2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay Esra çok az kaldı hakkaten okullaın açılmasına...inşallah bi sıkıntı olmaaz..

Günaydın Nunişim..

Pervini çok merak ediyorum..bakalım Ecoş naaptı bu gece..inşallah rahatça uyumuştur kuzum

ya cidden pervin ece nasıldı uyudumu kustumu hiç aksam falan çcok merak ediyorum aksam anneme falan anlattım inanamadı tabi sayet olumlu seyler olursa ece nin uykusunda falan super olur

ben varım esracımm..bi yandan adaya kahvaltı ettirip bi yandan takılıyorum.. biraz ateşi var bugün.. ishal bitti bu başladı hayırlar olsun..
cok gecmıs olsun havalar okadar dengesızkı maalesef cocuklar etkılenıyor

ay aynen burda da aynı..kaç gündür evdeyim biraz çıkalım dedim öğle uykusundan sonra bi baktım dışarda yağmur.:))..hava hafif serinledi ama buna da şükür..

bende ıstıyorum bende opuyorumnanaktan buryada yagsın ama yaaaaaa cok sıcak sabah bozdu bıraz ama yagmadı

Pervini çok merak ediyorum..bakalım Ecoş naaptı bu gece..inşallah rahatça uyumuştur kuzum

sabahtan berı aklımda gırıp bakacam dedım anca zaman oldu uyudumu ece acaba rahat ettımı cok merak edıyorum

gunaydın herkese kım onlıne goremıyorum ya ne gıcık

ben varım esracımm..bi yandan adaya kahvaltı ettirip bi yandan takılıyorum.. biraz ateşi var bugün.. ishal bitti bu başladı hayırlar olsun..

geçmiş olsun hemen geçer inşallah diş çıkarıyordur belki

burası da 17 derece nasıl esiyor buzz gibi dün klimanın altında oturuyordum bugün kapıyı kapattım soğuktan. bursa nın havası da öyle denilir ki bursa nın havasına cocuğunun poposuna güven olmaz :) sabah kış kıyamet olur öğleden sonra günlük güneşlik.

esra parayı geri alabildiniz mi? umarım kayıt olur biran önce de rahatlarsınız cok az kaldı çünkü.

özgül hoşgeldin, hayat hanıma maşallah. umarım tatil keyifli geçmiştir merak ettik seni

puket benimde arkadasım ets de calısıyor is için yunanıstana gittginde getiir harika bir kurabiyebendebayılıyorum un kurabiyesi gibiama biraz daha guzeli sanki
Evet evet çook güzel.

Çok ilginç ya, bu geceyi nasıl geçirdi ece hepimiz merak içindeyiz.

günaydınlar,

kabus gibi bir gece geçirdik. akşam uykusuna hazırlanırken sütünü içti gitti kanepeye tutundu bişeyler yapıyor ayakta, ayağının altında oyuncağına basması ile sırt üstü düşmesi bir oldu. başladı ağlamaya hemen kaldırdım öyle bir kustu ki daha önce hiç olmamıştı fışkırarak çıkardı. düşmesinden cok kusmasından korktuk doktorunu aradım hemen götürün beyin sarsıntısı olabilir dedi. cocuk hastanesine gittik beyin cerrahı yokmuş merkezde bir hastaneye sevk ettiler. oradaki beyin cerrahı da yok beyefendi evinde siz tomografi çektirin mail atsınlar bana dedi. gittik tomografiye uyutun öyle getirin dediler çıktık turladık arabayla uyuttuk geri döndük tam yatırdım yine uyandı ağlaya ağlaya tuttuk çenesini falan yok dedi kız çekilmiyor radyasyona maruz kalıyor devam etmeyelim. çıktık yine aradık doktoru dedi ki gidin iyice uyutun bir kez daha eve dönemezsiniz çekilecek tomografi, kusmadı deseniz sorun yok ama kusmuş mecburuz. yine cıktık 1 saat gezdik uyudu nihayet cektirebildik ikincide. çok şükür temiz sonuçlar ama yavrum hem cok ağladı hem cok hırpalandı. sabahta 1 yaş aşılarını olduk, aşılar bitince öyle bir baktı ki yüzüme sen bana neler yaptırıyosun böyle der gibi. küstü yine anneme bıraktım yüzüme bile bakmadı. kızınca küsmeyi öğrendi bu cocuk 1-2 yüzümüze bakmıyor konuşmuyor.

hafta sonu kan tahlili yaptırdık. bir ay önce 9,7 olan değer 12,4 e cıkmış bu mümkün müdür? çünkü hala dudaklar falan beyaz. sağlık ocağındaki hemşire kansız dedi birde bu sabah belli halinden. ne yapacağımı şaşırdım tekrar kan aldırsam başka hastanede içim rahatlayacak ama cocuğum hırpalanacak yine. hala ağlarken katılıyor arada. anlamadım gitti.

günaydın
nasılsınız hanımlar? bugün hava ne soğuk. sabahtan beri yağmur yağıyor. özlemişim üşümeyi..
yiğit balım uyuyor. ama uyanmak üzere. her gün ne çorba yapacağım derdi sarıyor beni. sizlere zahmet olmazsa günlük beslenmenizi bi yazar mısınız bana? kaçta ne yediriyorsunuz? bir porsiyonunuz ne kadar gibi biraz ayrıntı istiyorum yane...
bikaç gün önce biz de ilk ayakkabımızı aldık şükür. parmak ucuna basma problemi olduğu için kuzumun bebek ayakkabısı satan bi yerden aldık şu tam ortepedik ve deri olanlardan. ama ben ilk adım ayakkabısı değil de onun bi sonraki aşamasından aldım. yani tabanı ilk adım ayakkabısı kadar yumuşacık değil. hafiften daha sert. çok iyi kavrıyor ayağını. 19 numara giyiyormuş fındığım bu arada :)
bir de kendime yiğitin eşyalarını taşımak için bir çanta aldım. o da baya hoşuma gitti. diğeri eskidi. o yüzden bunu iyi bişi aldım hemen eskimesin..

meltemcim nice mutlu yıllara eşinle ve eceyle tabiii.. bu arada çok geçmiş olsun.
burcu size de nice mutlu yıllar canım. doruk beyle tabiii..

gülizim çoook geçmiş olsun. çok üzüldüm. kusması gerçekten çok korkutur tabii haklı olarak. neyse ki temiz çıkmış sonuçlar. şükürler olsun rabbime. ama siz de bebişte çok yorulmuş haliyle. ardından aşı da kötü denk gelmiş. ama aşılar kolay geçiyor üzülme.

su çiçeği aşısını yaptıran var mı kızlar? yiğit 3 ağustos doğumlu biliyorsunuz. yani iki gün sonra bir ay olacak bir yaş aşıları vurulalı. napsam diyorum bayramdan sonra mı vurdursam?

esra ecenin fotolar pek hoş. ne güzel eğlenmiş tatilde. miniclub olması çok önemli..

Esra kayit isi hayirlisi olsun, insallah olumlu olur..

Guliz kiyamam ben alpellama ya, iyi yapmissiniz kustuysa tomografi sart, cok sukur iyimis..

burdada gunes acti iyimi:))

gecmıs olsun Gızem.. umarım bı tatsızlık cıkmadan atlatırsınız.
canım sağol inşallah..

dikkat ediyorum bir kaç yıldır eylül 1 dedin mi hava birden küt diye soğuyor.. sonra ısınsa bile yaz gibi olmuyor.. bi gün açık bi gün kapalı... ne tuhaf di mi..

ay canım inşallah hayırlısı olur.. parayı alabildiniz mi esra?

cok gecmıs olsun havalar okadar dengesızkı maalesef cocuklar etkılenıyor
teşekkürler canım...aynen çok etkileniyorlar..

ayyy geçmi,ş olsuuun! kuzum ya.. belki sırtı acıdığı için ağlıyordur, morardıysa..
i

iyi günlerde kullanın cicilerinizi..

meltemcim nice mutlu yıllara eşinle ve eceyle tabiii.. bu arada çok geçmiş olsun.
burcu size de nice mutlu yıllar canım. doruk beyle tabiii..
ya ben de yazıcam unutum duruyorum.. burcu ve meltem nice nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara..

su çiçeği aşısını yaptıran var mı kızlar? yiğit 3 ağustos doğumlu biliyorsunuz. yani iki gün sonra bir ay olacak bir yaş aşıları vurulalı. napsam diyorum bayramdan sonra mı vurdursam?
bizim aşı takviminde 3 ay sonra canım..

bizde koca yazı sandaletle geçirdik ilk adım ayakkabısı alma zamanımız geldi. benim koca ayak oğlum 21 numara giyiyor 22 alacağım sanırım boşluk kalsın biraz diye ama ayaklarının üstü çok etli sanırım bilekli değilde spor ayakkabı alacağım. nevanınkini beğendim. sizde güle güle kullanın. ayak ucuna basması geçer herhalde ayakkabı ile.

sorma canım 3 e kadar hastanedeydik inşallah birde enfeksiyon kapmamıştır yavrucağım. uyuyormuş şimdi aradım az önce kalkmamış daha.

1 ay geçmeli demişti doktorumuz canım

Esra kayit isi hayirlisi olsun, insallah olumlu olur..

Guliz kiyamam ben alpellama ya, iyi yapmissiniz kustuysa tomografi sart, cok sukur iyimis..

burdada gunes acti iyimi:))

aa ne güzel güneşe hasretsiniz bizde serin havaya. sağol canım

hakkınızda hayırlısı olsun.. muhakkak bı sekıl bı yerde baslayacaktır.. uzulme, hersey yolunda gıder ınsallah.

çok uzuldum yaa.. ne kotu olmuş..

saglık ocagındakı hemsıre nası anladı kansız oldugunu..

aglarken katılması kansızlık belırtısı mı Cülüzüm? hıc duymamıstım..

bıraz cocugu dınlendır bence.. ust uste bu kadar tatsızlıga maruz kalması da ıyı degıl ya.. kıyamam.. küsmeyi de öğrenmiş,keşke ogrenmek zorunda kalmasalar bu duyguları

yiğitkuşun asılarını yaptırırken su cıcegını de yaptırmanı onerıırmm, Kuzey ın doktoru bu konuda cok ısrarlı.. gecmıs konularda cok tartısıldı bu durum..

evrimcim çok beyaz alperen dudakları falan öyle cok pembe değil, bunlara ek olarak ağlarken katılması kansızlık belirtisi imiş norolojik bir durum yok ise. bizde kansızlık olduğunu düşünüyoruz çünkü bu hadtanede ne zaman kan testi yaptırsak sonuç iyi cıkıyor ama acile gittiğimizde hemen düşüyor labaratuarda hep mi hata yapıyolar anlamadım bende azıcık zaman geçsin de bakalım tekrar kan aldıracağım mecburen demiri kestik çünkü hala kansızsa vermek gerekli. çok sağol canım keşke öğrenmeseler ama kabuğuna cekiliyor bi görsen hiç sesi çıkmıyor o hareketli susmayan cocuğumdan eser kalmıyor küsünce. içim çok buruk bugün küs bıraktım evde geldim

gülizim geçmiş olsun canım..neyseki bişi çıkmamış..katılma olayını ilk defa duyuyorum bak çok enteresan geldi..kıyamam ben sütlüme küsmeyi de öğrenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…