pervin ya gerçekten ecenin burnundan mı çıktı.bir çeşit el çabukluğu olmasın.hem o kadar şey niye takılsın boğazına,niye kalsın orada? çok şaşkınım
elleri bostu geldiğinde..hem bu işi yapan cok insan var hemde ecenin burnunun ici ve kenarları cıkan coplerin rengindeydi..
bunu ezmek falan daha kolay Allah için:)yemek sitelerine dondurmussunuz topigi atlaya zıplaya okudum keza çogu zor uzun zamanda yapılan yiyceklerdi sanıyorum
basitleri atlayarak dikkatle okumaya çalıstım ama yok pek basit birsey ) benibozar zor uzun ugraıs isteyen iki dk da yenip biten yiyecekler hiç tarzım degil :)
ancak canım isteyecek vs
hunkar begendi birkaç kez yaptım yillar evel ç ok severim çunku blirsuru patlıcanla ugras ez bilmemne iki lokma yeemek çıkıyor çok sinirbozucu :))
son gunlerde tavuk kokorec yapmaya dadandık çok pratik velezzetli oluyor bir yerde yemistik ordan kopy yaptık orda sac ta yapmıslardı biz teflon tavada yaptık
biberleri minik dograyıp biraz kavuruyorsunuz sonra minik dogranmıs kus bası tavuklar kavruluyor kokorec dover gibi spatula ile iyice ezeliiyorsunuz tavukları atesten indirmedne iki dk once domatesleri kup dograyıp atıyorsunuz kekik tuz vs harika oluyor diet yemegide olabilecek lezzetlibri yemek domates biber olunca içinde yag çok konmasa bile gidiyor guzel
gorduklerimi gorseydiniz soke olurdunuz benimgibi..burda copcu denenteyzeler var bebeklere ufurup bogazındane takılı kaldıysa ne yapısıp yer ettiyse cıkarıolar..bi laf arasında azeri bi arkadasımdan duymustum trde varmı die sordu dalga gecmiştim..bugunde emrah bi arkadasıyla konusurken karsı taraf copcuye goturun demiş emrahra aradı dedim biliorum sacma geldi ama zararı olmaz goturelim..
soyleki normal bi teyze beni sandalyeye oturttu ece kucagımda once onun bogazını yokladı bisey yaptı sonra ben avcumu actım hemen cenesininaltından 10sny surdu surmedi kadın ecenin agzınamı burnunamı neresine uflediyse ecenin burnundan copler fıskırdı...
fıskıranlar siyah uzum kabukları ve sapları curumus meyveler ve anlamdıramadıgım birsuru koyu renkli cörçöp...cok fena şoke oldum kızımda sonrasında azcık agladı arabaya binincesustu keyfi yerine geldi..
esra yengen biiliodur kesin..burda cocukları goturuolar ay hala etkisinden cıkamadım ouzum sapıyla o cocuk nasıl yasadı genzinde...panikleyip copleri attıgıma hatta emrahın kameraya cekmemesine cok uzuldum sonradan..herkesle paylasmak isterdim bu enteresanlıgı
eeee nereden çıkardı o zaman? üç harfli falan.tıbben o kadar şey durur mu genizde? nurdan ?PERİNİM gördüklerinin hiçbiri ECOşun genzinde filan değil gittiğiniz kişinin tedavi şekli o yoksa bebeğim yavrun o durumda asla yaşayamazdı..İnşallah etkisi olurda kuzucuk rahatlar..ufak çaplı bir temizlik yapmış ..gittiğiniz kişinin malesef üç harflileri var ve öyle çalışıyor ..ama size zararı yok yerimseniben
evet canım bayramı birleşitirip 1 hafta gidiyoruz yine annemlerin yanına.. bayramdan sonra döner dönmez yapalım organizasyonu.. biz cmt günü gittik, kulaklarını çınlattım :)gecmis çok uzundu çok atlayarak okudum yakalayamadım
gizem niye geciktirci kullanıyorsun sen tekrar tatilemi gidiyorsunuz ?
bu arada bir pazar kahvaltı falan etsek ne zaman musaitsiniz artık bu soyleyip durdugumuz bulusmayı gerceklestirsek diyorum:)
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nasıl yaaaa???? okuduklarıma inanamadım!!!!!gorduklerimi gorseydiniz soke olurdunuz benimgibi..burda copcu denenteyzeler var bebeklere ufurup bogazındane takılı kaldıysa ne yapısıp yer enteresanlıgı
bu haftasonu aldım ikeadan ama henüztakmadık canım. takınca söölerim..esrako ece cidden çok büyümüş,çok da güzel yürüyor maşallah.videoyu zar zor izledim kesilip durdu.çok güzeldi gerçekten.maşallah
neva yine yemeğini yemedi.köfte gügünde hüpletmişti nasıl.neyse zorlamadım bir küçük armut ve incir yedi.versem yine yerdi.
nubynin kaşık çatalını aldım çok güzeller.seviyor keni yemeyi sıpa.mutfağa gitmem lazım bırakmıyor ağlıyor,aynı odada olacakmışız illa.temizlik yapmam lazım.yemek yapmam lazım iftara.salih gelince yapıcam artık.odasına koysam tüm çekmeceleri boşaltıyor.beni görünce yerdeileri çekmeceye koyup çekmeceyi ittiriyor.çekmece aparatı alan var mı? nasıl bişe?
hoşgeldin evine.. hayata maşallah.. yürüdü demek.. ne güzel!!merhaba kizlar...uzun bir yaz tatilinin ardindan;simsicak memleketimden buz gibi bir yere döndüm...senağlamaevet tekrar evdeyim....evime döndügüm icin mutlyum ama hava cok soguk...ailecek cok güzel fakat bir o kadarda sorunlu bir tatil gecirdik..ama yinede hic dönmek istemedim buraya...hayat gayet güzel bir tatil yapti ama cok istahsizdi..biraz zayifladi sanki..buraya dönüsün en güzel olayi hayatin bugün yürümeyer baslamis olmasi...hihoyyyt.cok sükür yerden kurtulacak bebisim...bakalim sizler neler yaptiniz..aksamada resim ekleyecegim..
hoşgeldin.tebrik ederim küçük hanımımerhaba kizlar...uzun bir yaz tatilinin ardindan;simsicak memleketimden buz gibi bir yere döndüm...senağlamaevet tekrar evdeyim....evime döndügüm icin mutlyum ama hava cok soguk...ailecek cok güzel fakat bir o kadarda sorunlu bir tatil gecirdik..ama yinede hic dönmek istemedim buraya...hayat gayet güzel bir tatil yapti ama cok istahsizdi..biraz zayifladi sanki..buraya dönüsün en güzel olayi hayatin bugün yürümeyer baslamis olmasi...hihoyyyt.cok sükür yerden kurtulacak bebisim...bakalim sizler neler yaptiniz..aksamada resim ekleyecegim..
evet canım bayramı birleşitirip 1 hafta gidiyoruz yine annemlerin yanına.. bayramdan sonra döner dönmez yapalım organizasyonu.. biz cmt günü gittik, kulaklarını çınlattım :)
bu arada ece ne şeker olmuş yaaaa!! cimcime!
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nasıl yaaaa???? okuduklarıma inanamadım!!!!!
bu haftasonu aldım ikeadan ama henüztakmadık canım. takınca söölerim..
hoşgeldin evine.. hayata maşallah.. yürüdü demek.. ne güzel!!
esraaa esraaaa yahoyu yiyebilir miyim????
afik de pek ağır abi ama yani!!! kuzular..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?