2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hanzalanın annesi vardı biara ne olduki

Evet ona bir sözüm vardı, sultanküpesi çiçeği getirtecektim Trabzondan, ona da bir tane... Buldum burdan ama foruma gelmesini bekliyorum açıkçası, özelden mesaj atmadım yani...

Nurdan çok sevindim artık sende aramızda olacaksın ne güzel.. öydekimiziide göreceğiz artık.

Esrako esra canım gözünaydın senin şu homeoffice ece ve senin için çok güzel birşey inş.herşey istediğin gibi olur

Evrim maşallah kuzeyde yürüyenler kervanına katıldı desene..ayy birde konuşmaya başlamış maşallah çok tatlı oluyorlar dillerinden birkaç kelime döküldükçe insan mutlu oluyor

Pervin canım şu iş konusunda ciddimisin inş.hayırlı olur senn için eceye kim bakacak peki?

Nevin gelmiş ceeee demiş kaçmış ah nevin sorma o unutkanlıklar hepimizde oluyor çocuklar bizi yoruyor uykusuzlukta buna etken tabi

iş konusunda ciddi deilim sadece istediğim parayı ve sartları saglayan bir yer olursa dusunebilirim..kendimi denemek içindi o basvuru..yani sartlar belirliycek..herseyi ozaman dusuncem şimdiden plan yapmak gereksiz

Hepinize iyi bayramlar a.s.
Pervin çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine canım hep böyle mutlu ol inş. cnm
Nurdan çok sevindim ya görüşme ihtimalimiz daha fazla yani ne güzel sende İst. lu oldun güzel günler seni bekliyor.... Esranın kanatları altında güzel mamalar falan :))
Evrim Tusicik yürüyormuş maşallah ona ısırırım onu şimdi evde girmeyeceği delik kalmayacak :))
Ayça ohh tatil zamanı demek ne güzel...Ruzynin zeytin diyen dillerini ısırırım... Bakalım bizim tatil planlarda suya düşmez inş.
Özde burada son veriyor yazışmamıza :)) Ben ilgileneyim sıpayla Hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan

HERKESE İYİ BAYRAMLAR...
babamız çalışıyor bugün,şimdilik evdeyiz.bayramınızın en güzel şekilde geçmesini diliyorum.(tatlıları fazla kaçırmayın )

herkese selam güzel anneler ve kuzucuklar fazla giremesemde topige herkese hayırlı bayramlar diliyorum öptüm herkesi

nurdannn naberrr canımm

ya nasıl sevindim ne isi nedir detay versene
bak basbasayız hem anlatıver iki dk

yiedekısaözetgeçicem
çokmutluyumpaylaşmalıyım
nurdangeldibugünbize
istabuldaişebaşlıyor
ekimdeinşallah
paylaşmakistedm
ayydelircemtuşlara
araveretuşçalışmıyor
esraaaa askol ben soyliycektimmmmm....:))SUPRIZZZ.. nihayet allah dualarimi kabul etti, yolumu acti, hakkimizda hayirlisi, guzel i teklif aldim ilmzalari attik, 18 ekim itibariyle istanbuldayim artik...

aaa nurdan ekimden sonra ist damı yanii superr hayırlı ugurlu olsun nurdannçok sevindim senin için teo da artık vatanında buyuyecekyani buara hep guzelhaberler alıyorum ya devamı gelsin hep insallahh

nurdancım cok sevindim gozun aydın canım..ins hersey sizin icin daha ii olcak

Hadi yav :) eşşek herif! aferin ona...

ESRAKO çok sevindim işlerin yolunda olmasına.

NURDAN sana XL sevindim. Özellikle senin için!

NEVİN vah vah arkadaşım... :teselli:

herkese cok tesekurler canlarim....

Buarada Istanbulular acil esyali ev ariyorumm[/COLOR]

eger etrafinizda tanidilk emlakci yada ev sahibi varsa levente yakin, sisli sariyer etiler ulus ne bilim iste levente yakin heryerde...

tesekkur ederım yavru anneler..

Özlem Rize'ye gitmiyor musun bayramda??

Canım şimdi bayramdn sonra dedi bakalım adam en son askerdeyken gitmiş memleketine çok özlemiş yoksa bzde tatil kavramı falan yok bana sen git der istediğin yere ama kendi Altınoluk' a yapışmış vaziyette... Kayınpederi falanda aradı geleceğiz diye.. Geze geze gideriz diyor... Arabayla zor olacak gözümde büyüdü yol ama değişiklik olacak gidersek... Bir gece Samsun da konaklarız dedi.. Bende şimdi bakıyorum nereleri gezebiliriz diye Ordu ve Trabzonda gezilecek güzel yerler var gibi kaydirigubbakcemile2

Off ya millet ne çok tatlı yedi bu bayram ya Deniz bugünde çalışıyor önceki gün gece 1 de dün gece 11 e doğru geldi bugün yine gitti offf bizde evde otroyoruz kızımla ((

herkezee şeker tadında bayram diliyorum.......

cok şükür bayramdan sonra aktıfım insallah:kedi:

Nurdancım cok sevındım işe başlıyormussun.hadı gözünaydın cok ama cok sevındım.

Pervıncım senın iş görüşmende hayırlı olsun.eskı neşene kavusmana cok sevındım

dogal olarak gecmıs falan okumadım son sayfada gördüğüm seylerle idare edıyorum.hepinisi cok ösledım fallaaaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…