2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Erkekler ıcın kurs
onemlı not:sınıfların ıcerıgı son derece karmasık ve zor oldugu
ıcın her bırıne en fazla 8 kısı kabul edılebılecektır.

Konu 1:buz kalıbına nasıl su doldurulur?
Adım adım slaytla acıklama

konu 2:tuvalet kagıdı rulosu:takıldıgı yerde kendını yenıler mı?
Yuvarlak masa tartısması.

Konu 3: Klozet kapagını kaldırıp duvara ve su borusuna
sıcratmadan ......mumkun mu?
Grup calısması.

Konu 4:
Kırlı sepetıyle yerdekı halı/doseme arasındakı temel farklar.
Resımler ve grafıklerle acıklama.

Konu 5:tabak-canak yemekten sonra kendı kendıne lavaboya
veya bulasık makınesıne ucarak gıdebılır mı?
Vıdeoyla acıklama.

Konu 6:kımlık kaybı:uzaktan kumandayı bır parcanız olmaktan kurtarmak.
Destek hattı ve yardımlasma grupları.

Konu 7:aranan seylerı bulmayı ogrenmek, hoykurerek evın
altını ustune getırmek yerıne dogru yere bakarak baslamayı ogrenmek.
Acık forum.

Konu 8:hanıma cıcek getırmek saglıgınıza zararlı degıldır.
Grafıkler ve ses kaydıyla acıklama.

Konu 9:normal ınsanlar kaybolunca yolu sorar.
Gercek yasam ıtırafları.

Konu 10:hatun parketmeye calısırken sessızce oturmak
genetık acıdan imkansız mı?
Araba kullanma sımulasyonu.

Konu 11:hayat derslerı: Anne ve es arasındakı temel farklar.
Sınıfta canlandırma.

Konu 12:nasıl ıdeal bır alısverıs arkadası olunur?
Gevseme egzersızlerı, medıtasyon ve nefes alma
teknıklerı.

Konu 13:bunamayla nasıl savaşılır:
Dogum gunlerı, yıldonumlerı, dıger onemlı gunler,
unutunca nasıl ozur dılenır?

fatma ve benim mesajları yazdığımız sırada sitenin saat ayarları kafayı yemiş sanırım,saat 3 ve 5 gibi görünen mesajlar saat 20-22 civarı yazılmıştı : )

yiedekısaözetgeçicem
çokmutluyumpaylaşmalıyım
nurdangeldibugünbize
istabuldaişebaşlıyor
ekimdeinşallah
paylaşmakistedm
ayydelircemtuşlara
araveretuşçalışmıyor

aaa nurdan ekimden sonra ist damı yanii superr hayırlı ugurlu olsun nurdannçok sevindim senin için teo da artık vatanında buyuyecekyani buara hep guzelhaberler alıyorum ya devamı gelsin hep insallahh

selamlarrrr

haftasonu ve pazartesi hiç gireremistim bugun tum gun geçmisi okudum alıntılar yaptım ama yanıt yazılmıyordu alıntılar kalır sandım normalde kalıyordu ama yok olmuss

kime ne yazacaktım hiçbirsey hatırlamıyorummmmm

bugun resmi olarak home office çalısmaya basladım

aksamdan beri acayip gergindim sonuçta norma bir telefonmakinasi yokpc uzerinden program kullanıyorum kulaklık ile falan sabah basladım kahvaltımı normalde servisten 7,30 gibi inip ordaki cafelerde yapardım saat oldu 10 ben daha ac ım heyecandan olsun hat calacak yanıtlayamıycam birsey olcak korkusundan olsun ac kaldım saat 12,30 da ogle tatilinde kendimi içeri attım ece ye meyva yedirememisler onu ele aldım
tabihep ibo oyalar ben yediridim çok rahat olurdu kotunun iyisi yaniçok rahat olurdu derken:)
tek basıma hcokk zor oldu hani annemler var ama çok zayıflar oynatma konusunda

en son banyoya goturdum lavabo kenarında tam yedirdim çıktım saat olmus 1,30 ogle tatili bitti ben ne yemek yiyebildim ne sigara içebilrim ki 20 kat asagı inip içerdim gunde birkaç kez bugunse evde balkonun dibinde oldugum halde içemedim iki dk çıkıp,

ece benim sesimi duyup yapısır kapıya falansandım ama kulandıgım kulaklık çok prof kısık konussam bile çok net gidyormus sesim bunu duydum çok sevindim ece sesimi duymayacak aglayıp kapıya dayanmayacak
lavaboya falankalktıgımda ben eve yeni gelmisim gib algiladi her gorusunde beni ayrıca sevindi: ))

guzeldi ogleden sonra stresimi attım rahatladım keyfini çıkardım olayın
iyiki bayram oncesi bir gunde olsa çalısmısım bu sekil tum bayram kafamda olacaktı nasıl olacak yapabilecekmiyim vs diye çok sukur sorunsuz geçti bugun

allaha binlerce kez sukrediyorum her ser de bir hayır var lafı nasılda anlamlı nasıl dogru

bir gunum boyle geçti evde çalısarak paylasmak istedim

nevinilahı yaa çok guldum yazını okuyunca beyin yogun oluncaboyle seyler oluyor çogumuzda var takma kafana zamanla rahatlayacagız insallah zoru gitti eh iste kismi kaldı rahatlıga az kaldıı

çooook uzun bir aradan sonra merhaba,
dağıldım biri beni toplasın mafoldumben
gerçekten kendime acımaya başladım.öğlenleri lütfedip en fazla 1,5 saat,akşamları da -çoğu zaman olmamakla birlikte- 1 saatten az uyuyan;uyanıkken başını belaya sokması saniyelerle ölçülen sevgili oğlum sayesinde hayatla bağlarım kopma noktasına geldi.
bugün olanlardan sonra sizinle dertleşme ihtiyacı duydum.geçen ay maaşımı çektikten sonra kartımı almadım diyerek benden sonra gelen müşteriyi de "bu makine bozuk,az önce kartımı yuttu." diye geri çevirdikten sonra eve gittim(günlerden pazardı)ertesi gün ilk iş bankaya gidip kartımı istedim,güvenlik görevlisi uzun süre aradıktan sonra pes edip yanıma geldi ve "burada kaldığından emin misiniz?kartınız yok." dedi.geri verdiği nüfus cüzdanımı yerleştirirken bir de baktım ki kartım cüzdanımda duruyor,almışım ama haberim yok.bu olayın şokunu yeni atlatmışken bugün yine para çektim,az önce farkettim ki kartım yok.bu kez makinede kaldığından eminim ama bankaya gitmeye yüzüm yok :kedi: eşimi gönderdim,kartım yokmuş.belli ki benden sonra gelen biri aldı.hemen kartımı iptal ettirdim,bu arada sorgulattım,ben para çektikten sonra başka işlem yapılmamış.sorunsuz hallettim ama bu iş böyle nereye kadar gidecek,sağlıklı bir şekilde ders yılını nasıl bitireceğim?beynim çok yorgun...
sizi de sıkmadım umarım,görüşmek üzere,hepinize sevgiler...

yarın annemlere gidiyoruz bayram için arkadaşlar. bir süre giremem nete. şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun. rabbim nice bayramlara ulaştırsın inşallah sevdiklerinizle birlikte.

günaydın......site nihayet düzelmiş..... kafama koyduğumu yapan bir tip olduğmdan dün iftardan sonra apar topar kavanozda domates yapma işine giriştim.... tek başıma olunca zor oldu... herkes destek yerine köstek oldu... bayram vakti zamanımıymış yok şöylemiymiş böylemiymiş sinir oldum... koca yaz her yapalım dediğimde kayınvalidem bu hafta olmaz ramazandı bayramdı derken yaz bitti dünde kendi çabalarımla yapabildiğim kadarıyla yapmaya çalıştım ki ilk defa yapıyorum pek ilgi duyulmadı bayram vakti zamanı mı diye ne zaman yapacaksam ki kimseyede zararım olmadı....

ESRAKOM canım çok sevindim homeoffice çalışmana bak sorun yapacak birşey yokmuş ilk gün böyle geçtiyse düşün ileriki günler daha çok alışınca nasıl geçecek herşey çok daha güzel olacak......

NURDANIMMMM inanmıyorum çok sevindim hayırlı uğurlu olsun kurtuluyorsun demek o lanet yerden tamda kk nın merkezine geliyorsun birde çok çok güzel bi haber bu çok mutlu oldum.....

bu sabah işe evrimin deyişiyle na ni noo diyerek geldim... çünku bugün arife malum yarım gün çalışıyoruz ve ben işe gelmek için ilçeden ile geliyorum beraber çalıştığım abi bugünden için gelme demesini beklerdim ama demedi sinir oldum... hiçbir işimiz gücümüz yok ... ben odadaki pc deyim oda yan odadaki pc de takılıyor.... yani burada olsam ne farkediyor olmasam ne farkediyor..... offff bu insanlar ne kadar düşüncesiz ya......

GÜNAYDIN
SİBEL sana yazdım o tamam:))
ESRAKO gözünn aydın..harika haber..hayırlı olsun..alıştıkça dahada rahat edersin..ilk işe yeni girilincede aynı acemilik olmazmı alışıncada kurt olursu ya ..aynen öyle yani anladın sen onu..
NURDAN haberi müthiş sevindirici çok ama çok mutlu oldum..onada hayırlı uğurlu bol bereketli huzurlu olsun işi inşallah..
NEVİN aynı unutkanlıklar bizlerdde mevcut en yanlız değilsin..
HESRA gadını sabah sabah güldürdün beni..erkeklere kurs tam olmuş delü..sanada İYİ BAYRAMLAR..

selamsss

dun iş gorusmesine cagrıldım basvurularımdan biri icin..o gelen tel bile beni kendime getirmeye yetti 1 saat icinde sacıma fon makyaj eller ayaklar ojeli giyinmiş buldum kendimi normalde hep erteler yada usenirim..eceyi babasının ofisine bıraktım gittim gorustum bakalım daha cok fikir alısverisi seklinde gecti yani mesleki bilgime gore naparız ne ederiz gibisinden..yani o bile yetti bana..ozlemcim anlatacagım buydu cok merak etmiştin ama degdimi bilmem..

buarada emraha basvurulardan bahsetmemiştim ama aranınca mecbur soyledim egonu tatmin etmek icinmi yaptın dedi evet olabilir dedim yada hala aranıomuyum onu bilmek istedim dedim..

sonuc yeni acılacak subeler icin tekrar goruscez oyle ucret vs gorusmedik ama adam bana dediki hersey tamam ama heycanını kaybetmişsin suan benle konusuyosun ama aklın baska yerde :))

esrako nası yapıosun home office yani kulaklıkla gezip hemde eceyle vakitmi geciriosun anlamadım yazılanlardan hiçbişii..ozet gecebilirmi biri

buarada içtiğim cay işe yarıo..gunde 1 kez oda gece yatmadan iciorum uyuyabildigim uykuyu kaliteli kılıo vede gece sinirlerimin yıpranmasını onluo..bi sakinlik bi neşe geldi gercekten vede evimize yansıo yavas yavas

yarın piknige gidioruz 3 aile olucaz.sevdigim insanlar. insiçk guzel gecicek..3 ailenin biri burda bize anne babalık yapan insanlar 3tane kızları var enbuyugu 20li yaslarda, digeri bizimle evli hamile karnında kızı:) bende kucagımda kızım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…