cok gecmıs olsun havalar okadar dengesızkı maalesef cocuklar etkılenıyorben varım esracımm..bi yandan adaya kahvaltı ettirip bi yandan takılıyorum.. biraz ateşi var bugün.. ishal bitti bu başladı hayırlar olsun..
ay aynen burda da aynı..kaç gündür evdeyim biraz çıkalım dedim öğle uykusundan sonra bi baktım dışarda yağmur.:))..hava hafif serinledi ama buna da şükür..
Pervini çok merak ediyorum..bakalım Ecoş naaptı bu gece..inşallah rahatça uyumuştur kuzum
ben varım esracımm..bi yandan adaya kahvaltı ettirip bi yandan takılıyorum.. biraz ateşi var bugün.. ishal bitti bu başladı hayırlar olsun..
Kütür kütür yağmur yağıyor su an burada.. ınanılır gıbı degıl.. ama sıcaklıgı halen aynı.. yıne de nefes alıyorsun.. buna da şükür.. dısarı cıkalım bı ara dedım Kuzy ıle... amanın sağanak yagmaya basladı.. ne dengesız bı memleket.. hıc bir seyın arası yok vesselam :)))
ibo su an okula gittiberkeyi kayıt ettirmek için telefonlarımı ne bozukmus okulun tanıdık bulmustuk arayamıyor adam siz gidni ordan beni arayın dedi bu sekil yapıyor su an ibo offf çok heycanlıyım ya çocugum kayıt olsa bari su an kaydı ortada gorunuyor okulların acılmasına ise çok az kaldı insallah bugun hallolur bu is,
merhaba kizlar...uzun bir yaz tatilinin ardindan;simsicak memleketimden buz gibi bir yere döndüm...senağlamaevet tekrar evdeyim....evime döndügüm icin mutlyum ama hava cok soguk...ailecek cok güzel fakat bir o kadarda sorunlu bir tatil gecirdik..ama yinede hic dönmek istemedim buraya...hayat gayet güzel bir tatil yapti ama cok istahsizdi..biraz zayifladi sanki..buraya dönüsün en güzel olayi hayatin bugün yürümeyer baslamis olmasi...hihoyyyt.cok sükür yerden kurtulacak bebisim...bakalim sizler neler yaptiniz..aksamada resim ekleyecegim..
Evet evet çook güzel.puket benimde arkadasım ets de calısıyor is için yunanıstana gittginde getiir harika bir kurabiyebendebayılıyorum un kurabiyesi gibiama biraz daha guzeli sanki
Çok ilginç ya, bu geceyi nasıl geçirdi ece hepimiz merak içindeyiz.gorduklerimi gorseydiniz soke olurdunuz benimgibi..burda copcu denenteyzeler var bebeklere ufurup bogazındane takılı kaldıysa ne yapısıp yer ettiyse cıkarıolar..bi laf arasında azeri bi arkadasımdan duymustum trde varmı die sordu dalga gecmiştim..bugunde emrah bi arkadasıyla konusurken karsı taraf copcuye goturun demiş emrahra aradı dedim biliorum sacma geldi ama zararı olmaz goturelim..
soyleki normal bi teyze beni sandalyeye oturttu ece kucagımda once onun bogazını yokladı bisey yaptı sonra ben avcumu actım hemen cenesininaltından 10sny surdu surmedi kadın ecenin agzınamı burnunamı neresine uflediyse ecenin burnundan copler fıskırdı...
fıskıranlar siyah uzum kabukları ve sapları curumus meyveler ve anlamdıramadıgım birsuru koyu renkli cörçöp...cok fena şoke oldum kızımda sonrasında azcık agladı arabaya binincesustu keyfi yerine geldi..
esra yengen biiliodur kesin..burda cocukları goturuolar ay hala etkisinden cıkamadım ouzum sapıyla o cocuk nasıl yasadı genzinde...panikleyip copleri attıgıma hatta emrahın kameraya cekmemesine cok uzuldum sonradan..herkesle paylasmak isterdim bu enteresanlıgı
canım sağol inşallah..gecmıs olsun Gızem.. umarım bı tatsızlık cıkmadan atlatırsınız.
dikkat ediyorum bir kaç yıldır eylül 1 dedin mi hava birden küt diye soğuyor.. sonra ısınsa bile yaz gibi olmuyor.. bi gün açık bi gün kapalı... ne tuhaf di mi..Kütür kütür yağmur yağıyor su an burada.. ınanılır gıbı degıl.. ama sıcaklıgı halen aynı.. yıne de nefes alıyorsun.. buna da şükür.. dısarı cıkalım bı ara dedım Kuzy ıle... amanın sağanak yagmaya basladı.. ne dengesız bı memleket.. hıc bir seyın arası yok vesselam :)))
ay canım inşallah hayırlısı olur.. parayı alabildiniz mi esra?ibo su an okula gittiberkeyi kayıt ettirmek için telefonlarımı ne bozukmus okulun tanıdık bulmustuk arayamıyor adam siz gidni ordan beni arayın dedi bu sekil yapıyor su an ibo offf çok heycanlıyım ya çocugum kayıt olsa bari su an kaydı ortada gorunuyor okulların acılmasına ise çok az kaldı insallah bugun hallolur bu is,
teşekkürler canım...aynen çok etkileniyorlar..cok gecmıs olsun havalar okadar dengesızkı maalesef cocuklar etkılenıyor
ayyy geçmi,ş olsuuun! kuzum ya.. belki sırtı acıdığı için ağlıyordur, morardıysa..günaydınlar,
kabus gibi bir gece geçirdik. akşam uykusuna hazırlanırken sütünü içti gitti kanepeye tutundu bişeyler yapıyor ayakta, ayağının altında oyuncağına basması ile sırt üstü bakmıyor konuşmuyor.
iyi günlerde kullanın cicilerinizi..günaydın
nasılsınız hanımlar? bugün hava ne soğuk. sabahtan beri yağmur yağıyor. özlemişim üşümeyi..
yiğit balım uyuyor. ama uyanmak üzere. her gün ne çorba yapacağım derdi sarıyor beni. sizlere zahmet olmazsa günlük beslenmenizi bi yazar mısınız bana? kaçta ne yediriyorsunuz? bir porsiyonunuz ne kadar gibi biraz ayrıntı istiyorum yane...
bikaç gün önce biz de ilk ayakkabımızı aldık şükür. parmak ucuna basma problemi olduğu için kuzumun bebek ayakkabısı satan bi yerden aldık şu tam ortepedik ve deri olanlardan. ama ben ilk adım ayakkabısı değil de onun bi sonraki aşamasından aldım. yani tabanı ilk adım ayakkabısı kadar yumuşacık değil. hafiften daha sert. çok iyi kavrıyor ayağını. 19 numara giyiyormuş fındığım bu arada :)
bir de kendime yiğitin eşyalarını taşımak için bir çanta aldım. o da baya hoşuma gitti. diğeri eskidi. o yüzden bunu iyi bişi aldım hemen eskimesin..
ya ben de yazıcam unutum duruyorum.. burcu ve meltem nice nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara..meltemcim nice mutlu yıllara eşinle ve eceyle tabiii.. bu arada çok geçmiş olsun.
burcu size de nice mutlu yıllar canım. doruk beyle tabiii..
bizim aşı takviminde 3 ay sonra canım..su çiçeği aşısını yaptıran var mı kızlar? yiğit 3 ağustos doğumlu biliyorsunuz. yani iki gün sonra bir ay olacak bir yaş aşıları vurulalı. napsam diyorum bayramdan sonra mı vurdursam?
günaydın
nasılsınız hanımlar? bugün hava ne soğuk. sabahtan beri yağmur yağıyor. özlemişim üşümeyi..
yiğit balım uyuyor. ama uyanmak üzere. her gün ne çorba yapacağım derdi sarıyor beni. sizlere zahmet olmazsa günlük beslenmenizi bi yazar mısınız bana? kaçta ne yediriyorsunuz? bir porsiyonunuz ne kadar gibi biraz ayrıntı istiyorum yane...
bikaç gün önce biz de ilk ayakkabımızı aldık şükür. parmak ucuna basma problemi olduğu için kuzumun bebek ayakkabısı satan bi yerden aldık şu tam ortepedik ve deri olanlardan. ama ben ilk adım ayakkabısı değil de onun bi sonraki aşamasından aldım. yani tabanı ilk adım ayakkabısı kadar yumuşacık değil. hafiften daha sert. çok iyi kavrıyor ayağını. 19 numara giyiyormuş fındığım bu arada :)
bir de kendime yiğitin eşyalarını taşımak için bir çanta aldım. o da baya hoşuma gitti. diğeri eskidi. o yüzden bunu iyi bişi aldım hemen eskimesin..
gülizim çoook geçmiş olsun. çok üzüldüm. kusması gerçekten çok korkutur tabii haklı olarak. neyse ki temiz çıkmış sonuçlar. şükürler olsun rabbime. ama siz de bebişte çok yorulmuş haliyle. ardından aşı da kötü denk gelmiş. ama aşılar kolay geçiyor üzülme.
su çiçeği aşısını yaptıran var mı kızlar? yiğit 3 ağustos doğumlu biliyorsunuz. yani iki gün sonra bir ay olacak bir yaş aşıları vurulalı. napsam diyorum bayramdan sonra mı vurdursam?
Esra kayit isi hayirlisi olsun, insallah olumlu olur..
Guliz kiyamam ben alpellama ya, iyi yapmissiniz kustuysa tomografi sart, cok sukur iyimis..
burdada gunes acti iyimi:))
ibo su an okula gittiberkeyi kayıt ettirmek için telefonlarımı ne bozukmus okulun tanıdık bulmustuk arayamıyor adam siz gidni ordan beni arayın dedi bu sekil yapıyor su an ibo offf çok heycanlıyım ya çocugum kayıt olsa bari su an kaydı ortada gorunuyor okulların acılmasına ise çok az kaldı insallah bugun hallolur bu is,
günaydınlar,
kabus gibi bir gece geçirdik. akşam uykusuna hazırlanırken sütünü içti gitti kanepeye tutundu bişeyler yapıyor ayakta, ayağının altında oyuncağına basması ile sırt üstü düşmesi bir oldu. başladı ağlamaya hemen kaldırdım öyle bir kustu ki daha önce hiç olmamıştı fışkırarak çıkardı. düşmesinden cok kusmasından korktuk doktorunu aradım hemen götürün beyin sarsıntısı olabilir dedi. cocuk hastanesine gittik beyin cerrahı yokmuş merkezde bir hastaneye sevk ettiler. oradaki beyin cerrahı da yok beyefendi evinde siz tomografi çektirin mail atsınlar bana dedi. gittik tomografiye uyutun öyle getirin dediler çıktık turladık arabayla uyuttuk geri döndük tam yatırdım yine uyandı ağlaya ağlaya tuttuk çenesini falan yok dedi kız çekilmiyor radyasyona maruz kalıyor devam etmeyelim. çıktık yine aradık doktoru dedi ki gidin iyice uyutun bir kez daha eve dönemezsiniz çekilecek tomografi, kusmadı deseniz sorun yok ama kusmuş mecburuz. yine cıktık 1 saat gezdik uyudu nihayet cektirebildik ikincide. çok şükür temiz sonuçlar ama yavrum hem cok ağladı hem cok hırpalandı. sabahta 1 yaş aşılarını olduk, aşılar bitince öyle bir baktı ki yüzüme sen bana neler yaptırıyosun böyle der gibi. küstü yine anneme bıraktım yüzüme bile bakmadı. kızınca küsmeyi öğrendi bu cocuk 1-2 yüzümüze bakmıyor konuşmuyor.
hafta sonu kan tahlili yaptırdık. bir ay önce 9,7 olan değer 12,4 e cıkmış bu mümkün müdür? çünkü hala dudaklar falan beyaz. sağlık ocağındaki hemşire kansız dedi birde bu sabah belli halinden. ne yapacağımı şaşırdım tekrar kan aldırsam başka hastanede içim rahatlayacak ama cocuğum hırpalanacak yine. hala ağlarken katılıyor arada. anlamadım gitti.
su çiçeği aşısını yaptıran var mı kızlar? yiğit 3 ağustos doğumlu biliyorsunuz. yani iki gün sonra bir ay olacak bir yaş aşıları vurulalı. napsam diyorum bayramdan sonra mı vurdursam?
evrimcim çok beyaz alperen dudakları falan öyle cok pembe değil, bunlara ek olarak ağlarken katılması kansızlık belirtisi imiş norolojik bir durum yok ise. bizde kansızlık olduğunu düşünüyoruz çünkü bu hadtanede ne zaman kan testi yaptırsak sonuç iyi cıkıyor ama acile gittiğimizde hemen düşüyor labaratuarda hep mi hata yapıyolar anlamadım bende azıcık zaman geçsin de bakalım tekrar kan aldıracağım mecburen demiri kestik çünkü hala kansızsa vermek gerekli. çok sağol canım keşke öğrenmeseler ama kabuğuna cekiliyor bi görsen hiç sesi çıkmıyor o hareketli susmayan cocuğumdan eser kalmıyor küsünce. içim çok buruk bugün küs bıraktım evde geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?