aydın sökede harikalar diyarı diye bir yer var
izmirli hatunlar mutlaka gitmeli bence yaho çıldırdı resmen anlamadığı halde rengarenk çizgifilm karakterlerine saldırdı

len esra islim kebabı diyorum yaaaaaa patlıcanlı o bir de sucuk köfteli kabak sarma ( vazgeçebilirim senin kbaklıdan yaparım) ama islim kebabı esin,safranlı pilav, kremalı domates çorbası,mevsim salata,zytinyağlı havuç salatası,minik ikramlık börekler olacak

yahyanın slipi çok güzelmiş,kendisine zaten bayılıyorum da sonra da üstsüz güneşlenmiş kızdım ona :)

Ankaradakinin aynısı gibi duruyor.bu arada fotoları hangi siteden nasıl ekliyorsun?

son olarak afik ve yahoooo
önemli bir deney üzerine çalışıyorlar..
masadaki kavanozları en çabuk kim yere atacak!!!

hee islim kebabını bilmiyordum patlıcanlı olduğunu patlıcan kültürüm pek yoktur

şirine benden zayıfmı??
bence sen salifonun gözlükleri al bi tak

son fotoda artık afik işe el koyar ve yahonun yanına doğru yol alır
bizde güli ile bunları zaptetme çabası içinde çıldırır buluşmaya son noktayı koyarız :))

afik ve yaho da süpermiş.erkek çocuklar haşarı mı nedir? şirineden zayıf arkadaşım iyi uykular.
ben patlıcana aşığım desem

guli diosun ya eskisi gibi girmiosun die cunku ben eskisi gibi deilim..su mubarek ay bitse die bakıorum (tovbe tovbe)..hem yanlız hem uykusuz hem mutsuz olunca bukadar oluyo bebeim...su erişteli tarifi yaz bakem yer gök erişte evde

hesraaa fotoları goremiorum hayatım ama yahomu cok opuorum

10bucukta uyudu 11de uyandı ve 1e dogru sızdı yani 2 saat salladım 5teuyandı 6da sızdı 7de uyandı 9akadar salladım sızdı..şimdi butun gun uyuycak gecede aynı offf..sanırım ben baska cocuk yapmıycam..evde almıs basını gidio bu halde insan nası mutlu olabilirki..gece hep suratım asıktı emraha karsıda

yok canım ilk kelimesi mama oldu! e bu da yeteri kadar ironik!! (gerçi şimdi bişey yediricem diye taklalar atıyorum ama) baba, dede, anane, kargaya gak gaaakk, köpeğe hav hav diyoruz.. dün de çüşü öğrendi maalesef.. cşşş gibi bişey diyor.. :bbo:

himmms güzel bilgi.. genelde sarı.. yeşil olduğu oluyor ama sanırım o gün semizotu yedirmiştim ondan.. ateş yok allahtan..

geçmiş olsun.şeftali arttırmaz mı
yok canım muz gibi o da.. keser..

bir insan evladı bir oturmada iki kilo incir yermi??
bu hesraysa evettt
motoru bozdum bu sayede tebrik edin beniii
şimdi ada okusa bu yazımı o bile çüşş derdi bence :2:
e haksız mı olurdu çocuk şimdi!!!!!! ama esracım itiraf ediyorum şu diyet zımbırtısı olmasa ben de frenleyemicem değil iki kilo kasa kasa yerim valla... gel gör ki diyetisyen meyve öğününde sadece 2 tane veriyor, e hiç ağzımı sürmiyim daha iyi..

e daha ne olsun be elif!!!! yeter bence, kasma fazla... ellerine sağlık.. bi de tatlıyla meyve ekledin mi oldu bitti işte.. sevilmeyen misafir ağırlamakta çok zordur ha..

sinirimden gece gece bisuru tatlı yedim..azkalada sahura kalkamıoduk son 20dk uyandım..yat kalk manyak oluyo insan
ben olduğum yere yığılırdım tahminen.. iyi beceriyosun valla..

pervinim yan lış yapıyosun
saatlerce sallamak hem seni yorara bedenen ve ruhen .
hemde ecoşu

eger uyutmak yarım saatden fazla sürüyorsa oda değiştirin ve oyun oynayın. sonrasında tekrar deene. bak farkı görceksin uykusu açılmıyor merak etme.
ama 2 saat salalamak falan kesinlikle dogru bi yöntem değil.
senin ayakların agrır sinirlerin zıplar haliyle..
baktın uyumuyor oda değiştirin oynayın siz o odada yokkende camı aç mesela havası değişsinm.
bizde çok işe yarar bu

bi dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…