2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iki sn arakamı döndüm,nevanın sesi kesildi bir döndüm kiler dolabından babasının çokamellerine dalmış yiyor bir de sırıtarak el sallıyor.alamadım elinden kıyamet kopar

ay pervin acayip sasırdım ya sen yazmasan hani biri yazsa oylesine uzaktan tandık falan salıyor derdim inanamıyorum keske çekseydin ne bilceksin ama boyle goruntuler olacagın çopleri atmasaydın bari

peki kusmaları bu nedenle miymis ece nin çok enteresan ama yaaa
iboya kopy liycem bu yazıyıbelkivardır tr de bizde goturuuz kadın tam olarakne yaptı pekisadece ufledimi yaa

TAZE Furcu tatil fotolar süper..fitliğin tavan yapmış ..Doruk beyle yapışık pozisyon bizdede mevcut..
Bakıcı olayınıza üzüldüm vardır bundada bir hayır..
PERVİN canım neden toparlanamdınız bebeğim maneviyatın çok düşmüş (
uykusuzluk stres kilo almanda etken..Ama en kısa sürede neşen ve kilon yerine gelir bunlar senin için sorun değil..
..
ESRA sizinde fotolar süper yahomu öperim kimliğini bulmuşsun ya en aznından ona bak ..cüzdanımı karıştırmak tubanında ilgisini çok çekerdi..ama biz doldur boşalt yaprdık wc olayı hiç olmadı:)))
bu arada zeytinyağlı kabak tarifini aldım..hamarat hatun..
SEERNİ hoşçgeldin..
EVROŞ sende hoş geldin yeni yeri sevmene sevindim..
DİDE Nevaya kocaman maşallah ama uyku saatiniz mutlaka değişmeli..
bizde uyku düzeni günlük iki uykuyken değişti bu hafta malesef birkere uyuyor..gecede 21:30 gibi uyuyoruz gece kalkmalarımız devam ediyor..deliksiz uykuya hasreti hala..
ymek konusunda günü gününe uymuyor..mama hala veriyorum..günlük aldığı sürece kavhaltı sebze et meyve ve 500 ml süt vermeye çalışıyorum..konuşmada baba anne dede abba ..diyoruz elimden tut diyince elini uzatyor ve tutuyor suyunu iç diyince biberonunu alıp içiyor ver diyince veriyor..bay bay alkış yapıyoruz müzik duyunca oynamaya başlıyoruz ..babayla aynı ortamdaysak eğer bişey yapmışsa ve ben bak babası demişsem direk babaya bakıp onunda onaylamasını bekliyoruz..Hayırı cısı biliyor ve yapma diyince yapmıyor ..9 dişimiz var..lego oynamaya bayılıyoruz..eline araba geçirise sağa sola sürüyoruz.ının diyoruz tabia rada ve bol bol çene var ama ne diyor çoğunluğu belli değil..DAMLA hojamında yazdığı gibi sakin yapılı bir çocuk DENİZ kızın çığlıkları biraz rahatsız etti daha doğrusu şaşrıttı ama devamlı aynı ortamda olsa sanırım yadırgamazdık:)))
YEMEK tarfileri gırıla gelmiş bravo sizlere..
FATMA YİĞİT kuş kocama olmuş onada maşallah..
GÜLİ bak alıntı yapmadım canım rekorun rekoru olurdu yoksa..kendi rekorumu egale etmemek için böyle aklımda kalanları yazdım..
Eşinin kucağına yatma ha dışarda hemde..Gözümdne kaçmadı.
EFRİM kışlık haızrlığı başlamış..afiyet olsun..KUZEY paşamda tarhanayı sevmiş yarasın afiyet olsun ...
Topkteki bebekelrde genel bir iştahsızlık ve diş atağı var sanrırım..
MARİ çüş ha tontiş ADA yı öperim..ishale muz +şeftali iyi geldi bize..
MELTEM sizede geçmiş olsun..
şuandan itibaren yusf bey iki dk bir kaldırdığı için aklımda kalanlar bukadar...((unutuğum varsa kusura bakmasın..

bunu ezmek falan daha kolay Allah için:)

PERİNİM gördüklerinin hiçbiri ECOşun genzinde filan değil gittiğiniz kişinin tedavi şekli o yoksa bebeğim yavrun o durumda asla yaşayamazdı..İnşallah etkisi olurda kuzucuk rahatlar..ufak çaplı bir temizlik yapmış ..gittiğiniz kişinin malesef üç harflileri var ve öyle çalışıyor ..ama size zararı yok yerimseniben

çok uğraşıyorum derya uyku saatleri için.huzursuzluğu yok ama gece şımarıyor çok,uyku gözünden aksa da bir posta kudurmadan yatmıyor.en basit şeylere kahkaha atıyor.suratımıza bakıp basıyor kahkahayı öyle böyle değil gözünden yaş geliyor gülerken.gündüzde hep yanında olayım istiyor.iki patates soyana kadar mutfağı mahvetti.biraz onla oynuyorum biraz buraya yazıyorum.evim çok pisssssssssssssssssss

eeee nereden çıkardı o zaman? üç harfli falan.tıbben o kadar şey durur mu genizde? nurdan ?

merhaba kizlar...uzun bir yaz tatilinin ardindan;simsicak memleketimden buz gibi bir yere döndüm...senağlamaevet tekrar evdeyim....evime döndügüm icin mutlyum ama hava cok soguk...ailecek cok güzel fakat bir o kadarda sorunlu bir tatil gecirdik..ama yinede hic dönmek istemedim buraya...hayat gayet güzel bir tatil yapti ama cok istahsizdi..biraz zayifladi sanki..buraya dönüsün en güzel olayi hayatin bugün yürümeyer baslamis olmasi...hihoyyyt.cok sükür yerden kurtulacak bebisim...bakalim sizler neler yaptiniz..aksamada resim ekleyecegim..

evet canım bayramı birleşitirip 1 hafta gidiyoruz yine annemlerin yanına.. bayramdan sonra döner dönmez yapalım organizasyonu.. biz cmt günü gittik, kulaklarını çınlattım :)
bu arada ece ne şeker olmuş yaaaa!! cimcime!

gorduklerimi gorseydiniz soke olurdunuz benimgibi..burda copcu denenteyzeler var bebeklere ufurup bogazındane takılı kaldıysa ne yapısıp yer enteresanlıgı
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nasıl yaaaa???? okuduklarıma inanamadım!!!!!

bu haftasonu aldım ikeadan ama henüztakmadık canım. takınca söölerim..

hoşgeldin evine.. hayata maşallah.. yürüdü demek.. ne güzel!!

esraaa esraaaa yahoyu yiyebilir miyim????
afik de pek ağır abi ama yani!!! kuzular..

hoşgeldin.tebrik ederim küçük hanımı

kullanışlıysa ben de koçtaş'dan tekzen'den falan bakarım.

iftarı yaptık.neva kendim yiyecem diye yine banyoluk oldu.mama sandalyesinde oturuyor karşımda.termosifon deposu biraz daha ısınsın kalkıp yıkayacağım.yeni kaşı çatalını çok sevdi.uğraştı durdu.sonra bir kenara bırakıp eliyle dald yada bana kaşığını verip pilav koymamı istedi.

salih varken evi süpürsem,buzdolabını boşaltıp temizlesem.bu buzdlabı hep büyür gözmde..

yahoo ve ecenin kocamaan olmuş hallerini tatil hallerini de gördük nihayet.
çok tatlılar ikiside..

hesraaaa bacım güneşlenirken çıplak mı bırakdın ohh en güzeli.
demirden faydalansın eşşek herif:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…