yook atmadım. hala şarjı yok. Rüzgarın öksürüğü nasıl. Uras uykuda öksürüyo şimdi
hanzalanın annesi vardı biara ne olduki
İzmit yeni mi belli oldu
esraaaa askol ben soyliycektimmmmm....:))SUPRIZZZ.. nihayet allah dualarimi kabul etti, yolumu acti, hakkimizda hayirlisi, guzel i teklif aldim ilmzalari attik, 18 ekim itibariyle istanbuldayim artik...yiedekısaözetgeçicem
çokmutluyumpaylaşmalıyım
nurdangeldibugünbize
istabuldaişebaşlıyor
ekimdeinşallah
paylaşmakistedm
ayydelircemtuşlara
araveretuşçalışmıyor
aaa nurdan ekimden sonra ist damı yanii superr hayırlı ugurlu olsun nurdannçok sevindim senin için teo da artık vatanında buyuyecekyani buara hep guzelhaberler alıyorum ya devamı gelsin hep insallahh
günaydın......site nihayet düzelmiş..... kafama koyduğumu yapan bir tip olduğmdan dün iftardan sonra apar topar kavanozda domates yapma işine giriştim.... tek başıma olunca zor oldu... herkes destek yerine köstek oldu... bayram vakti zamanımıymış yok şöylemiymiş böylemiymiş sinir oldum... koca yaz her yapalım dediğimde kayınvalidem bu hafta olmaz ramazandı bayramdı derken yaz bitti dünde kendi çabalarımla yapabildiğim kadarıyla yapmaya çalıştım ki ilk defa yapıyorum pek ilgi duyulmadı bayram vakti zamanı mı diye ne zaman yapacaksam ki kimseyede zararım olmadı....
ESRAKOM canım çok sevindim homeoffice çalışmana bak sorun yapacak birşey yokmuş ilk gün böyle geçtiyse düşün ileriki günler daha çok alışınca nasıl geçecek herşey çok daha güzel olacak......
NURDANIMMMM inanmıyorum çok sevindim hayırlı uğurlu olsun kurtuluyorsun demek o lanet yerden tamda kk nın merkezine geliyorsun birde çok çok güzel bi haber bu çok mutlu oldum.....
GÜNAYDIN
SİBEL sana yazdım o tamam:))
ESRAKO gözünn aydın..harika haber..hayırlı olsun..alıştıkça dahada rahat edersin..ilk işe yeni girilincede aynı acemilik olmazmı alışıncada kurt olursu ya ..aynen öyle yani anladın sen onu..
NURDAN haberi müthiş sevindirici çok ama çok mutlu oldum..onada hayırlı uğurlu bol bereketli huzurlu olsun işi inşallah..
NEVİN aynı unutkanlıklar bizlerdde mevcut en yanlız değilsin..
HESRA gadını sabah sabah güldürdün beni..erkeklere kurs tam olmuş delü..sanada İYİ BAYRAMLAR..
selamsss
dun iş gorusmesine cagrıldım basvurularımdan biri icin..o gelen tel bile beni kendime getirmeye yetti 1 saat icinde sacıma fon makyaj eller ayaklar ojeli giyinmiş buldum kendimi normalde hep erteler yada usenirim..eceyi babasının ofisine bıraktım gittim gorustum bakalım daha cok fikir alısverisi seklinde gecti yani mesleki bilgime gore naparız ne ederiz gibisinden..yani o bile yetti bana..ozlemcim anlatacagım buydu cok merak etmiştin ama degdimi bilmem..
buarada emraha basvurulardan bahsetmemiştim ama aranınca mecbur soyledim egonu tatmin etmek icinmi yaptın dedi evet olabilir dedim yada hala aranıomuyum onu bilmek istedim dedim..
sonuc yeni acılacak subeler icin tekrar goruscez oyle ucret vs gorusmedik ama adam bana dediki hersey tamam ama heycanını kaybetmişsin suan benle konusuyosun ama aklın baska yerde :))
nurdancım cok sevindim gozun aydın canım..ins hersey sizin icin daha ii olcak
Ehehehe.. duselmiş.. şükürler olsun..
Tusi yürüyor bu arada :))) bu işi hallettii sanırım.. kendı kendıne dolasıyor artık.. arada teklıyor ama.. genelde yuruyor.. emekle olayını bıtırdı gıbı bişi..
Hadi yav :) eşşek herif! aferin ona...
ESRAKO çok sevindim işlerin yolunda olmasına.
NURDAN sana XL sevindim. Özellikle senin için!
NEVİN vah vah arkadaşım... :teselli:
herkesten ne güzel haberler gelmiş böyle içim ısındı
Nurdan çok sevindim, ne mutlusundur sen şimdi.... Beylikdüzü tarafından ev tutcaksın değil mi, evet evet evet öyle olsun:))
Esra hakikaten süper bişiy bu homeoffice, süper ötesi hatta.
Tusi yi öperim. O da çenebazmış yahu..bizim literatüre vav vav ( hav hav), vavavava (vak vak ördeklere) eklendi..anneden eser yok hala:))
Pervin hadi bakalım sen de bir iş buldun mu süper olar.
Nevin ah ah ben yaptıklarımı yazmıyorum buraya fenayız beynimiz dolu çünkü. Geçenlerde arabayı parkettim, kapısı açık, anahtarı tavanında bıraktım, 20 m falan gidince aklıma geldi:) Dün de evin anahtarını kapının dış üzerinde bırakıp dışarı çıkmışız Ruzy ile, neyse eve giriş kolay oldu, anahtar hazır kapının üzerinde, yorulmadım iki saat çantadan çıkar tak falan:)) Daha neler neler. Barış hergün dalga geçiyor şahsımla
Nurdan çok sevindim artık sende aramızda olacaksın ne güzel.. öydekimiziide göreceğiz artık.
Esrako esra canım gözünaydın senin şu homeoffice ece ve senin için çok güzel birşey inş.herşey istediğin gibi olur
Evrim maşallah kuzeyde yürüyenler kervanına katıldı desene..ayy birde konuşmaya başlamış maşallah çok tatlı oluyorlar dillerinden birkaç kelime döküldükçe insan mutlu oluyor
Pervin canım şu iş konusunda ciddimisin inş.hayırlı olur senn için eceye kim bakacak peki?
Nevin gelmiş ceeee demiş kaçmış ah nevin sorma o unutkanlıklar hepimizde oluyor çocuklar bizi yoruyor uykusuzlukta buna etken tabi
herkese cok tesekurler canlarim....Hepinize iyi bayramlar a.s.
Pervin çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine canım hep böyle mutlu ol inş. cnm
Nurdan çok sevindim ya görüşme ihtimalimiz daha fazla yani ne güzel sende İst. lu oldun güzel günler seni bekliyor.... Esranın kanatları altında güzel mamalar falan :))
Evrim Tusicik yürüyormuş maşallah ona ısırırım onu şimdi evde girmeyeceği delik kalmayacak :))
Ayça ohh tatil zamanı demek ne güzel...Ruzynin zeytin diyen dillerini ısırırım... Bakalım bizim tatil planlarda suya düşmez inş.
Özde burada son veriyor yazışmamıza :)) Ben ilgileneyim sıpayla Hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan
herkesten ne güzel haberler gelmiş böyle içim ısındı
Nurdan çok sevindim, ne mutlusundur sen şimdi.... Beylikdüzü tarafından ev tutcaksın değil mi, evet evet evet öyle olsun:))
Esra hakikaten süper bişiy bu homeoffice, süper ötesi hatta.
Tusi yi öperim. O da çenebazmış yahu..bizim literatüre vav vav ( hav hav), vavavava (vak vak ördeklere) eklendi..anneden eser yok hala:))
Pervin hadi bakalım sen de bir iş buldun mu süper olar.
Nevin ah ah ben yaptıklarımı yazmıyorum buraya fenayız beynimiz dolu çünkü. Geçenlerde arabayı parkettim, kapısı açık, anahtarı tavanında bıraktım, 20 m falan gidince aklıma geldi:) Dün de evin anahtarını kapının dış üzerinde bırakıp dışarı çıkmışız Ruzy ile, neyse eve giriş kolay oldu, anahtar hazır kapının üzerinde, yorulmadım iki saat çantadan çıkar tak falan:)) Daha neler neler. Barış hergün dalga geçiyor şahsımla
Nurdan çok sevindim artık sende aramızda olacaksın ne güzel.. öydekimiziide göreceğiz artık.
Esrako esra canım gözünaydın senin şu homeoffice ece ve senin için çok güzel birşey inş.herşey istediğin gibi olur
Evrim maşallah kuzeyde yürüyenler kervanına katıldı desene..ayy birde konuşmaya başlamış maşallah çok tatlı oluyorlar dillerinden birkaç kelime döküldükçe insan mutlu oluyor
Pervin canım şu iş konusunda ciddimisin inş.hayırlı olur senn için eceye kim bakacak peki?
Nevin gelmiş ceeee demiş kaçmış ah nevin sorma o unutkanlıklar hepimizde oluyor çocuklar bizi yoruyor uykusuzlukta buna etken tabi
Hepinize iyi bayramlar a.s.
Pervin çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine canım hep böyle mutlu ol inş. cnm
Nurdan çok sevindim ya görüşme ihtimalimiz daha fazla yani ne güzel sende İst. lu oldun güzel günler seni bekliyor.... Esranın kanatları altında güzel mamalar falan :))
Evrim Tusicik yürüyormuş maşallah ona ısırırım onu şimdi evde girmeyeceği delik kalmayacak :))
Ayça ohh tatil zamanı demek ne güzel...Ruzynin zeytin diyen dillerini ısırırım... Bakalım bizim tatil planlarda suya düşmez inş.
Özde burada son veriyor yazışmamıza :)) Ben ilgileneyim sıpayla Hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan
Özlem Rize'ye gitmiyor musun bayramda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?