2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kk coktan düzelmiste haberim yok...ben de simdiden bayraminizi kutluyorum..malum bizde bayram gibi olmayacak ama ne yapalim artik..esim calisiyor,büyükler ya da akrabalar desen zaten yok...aile icinde kutlayacagiz iste..ama gelecek 3 sene Türkiyede kutlayacagiz...hihoyyyt cocuklarimda gercek bir bayram görsün...

yani sen sadece oylesine mi gorusmek için gittin giyinip hazırlanıp ? olsa bir is kabul etmeyecekmisin ?

esrako nası yapıosun home office yani kulaklıkla gezip hemde eceyle vakitmi geciriosun anlamadım yazılanlardan hiçbişii..ozet gecebilirmi biri

canım aylardır yazıyorum ama uzun yazdım sanırım :) sen okumadın o nedenle malum bende kısa yazamıyorum:))

soyle ben kulaklıkla evde gezinmeyeceğim tabi mumkun degilklayve mause kullanaraks telefonları yonetiyorum masa bası aynen isteki gii oturuyorum arada lavabya sigara içmeye falan kalkıyorum ogle tatili bir saat bosum evin içinde ozgurum aksamda 17,30 mesai bittimi pc yi kapatıp normal ev hayatıma doneceğim

sabah aksam ve oglle tatilin toplayınca 4 saat gibibir sure bana kar kalıyor

onun haricinde ece yisimdilik ben calısırken yine annemler bakıyor ben kapıyı kapatıp bir odada isimi yapıyorum onumuzdeki gunlerde bakıcı tutacagım ece içerde onunla olacak amaben evin içinde oldugmdan kimse abuk birsey yapamayacak olay bu yani

vereliniortak:lepi:güzel haber ama çalışmaya karar verdinmi?
aklın başka yerde olur tabi.artık annesin..opuyorumnanaktan
buarada içtiğim cay işe yarıo..gunde 1 kez oda gece yatmadan iciorum uyuyabildigim uykuyu kaliteli kılıo vede gece sinirlerimin yıpranmasını onluo..bi sakinlik bi neşe geldi gercekten vede evimize yansıo yavas yavas
buda güzel haber..Şeniz
iyi eğlenceler..
unutmadan şimdiden herkese iyi bayramlarrr bebeiklerin cebini boş bırakmayın:))
seninde bayramın kutlu olsun..
ohhh niihayet site düzelmiş

bende hepinize şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum
iyi bayramlar..

evet seneye izine denk geliyor demek..ne güzel..
iyi bayramlar..

cok sevındım en azından ıse gıt gel vakıt kaybı oluyordu sımıd zamandanda taarruf oldu ınsallah daha iyi olur esra cım
dınlenmeye ıhtıyacın var ama nasıl dedıgını duyar gıbıyım

buarada içtiğim cay işe yarıo..gunde 1 kez oda gece yatmadan iciorum uyuyabildigim uykuyu kaliteli kılıo vede gece sinirlerimin yıpranmasını onluo..bi sakinlik bi neşe geldi gercekten vede evimize yansıo yavas yavas

cok sevındım pervın nesenız bol bol olur ınsallah hersey yoluna girecek sonucta stresımız ıster ıstemez eve ese yansıyor

keske eskı bayramlar olsa eskı tadı yok hıcbırseyın herkes calısıyor ve dogal olaraka bayramı tatıl olarak goruyor ama olsun turkıyede olmaları bıle guzel olur

Ehehehe.. duselmiş.. şükürler olsun..

Tusi yürüyor bu arada :))) bu işi hallettii sanırım.. kendı kendıne dolasıyor artık.. arada teklıyor ama.. genelde yuruyor.. emekle olayını bıtırdı gıbı bişi..

Ha bir de Ayça sormustu.. Ozgur demeye calsııyor, Azeeee dıyor, halasına adaaa dıyor, anne yi uzun suredır soyluyordu zati.. baba dıyor.. dede dıyor... hade dıyor, hade gel dıyor.. oze hade dıyor..

hakkında hayırlısı olsun..

Ha bir de Ayça sormustu.. Ozgur demeye calsııyor, Azeeee dıyor, halasına adaaa dıyor, anne yi uzun suredır soyluyordu zati.. baba dıyor.. dede dıyor... hade dıyor, hade gel dıyor.. oze hade dıyor..

Hadi yav :) eşşek herif! aferin ona...

ESRAKO çok sevindim işlerin yolunda olmasına.

NURDAN sana XL sevindim. Özellikle senin için!

NEVİN vah vah arkadaşım... :teselli:

evrimim hadi gozun aydın tusiyi yuruttun cok sukur atlattın canım darısı basımıza..

deryacım aslında calısmayı isteyip istemedigimi bende bilmiorum sartlara ve duruma gore ..

esrako canım tahmin ettiğim gibiymiş..cok sevindim adına evinde rahat rahat olacaksın cocugunda gozunun onunde olcak super ya

bayram boyunca gıremıcem annemlerde kalacaz herkese İYİ BAYRAMLARRRRRRRRRR
EVRIM gozun aydın kuzu kuzy yurumeye baslamıs darısı bızım bebekelre ınsallah

saol kuzum.. guzel gozlum..

bayram boyunca gıremıcem annemlerde kalacaz herkese İYİ BAYRAMLARRRRRRRRRR
EVRIM gozun aydın kuzu kuzy yurumeye baslamıs darısı bızım bebekelre ınsallah

Aslıcım saolasın cıgerım.. amin.. hayırlısıyla.

herkesten ne güzel haberler gelmiş böyle içim ısındı

Nurdan çok sevindim, ne mutlusundur sen şimdi.... Beylikdüzü tarafından ev tutcaksın değil mi, evet evet evet öyle olsun:))

Esra hakikaten süper bişiy bu homeoffice, süper ötesi hatta.

Tusi yi öperim. O da çenebazmış yahu..bizim literatüre vav vav ( hav hav), vavavava (vak vak ördeklere) eklendi..anneden eser yok hala:))

Pervin hadi bakalım sen de bir iş buldun mu süper olar.

Nevin ah ah ben yaptıklarımı yazmıyorum buraya fenayız beynimiz dolu çünkü. Geçenlerde arabayı parkettim, kapısı açık, anahtarı tavanında bıraktım, 20 m falan gidince aklıma geldi:) Dün de evin anahtarını kapının dış üzerinde bırakıp dışarı çıkmışız Ruzy ile, neyse eve giriş kolay oldu, anahtar hazır kapının üzerinde, yorulmadım iki saat çantadan çıkar tak falan:)) Daha neler neler. Barış hergün dalga geçiyor şahsımla

Ve hepinizin bayramını kutlarım şekerler..

Yarın İzmitte olucam 2 gün. Bu ayın 15.inde de 10 günlüğüne Trabzon'a uçuyorum Ruzy ile.

Not: Güne katılıcam Hesra, malum uzak yerlere nasıl giderim diye çekingelerim vardı. Günle ilgili tekrar konuşuldu mu bilmiyorum ama. Barış saolsun cesaretlendirdi. Sen bana 1 hafta önce tarih ver ben işimi ayarlarım seni bir şekilde oraya götürürüm didi. Bu durumda Ben Trabzondayken ilk gün yapılırsa çok üzülürüm. Ya da ben dönene kadar ancak kararlaştırılır katılacaklar, kura çekimi falan demi..öyle olmasını umuyorum. Aaa Nurdan da katılacak besbelli, Teoşu görecem, şaka gibi:))

Zeytiiiiiiiiiiin de var eveeeeeeeeet:) kakasından zeytin çıkıyo bikaç gündür..zeytin hastası..Evreeeeeeeen fotoları mail atsan ya bana..yoksa attın mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…