2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ozgull hayırlı olsun hayat ta yurumeye baslamıs massalahh

altta kim var kim yok gorunmuyor yine bugun

ÖZGÜL hoşgeldin. Bulunduğun yer ne kadar konforlu olursa olsun, insnaın kendi evi, kendi yatağı gibisi yok.

ASLICIM aynı durum bizde de mevcut, ben uyudum bugün, Onur baktı Doruk'a. Ambale oldum. Şimdi de sallıyor uyutmak için.

PERVİN tşkler bebeğim. İlginç deneyimin inşallah rahatlatır Ece'yi.

DERYA sen de çok hoşsun, teşekkür ederim.

MELTEM ben de sizin yıldönümünüzü kutlarım. Ayrıca geçmiş olsun.

ESRAKO face'te gördüm fotoları, gerçi burda da görmüştüm. Ece çok şeker.
Kamera ile ilgili; maddi olarak karşılayamayız şu anda. Borçlarımızı hala kapatmış değiliz. Ekstra masraf çıkarmak istemiyorum ama dinleme cihazı var aklımda seninki gibi. Bir de ilk zamnlar annemle birlikte bakacaklar. Tabi birini bulursak...

ya burcu yazacaktım bende atladım resimleriniz çok guzel
deniz kıyısında cidden uyudumu doruk yoksa sembolik mi yaptınız resim çekmek içni :)
senin bacaklarda vuc utta on numara gorunuyor helal diyorum bukadar çabanın karsılıgını aldın valla ne mutlu sana darısı basımıza

burcu o zaman en basit mp3 calarlar bile kayıt yapıyor onlardan koy mutlaka ara ara
iyi seyler duydun diye arkasını birakma arada tekrar et çok basit bir islem sonuçta ekranında isik da yanmıyorsa calısırken bizim arkadasdan odun c almıstıko oyle idi hayata anlamaz yani
olmadı buzdolabı gibi birseyin ustune dah ikoysan olur

günaydınnnn..
ay burcu ben de ne zamandır yazıcam unutuyorum.. ne güzel geçmiş tatil..kötüsü olur mu di mi ama?? doruk uyudu mu gerçekten öyle ben de merak ettim. ada çok meraklı yaa.. habire etrafına bakmaktan asla uyumuyo öyle yerlerde..

ben varım esracımm..bi yandan adaya kahvaltı ettirip bi yandan takılıyorum.. biraz ateşi var bugün.. ishal bitti bu başladı hayırlar olsun..

gittim gizemcim bence ise yarayacaktı yani ilk seanstan sonra diyet havasında yasadım rahatlama belimden pantalon dusmesi gbi iseyleri kisa bir sure yasadım ama sonar tatile gittik ik ikilo aldım olculerim birer cm yukselmis çikt ihaliyle:)
ne bilim iste uç seans bitti gitti yan i yaradıysa yaradı

Kütür kütür yağmur yağıyor su an burada.. ınanılır gıbı degıl.. ama sıcaklıgı halen aynı.. yıne de nefes alıyorsun.. buna da şükür.. dısarı cıkalım bı ara dedım Kuzy ıle... amanın sağanak yagmaya basladı.. ne dengesız bı memleket.. hıc bir seyın arası yok vesselam :)))

burasıda buz gibi sabah inanamadım mont giydim ince de olsa ya yanıma alayım oylesine diye aldım saganak yagar falan dedim sucuk olmayalım amanın bir indim sokaga buzz araba 19 dereceydi tabi kis gelmesin hemen ama asırı sıcakta olmasın baska istegim yok :))

ibo su an okula gittiberkeyi kayıt ettirmek için telefonlarımı ne bozukmus okulun tanıdık bulmustuk arayamıyor adam siz gidni ordan beni arayın dedi bu sekil yapıyor su an ibo offf çok heycanlıyım ya çocugum kayıt olsa bari su an kaydı ortada gorunuyor okulların acılmasına ise çok az kaldı insallah bugun hallolur bu is,

ay aynen burda da aynı..kaç gündür evdeyim biraz çıkalım dedim öğle uykusundan sonra bi baktım dışarda yağmur.:))..hava hafif serinledi ama buna da şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…