selamsss
dun iş gorusmesine cagrıldım basvurularımdan biri icin..o gelen tel bile beni kendime getirmeye yetti 1 saat icinde sacıma fon makyaj eller ayaklar ojeli giyinmiş buldum kendimi normalde hep erteler yada usenirim..eceyi babasının ofisine bıraktım gittim gorustum bakalım daha cok fikir alısverisi seklinde gecti yani mesleki bilgime gore naparız ne ederiz gibisinden..yani o bile yetti bana..ozlemcim anlatacagım buydu cok merak etmiştin ama degdimi bilmem..
buarada emraha basvurulardan bahsetmemiştim ama aranınca mecbur soyledim egonu tatmin etmek icinmi yaptın dedi evet olabilir dedim yada hala aranıomuyum onu bilmek istedim dedim..
sonuc yeni acılacak subeler icin tekrar goruscez oyle ucret vs gorusmedik ama adam bana dediki hersey tamam ama heycanını kaybetmişsin suan benle konusuyosun ama aklın baska yerde :))
esrako nası yapıosun home office yani kulaklıkla gezip hemde eceyle vakitmi geciriosun anlamadım yazılanlardan hiçbişii..ozet gecebilirmi biri
vereliniortak:lepi:güzel haber ama çalışmaya karar verdinmi?selamsss
dun iş gorusmesine cagrıldım basvurularımdan biri icin..o gelen tel bile beni kendime getirmeye yetti 1 saat icinde sacıma fon makyaj eller ayaklar ojeli giyinmiş buldum kendimi normalde hep erteler yada usenirim..eceyi babasının ofisine bıraktım gittim gorustum bakalım daha cok fikir alısverisi seklinde gecti yani mesleki bilgime gore naparız ne ederiz gibisinden..yani o bile yetti bana..ozlemcim anlatacagım buydu cok merak etmiştin ama degdimi bilmem..
buarada emraha basvurulardan bahsetmemiştim ama aranınca mecbur soyledim egonu tatmin etmek icinmi yaptın dedi evet olabilir dedim yada hala aranıomuyum onu bilmek istedim dedim..
sonuc yeni acılacak subeler icin tekrar goruscez oyle ucret vs gorusmedik ama adam bana dediki hersey tamam ama heycanını kaybetmişsin suan benle konusuyosun ama aklın baska yerde :))
buda güzel haber..Şenizbuarada içtiğim cay işe yarıo..gunde 1 kez oda gece yatmadan iciorum uyuyabildigim uykuyu kaliteli kılıo vede gece sinirlerimin yıpranmasını onluo..bi sakinlik bi neşe geldi gercekten vede evimize yansıo yavas yavas
iyi eğlenceler..yarın piknige gidioruz 3 aile olucaz.sevdigim insanlar. insiçk guzel gecicek..3 ailenin biri burda bize anne babalık yapan insanlar 3tane kızları var enbuyugu 20li yaslarda, digeri bizimle evli hamile karnında kızı:) bende kucagımda kızım:)))
seninde bayramın kutlu olsun..unutmadan şimdiden herkese iyi bayramlarrr bebeiklerin cebini boş bırakmayın:))
iyi bayramlar..ohhh niihayet site düzelmiş
bende hepinize şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum
kk coktan düzelmiste haberim yok...ben de simdiden bayraminizi kutluyorum..malum bizde bayram gibi olmayacak ama ne yapalim artik..esim calisiyor,büyükler ya da akrabalar desen zaten yok...aile icinde kutlayacagiz iste..ama gelecek 3 sene Türkiyede kutlayacagiz...hihoyyyt cocuklarimda gercek bir bayram görsün...
cok sevındım en azından ıse gıt gel vakıt kaybı oluyordu sımıd zamandanda taarruf oldu ınsallah daha iyi olur esra cımselamlarrrr
haftasonu ve pazartesi hiç gireremistim bugun tum gun geçmisi okudum alıntılar yaptım ama yanıt yazılmıyordu alıntılar kalır sandım normalde kalıyordu ama yok olmuss
kime ne yazacaktım hiçbirsey hatırlamıyorummmmm
bugun resmi olarak home office çalısmaya basladım
aksamdan beri acayip gergindim sonuçta norma bir telefonmakinasi yokpc uzerinden program kullanıyorum kulaklık ile falan sabah basladım kahvaltımı normalde servisten 7,30 gibi inip ordaki cafelerde yapardım saat oldu 10 ben daha ac ım heyecandan olsun hat calacak yanıtlayamıycam birsey olcak korkusundan olsun ac kaldım saat 12,30 da ogle tatilinde kendimi içeri attım ece ye meyva yedirememisler onu ele aldım
tabihep ibo oyalar ben yediridim çok rahat olurdu kotunun iyisi yaniçok rahat olurdu derken:)
tek basıma hcokk zor oldu hani annemler var ama çok zayıflar oynatma konusunda
en son banyoya goturdum lavabo kenarında tam yedirdim çıktım saat olmus 1,30 ogle tatili bitti ben ne yemek yiyebildim ne sigara içebilrim ki 20 kat asagı inip içerdim gunde birkaç kez bugunse evde balkonun dibinde oldugum halde içemedim iki dk çıkıp,
ece benim sesimi duyup yapısır kapıya falansandım ama kulandıgım kulaklık çok prof kısık konussam bile çok net gidyormus sesim bunu duydum çok sevindim ece sesimi duymayacak aglayıp kapıya dayanmayacak
lavaboya falankalktıgımda ben eve yeni gelmisim gib algiladi her gorusunde beni ayrıca sevindi: ))
guzeldi ogleden sonra stresimi attım rahatladım keyfini çıkardım olayın
iyiki bayram oncesi bir gunde olsa çalısmısım bu sekil tum bayram kafamda olacaktı nasıl olacak yapabilecekmiyim vs diye çok sukur sorunsuz geçti bugun
allaha binlerce kez sukrediyorum her ser de bir hayır var lafı nasılda anlamlı nasıl dogru
bir gunum boyle geçti evde çalısarak paylasmak istedim
dınlenmeye ıhtıyacın var ama nasıl dedıgını duyar gıbıyımçooook uzun bir aradan sonra merhaba,
dağıldım biri beni toplasın mafoldumben
gerçekten kendime acımaya başladım.öğlenleri lütfedip en fazla 1,5 saat,akşamları da -çoğu zaman olmamakla birlikte- 1 saatten az uyuyan;uyanıkken başını belaya sokması saniyelerle ölçülen sevgili oğlum sayesinde hayatla bağlarım kopma noktasına geldi.
bugün olanlardan sonra sizinle dertleşme ihtiyacı duydum.geçen ay maaşımı çektikten sonra kartımı almadım diyerek benden sonra gelen müşteriyi de "bu makine bozuk,az önce kartımı yuttu." diye geri çevirdikten sonra eve gittim(günlerden pazardı)ertesi gün ilk iş bankaya gidip kartımı istedim,güvenlik görevlisi uzun süre aradıktan sonra pes edip yanıma geldi ve "burada kaldığından emin misiniz?kartınız yok." dedi.geri verdiği nüfus cüzdanımı yerleştirirken bir de baktım ki kartım cüzdanımda duruyor,almışım ama haberim yok.bu olayın şokunu yeni atlatmışken bugün yine para çektim,az önce farkettim ki kartım yok.bu kez makinede kaldığından eminim ama bankaya gitmeye yüzüm yok :kedi: eşimi gönderdim,kartım yokmuş.belli ki benden sonra gelen biri aldı.hemen kartımı iptal ettirdim,bu arada sorgulattım,ben para çektikten sonra başka işlem yapılmamış.sorunsuz hallettim ama bu iş böyle nereye kadar gidecek,sağlıklı bir şekilde ders yılını nasıl bitireceğim?beynim çok yorgun...
sizi de sıkmadım umarım,görüşmek üzere,hepinize sevgiler...
buarada içtiğim cay işe yarıo..gunde 1 kez oda gece yatmadan iciorum uyuyabildigim uykuyu kaliteli kılıo vede gece sinirlerimin yıpranmasını onluo..bi sakinlik bi neşe geldi gercekten vede evimize yansıo yavas yavas
kk coktan düzelmiste haberim yok...ben de simdiden bayraminizi kutluyorum..malum bizde bayram gibi olmayacak ama ne yapalim artik..esim calisiyor,büyükler ya da akrabalar desen zaten yok...aile icinde kutlayacagiz iste..ama gelecek 3 sene Türkiyede kutlayacagiz...hihoyyyt cocuklarimda gercek bir bayram görsün...
selamsss
Ehehehe.. duselmiş.. şükürler olsun..
Tusi yürüyor bu arada :))) bu işi hallettii sanırım.. kendı kendıne dolasıyor artık.. arada teklıyor ama.. genelde yuruyor.. emekle olayını bıtırdı gıbı bişi..
Ha bir de Ayça sormustu.. Ozgur demeye calsııyor, Azeeee dıyor, halasına adaaa dıyor, anne yi uzun suredır soyluyordu zati.. baba dıyor.. dede dıyor... hade dıyor, hade gel dıyor.. oze hade dıyor..
evrimim hadi gozun aydın tusiyi yuruttun cok sukur atlattın canım darısı basımıza..
deryacım aslında calısmayı isteyip istemedigimi bende bilmiorum sartlara ve duruma gore ..
esrako canım tahmin ettiğim gibiymiş..cok sevindim adına evinde rahat rahat olacaksın cocugunda gozunun onunde olcak super ya
bayram boyunca gıremıcem annemlerde kalacaz herkese İYİ BAYRAMLARRRRRRRRRR
EVRIM gozun aydın kuzu kuzy yurumeye baslamıs darısı bızım bebekelre ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?