çooook uzun bir aradan sonra merhaba,
dağıldım biri beni toplasın mafoldumben
gerçekten kendime acımaya başladım.öğlenleri lütfedip en fazla 1,5 saat,akşamları da -çoğu zaman olmamakla birlikte- 1 saatten az uyuyan;uyanıkken başını belaya sokması saniyelerle ölçülen sevgili oğlum sayesinde hayatla bağlarım kopma noktasına geldi.
bugün olanlardan sonra sizinle dertleşme ihtiyacı duydum.geçen ay maaşımı çektikten sonra kartımı almadım diyerek benden sonra gelen müşteriyi de "bu makine bozuk,az önce kartımı yuttu." diye geri çevirdikten sonra eve gittim(günlerden pazardı)ertesi gün ilk iş bankaya gidip kartımı istedim,güvenlik görevlisi uzun süre aradıktan sonra pes edip yanıma geldi ve "burada kaldığından emin misiniz?kartınız yok." dedi.geri verdiği nüfus cüzdanımı yerleştirirken bir de baktım ki kartım cüzdanımda duruyor,almışım ama haberim yok.bu olayın şokunu yeni atlatmışken bugün yine para çektim,az önce farkettim ki kartım yok.bu kez makinede kaldığından eminim ama bankaya gitmeye yüzüm yok :kedi: eşimi gönderdim,kartım yokmuş.belli ki benden sonra gelen biri aldı.hemen kartımı iptal ettirdim,bu arada sorgulattım,ben para çektikten sonra başka işlem yapılmamış.sorunsuz hallettim ama bu iş böyle nereye kadar gidecek,sağlıklı bir şekilde ders yılını nasıl bitireceğim?beynim çok yorgun...
sizi de sıkmadım umarım,görüşmek üzere,hepinize sevgiler...